Komentar na izjave Vesne A-Z i Sabine B-Z u vezi rezultata Feminnema...
Konkurencija je bila zestoka, dobro da su i 14. mjesto osvojili. Da su bili u polufinali ne znam kako bi uopste mogli uci u finale.
Sto se tice glavne zabave na kojoj sam bio... gluposti. To se dogadja svake godine, pa uvijek 2-3 zemlje zaglave s konfliktom termina--sve zavisi od poretka izvodjenja, tako probe idu. Ih, Turska je prosle godine domacin bila pa su njihovi momci isto tako izostali na glavnoj zabavi dobrodoslice... nisu se bunili, naravno.
Onda, na sta Vesna misli kad kaze da je bilo neprave tokom glasanja... Ko to nama dade poene nego nase komsije i dijaspora??? Pa da nema njih u samom dnu bi bili svake godine, sve dok nesto cestito ne posaljemo...
Nemam rijeci... nasi su otisli u Kijev s previse nade i ocekivanja. Cak su na press konferenciji spekulirali o Sarajevu 2006. Samo sam se nasmijao i nastavio slusat prazne price.
Sljedece godine ukidajte ziri u BH Eurosongu pa saljite ono sto NAROD bira. A Igor Vukojevic je imao tristo puta bolju pjesmu i vjerovatno bi bio zapazen medju svim onim silnim boom-boom pjesmama na finalu 21-og maja. Jednom samo da mi je vidjeti natjecanje u Bosni bez stele, JEDNOM SAMO!
Eurosong 2005: loseri uvijek traze krivce u drugima...
Moderator: _BataZiv_0809
-
noua
-
Stitch__
Sljedece godine ukidajte ziri u BH Eurosongu pa saljite ono sto NAROD bira. A Igor Vukojevic je imao tristo puta bolju pjesmu i vjerovatno bi bio zapazen medju svim onim silnim boom-boom pjesmama na finalu 21-og maja. Jednom samo da mi je vidjeti natjecanje u Bosni bez stele, JEDNOM SAMO!
-
eHost
a i onaj komentar za gradonacelnika Kijeva koji je organizirao party dok je bila njihova proba.. uh.. kao da je frajer kontao da njih zezne od toliko drzava.... tipicno za mlade ufurane damice - odmah se zale i kukaju... bile ste bezveze djevojke, ali eto dobile ste posao na tv.u ... samo da mi je znati koliko cete tu prezivjeti....
be happy i stay cool
Pozdrav
E.S.
eHost
be happy i stay cool
Pozdrav
E.S.
eHost