Eurobasket: BiH - Francuska
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
No_Comment
Nema tu nikakve neizvjesnosti...po obicaju dobro pocnemo a onda padnemo u finishu...da li je u pitanju pad koncentracije, fizicka spremnost ili gubitnicki mentalitet...neshto treba mijenjati u radu sa reprezentacijom...
-
Davy Crockett
Pazi ovo sada:
ESP-LAT(74-70)
@List
Jesi li siguran da će SCG ići dalje?
ESP-LAT(74-70)
@List
Jesi li siguran da će SCG ići dalje?
-
No_Comment
Ma proci ce hem su domacini hem imaju veze u FIBI ako nishta drugo...a imaju i kavalitetnu ekipu...samo to treba posloziti...List wrote:No_Comment, sto mislis da SCG nece proci?
Ako nocas uzmu Izrael prolaze u baraz za cetvrtfinale.
Last edited by No_Comment on 17/09/2005 19:11, edited 1 time in total.
-
everybody hurts
Ama hebala vas vise scg, zaboli me oce li proci ili ne, mi ocito necemo...

-
everybody hurts
Nisam uopste tako mislio, da znas, samo kazem da se trebamo orjentisati sta mozemo jos uraditi, ipak imamo jos jednu super hard utakmicu, a ne brinuti se o scg, ne boj se proci ce oni...List wrote:Nek' i komšama crkne krava.everybody hurts wrote:Ama hebala vas vise scg, zaboli me oce li proci ili ne, mi ocito necemo...![]()
![]()
![]()
-
baka
Kao sto rece onaj hrvatski komentator u analizi utakmica BiH-Slovenija i BiH-Francuska , naša reprezentacija nema snage, naglo padaju krajem 3/4 i pocetkom 4/4. Sutra protiv grka ce biti drama od pocetka ... i kao sto rece neko naprijed " ne da se usranom ni do potoka" 
- UndergroundMan
Ama zaboli nas za SCiG i za Crovatskom ... tema je o nasoj selekciji 
Nista ... ostaje nam stara narodna - treca sreca
Nista ... ostaje nam stara narodna - treca sreca
-
*Unreal*
ma katastrofa, kako sam se iznervirao...
Po meni je upravo stvar u GUBITNICKOM MENTALITETU!!!
Ne znam do koga je, treba pronaci krivca, vidi se da igraci mogu...
Pa kod nas u repki, jedan Domercant koji u Euroligi ne promasuje za 3 poena ne moze da pogodi nikakav sut...
Teletovic moze, Mrsic moze, Bajramovic se nevjerovatno usrao na prvenstvu
DAJTE KAKVOG PSIHOLOGA!!!!
Po meni je upravo stvar u GUBITNICKOM MENTALITETU!!!
Ne znam do koga je, treba pronaci krivca, vidi se da igraci mogu...
Pa kod nas u repki, jedan Domercant koji u Euroligi ne promasuje za 3 poena ne moze da pogodi nikakav sut...
Teletovic moze, Mrsic moze, Bajramovic se nevjerovatno usrao na prvenstvu
DAJTE KAKVOG PSIHOLOGA!!!!
-
Davy Crockett
Španija - Letonija(98:98) Produžeci!
Last edited by Davy Crockett on 17/09/2005 19:32, edited 1 time in total.
-
List
Nisam ni mislio da si bilo sta mislio. Uostalom, tvoja je stvar ako si bilo sta mislio.everybody hurts wrote:Nisam uopste tako mislio, da znas, samo kazem da se trebamo orjentisati sta mozemo jos uraditi, ipak imamo jos jednu super hard utakmicu, a ne brinuti se o scg, ne boj se proci ce oni...
A nema razloga da se orijentisemo na sutrasnju utakmicu. Grcku ne mozemo dobiti sigurno a i ako je dobijemo (teoretski je moguce) ne znam kako bismo matematicki prosli. Ne poznajem pravila dovoljno. Ako uzmemo Grcku ostat cemo sa istim brojem bodova kao i repka koja izgubi u susretu Francuska vs Slovenija. A obje su nas dobile. I sta tad? Medjusobni susreti ili ukupna kos razlika?
Sta vam je. Grcka je jedna od najjacih repki u Evropi i borit ce se za medalje.
-
The_Fluid
Gledah obje utakmice, pogresna pocetna petorka, nego tko je ona Mujo sto se pojavio pretkraj trece cetvrtine??? Gdje njega izvukose??
Teletovic dobar i danas i jucer, Bajramovic igra lose, Leric solidan, Radojevic ce biti dobar, Hukic indispioniran, Domerkand - najavise ga kao veliko pojacanje, cega?!?
Trenera promijeniti, koga slusa na time-outu ima dojam da slusa klince ispred zgrade sto pucaju basketa
Teletovic dobar i danas i jucer, Bajramovic igra lose, Leric solidan, Radojevic ce biti dobar, Hukic indispioniran, Domerkand - najavise ga kao veliko pojacanje, cega?!?
Trenera promijeniti, koga slusa na time-outu ima dojam da slusa klince ispred zgrade sto pucaju basketa
- madner
Domerkant ima strasan izbor shutova, tipa: Kako uc u najlosiju poziju u najmanjem broju koraka i onda skocit, proucist stagod i nadat se.
Hukic je danas bio dobar, samo nestane kad zagusti.
Problem je mentalitet, kad su skontali da bi mogli pobjedit odma pade igra. Onda kad su mislili da je gotovo, pogodise 2 trice i pridose. Naravno kad je Sinisa razmisilio, vidi ako dodemo na 6 bice gusto pa precizno promasi oba.
Bar sudije nisu bile krive.
Hukic je danas bio dobar, samo nestane kad zagusti.
Problem je mentalitet, kad su skontali da bi mogli pobjedit odma pade igra. Onda kad su mislili da je gotovo, pogodise 2 trice i pridose. Naravno kad je Sinisa razmisilio, vidi ako dodemo na 6 bice gusto pa precizno promasi oba.
Bar sudije nisu bile krive.
- UndergroundMan
Ako Litvanija otkine "tri" boda San Marinu, i ako Cecenija odigra "nerijeseno" sa Farskim Ostrvima ... tj. ako Uzbekistan na trojke dobije All Star ekipu mislim da cemo uspjeti ... a mozda i necemo