EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

strong69

#76 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by strong69 »

Deracina klasicna... Spanija ih je razvalila sinoc.
Gandalf

#77 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Gandalf »

shadow wrote:Spanija u finalu, zasluzeno. Tekma srednja zalost, na momente dosadna, slicna onoj sa Italijom. Ali tako Spanija igra, dugo loptu peljaju i onda samo ufuraju u "16" i vozdrica. Protiv Njemacke ce se moci jos malo opustiti jer mislim da im je to najlaksi protivnik na cijelom prvenstvu, pregazit ce ih. Sto se mene tice oni su vec prvaci Evrope.
Iz tvojih usta u božije uši :sax:
DobroJutroKolumbo

#78 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by DobroJutroKolumbo »

DobroJutroKolumbo wrote:Prvo poluvrijeme nerijeseno i pobjeda Spanije u drugom poluvremenu...Spanci prolaze... :D
Eto ja vam kazem tacno kako ce biti ,a vi me ne slusate... :D :D :D :D
luciferino

#79 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by luciferino »

Jel' se samo meni čini da su oni Rusi nekakvi malecki i da su Španci za glavu viši? :oops:
E baš su me razočarali. Sada se samo pitam da li je ono sa Holandijom bila slučajnost ili...Još se na samom početku jasno primjetilo da su nekakvi neorganizovani, ko muhe bez glave, igra apsolutno neprepoznatljiva u poređenju sa prošlom. Katastroooofa...onog malog s brojem 10 nije bilo ni na mapi. :(

Iskreno se nadam da će finale biti zanimljivo...ne zanima me ko će pobijediti. Hoću samo kvalitetnih 90 minuta sa puno golova, lijepe akcije, borbenosti. Dragi Španci i Švabe, nemojte samo da se igra rastegne ko slijepo crijevo preko terena. :zzzz:
Better Man

#80 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Better Man »

Zwanziger wrote:jedno je sigurno, a to je da spanci ne mogu ponoviti ovako dobru igru u finalu, kao ni nijemci losu kao protiv turske. njemacka igra puno bolje protiv jacih ekipa, pristupe mnogo ozbiljnije utakmici (utakmice protiv portugala i turske).

Itekako Španci mogu ponoviti ovu igru. Njemci su uglavnom sretno i spretno došli u finale i mislim da je vrijeme da im sreća okrene leđa i da pobijedi nogomet, a to je Španija. rekao sam već jednom ako Španci spuste loptu na zemlju i zagospodare sredinom terena Njemci nemaju šta da traže u finalu.
dada_ŠPANIJA_

#81 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by dada_ŠPANIJA_ »

elSaik wrote:Što se ovdje ništa ne komentariše? :?
---------------------------------------------

Iako su se ove dvije ekipe već sastale na početku i iako su Španci bili neumoljivi, očekujem i nadam se prolazu Rusa. A za to je potrebno samo da i jedni i drugi ponove svoju igru iz prethodne utakmice. :mrgreen: Naprijed braćo Rusi!
Better Man wrote:
Zwanziger wrote:jedno je sigurno, a to je da spanci ne mogu ponoviti ovako dobru igru u finalu, kao ni nijemci losu kao protiv turske. njemacka igra puno bolje protiv jacih ekipa, pristupe mnogo ozbiljnije utakmici (utakmice protiv portugala i turske).

Itekako Španci mogu ponoviti ovu igru. Njemci su uglavnom sretno i spretno došli u finale i mislim da je vrijeme da im sreća okrene leđa i da pobijedi nogomet, a to je Španija. rekao sam već jednom ako Španci spuste loptu na zemlju i zagospodare sredinom terena Njemci nemaju šta da traže u finalu.
nadam se da nemaju jer iskreno sam navijala za Španiju od samog početka (eura 2008) i pokazali su odličnu igru tako da mislim da če Španija pobijediti!!! :)
madner

#82 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by madner »

Njemci ako postave Hitzelsbergera, Fringsa i Ballacka u vezni red, ne samo da ce fizicki dominirati Spance, nego ce ih bukvalno satrat.
Mikado

#83 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Mikado »

Rusi su ipak jedna prosjecna repka i nejasno mi je kako im holandjani nisu utrpali petaka. Veceras ih nije bilo ni na mapi. U 88. minuti prvi udarac u okvir gola spanaca. Spanci su ipak najvise pokazali kad se uzme u obzir dosadasnji dio prvenstva. Kljucna tekma za njih je bila protiv Italije i kad su tu prosli mislim da mogu do kraja. Igraju najljepsi fudbal, ali imaju i srece u kljucnim trenutcima sto ranije nije bio slucaj. Sinoc su zabili i 3 lijepa gola iz odlicnih akcija.

Ja mislim da ce Piriceva tj. nasa repka :bih: ipak prizemljit furiju u narednim kvalifikacijama. :mrgreen:
simonese

#84 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by simonese »

madner wrote:Njemci ako postave Hitzelsbergera, Fringsa i Ballacka u vezni red, ne samo da ce fizicki dominirati Spance, nego ce ih bukvalno satrat.
upravo tako
rIder

#85 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by rIder »

madner wrote:Njemci ako postave Hitzelsbergera, Fringsa i Ballacka u vezni red, ne samo da ce fizicki dominirati Spance, nego ce ih bukvalno satrat.
Hoće ako ih stignu, prebrzi su španci za njih
madner

#86 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by madner »

rIder wrote:
Hoće ako ih stignu, prebrzi su španci za njih
Moraju doci po loptu :evil: :D
Better Man

#87 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Better Man »

Malo morgen! Ballack sad igra sad dobro, sad loše. a Frings ništa specijalno, još je propustio neke tekme zbog povrede.
pirmin

#88 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by pirmin »

Mikado wrote:
Ja mislim da ce Piriceva tj. nasa repka :bih: ipak prizemljit furiju u narednim kvalifikacijama. :mrgreen:
Mala ispravka - piriceva repka nije nasa repka.
Better Man

#89 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Better Man »

dada_ŠPANIJA_ wrote:
elSaik wrote:Što se ovdje ništa ne komentariše? :?
---------------------------------------------

Iako su se ove dvije ekipe već sastale na početku i iako su Španci bili neumoljivi, očekujem i nadam se prolazu Rusa. A za to je potrebno samo da i jedni i drugi ponove svoju igru iz prethodne utakmice. :mrgreen: Naprijed braćo Rusi!
Better Man wrote:

nadam se da nemaju jer iskreno sam navijala za Španiju od samog početka (eura 2008) i pokazali su odličnu igru tako da mislim da če Španija pobijediti!!! :)
Ne odličnu već fenomenalnu, tj. briljantnu. I takođe mislim da će pobijediti Španija upravo zbog te svoje fenomenalne, tj. briljantne igre. Pobjeda Njemačke bi bila sramota za nogomet i šamar ljepoti igre. Dosta je Njemačke i njihovih titula na guzove, a sve 3 tituile svjetskog prvaka i zadnju titulu Evropskog prvaka su upravo tako osvojili.
Zwanziger

#90 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Zwanziger »

:lol: :lol: :lol: :lol:
oplakah
izvini jarane al sta cu.
elSaik

#91 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by elSaik »

Zwanziger wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
oplakah
izvini jarane al sta cu.
Pa tako ti je. Izgleda da ko god osvoji nešto to uradi na guzove. Najbolje ispasti u prvom krugu, onda si najbolji... :D :-)
madner

#92 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by madner »

Better Man wrote:
Malo morgen! Ballack sad igra sad dobro, sad loše. a Frings ništa specijalno, još je propustio neke tekme zbog povrede.
Bumo vidjeli, ovo mu je zadnja sansa da se otarasi kletve drugog mjesta, koja ga progoni od Unterachinga.
Frings je bio povrijedjen, ali odigrao je dobro drugo poluvrijeme i uveo borbenost u ekipu.

Njemacka ce igrati na svoje adute, a to je sigurno fizicika snaga. Ocekujem ostru i cvrstu igru, Rusi su bili previse fini, Njemci to sigurno nece bit.
Better Man

#93 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Better Man »

madner wrote:
Better Man wrote:
Bumo vidjeli, ovo mu je zadnja sansa da se otarasi kletve drugog mjesta, koja ga progoni od Unterachinga.
Frings je bio povrijedjen, ali odigrao je dobro drugo poluvrijeme i uveo borbenost u ekipu.

Njemacka ce igrati na svoje adute, a to je sigurno fizicika snaga. Ocekujem ostru i cvrstu igru, Rusi su bili previse fini, Njemci to sigurno nece bit.
Neka Njemci igraju oštro i grubo, ima sudija da takvu igru sreže kartonima, pa će Njemci pazit da ne zarade crvenih kartona.
madner

#94 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by madner »

Ostro i grubo ali u granicama dozvoljenog. Nece lomiti kosti, ali ne ocekujem da se Spanski vezni red razigra. :D

Nije sah. :)
Murat Sabanovic

#95 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by Murat Sabanovic »

bacuskama snage ponestalo,spanci ih pregazili...u finalu ocekujem pobijedu njemacke
seln

#96 Re: EP30 ... 1/2 ... Rusija - Spanija

Post by seln »

Samo da se podsjetimo ko je sta prognoyirao :D
Post Reply