Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dolazi ljeto ..a imamo i mogucnost da idemo da se kvarcamo..tako da imamo mogucnost i za eurokrem a i za cokoladu tj da pocrnimo od ..do:) ili da ostavimo bijelu kozu ispod kupaceg kostima.
Pitanje za decke ...sta vam je sexipilnije ,kada je zensko tijelo preplanulo od -do ili kada ima tragove od kupaceg kostima tj kada je na tim mjestima koza bijela?
Dakle eurokrem (crno-bijelo) ili cokolada (preplanulo tijelo,bez tragova kostima).
Da znam kako se postavljaju one ankete sad bih jednu ovdje postavila:)
Ima li ista ispod tvog kupaceg?
mozda ima bijela cokolada ... sad dal' taknuta ili netaknuta ....
Najljepsa wrote:i ja volim tamnu put ,preplanulu , ali ne volim crnce..ne znam zasto su oni svima sexiplini, meni bas nisu:)..valjda zato sto nemaju tapiseriju:)
Ma meni ono bjelo dodje ko orjentir, ko da si se iskrcao na rajski aerodrom...
"Postovana gospodo molim da pristupite busnoj kontroli...napomena busenje radite svojim alatom"
Zato crno bjela varijanta....
Najljepsa wrote:i ja volim tamnu put ,preplanulu , ali ne volim crnce..ne znam zasto su oni svima sexiplini, meni bas nisu:)..valjda zato sto nemaju tapiseriju:)
Moze li i Itison, ako slucajno nema tapiserije?
Ne kontam ovo sa itisonom..sta kao kratke i svijete dlake ili sta
Moze li i Itison, ako slucajno nema tapiserije?
Ne kontam ovo sa itisonom..sta kao kratke i svijete dlake ili sta
Tako se govorilo za likove koji su bili pravo rutavi na prsima.