EP5 ... Rumunija - Francuska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- -danTe-
#51 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
ocajna igra
P.S.imal iko da je odigro da ce bit 0:0 ????
P.S.imal iko da je odigro da ce bit 0:0 ????
- Edin H.
#52 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Mislim da je Munib svojim administrativnim sposobnostima kao sto je sam naglasio prevazisao granice nase zenlje.max_power wrote:hajmo jedan spontani aplauz za MunibaEdin H. wrote:Ovi Francuzi su beskorisni bez Pjanica, ali ne da Munib olako nase igrace
sta bi mi bez njega?
Uostalom vidi se i po ovoj utakmici koliki je njegov potencijalni utjecaj na evropski fudbal
Salu na stranu - Pjanic rules
- Edin H.
#53 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Sto ga Nikolica sad zabrlja 
-
davud87
#54 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Onaj Domenech je kreten od čovjeka... Pojma on nema...
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#55 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Nego hocemo li popljuvat reprezentaciju Francuske sad i njihove igrace kao Hrvatsku sinoc ili nam nisu zanimljivi ko komsije ili su neka druga mjerila u pitanju.Kriticari cekamo vas ajd bar nece nacionalisticke suplje bit
Last edited by since1921 on 09/06/2008 20:04, edited 1 time in total.
- max_power
#56 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Naravno da je Munib prevazisao granice nase drzave.Edin H. wrote:Mislim da je Munib svojim administrativnim sposobnostima kao sto je sam naglasio prevazisao granice nase zenlje.max_power wrote:hajmo jedan spontani aplauz za MunibaEdin H. wrote:Ovi Francuzi su beskorisni bez Pjanica, ali ne da Munib olako nase igrace
sta bi mi bez njega?
Uostalom vidi se i po ovoj utakmici koliki je njegov potencijalni utjecaj na evropski fudbal
Salu na stranu - Pjanic rules
U skoroj buducnosti ga vidim na celu FIFA ili UEFA.
`ta ce Platini..?
- max_power
#57 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
pa evo vec dvije stranice ih pljujemo, ali nije zanimljivo kad nema francuskih trollova da zakuhavajusince1921 wrote:Nego hocemo li popljuvat reprezentaciju Francuske sad i njihove igrace kao Hrvatsku sinoc ili su neka druga mjerila u pitanju.Kriticari cekamo vas ajd bar nece nacionalisticke suplje bit
-
bice_bice
#58 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
- zalizani
#59 Re: EP : Rumunija - Francuska
toliko o plati regresu mada sam navijao za Rumunebelafonte wrote:Pobjegli Henry i Makelele iz sobe i odradili zenu Bilalovu, Bilal reko da mu je sad svejedno sto se tice eura, Francuzi pokusavaju ovo zataskat, platu i regres treba stavit na Rumune
-
shadow
#60 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Francuska jako losa, ocekivao sam puno vise od ove ekipe. Doduse, imaju i turbo trenera, nece s njim daleko dogurati. Rumuni igrali na remi i na kraju zadovoljni. U drugom su cak i bili bolji, ili bolje reci manje loshi.
Sve su svemu, ovo evropsko je jako lose pocelo, nismo vidjeli 3 lijepa poteza a evo odigrano je 5 tekmi
.
Sve su svemu, ovo evropsko je jako lose pocelo, nismo vidjeli 3 lijepa poteza a evo odigrano je 5 tekmi
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#61 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Najgore potrošenih sat i pol vremena mog života
!!!
- madner
#62 Re: EP : Rumunija - Francuska
Kolko je ovo sigurno?zalizani wrote:toliko o plati regresu mada sam navijao za Rumunebelafonte wrote:Pobjegli Henry i Makelele iz sobe i odradili zenu Bilalovu, Bilal reko da mu je sad svejedno sto se tice eura, Francuzi pokusavaju ovo zataskat, platu i regres treba stavit na Rumune
-
The__Doctor
#63 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Koji kreten ovaj Domenech tatu Henrya ostavio na klupi a igrali Anelka, Benzema, kasnije Gomis i Nasri 
- strong69
#64 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Jos jedna losa tekma. Francuska razocarala, potpuno nemocna da uradi bilo sta.
- Evil_Inside
#65 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
ojjj sram ih bilo zijanih đabe,ja stavih na francuze kad ono...0:0 sa rumunima
tobejarabi bože dragi
tobejarabi bože dragi
-
iverson75
#66 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
ne mislim da je francuska toliko losa, ipak nisu primili nijedan jedini udarac po golu....ali problem je sto je njihova igra skuzena, oni nemaju nikakvu taktiku protiv bunkera i jace odbrane (i imaju trenera kretena)......
kad bi se sa obadvije strane igralo otvoreno mislim da bi anelka, benzema i riberi imali dosta vise prostora, ovako dovoljno se zatvoriti i onda nema sansi da nekome daju gola (pa talijani su se tako branili sa igracem vise u finalu SP)....
ako misle dalje morace ipak dobiti ili italiju ili holandiju jer se sa 3 boda najvjerovatnije ispada....ipak mislim da ih ne treba previse rano otpisivati pogotovo ako prodju prvi krug
kad bi se sa obadvije strane igralo otvoreno mislim da bi anelka, benzema i riberi imali dosta vise prostora, ovako dovoljno se zatvoriti i onda nema sansi da nekome daju gola (pa talijani su se tako branili sa igracem vise u finalu SP)....
ako misle dalje morace ipak dobiti ili italiju ili holandiju jer se sa 3 boda najvjerovatnije ispada....ipak mislim da ih ne treba previse rano otpisivati pogotovo ako prodju prvi krug
- campa_xxx
#67 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Henry je povrijedjen a sto se tice igre kriv je selektor a mislim da ce on posloziti kockice i da ce Francuzi biti jedni od glavnih konkurenata za finale...The__Doctor wrote:Koji kreten ovaj Domenech tatu Henrya ostavio na klupi a igrali Anelka, Benzema, kasnije Gomis i Nasri
- madner
#68 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Ma Francuzi ako dodju do cetvrt finala su gadni da ne mogu biti gadniji.
Nema te ekipe koja ce se protiv njih naigrat.
Nema te ekipe koja ce se protiv njih naigrat.
- DicaTM
#69 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Eh da je igrao Dica od početka za Rumune, dobili bi 
- cyprus
#70 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Francuska me razočarala, ali sa nakvim selektorom teško i mogu bolje. Domenecha sam smatro za levata i na prošlom SP, al izvuče ga Zidane briljantnim partijama u završnici prvenstva. A i jadna je ekipa u kojoj Anelka igra prvu postavu.
Rumuni me nako malo vuku na Grčku sa prošlog EP. Ono očito znaju kako da se brane.
Rumuni me nako malo vuku na Grčku sa prošlog EP. Ono očito znaju kako da se brane.
- madner
#71 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Izgubio im je proslo prvenstvo, da je ubacio jos jednog spica u produzetcima pobijedili bi Italiju.
- campa_xxx
#72 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Ribery igracina
jos da je imao podrsku suigraca ...
- Evil_Inside
#73 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Ma francuzi su skroz razočarali,a nezz dali je iko odigrao 0:0.
A trener im je
A trener im je
-
LongDong
#74 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Kako ti treneri odnosno selektori nekad znaju biti pravi balvani. Eto ovaj Francuz, on ne zove Trezegea koji je drugi strijelac Serie A ove sezone, dok Anelka koji u zadnjih 6 mjeseci tj.kako je presao u Čelzi nije dao nijedan gol, pocinje utakmicu protiv Rumunije. Pa imal' to veze sa mozgom?
- van Basten
#75 Re: EP5 ... Rumunija - Francuska
Francuska smiješna, očajna, žalosna... utakmica koja nije vrijedna spomena. Imao sam tu sreću da se patim samo jedno poluvrijeme, da sam bio prinuđen gledati ovu patnju do kraja bojim se da bih pao u lagani vid depresije.