Ako su se onako mučili sa Bugarima neće ni oni daleko stići. Od ex yu republika jedino Slovenci imaju dobre šanse da nešto urade pa čak i da budu među prvih 6 timova.Ana_Ana wrote:Ne verujem da ce Hrvati tu nesto da urade
ESP:SCG
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Davy Crockett
-
hananah
pa da vi jos igrate stojecu odbojku a mi sjedecuJa sam već zaboravio da smo osvojili bronzu u odbojci
-
Ana_Ana
Pa niste vi tako losi u stojecoj odbojcihananah wrote:pa da vi jos igrate stojecu odbojku a mi sjedecuJa sam već zaboravio da smo osvojili bronzu u odbojcida vas nije ne bi ni tolike medalje u sjedecoj odbojci osvajali, bas vam eto fala za trud i zalaganje pa nam omoguciste da imamo i taj sport
-
Davy Crockett
Izgleda sa smo usamljeni Ana. Gde nam je Gavrilo?
-
Davy Crockett
hananah wrote:Gavru izuzmite iz vaseg drustva, Gavro je nas dragi forumas i sigurna sam da ce to i ostati
Zašto da ga izuzmemo?
BTW. Kada navijam za svoj tim ne valja, kada pljujem kada zaslužuju opet ne valja. Šta onda valja?
-
Ana_Ana
Izgleda da je malo nadrndanaDavy Crockett wrote:hananah wrote:Gavru izuzmite iz vaseg drustva, Gavro je nas dragi forumas i sigurna sam da ce to i ostati
Zašto da ga izuzmemo?
BTW. Kada navijam za svoj tim ne valja, kada pljujem kada zaslužuju opet ne valja. Šta onda valja?
-
Davy Crockett
Meni je drago što smo na početku izgubili. Zamisli ovu bruku u finalu! Obradović bi već trebao razmišljati o unajmljivanju telohranitelja i kupovine blindiranog vozila.Ana_Ana wrote:Mi smo danas bili jos jadniji, pa se ne bunimhananah wrote:pateticno i jadno anaSmejem se
-
Ana_Ana
Ma nek se tera Obradovic u .....necu da lajemDavy Crockett wrote:Meni je drago što smo na početku izgubili. Zamisli ovu bruku u finalu! Obradović bi već trebao razmišljati o unajmljivanju telohranitelja i kupovine blindiranog vozila.Ana_Ana wrote:Mi smo danas bili jos jadniji, pa se ne bunimhananah wrote:pateticno i jadno anaSmejem se
-
pyrocool
Haj` dobro...jasno mi je da se navija protiv SCG....samo slab to lijek za vlastiti poraz....
Spanija bolja bila i pobijedila vise nego zasluzeno. To je to.
Inace....
A hana se davno proslavila jednom svojom izjavom...
Spanija bolja bila i pobijedila vise nego zasluzeno. To je to.
Inace....
Ja bih prije rekao da nema mooda da zbrise, objektivno, jednu osrednju(bar danas) Sloveniju...Meni je vazan plasman BiH i Hrvatske, a posto BiH bas i nema neke srece, onda mi je naravno favorit Hrvatska
A hana se davno proslavila jednom svojom izjavom...
Last edited by pyrocool on 17/09/2005 00:05, edited 1 time in total.
-
List
Moze i s politikom ja mislim al ako ga znas fino suknut da cenzori ne skontaju tako lako.
Jos ako su popili malo.
Ja ne bih otpisivao SCG. Gubili su oni dvije tekme u prvom krugu i 2002. godine u Indianapolisu pa se na kraju guzovace docepase titule.
Sabur, i nadajmo se da SCG ispada prije borbe za medalje.
Gledajuci format takmicenja Srbi ce u barazu za cetvrtfinale igrat s Janezima.
Jedina sansa je da ispadnu u cetvrtfinalu.
Koliko sam uspio vidjeti na brzinu Srbi ce (ako ih Izrael i Latvija ne odrade
) u cetvrtfinalu igrati protiv Baltickih Vikinga Litvanaca.
Ako je ovo nocas realno stanje kod Srba Vikinzi sa Baltika ce ih samljeti.
Mozda bi Srbima bolje bilo da se nocas nagode sa Spancima. Nek Spanci sutra poderu Latviju a Srbi puste Izrael. Onda prekosutra Srbi uzmu Latviju i u cetvrtfinalu idu na Italiju.
Jedino sto ce onda u barazu igrat sa Francuzima.

Ja ne bih otpisivao SCG. Gubili su oni dvije tekme u prvom krugu i 2002. godine u Indianapolisu pa se na kraju guzovace docepase titule.
Sabur, i nadajmo se da SCG ispada prije borbe za medalje.
Jedina sansa je da ispadnu u cetvrtfinalu.
Koliko sam uspio vidjeti na brzinu Srbi ce (ako ih Izrael i Latvija ne odrade
Mozda bi Srbima bolje bilo da se nocas nagode sa Spancima. Nek Spanci sutra poderu Latviju a Srbi puste Izrael. Onda prekosutra Srbi uzmu Latviju i u cetvrtfinalu idu na Italiju.
Jedino sto ce onda u barazu igrat sa Francuzima.
Last edited by List on 17/09/2005 00:08, edited 1 time in total.
-
Davy Crockett
Jesi li čula šta se dogodilo u SPENS-u?Ana_Ana wrote:Meni su spanci bas slatkidado77 wrote:ja se slažem da se ne trebamo svađati .
Kako želite da vam dva miliona granata vratimo jednu po jednu ili u paketikma po 6 komada.
Zivela španija (samo katalonija naravno)Zasluzeno su pobedili
Naime kada je već bilo očigledna pobeda Španije posetioci u SPENS-u su navijali za Španiju i na kraju im čestitali na pobedi,maksimalno su izviždali i, izvređali ceo tim a posebno trenera obradovića(namerno malim slovima a i vređanje i zviždanje je više nego zaslužio). Na kraju Željko Rebrača umalo se nije fizički obračunao sa nekim navijačima.
-
Ana_Ana
Davy Crockett wrote:Jesi li čula šta se dogodilo u SPENS-u?Ana_Ana wrote:Meni su spanci bas slatkidado77 wrote:ja se slažem da se ne trebamo svađati .
Kako želite da vam dva miliona granata vratimo jednu po jednu ili u paketikma po 6 komada.
Zivela španija (samo katalonija naravno)Zasluzeno su pobedili
Naime kada je već bilo očigledna pobeda Španije posetioci u SPENS-u su navijali za Španiju i na kraju im čestitali na pobedi,maksimalno su izviždali i, izvređali ceo tim a posebno trenera obradovića(namerno malim slovima a i vređanje i zviždanje je više nego zaslužio). Na kraju Željko Rebrača umalo se nije fizički obračunao sa nekim navijačima.
-
Davy Crockett
List wrote:Moze i s politikom ja mislim al ako ga znas fino suknut da cenzori ne skontaju tako lako.Jos ako su popili malo.
![]()
![]()
Ja ne bih otpisivao SCG. Gubili su oni dvije tekme u prvom krugu i 2002. godine u Indianapolisu pa se na kraju guzovace docepase titule.![]()
Sabur, i nadajmo se da SCG ispada prije borbe za medalje.![]()
Jedina sansa je da ispadnu u cetvrtfinalu.![]()
Koliko sam uspio vidjeti na brzinu Srbi ce (ako ih Izrael i Latvija ne odrade![]()
) u cetvrtfinalu igrati protiv Baltickih Vikinga Litvanaca.
Mozda bi Srbima bolje bilo da se nocas nagode sa Spancima. Nek Spanci sutra poderu Latviju a Srbi puste Izrael. Onda prekosutra Srbi uzmu Latviju i u cetvrtfinalu idu na Italiju.![]()
Jedino sto ce onda u barazu igrat sa Francuzima.![]()
![]()
Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
-
List
Ne gotivim SCG (volio bih da izgubite i ove dvije preostale tekme) al prerano si se otpisao. Proci cete vi u cetvrtfinale. Ne sjedi Boro dzaba u FIBA.Davy Crockett wrote:Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
A tamo ce vam valjati nositi se sa Vikinzima iz Litvanije.
-
Ana_Ana
U cetvrtfinaleList wrote:Ne gotivim SCG (volio bih da izgubite i ove dvije preostale tekme) al prerano si se otpisao. Proci cete vi u cetvrtfinale. Ne sjedi Boro dzaba u FIBA.Davy Crockett wrote:Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
A tamo ce vam valjati nositi se sa Vikinzima iz Litvanije.