Napredak ,napredak ostvaren cim se prica o ukidanju viza ,prije par godina i sama prica bila je nazemisliva.
Ogroman napredak je ostvaren ,ne zaboravite 90 smo bili otpad i nesto cega se treba hitno rijesiti ,92-95 masa za odstrel,kolektivna silovanja, logore , deportacije, opsade ,izgladnjivanje, ali eto opstali smo .
96 -2000 sakupljaliste bjelsvjetskih jebivjetara , godine raznih ngo fondacija i slicnih padavicara .
Ako nista u to par godina smo ih dobro prokuzili , vidio sam kako funkcionisu

.
He he kad se samo sjetim francuzića i njihovoh kolonijalnog odnosa podsmjehivanja i omalovazavanja , skoro 3 god mi je trebalo da ih skužim a onda sam postao kordinator za balkan .

tukao sam kolonijaliste njihovim oruzjem radom i znanjem .Znam da su me mrzili

.
Sad je druga ploca uzivaju oni u domacoj i kvalitetnoj hrani i blagodetima ove zemlje A BOGAMI dosta ih UZIVAJU I U BOSANCIMA ,
Neke vec 3 sezonu dolaze sto zbog raftinga a sto zbog drugih užitaka ,i naravno sve fino plate sto u eurićima sto u kunicama ,spoj ugodnog sa korisnim

(pola raftera su zene ).Svaka im cast znaju sta zele .
Jebiga kako sam ja kuzno libo ih k...c ,zakon je ko jaci taj tlaci , postuju zakon jaceg , mi smo najtanji, kad promjenimo sliku i situaciju u vlastitm redovima onda ce nas i oni postovat a dotle ĆUTI MURTA , VIŠE ZAPNI ,VIŠE UPRI, AKO NE ZNAS NAPRAVITI ZNAŠ KOPIRATI .

.