Evropski aparthejd prema gradjanima sa BH pasošem i vize.

DONY

Post by DONY »

muha_sa wrote:prati moja :D
trebamo u decembru posjetit kčerku i unuka---kamara papira nam je potrebna za dvije hefte boravka.Kamo sreće da se Ante zovem--sad bi ko dingospo--neJma veze što nikad ni na moru bio nisam--bitno je ime.

kako "mi"Ameri nabrzaka promjenimo ime i izdamo drzavu.. :lol:

muha,moras "brze" uciti.. :-)
nineac

Post by nineac »

Necu da citam sve postove, ali jebe se evropi za nas. Ako budemo imali normalnu drzavu ukinut ce oni vize, nebojte se. Ali sve dok predsjednik jednog entiteta pomiluje trostrukog ubicu, taj film necete gledati.
Da sam ja stranc nebi ukino vize, jer BiH je sve samo ne pravna drzava!
DONY

Post by DONY »

nineac wrote:Necu da citam sve postove, ali jebe se evropi za nas. Ako budemo imali normalnu drzavu ukinut ce oni vize, nebojte se. Ali sve dok predsjednik jednog entiteta pomiluje trostrukog ubicu, taj film necete gledati.
vidi @nine..kako brzo "fata" americku strogocu.. :lol: ,sta znaci moj @muha ,biti mlad.. :-) :-) ,sve se "prima".. :lol:
muha_sa

Post by muha_sa »

DONY wrote:
nineac wrote:Necu da citam sve postove, ali jebe se evropi za nas. Ako budemo imali normalnu drzavu ukinut ce oni vize, nebojte se. Ali sve dok predsjednik jednog entiteta pomiluje trostrukog ubicu, taj film necete gledati.
vidi @nine..kako brzo "fata" americku strogocu.. :lol: ,sta znaci moj @muha ,biti mlad.. :-) :-) ,sve se "prima".. :lol:
Da mi je znati ko to pomiluje ubicu i šta ja imam s tim?Ubice su zbrisale u Hrvatsku--osuđeni lopovi i kriminalci /Jelavić-Bender/ su zbrisali i mirno žive u Hrvatskoj pa ko to ukori susjede?
Evropi nije u interesu da BiH bude normalno uređena država---da žele davno su to mogli uradit-i ovdje je odavno protektorat a ovi "naši"glume da se ko i oni nešto pitaju.
DONY--velik pozdrav iz veoma hladnog šehera-
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:D @Ante_sa, ... :-) ... yebem mu misha ... reci svom jaranu kakva ti shara treba, .. :-) .... koje boje, ... na koje ime !? Da te vishe ne slusham kako ovdje kukumavcis, ... :wink:
muha_sa

Post by muha_sa »

pape wrote::D @Ante_sa, ... :-) ... yebem mu misha ... reci svom jaranu kakva ti shara treba, .. :-) .... koje boje, ... na koje ime !? Da te vishe ne slusham kako ovdje kukumavcis, ... :wink:
Dragi i štovani haveru--nek mi vrnu Titinu crvenu šaru--meni potaman.
DONY

Post by DONY »

nesto mi se previse sikiras@hamu, :-) doci ce to sve na svoje....2029,a do tada , kako@Anka rece EU ce se razvaliti i svi ce trebati vize... :
zato sabur,vapace,vopi i stipu Rahm. H.K.Hokija..,
puno pozdrava iz svjezeg StonaBo.
:)
Last edited by DONY on 03/11/2006 21:11, edited 3 times in total.
muha_sa

Post by muha_sa »

DONY wrote:nesto mi se previse sikiras@hamu, :-) doci ce to sve na svoje....2029,a do tada , kako@Anka rece EU ce se razvaliti i svi ce trebati vize... :
puno pozdrava iz svjezeg StonaBo..
jest da sam liovo dnuje Gordanu al Hoki je nepoželjan u mom domu :lol: more bit bidne da ga u nekoj kaHvani saslušam.
Viđaš li možda Jaru u stonuBo?
DONY

Post by DONY »

muha_sa wrote:
DONY wrote:nesto mi se previse sikiras@hamu, :-) doci ce to sve na svoje....2029,a do tada , kako@Anka rece EU ce se razvaliti i svi ce trebati vize... :
jest da sam liovo dnuje Gordanu al Hoki je nepoželjan u mom domu :lol: more bit bidne da ga u nekoj kaHvani saslušam.
Jaru,nema sansi,radi nekoliko poslova,banka,picerija..itd
$$ je .jeben ,kada ga prvi put vidis u USA.. :-) :lol:
muha_sa

Post by muha_sa »

DONY wrote:
muha_sa wrote:
:lol: :lol: jel ga to Jaro vidio--nedo bog i opipo? ili primio :lol: bidni jasniji, nisam se s takvim Jarom družio :D
DONY

Post by DONY »

muha_sa wrote:
DONY wrote:
muha_sa wrote: jest da sam liovo dnuje Gordanu al Hoki je nepoželjan u mom domu :lol: more bit bidne da ga u nekoj kaHvani saslušam.
:lol: :lol: jel ga to Jaro vidio--nedo bog i opipo? ili primio :lol: bidni jasniji, nisam se s takvim Jarom družio :D

.. u njegovim godinama,ko normalan,poslije 10 godina Amerike,radi dva posla.. :-) :-)
Post Reply