Auuuuu pa ubijao bi s poslom, da svaki treci poslije piletine svrati da ga podudlari ne bi mogao dudlara nanijeti u radnju.focko wrote:da imam žive love, otvorio bi dudlaonu pored chipasa ... razvalio bi poso, al nema keša, nisam solventan
exMixer Chipas House Sarajevo
-
rizibizi
#826 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
-
focko
#827 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
stavio bi šišu 9 km plus 2 turska čaja gratis ... okacio na uluci 2 zvučnjaka jedan za bubu drugi za jalu i udri
- Edin H.
#828 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
Jos ubacis frizersku stolicu i frizera, ali samo da bradu trimujefocko wrote:stavio bi šišu 9 km plus 2 turska čaja gratis ... okacio na uluci 2 zvučnjaka jedan za bubu drugi za jalu i udri
- ultima_palabra
#829 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
Vidi se da razumijes trzistefocko wrote:da imam žive love, otvorio bi dudlaonu pored chipasa ... razvalio bi poso, al nema keša, nisam solventan
-
tempuser
#830 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
I da ti opet odgovorim isto, ja se ne zalim ni na sta, ja samo konstatujem mogucu paralelu koju je covjek povukao. Svako vrijeme nosi svoju modu i unosne prolazne biznise, samo sto vise nisu benigne stvari tipa granap i videoteka, nego cisti poroci, dudlaone i kladare. Covjek je to u narednom komentaru potvrdio. To sto ti ne moze povezati dva odgovora je mozda ipak do izgleda.omar little wrote:
ne vidim poentu takog upisa. sta je poenta? prolaznost zivota i nestabilna i nesigurna priroda malog biznisa? sto bi se onda zalio na kladare ako su prolazne? proci ce kako su i videoteke prosle, sta je poenta kmecanja na njihovu sveprisutnost onda?
-
tempuser
#831 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
Tacno, ali ipak imaju pik popularnosti. Mozes povuci paralelu sa poker aparatima, vrlo slicna stvar, nekad je i staro i mlado udaralo manja/veca!Pryda wrote:
Kladionice za razliku od videoteka prezivljavaju stoljecima (kao i prostitucija), a mislim da ce tako i ostati zauvijek. Nazalost.
-
gidra
#832 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
ja koliko mogu primjetiti kladionica je osjetno manje. Neka hvala bogu.
- Pryda
#833 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
Mozda bi najbolje bilo reci da promjene oblik.. tj zamotaju ti fino u celofan. Sta je poker aparat razlicit od binga na plazmi. Isto sranje, porez na budale. Vjerujem da ce u buducnosti kladjenje upotpunosti preci u neki digitalni oblik, za dozivljaj ce ostati kasina. Istu sudbinu su imale videoteke samo sto je tu moguca piraterija, za dozivljaj platis kino i tjt.tempuser wrote:Tacno, ali ipak imaju pik popularnosti. Mozes povuci paralelu sa poker aparatima, vrlo slicna stvar, nekad je i staro i mlado udaralo manja/veca!Pryda wrote:
Kladionice za razliku od videoteka prezivljavaju stoljecima (kao i prostitucija), a mislim da ce tako i ostati zauvijek. Nazalost.
-
tempuser
#834 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
Pa to je to, kockalo se uvijek, a biznisi su nastajali i nestajaju prema trendovima. To je bila poenta cijele price.Pryda wrote:Mozda bi najbolje bilo reci da promjene oblik.. tj zamotaju ti fino u celofan. Sta je poker aparat razlicit od binga na plazmi. Isto sranje, porez na budale. Vjerujem da ce u buducnosti kladjenje upotpunosti preci u neki digitalni oblik, za dozivljaj ce ostati kasina. Istu sudbinu su imale videoteke samo sto je tu moguca piraterija, za dozivljaj platis kino i tjt.tempuser wrote:Tacno, ali ipak imaju pik popularnosti. Mozes povuci paralelu sa poker aparatima, vrlo slicna stvar, nekad je i staro i mlado udaralo manja/veca!Pryda wrote:
- O'zone
- Globalni moderator
#835 Re: exMixer Chipas House Sarajevo
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma - vrijeđanje”
» omar little
15 Dana
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma”
» tempuser
7 dana
Puno ste razvukli a niĐe veze sa temom.