Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Here for your browsing pleasure is an extraordinary photo of Girl of Sarajevo, Bosnia, Austro-Hungary. This color photochrome print was made between 1890 and 1900 in Bosnia, Austro-Hungary.
The photo documents Girl of Sarajevo, Bosnia, Austro-Hungary.
i jel se moras registrirat na slibe.com, ako hoces da ubacis fotku???
Pokazala bih vam gdje je mamica bila (fantazija jedna ), ali me je strah da necu povuc sve fotke sa svog kompjutera
Pokazala bih vam gdje je mamica bila (fantazija jedna ), ali me je strah da necu povuc sve fotke sa svog kompjutera
vjeruj mi da ne znam ni ja kako se zove ali svidja mi se ne, ne moras se reg na slibe samo kad uploadas sliku pitace te da li zelis public kliknes no i kliknes da ti samo da link i kopiras zadnji link i to je to..ne moras ga ubacivati u img hajd probaj
vjeruj mi da ne znam ni ja kako se zove ali svidja mi se ne, ne moras se reg na slibe samo kad uploadas sliku pitace te da li zelis public kliknes no i kliknes da ti samo da link i kopiras zadnji link i to je to..ne moras ga ubacivati u img hajd probaj
ne smijem, majke mi
a bili smo na 2000 m nadmorske visine. Fotke ko iz aviona
Srela sam prijateljicu, pjeske se popela