Svaka čast Milošu Teodosiću - nevjerovatno iskulirana faca, malo liči i na Ivana Balića, a po hladnoći podsjeća na Bodirogu. Momku svaka čast i baš mi nešto bi žao sinoć što mi nikad onakvog igrača izbaciti nećemo, nego i dalje očekujemo da će Bavčić nekad proigrati
A, sinoć se vidjelo šta je veliki trener, na -6 minut i po prije kraja, čovjek miran k'o noć - pokazuje akcije bez povišenog tona i fakat ljudi preokrenuše, a ja odmah zamislio recimo Sabita Hadžića kako je crven od muke i ne zna šta će i samo viče "dodajte loptu Neni".
Mislim da će Španija uzeti na iskustvo, ali i za ovo šta su uradili klinci iz Srbije kapa dole - podsjetilo me na staru Jugu, dođu klinci iz svih nam bivših republika na prvenstvo i pošutaju sve redom, a u ekipi onako za ukras najstariji Zoran Čutura npr:))
Hoću li ikad moći ijednu našu reprezentaciju rahat odgledat, da mi je samo glavna muka koju ćemo medalju osvojiti (sjedeću odbojku ne mogu pikati, i njih pratimo jer osvajaju medalje, dok za košarku u kolicima baš nas briga jer smo tu donji), a ne da drhtim protiv Mađarske i Belgije.
Ali, dobro - svakom po zasluzi.