Danas za obrok uzmem Eva ribu Haringa Filti i jedem ja sve ok i onda prvo zamalo slomim zub

To je ta

Kinaski wrote:Bakiru se obrati, za njeg ste glasali sad jedite stakla
nevalja ribu jesti zlatnim kasikamaKinaski wrote:Bakiru se obrati, za njeg ste glasali sad jedite stakla
hahah e cuj jarcobradogHajvan wrote:Kinaski wrote:Bakiru se obrati, za njeg ste glasali sad jedite stakla
cijenim Vašu intelegentnu opasku.
no, hoćete li molim Vas pojasniti poveznicu između konzerve proizvedene na tajlandu, mozambiku ili madagaskaru sa glasanjem za jarcobradog Bakira malog.
Na poledjini imas firmu mozda ima i neki --kontakt- javi se proizvodjacu, na zapadu bi dobio tu ribu do kraja zivota --djaba da konzumiras--- ako stisnes .zetareticula wrote:Ne znam dali ovdje pase ovo ali hajde![]()
Danas za obrok uzmem Eva ribu Haringa Filti i jedem ja sve ok i onda prvo zamalo slomim zubkontam ajde reko kost mozda zalutala, ja u usta kad ono
komad stakla. Sad gledam u onaj komad stakla i ne mogu da vjerujem cak usput rasjecem malo nepce u ustima
Pregledam cijlu konzervu i nadjem jos 2,3 sitnija komada stakla. Evo do sada osjecam kao da mi nesto stoji u grlu ili sam mozda sebi umislio pa se tako osjecam. Ili sam prilikom jela mozda progutao neki komad. Kome da se obratim u vezi tih stvari stvarno kriminalno.
![]()
To je ta
to sir parmezan mirise na fickuKinaski wrote:Ja ne znam jel ovo smrdi riba ili mirise pi*ka
Jedan savjet tebi, najvise tebi pa onda svima ostalima. Bjezi, ali bjezi, od konzervi. Bjezi od svih proizvoda koji su prosli teske i komplicirane procese prerade. Kako kazu stari dede i nane - ''sinko deder uzmi malo lepine i kajmaka, deder sine o's tanjir graha, deder sine majka ti navadi mahuna, o's sine malo blitve i spinata s jajima zdravo je.''zetareticula wrote:Ne znam dali ovdje pase ovo ali hajde![]()
Danas za obrok uzmem Eva ribu Haringa Filti i jedem ja sve ok i onda prvo zamalo slomim zubkontam ajde reko kost mozda zalutala, ja u usta kad ono
komad stakla. Sad gledam u onaj komad stakla i ne mogu da vjerujem cak usput rasjecem malo nepce u ustima
Pregledam cijlu konzervu i nadjem jos 2,3 sitnija komada stakla. Evo do sada osjecam kao da mi nesto stoji u grlu ili sam mozda sebi umislio pa se tako osjecam. Ili sam prilikom jela mozda progutao neki komad. Kome da se obratim u vezi tih stvari stvarno kriminalno.
![]()
To je ta
spreca wrote:to sir parmezan mirise na fickuKinaski wrote:Ja ne znam jel ovo smrdi riba ili mirise pi*ka![]()
.........jednom neko drustvo jedemo spageti a snama bila i jedna treba.....kazemo mi konobaru daj nam jos malo naribanog parmezana........veli ona kako to mozete jesti......to smrdi isto neoprana picka
![]()
![]()
![]()
.....i fakat imaju slican "miris"
![]()
![]()
negorazonoda wrote:spreca wrote:to sir parmezan mirise na fickuKinaski wrote:Ja ne znam jel ovo smrdi riba ili mirise pi*ka![]()
.........jednom neko drustvo jedemo spageti a snama bila i jedna treba.....kazemo mi konobaru daj nam jos malo naribanog parmezana........veli ona kako to mozete jesti......to smrdi isto neoprana picka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije to bio permezan
TACNO ali ko to moze priustiti.Fallen Angels wrote:Jedan savjet tebi, najvise tebi pa onda svima ostalima. Bjezi, ali bjezi, od konzervi. Bjezi od svih proizvoda koji su prosli teske i komplicirane procese prerade. Kako kazu stari dede i nane - ''sinko deder uzmi malo lepine i kajmaka, deder sine o's tanjir graha, deder sine majka ti navadi mahuna, o's sine malo blitve i spinata s jajima zdravo je.''zetareticula wrote:Ne znam dali ovdje pase ovo ali hajde![]()
![]()
To je ta
ORGANSKO i samo organsko. Sumnjam da si sirotinja, a rijetko tko od nas i jest. Tesko se zivi znam ali dragi ljudi cuvajte zdravlje i manite se nakih evi, haringi, argeta, kobasica, salama itd. To je zivi otrov, RAK kunem vam se.Nadam se da cu ovime pomoci na neki nacin.
hahah ko jos stavlja parmezan na picetinurazonoda wrote:spreca wrote:to sir parmezan mirise na fickuKinaski wrote:Ja ne znam jel ovo smrdi riba ili mirise pi*ka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije to bio permezan
sve je to istina.......ali ponekad nemas drugog izbora.....ponekad moras i ovaj otrov kozumirati sto ima i neke dobre svrhe a to je da organizam unosenjem takvih stvari pravi svoj odbrambeni mehanizam....ono kako kazu prilagodjava se i nekim vanrednim situacijamaFallen Angels wrote:Jedan savjet tebi, najvise tebi pa onda svima ostalima. Bjezi, ali bjezi, od konzervi. Bjezi od svih proizvoda koji su prosli teske i komplicirane procese prerade. Kako kazu stari dede i nane - ''sinko deder uzmi malo lepine i kajmaka, deder sine o's tanjir graha, deder sine majka ti navadi mahuna, o's sine malo blitve i spinata s jajima zdravo je.''zetareticula wrote:Ne znam dali ovdje pase ovo ali hajde![]()
![]()
To je ta
ORGANSKO i samo organsko. Sumnjam da si sirotinja, a rijetko tko od nas i jest. Tesko se zivi znam ali dragi ljudi cuvajte zdravlje i manite se nakih evi, haringi, argeta, kobasica, salama itd. To je zivi otrov, RAK kunem vam se.Nadam se da cu ovime pomoci na neki nacin.
ja parmezan volim zbog mirisa koji me podsjeca na najsladji komadic mesaKinaski wrote: hahah ko jos stavlja parmezan na picetinu
spreca wrote:ja parmezan volim zbog mirisa koji me podsjeca na najsladji komadic mesaKinaski wrote: hahah ko jos stavlja parmezan na picetinu![]()
![]()
ja to samo kad je deficitrazonoda wrote:spreca wrote:ja parmezan volim zbog mirisa koji me podsjeca na najsladji komadic mesaKinaski wrote: hahah ko jos stavlja parmezan na picetinu![]()
![]()
pusti to, nadji pravu zensku
Ih... nisi je trebala oplakat ako si htjela da dobiješ pravu komparacijuZenaZbrkovima wrote:Ahahahah oplakahi, moram priznat, otvorih frizider da vidim ima li parmezana, zaintrigirali ste me sad s tom konstatacijom
ja cure ludjakinje..