EP5 ... Rumunija - Francuska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#76 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Ma kakva bolan Francuska. Oni od '98 ne znaju igrati...
-
LongDong
#77 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Usra ga vala i ti sad... ali lijepo bi bilo cuti cinjenice koje idu u prilog tvojoj tvrdnji...elSaik wrote:Ma kakva bolan Francuska. Oni od '98 ne znaju igrati...
- Gandalf
#78 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Najdosadnija utakmica koju sam gledao u životu - kad nisam pao u komu - prije bi gol postigli odbojkaši na odbojkaškoj utakmici , nego onaj Anelka - on gol može zabit samo na reklami za Euro 2008

-
iverson75
#79 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
vidjecemo francuze i njihovu slijedecu vecernju u 20h45, i sa dosta otvorenijom holandijom, tu ce biti druga pjesma, a i bod im vise ne odgovara jer ce italija dobiti rumuniju i onda sa nerjesenim protiv francuza igrati na remi i prolaz......van Basten wrote:Francuska smiješna, očajna, žalosna... utakmica koja nije vrijedna spomena. Imao sam tu sreću da se patim samo jedno poluvrijeme, da sam bio prinuđen gledati ovu patnju do kraja bojim se da bih pao u lagani vid depresije.
...a rumuni ne znam kako misle misle proci, kad nisu opucali ni jednu po golu, sa 3 puta 0:0 opet ispadaju, cak sam uvjeren da nece dati nijedan gol do kraja....
...u svakom slucaju dnevne utakmice su sve bile ocajne pa je rano sa zakljuccima...
-
elSaik
#80 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Subjektivnost i mržnja prema toj reprezentaciji.LongDong wrote:Usra ga vala i ti sad... ali lijepo bi bilo cuti cinjenice koje idu u prilog tvojoj tvrdnji...elSaik wrote:Ma kakva bolan Francuska. Oni od '98 ne znaju igrati...
-
iverson75
#81 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
mrznja? koja glupost...elSaik wrote:Subjektivnost i mržnja prema toj reprezentaciji.LongDong wrote:Usra ga vala i ti sad... ali lijepo bi bilo cuti cinjenice koje idu u prilog tvojoj tvrdnji...elSaik wrote:Ma kakva bolan Francuska. Oni od '98 ne znaju igrati...
a francuska 98 upravo nije imala igru i prolazila je dosta sretno do finala, otada je ukupno gledajuci uz brazil najbolja ekipa na svijetu
- Vaso
#82 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
fali zidane
totalna bezidejnost i nemoc. onaj malouda je najveci zajeb romana abramovica( mozda je samo s. parker veci)
covjek igra krilo, ali ga ja dvaput (tokom cijele sezone) nisam vidio da je probio, kvalitetno centriro i td.
i sheva je za njega izvrsna investicija.
selektor na klupi je debilcina, i to je apsolvirano jos na proslem WM-u. eto ti gomis, jebo te on..a sisse i trezga hlade muda; anelka starter
flamini na klupi ... giljotina!
totalna bezidejnost i nemoc. onaj malouda je najveci zajeb romana abramovica( mozda je samo s. parker veci)
covjek igra krilo, ali ga ja dvaput (tokom cijele sezone) nisam vidio da je probio, kvalitetno centriro i td.
selektor na klupi je debilcina, i to je apsolvirano jos na proslem WM-u. eto ti gomis, jebo te on..a sisse i trezga hlade muda; anelka starter
-
LongDong
#83 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Pa mogao si odmah reci: mrzim francusku reprezentaciju i to je to... ali reci da NE ZNAJU igrati od 98' je ipak pretjerivanjeelSaik wrote:Subjektivnost i mržnja prema toj reprezentaciji.LongDong wrote:Usra ga vala i ti sad... ali lijepo bi bilo cuti cinjenice koje idu u prilog tvojoj tvrdnji...elSaik wrote:Ma kakva bolan Francuska. Oni od '98 ne znaju igrati...
-
iverson75
#84 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
on je teski kompleksas, komu se jednom zamjerio nije ga vise pozvao, lista je dugacka: pires, micoud, guliy, trezeget, mexes....Vaso wrote:fali zidane![]()
selektor na klupi je debilcina, i to je apsolvirano jos na proslem WM-u. eto ti gomis, jebo te on..a sisse i trezga hlade muda; anelka starterflamini na klupi ... giljotina!
i ptice na grani znaju da bi ono dodavanje riberija benzemi, trezeget zabio pod precku....
ma odlicno nek se sad vadi, samo sto ih sad cekaju holandija i italija, a ne ko na SP koreja i togo.....
-
elSaik
#85 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Smiješno. '02 ispadaju u grupi, '04 dobijaju po ušima od Grka, '06 su jedino Brazilce dobili kako treba, a '08 će opet odmah u grupi...iverson75 wrote:mrznja? koja glupost...elSaik wrote:Subjektivnost i mržnja prema toj reprezentaciji.LongDong wrote: Usra ga vala i ti sad... ali lijepo bi bilo cuti cinjenice koje idu u prilog tvojoj tvrdnji...
a francuska 98 upravo nije imala igru i prolazila je dosta sretno do finala, otada je ukupno gledajuci uz brazil najbolja ekipa na svijetu
-
klixober
#86 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Nesto kontam kako je Alzircima da gledaju igracine njihovog porijekla da igraju za Francusku.Govorim to jer znam kako je meni kad gledam Ibrahimovica da igra za Svedsku i jos desetine igraca koji igraju za Hrvatsku,Srbiju,Svicarsku,Austriju itd.
Ali kako je tek Alzircima da vjerovatno najveci igrac svih vremena Zidane nastupa za Francusku,a sada jos dvojica igraca,najvece nade svjetskog fudbala Benzema i Nasri.
Ali kako je tek Alzircima da vjerovatno najveci igrac svih vremena Zidane nastupa za Francusku,a sada jos dvojica igraca,najvece nade svjetskog fudbala Benzema i Nasri.
-
iverson75
#87 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
98- prvaci svijetaelSaik wrote:Smiješno. '02 ispadaju u grupi, '04 dobijaju po ušima od Grka, '06 su jedino Brazilce dobili kako treba, a '08 će opet odmah u grupi...iverson75 wrote:mrznja? koja glupost...elSaik wrote: quote]
Subjektivnost i mržnja prema toj reprezentaciji.
00- prvaci evrope
02 - kad su bili najjaci ispali u grupi (povreda zidana, henrija, piresa)
04- izgubili cetvrtfinale protiv buducih prvaka
06 - finalisti (izbacili spaniju, brazil i portugal) i sa 10 igraca dominirali u finalu
jel sad smijesno, kad nadjes bolje u evropi za tih deset godina javi se....
- sjever
#88 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Francuzi loše otvorili prvenstvo i mada slove za favorita mislim da neće pobjediti. Francuska je kvalitetnija ekipa ali Rumuni će taj nedostatak pokušati nadoknaditi trkom i borbenošću, imaju našeg mentaliteta što bi u ovom slučaju moglo biti presudno.
Nisu Rumuni naivni.
Prognoza Rumunija - Francuska 1 - 1
-
elSaik
#90 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Moja prognoza: 0:0 ne znam za ostale šta misle...sjever wrote:Francuzi loše otvorili prvenstvo i mada slove za favorita mislim da neće pobjediti. Francuska je kvalitetnija ekipa ali Rumuni će taj nedostatak pokušati nadoknaditi trkom i borbenošću, imaju našeg mentaliteta što bi u ovom slučaju moglo biti presudno.Nisu Rumuni naivni.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#91 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
elSaik wrote:Moja prognoza: 0:0 ne znam za ostale šta misle...sjever wrote:Francuzi loše otvorili prvenstvo i mada slove za favorita mislim da neće pobjediti. Francuska je kvalitetnija ekipa ali Rumuni će taj nedostatak pokušati nadoknaditi trkom i borbenošću, imaju našeg mentaliteta što bi u ovom slučaju moglo biti presudno.Nisu Rumuni naivni.
-
iverson75
#92 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
i ja mislim da ce biti tvrdo, ako se rumuni zabiju u svoj sesneterac mogu francuzi igrati do ujutro al nece dati gola...sjever wrote:Francuzi loše otvorili prvenstvo i mada slove za favorita mislim da neće pobjediti. Francuska je kvalitetnija ekipa ali Rumuni će taj nedostatak pokušati nadoknaditi trkom i borbenošću, imaju našeg mentaliteta što bi u ovom slučaju moglo biti presudno.Nisu Rumuni naivni.