Nema potrebe da generalizujete. Imao sam djevojku ovdje na zapadu, to su seanse pri pripremanju nebitno gdje se ide.. nebitno jel ide u prodavnicu, u izlazak, kino, fakultet.. Doduse ona je bila iz Sirije.
Zene na zapadu malo manje mare o tim stvarima, ne zato sto ih nezanima, ne zato sto su neuredne (nisu sigurno) nego su zaokupljene nekim drugim stvarima.
Ko to smat wrote:Holandija brate o toj se zemlji radi.Znam ja da rade radim i ja ali ukusa nemaju pa nek prica ko sta hoce.Jeste smeta mi i ruksak jer nisam na planinu poso.Drugo radim sa njima i absultno ih neinteresuje kako izgledaju,prde i podriguju a o vulgarnosti da nepricam.Grube brate nemaju one zenstvenosti ko nase zene.
Ne primjetih da su vulgarni Holandjani, cak sta vise.. Medjutim definitivno stoji to da su im zene u prosjeku kao burad, onako ili malo deblji ili malo mrsaviji, pjegavi, nedefinisani, poruzni.
Naravno, ima i tamo lijepih zena, ali to je mala manjina. Ono sto je meni u Holandiji zapalo za oko (tad sam bio tinejdzer, bio u skoli, kafani i par klubova) to su sve djevojke sa strane, ne Holandjanke.