ESP:SCG

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Ana_Ana wrote:Ne verujem da ce Hrvati tu nesto da urade :D
Ako su se onako mučili sa Bugarima neće ni oni daleko stići. Od ex yu republika jedino Slovenci imaju dobre šanse da nešto urade pa čak i da budu među prvih 6 timova.
hananah

Post by hananah »

Ja sam već zaboravio da smo osvojili bronzu u odbojci
pa da vi jos igrate stojecu odbojku a mi sjedecu :( da vas nije ne bi ni tolike medalje u sjedecoj odbojci osvajali, bas vam eto fala za trud i zalaganje pa nam omoguciste da imamo i taj sport :(
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

hananah wrote:
Ja sam već zaboravio da smo osvojili bronzu u odbojci
pa da vi jos igrate stojecu odbojku a mi sjedecu :( da vas nije ne bi ni tolike medalje u sjedecoj odbojci osvajali, bas vam eto fala za trud i zalaganje pa nam omoguciste da imamo i taj sport :(
Pa niste vi tako losi u stojecoj odbojci :D
hananah

Post by hananah »

pateticno i jadno ana :(
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Izgleda sa smo usamljeni Ana. Gde nam je Gavrilo?
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Davy Crockett wrote:Izgleda sa smo usamljeni Ana. Gde nam je Gavrilo?
Ma tu se mota negde :D
hananah

Post by hananah »

Gavru izuzmite iz vaseg drustva, Gavro je nas dragi forumas i sigurna sam da ce to i ostati :)
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

hananah wrote:pateticno i jadno ana :(
Mi smo danas bili jos jadniji, pa se ne bunim :D Smejem se :lol:
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

hananah wrote:Gavru izuzmite iz vaseg drustva, Gavro je nas dragi forumas i sigurna sam da ce to i ostati :)

Zašto da ga izuzmemo?

BTW. Kada navijam za svoj tim ne valja, kada pljujem kada zaslužuju opet ne valja. Šta onda valja?
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

hananah wrote:Gavru izuzmite iz vaseg drustva, Gavro je nas dragi forumas i sigurna sam da ce to i ostati :)
U cemu je tvoj problem? :? Ne osnivamo mi klan ovde :?
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Davy Crockett wrote:

Zašto da ga izuzmemo?

BTW. Kada navijam za svoj tim ne valja, kada pljujem kada zaslužuju opet ne valja. Šta onda valja?
Izgleda da je malo nadrndana :? Ne znam zasto :?
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Ana_Ana wrote:
Meni je drago što smo na početku izgubili. Zamisli ovu bruku u finalu! Obradović bi već trebao razmišljati o unajmljivanju telohranitelja i kupovine blindiranog vozila.
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Davy Crockett wrote:
Ana_Ana wrote:
Meni je drago što smo na početku izgubili. Zamisli ovu bruku u finalu! Obradović bi već trebao razmišljati o unajmljivanju telohranitelja i kupovine blindiranog vozila.
Ma nek se tera Obradovic u .....necu da lajem :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

zoom66 wrote:'ajmo sad malo da primirimo....:D...laki je malo neurozan...:D...pantelija je umro...:oops::D

;)
Nema problema :D
dado77

Post by dado77 »

ja se slažem da se ne trebamo svađati .

Kako želite da vam dva miliona granata vratimo jednu po jednu ili u paketikma po 6 komada.

Zivela španija (samo katalonija naravno)
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

zoom66 wrote:dado, bez politike u moju butigu...;)
Ja slusam, jel vidis :D
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

dado77 wrote:ja se slažem da se ne trebamo svađati .

Kako želite da vam dva miliona granata vratimo jednu po jednu ili u paketikma po 6 komada.

Meni su spanci bas slatki :D Zasluzeno su pobedili :-)
pyrocool

Post by pyrocool »

Haj` dobro...jasno mi je da se navija protiv SCG....samo slab to lijek za vlastiti poraz....
Spanija bolja bila i pobijedila vise nego zasluzeno. To je to.
Inace....
Meni je vazan plasman BiH i Hrvatske, a posto BiH bas i nema neke srece, onda mi je naravno favorit Hrvatska
Ja bih prije rekao da nema mooda da zbrise, objektivno, jednu osrednju(bar danas) Sloveniju...
A hana se davno proslavila jednom svojom izjavom...
Last edited by pyrocool on 17/09/2005 00:05, edited 1 time in total.
List

Post by List »

Moze i s politikom ja mislim al ako ga znas fino suknut da cenzori ne skontaju tako lako. :D Jos ako su popili malo. :-) :P

Ja ne bih otpisivao SCG. Gubili su oni dvije tekme u prvom krugu i 2002. godine u Indianapolisu pa se na kraju guzovace docepase titule. :D

Sabur, i nadajmo se da SCG ispada prije borbe za medalje. :P

Gledajuci format takmicenja Srbi ce u barazu za cetvrtfinale igrat s Janezima.
Jedina sansa je da ispadnu u cetvrtfinalu. :D

Koliko sam uspio vidjeti na brzinu Srbi ce (ako ih Izrael i Latvija ne odrade :bih: :lol: ) u cetvrtfinalu igrati protiv Baltickih Vikinga Litvanaca.
Ako je ovo nocas realno stanje kod Srba Vikinzi sa Baltika ce ih samljeti.
Mozda bi Srbima bolje bilo da se nocas nagode sa Spancima. Nek Spanci sutra poderu Latviju a Srbi puste Izrael. Onda prekosutra Srbi uzmu Latviju i u cetvrtfinalu idu na Italiju. :D
Jedino sto ce onda u barazu igrat sa Francuzima. :roll: :D

:bih:
Last edited by List on 17/09/2005 00:08, edited 1 time in total.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Ana_Ana wrote:

Jesi li čula šta se dogodilo u SPENS-u?

Naime kada je već bilo očigledna pobeda Španije posetioci u SPENS-u su navijali za Španiju i na kraju im čestitali na pobedi,maksimalno su izviždali i, izvređali ceo tim a posebno trenera obradovića(namerno malim slovima a i vređanje i zviždanje je više nego zaslužio). Na kraju Željko Rebrača umalo se nije fizički obračunao sa nekim navijačima.
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

Davy Crockett wrote:
Ana_Ana wrote:

Jesi li čula šta se dogodilo u SPENS-u?

Naime kada je već bilo očigledna pobeda Španije posetioci u SPENS-u su navijali za Španiju i na kraju im čestitali na pobedi,maksimalno su izviždali i, izvređali ceo tim a posebno trenera obradovića(namerno malim slovima a i vređanje i zviždanje je više nego zaslužio). Na kraju Željko Rebrača umalo se nije fizički obračunao sa nekim navijačima.
:lol: :lol: :lol: . Videla sam da su na kraju svi navijali za Spaniju. Dobi li ti ono?
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

List wrote:Moze i s politikom ja mislim al ako ga znas fino suknut da cenzori ne skontaju tako lako. :D Jos ako su popili malo. :-) :P

Ja ne bih otpisivao SCG. Gubili su oni dvije tekme u prvom krugu i 2002. godine u Indianapolisu pa se na kraju guzovace docepase titule. :D

Sabur, i nadajmo se da SCG ispada prije borbe za medalje. :P

Gledajuci format takmicenja Srbi ce u barazu za cetvrtfinale igrat s Janezima.
Jedina sansa je da ispadnu u cetvrtfinalu. :D

Koliko sam uspio vidjeti na brzinu Srbi ce (ako ih Izrael i Latvija ne odrade :bih: :lol: ) u cetvrtfinalu igrati protiv Baltickih Vikinga Litvanaca.
Ako je ovo nocas realno stanje kod Srba Vikinzi sa Baltika ce ih samljeti.
Mozda bi Srbima bolje bilo da se nocas nagode sa Spancima. Nek Spanci sutra poderu Latviju a Srbi puste Izrael. Onda prekosutra Srbi uzmu Latviju i u cetvrtfinalu idu na Italiju. :D
Jedino sto ce onda u barazu igrat sa Francuzima. :roll: :D

:bih:

Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
List

Post by List »

Davy Crockett wrote:Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
Ne gotivim SCG (volio bih da izgubite i ove dvije preostale tekme) al prerano si se otpisao. Proci cete vi u cetvrtfinale. Ne sjedi Boro dzaba u FIBA. :bih:

A tamo ce vam valjati nositi se sa Vikinzima iz Litvanije. :-)
Ana_Ana

Post by Ana_Ana »

List wrote:
Davy Crockett wrote:Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
Ne gotivim SCG (volio bih da izgubite i ove dvije preostale tekme) al prerano si se otpisao. Proci cete vi u cetvrtfinale. Ne sjedi Boro dzaba u FIBA. :bih:

A tamo ce vam valjati nositi se sa Vikinzima iz Litvanije. :-)
U cetvrtfinale :lol: u snovima
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Boro je u penziji.
Post Reply