Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Stranke, političari... Recite i Vi svoje mišljenje!
User avatar
dr.gog
Posts: 4737
Joined: 09/09/2007 12:52
Location: [email protected]

Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by dr.gog » 03/11/2015 18:30

Fekalni delikates bošnjačke političke, duhovne i pomodarske mizerije, kako smo i navikli, objavio je opet stožer oko kojeg se, kao u vrtešci, vrti sve negativno vezano za javnu scenu u Bošnjaka- Dnevni Fahrudin, tj. Avaz, pljuvatorsko-paranoična tiskovina ogromnog utjecaja na primitivan svijet.

Ova montipajtonovska delicija je sročena u tzv. odjelu za javnost fantomskog Svjetskog bošnjačkog kongresa, a naknadno uređena i nabrijana u stilu Avazovih hard-core fekalista tipa Velea i Mandala. Svi zakleti ,stari forumaši ovog šejtanskog foruma, sigurno več sve znaju o likovima und djelima dvojice najvećih ublehaša bošnjačke scene glede religije i novinarstva- Mustafi Ceriću i Fatmiru Alispahiću.

Od te dvojice likova veću mentalnu napast po narod je predstavljao samo čovjek koji ih je medijski, berlusconijevski vješto, i kreirao.

Njihov incestuozni papirnati otac, Fahrudin Radončić. Čovjek koji na plakatima gleda u čisto plavo nebo, zanesena pogleda maloga Napoleona, dok narodu bošnjačkom nudi da pase drugi simbol svoje nakazne stranke- djetelinu.

Dok je narod pasao loše sročene tirade mržnje čitave dvije decenije, nekakav antipod još grozomornijoj SRNA-i, Avaz je u finom duhovnom, neislamskom đubretu od kvazireligije, stvorio bošnjačkog Papu, reisa "vrhovnog duhovnog autoriteta", reklamirajući ga na preko 200 naslovnica u njegovom beskonačnom mandatu, čak i dok se klanja Gadafiju kao katolički biskup Papi. Avaz je, preciznije unutarnjo-politička redakcija(Faćo,Faruk, Indira, Sejo, Edina Latif- plaćeni idolopoklonici, i Gazda lično), stvorio Reisa kao kremu za mazanje hemoroida koji je Fahru uvijek nervirao kao čovjeka plemenskog mentaliteta. Taj hemoroid je bila bošnjačka javnost, uvijek žedna nikad dočekanog Alije nakon Alije. Radončić je uvijek mrzio "javnost" jer ju je smatrao i smatra manipulativnom i potkupljivom, pa je tako i stvorio koncepciju Avaza :D

U tu koncepciju se jedan krajnji političko-religiozni šljam tipa mr.Fatmira Alispahića odlično uklopio kao podloga za jednokratne, vlažnamaramica obračune. Čovjek pokvarene i agresivne naravi, koji je sjajno živio na račun dvije stvari- sjajne glume i kameleonstva, te svog bezobrazluka. Prvo je prodao plitkim i neproduhovljenim amaterima iz kvazivjerskog SAFF-a, šaki mesijanski nastrojenih selefija čija je čorba stalni miks antikomunizma, saudijskog jeftinog propagandizma, antisemitizma i atmosfere nepovjerenja prema nemuslimanima.

Na slavi svojih sranja lažnog islama, ova protuha je održala niz predavanja stotinama provincijskih studenata, šireći jeftini radikalizam, i bezglavoj dijaspori čija djeca danas o nemuslimanima misle isto što je i Ratko Mladić mislio njihovim očevima koje je potrpao grobnice. Zatim se zaželio i akademske karijere, ali to je druga priča...

Cijelo vrijeme, ova dva arhetipa novinski kreiranih ublehaša su živjela sjajno i u velikoj udobnosti. Papa Reis Cerić u nekoliko mercedesa i audija(kao i mali mu sandžački pitbul Zukorlić), i pravom raspolaganja računima IZ,a Fatmir kao državni službenik sa posebnim tretmanom-zaposlen na fiktivno mjesto još od vremena - Selima Bešlagića i SDP-a čiji je član bio. Shvatio je da je Cerić bolji ajatollah od Lagumdžije, Muderris sa Mojmila Kralja Fahda bolji hodža od Cerića,a službena predavanja dijaspori isplatnija od bijednih 1100 KM opštinske plate koja, kvragu, redovito liježe još uvijek.

I tako se , u odnosu reis ul uleme Cerića sa svojim Tvorcem Radončićem, uz podršku vehabijskih babica i SDP-ove plate, rodio kolumnist i "ugledni publicist" Fatmir Alispahić.

A onda su, kako to već biva u incestuoznim novinarskim zapletima, roditelji odlučili da se odreknu djeteta. Što najbolje odslikava svu bijedu i pokvarenost ta dva čovjeka. Tekst u cijelosti i naravno, bez dozvole, prenosim sa Avaza:
Samoproklamovani zaštitnik Bošnjaka i bošnjačkih interesa, Fatmir Alispahić, svojim klevetama, lažima i obmanama, pokušava nanijeti štetu ugledu Svjetskog bošnjačkog kongresa (SBK), predsjednika dr. Mustafe Cerića, te svih okupljenih oko ove ideje, saopćeno je iz SBK-a.

Informativna služba Svjetskog bošnjačkog kongresa, najoštrije osuđuje, te osjeća moralnu obavezu i dužnost demantirati navode Fatmira Alispahića, koji su ovih dana objavljeni u zagrebačkom „Preporodu“, a potom preuzeti od strane određenih bh. portala.

Naime, samoproklamovani zaštitnik Bošnjaka i bošnjačkih interesa, Fatmir Alispahić, svojim klevetama, lažima i obmanama, pokušava nanijeti štetu ugledu Svjetskog bošnjačkog kongresa (SBK), predsjednika dr. Mustafe Cerića, te svih okupljenih oko ove ideje.

U kolumni, pod naslovom „Sunovrat bivšeg reisa“, objavljenoj 01. novembra, Alispahić je naveo niz proizvoljnih i potpuno neprovjerenih informacija, među kojima i informaciju o navodnoj zloupotrebi novca od strane Svjetskog bošnjačkog kongresa u korist kampanje dr. Mustafe Cerića za člana Predsjedništva BiH.

Iskreno nam je žao da se čovjek koji sebe smatra bosanskim patriotom, moralno i duhovno osvještenim, čija pisana riječ treba da bude uzor ponašanja drugima, spušta na ovako nizak nivo, ističući u prvom planu prvenstveno svoju beskrupuloznost u čijoj pozadini je finansijska nadoknada, kao jedina vodilja pred kojom se paganski klanja.

S obzirom da u navedenom tekstu Fatmir Alispahić, lik i djelo dr. Cerića dijeli na dvije ličnosti, na način da jednu poštuje, a nad drugom se zgražava, iznijet ćemo stav o svim licima Fatmira Alispahića, koja smo, nažalost, imali priliku upoznati

alispahic

Alispahić: Šta je radio u Malmeu

Fatmir Alispahić, kolumnista

Podržali smo Fatmira Alispahića, kolumnistu. SBK je nesebično pružio podršku Fatmiru Alispahiću, kolumnisti, čak i u trenucima kada je okarakterisan kao potpuno nepoželjna osoba u društvenom, poslovnom, moralnom i duhovnom smislu.

Naša podrška bila je, kako finansijske, tako i moralne i duhovne prirode. U to vrijeme nismo bili svjesni njegove pohlepe i želje da se po svaku cijenu okoristi, te smo mu nesebično dali utočište u okviru naših institucija, smatrajući da ima osjećaja za probleme Bošnjaka, tj. da ih prepoznaje i donekle ukazuje na moguća riješenja. Odajemo mu počast na istinski dobroj glumi u javnosti, jer u njegovo navodno bošnjaštvo, malo ko bi posumnjao, pa je tako i nas uspio zavarati.

Fatmir Alispahić, pohlepni bezobraznik

Razočarali smo se u Fatmira Alispahića, sitnošićarskog reketaša

Mnogo je situacija u kojima smo se postidjeli Fatmira Alispahića, sitnošićarskog reketaša, te bili prisiljeni pretrpjeti sramotu koju nam je nanosio svojim ponašanjem, a koje se odnosi na traženje novca, čak i od ljudi sa kojima se prvi put susreo.

Kao izuzetno ozbiljna i predana institucija, nećemo se spuštati na nivo na koji se Alispahić spustio interpretiranjem iskrivljenih verzija određenih događaja, ali kad se već dotakao Malmea (Švedska), da onda kažemo da se i tu pokazao u najgorem mogućem svjetlu, javno iskazujući svoju pohlepu i neviđeni bezobrazluk. Naime, iako su Alispahiću bili plaćeni svi troškovi putovanja (prijevoz, smještaj, hrana) kao i naknada od 500 eura za govor koji je tom prilikom održao, Fatmir Alispahić je bezobrazno zahtijevao od domaćina da mu se isplati novac po osnovu nekorištenja usluga noćenja u hotelu, jer je on „pronašao drugo mjesto gdje je boravio (noćio) tokom boravka u Malmeu“.

Domaćini su bili šokirani ovako mizernim i nedoličnim postupkom, Fatmira Alispahića, a mi smo se, kao nebrojeno puta do tada, trudili pokriti njegovu sramotu. Naš odnos prema ovom sitnošićarskom reketašu, kulminirao je u vidu „kapi koja je prelila već punu čašu“, kada smo uvidjeli da većinu sredstava za organizaciju javnih tribina zadržava za sebe. Na vagi Fatmirovog „patriotizma“, suprotni tas na kojem su se nalazili incidenti ovog sitnošićarskog reketaša, „patriotizam“ je polahko dobijao izgled nakaradnog teatra, što nam je itekako postalo jasno.

Fatmir Alispahić, budžetski korisnik

Ovdje i mi postavljamo pitanja: Malo je onih koji znaju da Fatmir Alispahić nije nikakav „bošnjački vitez“, usamljen u svojoj borbi za prava Bošnjaka, već budžetski korisnik koji svoju redovno nezarađenu plaću prima s leđa poreznih obveznika, tj.građana, i to kao uposlenik Općine Tuzla, u Odjelu za kulturu.

S obzirom na brojne aktivnosti Fatmira Alispahića, putovanja i angažmane, kao istinske patriote i Bošnjaci, odani našoj zemlji i istrajni u borbi da svojim aktivnostima doprinesemo boljoj budućnosti svih Bošnjaka, postavljamo slijedeća pitanja, kolumnisti, sitnošićarskom reketašu i budžetskom korisniku, Fatmiru Alispahiću, ali i onima koji su, barem na papiru njegovi poslodavci.

1) Uzimajući u obzir da je u svim javnim institucijama zvanično radno vrijeme od 08.00h – 16.00h (od ponedjeljka do petka), uz mogućnost korištenja pauze u trajanju od 30 minuta dnevno, kako se evidentiraju putešestvije Fatmira Alispahića, uposlenika Odjela za kulturu, Općine Tuzla? Da li on koristi godišnji odmor, i koliko dana godišnjeg odmora ima u tom slučaju? Ili se vodi kao da je na bolovanju, pa u „depresiji od prečeste bolesti“ putuje svijetom, na račun drugih i za svoju ličnu korist?

2) S obzirom na to da Fatmir Alispahić, osim redovne plaće koju ostvaruje kao budžetski korisnik, ostvaruje i prihode po osnovu Ugovora o djelu (honorara), postavljamo pitanje da li na iste plaća porez na doprinose, ili kao „veliki Bošnjak i odani patriota“, izbjegava i ovu obavezu?

3) Da li u Općini Tuzla postoji Pravilnik o radu, kojim je regulirano radno vrijeme uposlenika, ili ovaj sitnošićarski reketaš ne podliježe tom Pravilniku, jer se poslodavci boje da bi i o njima mogao interpretirati neku, samo njemu znanu, priču? Uistinu, malo je onih koji bi se zamjerili ovom „velikom Bošnjaku“, prljave duše i još prljavijih sitnošićarskih interesa, koji ne preza ni od čega zarad lične koristi i zarade.

4) Voljeli bismo znati, da li je Fatmir Alispahić, kao veliki vjernik i Bošnjak, svjestan da nezarađena plata koju redovno harči s leđa svih nas, poreskih obveznika, u duhovnoj sferi predstavlja haram, u moralnoj prevaru, a u ovozemaljskoj zloupotrebu položaja u svrhu bogaćenja? Moguće je da ova pravila ne važe za Fatmira Alispahića, jer on već odavno izigrava bezgriješno biće, te je u svojoj svijesti stvorio predstavu da sve što on radi ne može biti ni u kakvoj vezi sa podlošću i grijehom.

Shodno svemu navedenom, na kraju bismo konstatirali već općepoznatu činjenicu da ljude obično angažuju za određeni posao, za koji budu i plaćeni. Samo kod Fatmira Alispahića postoji novo ekonomsko načelo, da se čovjek, ničim izazvan, samostalno za nešto angažuje, a onda od drugih traži da mu se taj angažman plati.

Ovim putem želimo dati doprinos Fatmiru Alispahiću u njegovoj nakani rješavanja egzistencijalnog problema, te ga toplo preporučiti kao kolumnistu, svima koji ubuduće izraze želju pisati i reći nešto loše o dr. Mustafi Ceriću.

Mi smo na vlastitu štetu upoznali sva lica Fatmira Alispahića, te s pravom možemo kazati da je on odličan partner u pohlepi, klevetama, lažnom bošnjaštvu i sitnošićarskim interesima, a takvima u našim redovima nema mjesta.


http://www.avaz.ba/clanak/203503/ceric- ... VfG8O.dpuf@dr.gog, redakcija heretičkih foruma
Last edited by dr.gog on 04/11/2015 11:32, edited 2 times in total.


Bloo
Globalna šefica
Posts: 34896
Joined: 16/01/2008 23:03
Location: Korriban

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by Bloo » 03/11/2015 18:34

Informativna služba Svjetskog bošnjačkog kongresa
:lol: :lol: :lol:
strašno
što je najgore, prosječni Bošnjo fercera na principu Orvelove '84...ne provjerava prijašnja izdanja, već guta smao ono što je servirano u sadašnjosti

User avatar
dr.gog
Posts: 4737
Joined: 09/09/2007 12:52
Location: [email protected]

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by dr.gog » 03/11/2015 18:57

slobodna_teritorija wrote:Pitbul Zukorlic :-)

Kad se drkotinska forumska piskarala bezmudo raspisu po forumu, od straha nikad ne stisnuvisi muda da izadju javno na megdan i raspravu sa muftijom Zukorlicem koji bi ih rastelovao u 5 minuta na atome u svakom pogledu. :izet:


Jesi li to ti njegovo i Fahrovo treće dijete, začeto na zadnjem sjedalu jednog od ova tri :


Image


I kako sam bezmud, ako ne stišćem muda?

Ja imam više postova smislenog teksta nego što ih je taj sandžački plemenski hodža mafijaš izgovorio.
I ne bojim se sandžačkih četničko balijskih turbo folk retarda, javi se na pp jebo te Zukorlić.

A sad odjebi sa teme.
Last edited by dr.gog on 03/11/2015 18:59, edited 1 time in total.

VjecitiStudent
Posts: 18950
Joined: 14/08/2008 13:42
Location: Životinjska farma

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by VjecitiStudent » 03/11/2015 18:58

Slutiš svo vrijeme da je to bagra, no ovi živopisni opisi iz prve ruke nadilaze sve maštarije.

User avatar
beniciodeltoro
Posts: 534
Joined: 28/10/2015 18:14

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by beniciodeltoro » 03/11/2015 19:13

Tema bi trebala biti zatvorena samo radi bljuvotina poput incest, fekalije a da ne govorimo o skandalu poput "bošnjačka djeca su sada toliko nabrijana kroz medije da misle o nemuslimanima isto kao što je mislio Mladić o njihovim očevima koje je potrpao u grobnice" ovo nema potrebe ni prijavljivati jer će ionako automatski slijediti sankcije.
Autor me podsjeća na režisere starih srpskih filmova, kada nemaš ideju onda trpaj što više vulgarnosti i seksa da ne izgleda tanko. Evo vidim na drugom postu se stavljaju slike da se ukrasi komentar, sada prelazimo sa srpskih na američke režisere koji nemaju ideju i priču i služe se specijalnim efektima

dr.gog wrote:
slobodna_teritorija wrote:Pitbul Zukorlic :-)

Kad se drkotinska forumska piskarala bezmudo raspisu po forumu, od straha nikad ne stisnuvisi muda da izadju javno na megdan i raspravu sa muftijom Zukorlicem koji bi ih rastelovao u 5 minuta na atome u svakom pogledu. :izet:


Jesi li to ti njegovo i Fahrovo treće dijete, začeto na zadnjem sjedalu jednog od ova tri :


Image


I kako sam bezmud, ako ne stišćem muda?

Ja imam više postova smislenog teksta nego što ih je taj sandžački plemenski hodža mafijaš izgovorio.
I ne bojim se sandžačkih četničko balijskih turbo folk retarda, javi se na pp jebo te Zukorlić.

A sad odjebi sa teme.

Uvijek je fascinantno kako neki misle ako su na forumu napisali "pametan tekst" za koji im je trebalo 10-20 minuta, pa edituju, pa kontrolišu ima li grešaka, pa dodaju još nešto i na kraju ispadne nešto od toga da bi isto mogli vladati na nekoj 5minutnoj raspravi uživo gdje ne znaju šta će ih ko pitati i šta će protivnik odgovoriti

User avatar
japin_mutapi
Posts: 9414
Joined: 11/06/2011 19:00
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by japin_mutapi » 03/11/2015 19:24

ja ovo ništa nisam skonto
ko je za koga a ko protiv goga ... mislim ovi forumaši

direstraits0078
Posts: 5249
Joined: 22/12/2011 14:41

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by direstraits0078 » 03/11/2015 20:01

dr.gog wrote:
te s pravom možemo kazati da je on odličan partner u pohlepi, klevetama, lažnom bošnjaštvu i sitnošićarskim interesima, a takvima u našim redovima nema mjesta.
Vec odavno je sve popunjeno.

VjecitiStudent
Posts: 18950
Joined: 14/08/2008 13:42
Location: Životinjska farma

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by VjecitiStudent » 03/11/2015 20:04

japin_mutapi wrote:ja ovo ništa nisam skonto
ko je za koga a ko protiv goga ... mislim ovi forumaši


Nebitni su forumaši, evo originalne prepiske
Fatmir o Ceriću
http://thebosniatimes.ba/clanak/1776
Cerić o Fatmiru
http://www.avaz.ba/clanak/203503/ceric- ... ni-bosnjak

User avatar
XXS
Posts: 1643
Joined: 29/11/2009 19:32

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by XXS » 03/11/2015 20:17

Turbo Bosnjaci se poklase oko love koju nisu zaradili vlastitim radom.

I tako blize i tako dalje vec 20 godina.

VjecitiStudent
Posts: 18950
Joined: 14/08/2008 13:42
Location: Životinjska farma

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by VjecitiStudent » 03/11/2015 20:24

Srećom, nije ni dijaspora nije toliko naivna pa da istu priču puši 20 godina i ove varalice neprestano obasipa novcem.

U džamiji u Malmeu promovirana je Bošnjačka nacionalna fondacija. Na prethodnom osnivačkom skupu bilo je pet puta više naroda, vele mi. Što li sad naroda nema?
http://thebosniatimes.ba/clanak/1776

User avatar
SkyLimit
Posts: 5196
Joined: 10/10/2012 15:49

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by SkyLimit » 03/11/2015 22:28

Meni je samo upalo u oci da je on dobio placenu kartu, boravak u hotelu i naknadu od 500 eura samo da bi odrzao prikladan govor pred dijasporom u Svedskoj. Ovo mi je dalo ideju, mogao bi i ja u te vode, malo Bogumili, malo velikosrpska agresija, malo Embargo, malo o cafirskim iskusenjima pred nasom omladinom, sve bi ja to upakovao i pricao dva sata i to cijena prava sitnica, 50 maraka.

User avatar
gospodja profiterka
Posts: 1514
Joined: 11/03/2015 22:25
Location: Tamo gdje mi nije mjesto

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by gospodja profiterka » 03/11/2015 22:45

Zar dr. gog više ne radi za Avaz? Donedavno je radio kao moderator na avazovom forumu i šamarao svakog ko nešto ružno kaže o toj... publikaciji. Teško se kod nas snaći, nigdje stava, nigdje karaktera, danas 'vako, sutra 'nako.

User avatar
Mister Yes
Posts: 5730
Joined: 05/02/2013 12:35
Location: In a world of magnets and miracles

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by Mister Yes » 04/11/2015 09:11

Uvodni post je nečitljiva zbrka frustracija i bijesa. Likovi kojima se bavi su potpuno nebitni svakom iole normalnom čovjeku i potpuno je neshvatljivo da mogu izazvati takve emocije nekome koga sam smatrao za dobrog forumaša :-)

User avatar
cyprus
Posts: 37593
Joined: 21/03/2007 22:00
Location: Σαράγεβο / Saraybosna

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by cyprus » 04/11/2015 09:26

Profesionalno bošnjaštvo jeste unosan biznis, međutim i tu je hiperprodukcija patrijota, branilaca nacionalnih interesa, nacionalnih budilica, ideologa, propagandista i njihovih udruženja, kongresa, glasila i foruma uradila svoje... Tako da i to postaje mala bara sa puno krokodila... Nisam siguran da su Bošnjaci dovoljno velik i bogat narod da mogu na svojim plećima iznijeti sve silne Ceriće, Fatmire, Latiće, Kurtćehajiće, Laviće, Tokiće, Zukorliće, Jahiće, Muhiće i brojne brojne druge (još kad se njima pridoda SDA partaja)...

User avatar
dr.gog
Posts: 4737
Joined: 09/09/2007 12:52
Location: [email protected]

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by dr.gog » 04/11/2015 11:28

Mister Yes wrote:Uvodni post je nečitljiva zbrka frustracija i bijesa. Likovi kojima se bavi su potpuno nebitni svakom iole normalnom čovjeku i potpuno je neshvatljivo da mogu izazvati takve emocije nekome koga sam smatrao za dobrog forumaša :-)


U pravu si. Htio sam samo ispričati priču o prljavštini koja je medijski kreirana i servirana kao potrebna, dnevno-politička tema kroz stotine fotografija i tekstova. Srž si pogodio, oni i jesu u suštini nebitni kao socijalne pojave, a ja sam samo naglasio koliki je apsurd bio kreirati ih kao "važne faktore".

Ipak je i takav novinarski rad posao kao i svaki drugi, i to rade i druge novine i tv kuće, skoro bez izuzetka.
Frustriran sam bio količinom najedanput izbačenog prljavog veša i zasipanja čitaoca salvom prljavštine iz jednog malograđanskog svijeta.

Ako pročitaš još jednom, nije zbrka, već je klasična zamka ovakve platforme- reći sve sa što manje rečenica.Zato prihvatam kritiku od nekoga ko je registriran i ispečen prije mene na forumu, dok za branioce lika i djela nemam šta reći. Ovaj @slobodnateritorija nije glup niti fanatik, već vidi moj tekst kao projekciju nečega "srpskog kinematografskog". Nije ovo Srpski film sa Srđanom Todorovićem, niti ja šmrčem šljivovicu na nos na promociji filma. Ne treba mi to. Srpski filmaši prave loše alegorije¸koje su samo groteska bez efekta osim povraćanja.

Meni ne treba sandžački hodža da bih pokazao koliko je nisko pao moral bošnjačkog "svećenstva", zaista, dovoljne su baš te slike njegovih istaknutih automobila.Nije Sjenica izgrađena i bogata kao Munchen pa da lokalni hodža ima 3 bmW-a. To je fuj.Njegova naoružana pratnja, konflikti u džamijama, unutarislamski razdor sa vehabijama, Ugljaninom, i beogradskim hodžama. Prosta mafijaška agresivnost u javnom nastupu koja odstupa od njegove teološke uloge, i silni novci koji se vide na svakom koraku. Takvih se ja ne bojim u razgovoru jedan na jedan, ali činjenica je da se ni u Sandžaku nije dobro proveo niko ko je "muftiji" javno pokazao šta mu je stvarna uloga. On je prolazna figura,a Sandžak ima dovoljno obrazovanog svijeta, pa i u teologiji, koji će jednom odnijeti i Zukorlića kao naplavinu vremena.

Glede druge kritike- Ja se nikome ne pravdam za svoje pisanje ili postupke na forumima ako sam na njima sarađivao. To je uvijek bilo i biće samo moje postupanje. Kome se ne sviđa, neka sam pokuša. Ako za nečije pisanje kažem da je "tako i tako", to bih mu rekao i u lice, i tu završava sva bajka.

Toliko od mene, zaista nemam namjeru previše polemisati sa ljudima koji su na forumu tek dva mjeseca, i još jednom hvala za opravdanu kritiku zbog "bijesa" u tekstu.

Temu možete slobodno zatvoriti.

User avatar
Mister Yes
Posts: 5730
Joined: 05/02/2013 12:35
Location: In a world of magnets and miracles

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by Mister Yes » 04/11/2015 11:46

dr.gog wrote:Ako pročitaš još jednom, nije zbrka, već je klasična zamka ovakve platforme- reći sve sa što manje rečenica.


Palo mi je na pamet da je to namjerno :thumbup:

dezurni_ucenik
Posts: 11896
Joined: 27/05/2008 12:14
Location: Pred tablom

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by dezurni_ucenik » 04/11/2015 11:57

slobodna_teritorija wrote:Pitbul Zukorlic :-)

Kad se drkotinska forumska piskarala bezmudo raspisu po forumu, od straha nikad ne stisnuvisi muda da izadju javno na megdan i raspravu sa muftijom Zukorlicem koji bi ih rastelovao u 5 minuta na atome u svakom pogledu. :izet:


naravno brate :thumbup: . Jos kad nam Zukorlic pocne pricati : veceras ne moze nista manje od 500 eVra, to mogu studenti dati.

User avatar
dustaban
Posts: 5803
Joined: 10/07/2012 10:55

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by dustaban » 04/11/2015 12:07

beniciodeltoro wrote:Tema bi trebala biti zatvorena samo radi bljuvotina poput incest, fekalije a da ne govorimo o skandalu poput "bošnjačka djeca su sada toliko nabrijana kroz medije da misle o nemuslimanima isto kao što je mislio Mladić o njihovim očevima koje je potrpao u grobnice" ovo nema potrebe ni prijavljivati jer će ionako automatski slijediti sankcije.
Autor me podsjeća na režisere starih srpskih filmova, kada nemaš ideju onda trpaj što više vulgarnosti i seksa da ne izgleda tanko. Evo vidim na drugom postu se stavljaju slike da se ukrasi komentar, sada prelazimo sa srpskih na američke režisere koji nemaju ideju i priču i služe se specijalnim efektima
dr.gog wrote:
slobodna_teritorija wrote:Pitbul Zukorlic :-)
Kad se drkotinska forumska piskarala bezmudo raspisu po forumu, od straha nikad ne stisnuvisi muda da izadju javno na megdan i raspravu sa muftijom Zukorlicem koji bi ih rastelovao u 5 minuta na atome u svakom pogledu. :izet:

Jesi li to ti njegovo i Fahrovo treće dijete, začeto na zadnjem sjedalu jednog od ova tri :
Image
I kako sam bezmud, ako ne stišćem muda?
Ja imam više postova smislenog teksta nego što ih je taj sandžački plemenski hodža mafijaš izgovorio.
I ne bojim se sandžačkih četničko balijskih turbo folk retarda, javi se na pp jebo te Zukorlić.
A sad odjebi sa teme.

Uvijek je fascinantno kako neki misle ako su na forumu napisali "pametan tekst" za koji im je trebalo 10-20 minuta, pa edituju, pa kontrolišu ima li grešaka, pa dodaju još nešto i na kraju ispadne nešto od toga da bi isto mogli vladati na nekoj 5minutnoj raspravi uživo gdje ne znaju šta će ih ko pitati i šta će protivnik odgovoriti

A sta mislis da na trenutak zaboravimo sve sta je ko rekao / napisao i dr. Gog i dr. Zukorlic vec da, za promjenu, PROGLEDAMO!
Nu ove slike, treba li joj komentar?

User avatar
ultima_palabra
Posts: 46496
Joined: 15/12/2008 16:53

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by ultima_palabra » 04/11/2015 12:46

direstraits0078 wrote:
dr.gog wrote:
te s pravom možemo kazati da je on odličan partner u pohlepi, klevetama, lažnom bošnjaštvu i sitnošićarskim interesima, a takvima u našim redovima nema mjesta.
Vec odavno je sve popunjeno.

:mrgreen: Fakat, odakle oni znaju da je on odličan partner u tome?

Ne mislim da se @gog ima za šta izvinjavati, odličan tekst sa primjesom insajderstva :mrgreen: Vazda je plaho fino kad dva smetljara kao što su ova dvojica zakuhaju pa počnu bljuvotine jedan o drugom iznositi.

U svemu ovome prava žrtva su naivni dijasporci, na čijoj grbači ova dvojica i još čopor drugih ublehaša lagodno žive već dvije decenije.

User avatar
beniciodeltoro
Posts: 534
Joined: 28/10/2015 18:14

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by beniciodeltoro » 04/11/2015 13:30

dustaban wrote:A sta mislis da na trenutak zaboravimo sve sta je ko rekao / napisao i dr. Gog i dr. Zukorlic vec da, za promjenu, PROGLEDAMO!
Nu ove slike, treba li joj komentar?

Ne vidim zašto bi MUFTIJA natpis bilo išta drugačije nego kada neko okači veliki krst ili tespih u autu?
A šta fali autima? Da li je grijeh što je čovjek ljubitelj auta? Valjda neko ko je glavni muftija (toliko dugo) isto prima platu i može sebi priuštiti bar na kredit ova auta? Je li sada njegova sramota što nije pare uložio u neki voćnjak kao ostale hodže?
Smiješno mi je malo u doba kada u jednoj od najsiromašnijih država u Europi kao što je naša gdje svaka kuća "na rubu siromaštva" ima 2-3 auta i 3-4 mobilna da se kod nekoga ko je glavni muftija pita otkud mu za 3 auta

User avatar
kamen spoticanja
Posts: 12902
Joined: 08/11/2009 15:29
Location: na tragu za Istinom

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by kamen spoticanja » 04/11/2015 13:32

beniciodeltoro wrote:
dustaban wrote:A sta mislis da na trenutak zaboravimo sve sta je ko rekao / napisao i dr. Gog i dr. Zukorlic vec da, za promjenu, PROGLEDAMO!
Nu ove slike, treba li joj komentar?

Ne vidim zašto bi MUFTIJA natpis bilo išta drugačije nego kada neko okači veliki krst ili tespih u autu?
A šta fali autima? Da li je grijeh što je čovjek ljubitelj auta? Valjda neko ko je glavni muftija (toliko dugo) isto prima platu i može sebi priuštiti bar na kredit ova auta? Je li sada njegova sramota što nije pare uložio u neki voćnjak kao ostale hodže?
Smiješno mi je malo u doba kada u jednoj od najsiromašnijih država u Europi kao što je naša gdje svaka kuća "na rubu siromaštva" ima 2-3 auta i 3-4 mobilna da se kod nekoga ko je glavni muftija pita otkud mu za 3 auta

Sjajno ga branis :-)

User avatar
beniciodeltoro
Posts: 534
Joined: 28/10/2015 18:14

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by beniciodeltoro » 04/11/2015 13:36

A je li to zabranjeno da muftija voli skupa auta?

User avatar
kamen spoticanja
Posts: 12902
Joined: 08/11/2009 15:29
Location: na tragu za Istinom

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by kamen spoticanja » 04/11/2015 13:36

"Vjerujem svemu sto pricaju ceric i alispahic,sve dok pricaju jedan o drugome" pecanin senad

User avatar
kamen spoticanja
Posts: 12902
Joined: 08/11/2009 15:29
Location: na tragu za Istinom

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by kamen spoticanja » 04/11/2015 13:37

beniciodeltoro wrote:A je li to zabranjeno da muftija voli skupa auta?

Ma jok...sve ispod 50 hiljada eura svakako i nije auto
i sta velis..digao kredit i od plate kupio ova tri...a nije ko ostali levati kupio vocnjak..na kredit :-)

User avatar
duh_sa_sjekirom
Posts: 2086
Joined: 24/05/2007 17:50
Location: tamo gdje se vali lome...

Re: Ex- reis Cerić: Govnopita za Fatmira Alispahića ,Avaz kitchen

Post by duh_sa_sjekirom » 04/11/2015 13:39

beniciodeltoro wrote:A je li to zabranjeno da muftija voli skupa auta?

Nije zabranjeno da ih voli, ali teško da ih je kupio od plate koju zarađuje.

Post Reply