nikome ja ne punim dzepove ni bankovne racune i ne kontam u vezi cega da se obratimbosank_a wrote:Ne znam kome od ovih politicara vi punite djepove ali tamo se obrati
EUFOR je spreman intervenirati!!!!
- Salko sto je u vodu skako
-
bosank_a
Zakasnio si.Salko sto je u vodu skako wrote:a to je mislilac misliobosank_a wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: nisam skonto odgovor bez obzira na sve moje intelektualne kapacitete
Koliko drzava brine o svojim drzavljanima toliko joj i drzavljani trebaju vratitiuvjek sam mislio da je srebrenica dokaz da se mora uzeti puska u ruke
A o padu Srebrenice i koliko je ko za to kriv se vec pisalo na ovom forumu.
pardoniram jer sam bio opravdano odsutanbosank_a wrote:Zakasnio si.Salko sto je u vodu skako wrote:a to je mislilac misliobosank_a wrote:
Koliko drzava brine o svojim drzavljanima toliko joj i drzavljani trebaju vratitiuvjek sam mislio da je srebrenica dokaz da se mora uzeti puska u ruke
A o padu Srebrenice i koliko je ko za to kriv se vec pisalo na ovom forumu.
- Amazonka27
Bosanko...sto oni tebe napadoshe...ko da ces ti prva zapucati....pusti ih
hajmo mi na neki chat pa dijasporce zaganjat pa se fatat noge 
pucala se bosanka prije pucace se i ubuduce nista to nije novoAmazonka27 wrote:Bosanko...sto oni tebe napadoshe...ko da ces ti prva zapucati....pusti ihhajmo mi na neki chat pa dijasporce zaganjat pa se fatat noge
ps. ako si zainteresovana za holandiju posalji mi sliku i osobne podatke na pp
-
bosank_a
Nemoramo nikoga zaganjavati nego da se uhvatimo laksih tema.Amazonka27 wrote:Bosanko...sto oni tebe napadoshe...ko da ces ti prva zapucati....pusti ihhajmo mi na neki chat pa dijasporce zaganjat pa se fatat noge
Tek smo poceli zaboravljati rat, a neki bi opet ratovali
- Amazonka27
a tu smo dakle patriotoSalko sto je u vodu skako wrote:pucala se bosanka prije pucace se i ubuduce nista to nije novoAmazonka27 wrote:Bosanko...sto oni tebe napadoshe...ko da ces ti prva zapucati....pusti ihhajmo mi na neki chat pa dijasporce zaganjat pa se fatat noge
![]()
ps. ako si zainteresovana za holandiju posalji mi sliku i osobne podatke na pp![]()
U redu je
-
bosank_a
Ma kazem ti ja .Amazonka27 wrote:a tu smo dakle patriotoSalko sto je u vodu skako wrote:pucala se bosanka prije pucace se i ubuduce nista to nije novoAmazonka27 wrote:Bosanko...sto oni tebe napadoshe...ko da ces ti prva zapucati....pusti ihhajmo mi na neki chat pa dijasporce zaganjat pa se fatat noge
![]()
ps. ako si zainteresovana za holandiju posalji mi sliku i osobne podatke na pp![]()
U redu je![]()
![]()
Sve dezerteri, a lafo o ratu pricaju.
ja sam moje odradio i opet cu ako bude trebalobosank_a wrote:Ma kazem ti ja .Amazonka27 wrote:a tu smo dakle patriotoSalko sto je u vodu skako wrote: pucala se bosanka prije pucace se i ubuduce nista to nije novo![]()
U redu je![]()
![]()
Sve dezerteri, a lafo o ratu pricaju.
zbog radi cegabosank_a wrote:Molim administraciju da opomene ovog jadnika @salku !
- Amazonka27
kaze meni jedan "patriota" iz danske...da ce kupiti svakom borcu komad zice da ogradi ono sto je odbranio...
sta mislis jel smjeo vise ikad doci u svoju avliju
-
bosank_a
lnace svijet je na nasoj strani.
Poslata je opomena Kostunici.
Dejton se ne smije krsiti.
Napraviti ce se izmjene u Ustavu.
l kakav im je odziv na demonstracije bio nikakav.
Sve sami penzioneri.
Djaba se Dodik kofrci. l on u Mostaru prica jedno, a u Banja Luci drugo.
Bori se za fotelju.
Priznat ce on promjene u ustavu.
Treba ljudima objasniti da u Federaciji ne zive majmuni i da se nemaju cega bojati.
Nije bilo lako napraviti ni Federalnu policiju izmedju bosnjaka i hrvata odmah poslije rata, pa sada sva funkcionise.
Tako ce biti i sa reformom policije.
Nemoze preko noci, ali ce da bude.
Treba samo smjeniti korumpirane politicare koji sire razdor medju ljudima.
Zaustaviti korupciju i kriminal .
l onda ce drzava poceti funkcionisati
l poceti graditi fabrike.
l mi da organizujemo demonstracije odazvali bi se samo penzioneri.
Oni i jesu naucili raditi i izgradili su u prosloj drzavi sve sto vidimo oko sebe.
Poslata je opomena Kostunici.
Dejton se ne smije krsiti.
Napraviti ce se izmjene u Ustavu.
l kakav im je odziv na demonstracije bio nikakav.
Sve sami penzioneri.
Djaba se Dodik kofrci. l on u Mostaru prica jedno, a u Banja Luci drugo.
Bori se za fotelju.
Priznat ce on promjene u ustavu.
Treba ljudima objasniti da u Federaciji ne zive majmuni i da se nemaju cega bojati.
Nije bilo lako napraviti ni Federalnu policiju izmedju bosnjaka i hrvata odmah poslije rata, pa sada sva funkcionise.
Tako ce biti i sa reformom policije.
Nemoze preko noci, ali ce da bude.
Treba samo smjeniti korumpirane politicare koji sire razdor medju ljudima.
Zaustaviti korupciju i kriminal .
l onda ce drzava poceti funkcionisati
l poceti graditi fabrike.
l mi da organizujemo demonstracije odazvali bi se samo penzioneri.
Oni i jesu naucili raditi i izgradili su u prosloj drzavi sve sto vidimo oko sebe.
nemam pojma da li je smJEo doci ali se pitam jel kupio zicuAmazonka27 wrote:kaze meni jedan "patriota" iz danske...da ce kupiti svakom borcu komad zice da ogradi ono sto je odbranio...
- Amazonka27
Salko sto je u vodu skako wrote:nemam pojma da li je smJEo doci ali se pitam jel kupio zicuAmazonka27 wrote:kaze meni jedan "patriota" iz danske...da ce kupiti svakom borcu komad zice da ogradi ono sto je odbranio...
sta mislis jel smjeo vise ikad doci u svoju avliju![]()
![]()
zasto ne koristis zareze i apostrofe?
podsjeti mebosank_a wrote:Da skontas da se ne mozes izrazavati kao da si u stali!Salko sto je u vodu skako wrote:zbog radi cegabosank_a wrote:Molim administraciju da opomene ovog jadnika @salku !nista nisam lago
pisem kao sto govorim isto kao i tiAmazonka27 wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:nemam pojma da li je smJEo doci ali se pitam jel kupio zicuAmazonka27 wrote:kaze meni jedan "patriota" iz danske...da ce kupiti svakom borcu komad zice da ogradi ono sto je odbranio...
sta mislis jel smjeo vise ikad doci u svoju avliju![]()
![]()
zasto ne koristis zareze i apostrofe?
samo nemoj po glavibosank_a wrote:@salko dobit ces i po prstima i po nosu:D
- Amazonka27
Iz Bosne...znas li gdje je ?Salko sto je u vodu skako wrote:pisem kao sto govorim isto kao i tiAmazonka27 wrote:Salko sto je u vodu skako wrote: nemam pojma da li je smJEo doci ali se pitam jel kupio zicu![]()
![]()
zasto ne koristis zareze i apostrofe?odakle si sa grmeca ili sa kozare
![]()
![]()
- Amazonka27
bosank_a wrote:@salko dobit ces i po prstima i po nosu:D
upozno sam domovinu 92-95Amazonka27 wrote:Iz Bosne...znas li gdje je ?Salko sto je u vodu skako wrote:pisem kao sto govorim isto kao i tiAmazonka27 wrote:
zasto ne koristis zareze i apostrofe?odakle si sa grmeca ili sa kozare
![]()
![]()
- Amazonka27
da...lijepo je bilo posmatrati sve to na TV-u...Salko sto je u vodu skako wrote:upozno sam domovinu 92-95Amazonka27 wrote:Iz Bosne...znas li gdje je ?Salko sto je u vodu skako wrote: pisem kao sto govorim isto kao i tiodakle si sa grmeca ili sa kozare
![]()
![]()
![]()
Odjava s teme.