Naravno da ću svaš+ta udrobiti kada je sve međusobno povezano
a za 1 000 000 stanovnka koje sam spomenuo, izvor je procjena slovenaca terme čatež što su napravili termalnu revijeru na ilidži oni su procjenili da sarajevo sa okolinom kako sam naveo ima 1 000 000 stanovnika i kada su radili projeciranu ekonomsku isplativost termalne revijere išli su na kalkulčaciju da ih mjesečno posjeti 12% tog stanovništva.
rođak od druga iz srednje škole je radio na projektu i otuda te informacije, a ja koliko vidim slovnci nisu nimalo fulali u svojoj pojećenosti
gradski prijevoz je smeće posebno tramvaj nikada nisam niti ću platiti kartu za tramvaj, vozim se komercijalom i drago mi je kad platim 1,60 km za vožnju tom linijom.
"Babin" sin nisam jer su mi roditelji umrijeli odmah iza rata prirodnom smrću sve što imam danas je što sam propišao krv da bih to napravio
i ja bih iskreno volio nov auto kao i svi mi, ali stavrno treba stati u kraj ovim špekulacijama od stane vlasti, zakon netreba mjenjati, memora biti ni rigorozniji neko ostane ovakav na snazi kakv jeste samo nemojte ljudi da se varaćamo na staro. čitam postove i pojedni sa malo mozga boluju za golfom 2.
ma nije to golf 2 . korijen problema ide ublje puno dublje, to su neki psihički poremećaji kod jako puno pojedinaca koji čeznu za onim vermeneom i TAS-om i golfovima 2, ljudi na staro se netreba vraćati, jer da je valjalo nebi se završilo kako jeste. ima dobra knjiga od paola koelja "peta gora" jako dobra i upravo govori o tom vraćanju na staro, dajte se malo edukujte
šalu na starnu hajde da se dignmo protiv ukidanja ovog zakona, to je za naše dobro dugoročna korist je u pitanju a ne kratkoročno zadovoljstvo