Još jedna expertska karta...

nije se ucitala slicicacyprus wrote:
Još jedna expertska karta...
Failcyprus wrote:
Još jedna expertska karta...Koga ćemo za sultana? Cerića?
Ne vidim da je iko diro Austriju... a Italija je podijeljena po ekonomskoj osnovi pretpostavljamIt_is_a_Leclerc wrote:Sve to na stranu, ali - ko ukrade pola Austrije i zbog čega je Italija podijeljena ?!
Ja skupljam mjesecima sa imenom i prezimenom ....hAZNADAR wrote:Ni za zivu glavu zatvoriti tu i slicne grupe.zambaklija wrote:nekom je dosadno pa eto konto da potpali.....nego ša vi mislite o fotcebook stranici:kako još više razbiti bosnu tamo se udružiše trofazni kokardaši i crnokošuljaši ....trebalo bi otu grupu zatvoriti ha...
Pa fasisti, kokardasi, crnokosuljasi,... se sami tu predstavljaju i otkrivaju svoj identiet.
Imena treba zapamtiti a i face - najbolje bi bilo kada bi neko skupio u neku databazu sve te dobrovoljce. Izuzetna je privilegija znati takve - ko zna hoce li te sudbina na jednog takvog namjeriti.
bice dok je opet ne bude i sve takoJThomas wrote:velika albanija će biti. a ovo ostalo nula poena...
Opet vas rusi zajebase.....osta ste definitivno bez izlaza na moremalac neznalac wrote:E, da smo ovu kartu mi srbi nacrtali nahebali bi
Suti, ovo su vasi minimalisticki zahtjevi!malac neznalac wrote:E, da smo ovu kartu mi srbi nacrtali nahebali bi
ako ne klonirate Vladimira nece vam dusan pomocimalac neznalac wrote:Ma pusti nema nam druge nego klonirat cara dusana pa stic do grcke opet
vi niste relevantni u ovome svemu ..izgubili ste vojvoodinu i kosovomalac neznalac wrote:E, da smo ovu kartu mi srbi nacrtali nahebali bi
ja se nadam amerima, kakvim rusima...malac neznalac wrote:Ma pusti ruse mi se u njih kunemo a nema ih upomoc umalo nas ameri ne potamanise ...

Nego bi vise volio da postanemo Srbija?heckler wrote:Dakle bar jednom godisnje se reciklira ova "ruska analiza" napravljena koristeci "CIA podatke"![]()
Kaze li ta analiza koja od te dvije velesile ce pripojiti 2 miliona Bosnjaka? Ja se samo nadam da nece biti Hrvatska jer kako ih bijela kuga kosi do 2035. bi mogli Bosnjaci biti vecina i u toj velikoj hrvatskoj pa cu opet morati slusati jadikovanje da se uvede i novi HRT kanal na hrvatskom jadna nam majka