nece ona mene dekama i Oliverom handritHAVANA wrote:Jao majko šta je ovo.![]()
![]()
![]()
Šuti muha i slušaj olivera ,dobro si prošo.
eno je lupa oklagijom
nece ona mene dekama i Oliverom handritHAVANA wrote:Jao majko šta je ovo.![]()
![]()
![]()
Šuti muha i slušaj olivera ,dobro si prošo.
Ja sam imao veeeliki problem sa komšijom koji živi u stanu ispod našeg.Bilo je tu svega:Cece,Seke,Dare Bubamare... čak i gusala (da,dobro ste pročitali,čak i gusala).Vjerujte mi na riječ,ja sam problem riješio vrlo brzo.Čim "komš"o" pusti Cecu & co, ja do daske odvrnem KUD Idijote (i to baš Bandierra Rossa),a primjetio sam da veliku ulogu može odigrati Laibach (posebno pjesma Lieben Heist Lieben).Borba je trajala par dana i moj komšo je odustao.Ja sam ga (svjesno) maltretirao još 4-5 dana,i onda sam i ja stišao muziku.Od tada više nemam problema...muha_sa wrote:nece ona mene dekama i Oliverom handritHAVANA wrote:Jao majko šta je ovo.![]()
![]()
![]()
Šuti muha i slušaj olivera ,dobro si prošo.i Muha konje za trku ima
![]()
eno je lupa oklagijom
Bandierra Rossa wrote:Ja sam imao veeeliki problem sa komšijom koji živi u stanu ispod našeg.Bilo je tu svega:Cece,Seke,Dare Bubamare... čak i gusala (da,dobro ste pročitali,čak i gusala).Vjerujte mi na riječ,ja sam problem riješio vrlo brzo.Čim "komš"o" pusti Cecu & co, ja do daske odvrnem KUD Idijote (i to baš Bandierra Rossa),a primjetio sam da veliku ulogu može odigrati Laibach (posebno pjesma Lieben Heist Lieben).Borba je trajala par dana i moj komšo je odustao.Ja sam ga (svjesno) maltretirao još 4-5 dana,i onda sam i ja stišao muziku.Od tada više nemam problema...muha_sa wrote:nece ona mene dekama i Oliverom handritHAVANA wrote:Jao majko šta je ovo.![]()
![]()
![]()
Šuti muha i slušaj olivera ,dobro si prošo.i Muha konje za trku ima
![]()
eno je lupa oklagijom
Vjerujte mi,ovo je oproban recept...
(Doduše,poslije je taj isti pričao kako iznad njega živi neki "narkoman" i "luđak",ali to me ne zanima...).
Bandierra Rossa wrote:Ovo što sam napisao je živa istina.Samo da ste mogli vidjeti pogled tog čovjeka kad me sretne.Siguran sam da je vjerovao da sam pritajeni član nekakve inkvizicije ili sekte.
![]()
![]()
![]()
![]()
Bandierra Rossa wrote:Evo spisak "oružja":
(ovo sam lično isprobao i mogu reći da pali.Ako neko ima još neki prijedlog-bujrum)
KUD Idijoti-Bandierra Rossa,
Laibach-Lieben Heist Lieben,
Laibach-B Machine,
Pankrti-Osmi dan,
Sex Pistols-No fun...
Posebna napomena:Poseban učinak ima dok komšija gleda "Grand paradu".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
muha_sa wrote:Bandierra Rossa wrote:Ovo što sam napisao je živa istina.Samo da ste mogli vidjeti pogled tog čovjeka kad me sretne.Siguran sam da je vjerovao da sam pritajeni član nekakve inkvizicije ili sekte.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasta vec ziva istina--ja ti vjerujem jer i ja vazda pisem ono sto dozivljavam il sto sam dozivio.
sreca pa me ova kona poljeva cijedeci deke na balkonukomso prije nje me ubio Kalesijom i neartikulisanim zavijanjima
ogulila mi se farba na cijevima od grijanja lupajuci po istim
cim lupim on stisa--za pola sata opet nastavi kao da nista bilo nije
ado_law wrote:Kome smeta Rizo Hamidovic?
Covjek pjeva sevdah, opjevo bosnu, sandzak i nas bosnjake, po meni na jedan lijep nacin.
Kako da normalan covjek stavi u istu ravan Brenu-Cecu i Rizu, ove dvije su imale jdnu ulogu pjevat cetnicima prilikom okupacije sarajeva,
dok je taj isti Rizo odrzavo humanitarne koncerte da se skupi koja markica za pomoc sarajevu.
SAD SE NADJE NEKI FANNCY, URBANI, TRENDY LIK KOJI IMA ZA PRAVO DA GOVORI KO MOZE GLASAT A KO NE.
I meni smeta nekultura, prostakluk, cajke itd itd al ovakav vid generalizacije nicemu ne vodi, nego samo govori o ovom pokretacu teme koji je prvi put
cuo za metaliku kad mu je tetka kupila na pijaci majicu METALLICA, NIRVANA, GUNS N' ROSES, DOORS ITD. .............
POZDRAV I SELAM BH PATRIOTIMA
Samo nek mi neko spomene ljudska prava...muha_sa wrote:kakvi ba idijotiovo je rec glazba
![]()
Čim komšo odvrne ovo,HAVANA wrote:![]()
![]()
--------------------------------------------------------------------------detroit-mercy wrote:Iskreno da kazem da se veci gluposti ne nacitah nego na ovoj temi, ja bih zabranio ovo, ja bih zabranio ono. Otkuda da se "Olimpijskoj Zetri" moze svirati ovo ili ti ono. Toliko gluposti i ne tolerancije na jednom mjestu, za ne povjerovati. Ljudi se pozivaju na neku kulturu, tradiciju, prije-ratno Sarajevo, ko da je u njemu Bono i U2 gostovao svaku drugu sedmicu (ili neki poznati rock band). Ko da dzigera nije derala i tada, i koncerti se drzali. Na svu srecu pa sam obisao malo svijeta i vidio kako to funkcionise, a sve se bazira na lovi i zaradi. Ako ima publike eto i bandova, ovdje se postire kako to u Beogradu sviraju svjetski bandovi a eto u Sarajevu ne, ne sviraju samo zato sto nema love, ili intersa ili organizatora a ne sto je jedan grad kulturna metropola a drugi ne. Btw, u Beogradu je dzigera nacin zivljenja. Interesantni su likovi koji bi eto nesto zabranjivali, jer su kao cool u svome sopstvenom svijetu, halo publika trazi i placa i njeno se pita. Ako jedan Iggy nije mogao prodati ni 500 karata to pokazuje koliko ljudi u SA cijeni ili slusa njegovu muziku. Trecerazedni folker proda vise karata u Sa nego Iggy, zalosno ali sta se moze, u takvoj zemlji zivimo, sta sada treba pobiti sve one koji ne slusaju Disciplinu Kicme, koja je to selkcija. Intersantno da nigdje u svijetu nisam vidio da se neko buni sto eto neko dolazi da svira kao u Sarajevu. Malac, samo jedan primjer, u dvorani koja je blizu moga mjesta zivljenja su desavanja tako mnogobrojna od rodea (nesto ko korida kod nas, gde je sve sesirdzija do sesirdzije, country people), do rap bandova, country, rock, Disney-eve predstave, ne znam sta jos, samo zamisli. Sto znaci od prilicno opskurnih manifestacija do kulturnih desavanja prve kategorije, i nikada ama bas nikada nisam cuo da se neko buni jer pobogu kako moze jedan rodeo da se odrzava u dvorani u kojoj je svirao U2, takva glupost je moguca samo u Sarajevu. Zato smanji dozivljaj, zivi ali isto tako pusti i druge da zive...................
Eki "malac"...detroit-mercy wrote:Iskreno da kazem da se veci gluposti ne nacitah nego na ovoj temi, ja bih zabranio ovo, ja bih zabranio ono. Otkuda da se "Olimpijskoj Zetri" moze svirati ovo ili ti ono. Toliko gluposti i ne tolerancije na jednom mjestu, za ne povjerovati. Ljudi se pozivaju na neku kulturu, tradiciju, prije-ratno Sarajevo, ko da je u njemu Bono i U2 gostovao svaku drugu sedmicu (ili neki poznati rock band). Ko da dzigera nije derala i tada, i koncerti se drzali. Na svu srecu pa sam obisao malo svijeta i vidio kako to funkcionise, a sve se bazira na lovi i zaradi. Ako ima publike eto i bandova, ovdje se postire kako to u Beogradu sviraju svjetski bandovi a eto u Sarajevu ne, ne sviraju samo zato sto nema love, ili intersa ili organizatora a ne sto je jedan grad kulturna metropola a drugi ne. Btw, u Beogradu je dzigera nacin zivljenja. Interesantni su likovi koji bi eto nesto zabranjivali, jer su kao cool u svome sopstvenom svijetu, halo publika trazi i placa i njeno se pita. Ako jedan Iggy nije mogao prodati ni 500 karata to pokazuje koliko ljudi u SA cijeni ili slusa njegovu muziku. Trecerazedni folker proda vise karata u Sa nego Iggy, zalosno ali sta se moze, u takvoj zemlji zivimo, sta sada treba pobiti sve one koji ne slusaju Disciplinu Kicme, koja je to selkcija. Intersantno da nigdje u svijetu nisam vidio da se neko buni sto eto neko dolazi da svira kao u Sarajevu. Malac, samo jedan primjer, u dvorani koja je blizu moga mjesta zivljenja su desavanja tako mnogobrojna od rodea (nesto ko korida kod nas, gde je sve sesirdzija do sesirdzije, country people), do rap bandova, country, rock, Disney-eve predstave, ne znam sta jos, samo zamisli. Sto znaci od prilicno opskurnih manifestacija do kulturnih desavanja prve kategorije, i nikada ama bas nikada nisam cuo da se neko buni jer pobogu kako moze jedan rodeo da se odrzava u dvorani u kojoj je svirao U2, takva glupost je moguca samo u Sarajevu. Zato smanji dozivljaj, zivi ali isto tako pusti i druge da zive...................
Ama,to ovi iz Detroita ne kontaju...muha_sa wrote:napisah vec jednom--nek slusa sta ko voli i zeli , al nek slusa za svoju dusu--ne moraju se meni stakla trest zbog njegovog cejfa.