EP3 ... Austrija - Hrvatska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Doda37

#201 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Doda37 »

JohnnyS wrote: Vatrenije nego u Dubrovniku večeras... Samo da se Španski trg ne prijeđe :D Ja sam protiv Brazila gledao gdje je ona Jami pekara sada, netko me je umalo bengalkom pogodio, svega sam mu se nahebao...

Vengo, ne znam tko je službeno proglašen igračem utakmice, ali u Hrv. je najbolji bio Olić. Ove Austrijance (osim Vastića :D) i ne znam :lol:
Mislim da su maloprije rekli na HRT Pletikosa
b@tto

#202 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by b@tto »

osa wrote:
LSD wrote:
osa wrote:igra hrvatske me danas kao i većinu navijača hrvatske nije oduševila ali jedan detalj mi je upao u oko i s njim sam stvarno zadovoljan, nitko niti jednu riječ nije rekao na ni jednu sudačku odluku, prije nekog vremena bi sudcu zbog toga što nije pokazao crveni austrijskoj četvorci (a bio je) oči iskopali i u prigovorima dobili bar jedan žuti, pomalo izgleda i hrvati postaju profesionalni. i građani bih ne pljujte po hrvatskoj reprezentaciji to je na neki način i vaša ekipa, pa pola igrača su bosanci, ne znam ima li koji hercegovac.
Ti Bogami poceo da djeluješ kao prosvijetitelj preko foruma,k'o Dositej Obradovic...ova zadnja recenica kojoj pominješ gradjane BiH ti je ofirna do bola...ti igraci da su bosanci igrali bi za svoju državu BiH,ovako su se davno deklarisali za koga im srce kuca i to je sasvim OK i to mi ne smeta...vec mi smetaju ovakvi komentari i kvazi-apeli na gradjansku svijest...previše se toga izdešavalo u zadnjih 15 godina da bi ti imao pravo da pozivaš na gradjansku svijest.
što jel i irfan smailagić ili mirza džomba ustaše, a zlatan saračević, oni jesu bosanci i igraju za svoju državu bez obzira koliko to tebe boljelo.
džomba je rođen u hrvatskoj,ova dvojica ne,različit su slučaj
JohnnyS

#203 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by JohnnyS »

Doda37 wrote: Mislim da su maloprije rekli na HRT Pletikosa
Nidže im veze, što je obranio, išlo je u njega, a Olić nije stajao...
LSD

#204 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by LSD »

osa wrote:
LSD wrote:
osa wrote:igra hrvatske me danas kao i većinu navijača hrvatske nije oduševila ali jedan detalj mi je upao u oko i s njim sam stvarno zadovoljan, nitko niti jednu riječ nije rekao na ni jednu sudačku odluku, prije nekog vremena bi sudcu zbog toga što nije pokazao crveni austrijskoj četvorci (a bio je) oči iskopali i u prigovorima dobili bar jedan žuti, pomalo izgleda i hrvati postaju profesionalni. i građani bih ne pljujte po hrvatskoj reprezentaciji to je na neki način i vaša ekipa, pa pola igrača su bosanci, ne znam ima li koji hercegovac.
Ti Bogami poceo da djeluješ kao prosvijetitelj preko foruma,k'o Dositej Obradovic...ova zadnja recenica kojoj pominješ gradjane BiH ti je ofirna do bola...ti igraci da su bosanci igrali bi za svoju državu BiH,ovako su se davno deklarisali za koga im srce kuca i to je sasvim OK i to mi ne smeta...vec mi smetaju ovakvi komentari i kvazi-apeli na gradjansku svijest...previše se toga izdešavalo u zadnjih 15 godina da bi ti imao pravo da pozivaš na gradjansku svijest.
što jel i irfan smailagić ili mirza džomba ustaše, a zlatan saračević, oni jesu bosanci i igraju za svoju državu bez obzira koliko to tebe boljelo.
Prvo ko pominje ustaše?? Ti! ja ne,provjeri i sam jesam li igdje pomenuo taj termin...to si ti napisao prvi.
Dalje,znaš koliko me boli za te navedene osobe?? Boli me istim intenzitetom (ali neka stvar) kao što boli i hrvate u Hrvatskom za cinjenicom što je jedan Hrgovic igrao za BiH-kad vec pominjes neku bol....valjda sam sad bio jasniji.
osa

#205 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by osa »

[
osa wrote:
LSD wrote:

Ajmo izbjeć da nam pape zaključa temu... Ima materijala za raspravu i bez politiziranja. Npr, kako se Kranjčar nije vidio, da je Petrić u teškoj banani, da je Modrić zabio penal (svaka mu čast), ali inače jako blijed...[/quote]

u pravu si, isprika zbog skretanja s teme.
Vaso

#206 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Vaso »

ocekivano glupa kompracija in33Sa. koliko sandzaklija-muslimana igra za Srbiju? koliko hrvata igra i igralo je za BIH ? ( mislim na one koji nemaju prodju u "matici")

na stranu kompletan podbacaj, ali... l modric :? ..i ono se prodalo za 16 mil funti :lol: .. jel to taj sto rastura? :roll: miško mali, nacisto ce najebat u premiershipu. kakvo bacanje para. ( kapa dolje majstor mamicu)

hajd' sto su fizickji jaci, ali su komsije i tehnicki nadigrane.

nadam se da ce ispast samo zbog separatista iz HB. kvalitetu svakako nemaju. :wink:

FTV- UZAS
vee-jay

#207 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by vee-jay »

Ocekivao sam bolju igru Hrvatske. I nadao joj se do neke 55 minute. Onda sam primjetio da nije neka balkanska ljenost u pitanju nego Biliceva strategija. Tako da je od neke 35 minute utakmica bila bas bezze jer Hrvati nisu htjeli bolje a Austrija nije mogla bolje.

Olic je Bog! Momak je stvarno odigrao super igru. Inace osim njega u napadu sve tanko. Eduardo fali. A zasto sudac ne dade crveni onom kretenu austrijskom mi je stvarno ne shvatljivo. Nadao sam se Klasnicu, ali kao sto napisah Bilic je igrao italijansku-defens igru. Tako naravno protiv Njemaca a i ovako dobrih Poljaka nece moci. Vidjet cemo.

Na kraju krajeva, drago mi je. 3 boda su 50% za prolazak dalje.

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
osa

#208 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by osa »

Vaso wrote:ocekivano glupa kompracija in33Sa. koliko sandzaklija-muslimana igra za Srbiju? koliko hrvata igra i igralo je za BIH ? ( mislim na one koji nemaju prodju u "matici")

na stranu kompletan podbacaj, ali... l modric :? ..i ono se prodalo za 16 mil funti :lol: .. jel to taj sto rastura? :roll: miško mali, nacisto ce najebat u premiershipu. kakvo bacanje para. ( kapa dolje majstor mamicu)

nadam se da ce ispast samo zbog separatista iz HB. kvalitetu svakako nemaju. :wink:

FTV- UZAS
vidiš šta je odlika dobre ekipe, tehnički inferiorni, fizički da ne govorim, sudac pomogne austriji i ne isključi im igrača, publika i motiv uvjerljivo na strani domaćina, a hrvatska ipak ima tri boda, e to je draž nogometa.
JohnnyS

#209 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by JohnnyS »

Vaso wrote: hajd' sto su fizickji jaci, ali su komsije i tehnicki nadigrane.
Možda u drugom poluvremenu. U prvom je Hrvatska (osim zadnjih minuta) bila bolja. Iznenadilo me je da je Bilić onako, slobodno se može reći kukavički odigrao drugo poluvrijeme, razlika nebo i zemlja u odnosu na Wembley... Knežević umjesto Kranjčara?! Wtf?! A Rakitić?! I nadam se da neće Petrić počet sljedeću... Fali Eduardo bez daljnjega, ali s današnjom igrom veznog reda, ne bi 5 Eduarda pomoglo...
zoka213

#210 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

Vaso wrote:ocekivano glupa kompracija in33Sa. koliko sandzaklija-muslimana igra za Srbiju? koliko hrvata igra i igralo je za BIH ? ( mislim na one koji nemaju prodju u "matici")

FTV- UZAS
Nadam se da će proći i da ćeš i dalje patiti. Ipak povlačim ove prije riječi, jer koliko si dosad napatio se gledajući sportske uspjehe onih koje mrziš ono baš mi te žao. Doći će dan i ti ćeš vedar i nasmijan biti.
Ali_G

#211 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Ali_G »

Hahahahahahah, jesul danas na terenu bile te slavne hrvatske zvijezde ili sam ja nesto pomijesao?? Tanko, tanko, ovakvom igrom ni grupe nece proci, sto im do srca zelim.
I ova suplja, odlike dobre ekipe, hahaha, pa vile su ih u drugom nosale.
O FTV necu da trosim slova, dno dna.
JohnnyS

#212 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by JohnnyS »

Ali_G wrote:pa vile su ih u drugom nosale.

Moglo se igrat još 2 dana ne bi Austrija dala gola...
iverson75

#213 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by iverson75 »

hajde sacekajmo svabe u cetvrtak da stave stvari na svoje mjesto.....

moji pocinju tek sutra! http://bilal-ribery.skyrock.com/

u napadu dva bilala (anelka i riberi) i karim :thumbup:
Last edited by iverson75 on 08/06/2008 23:51, edited 1 time in total.
osa

#214 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by osa »

Ali_G wrote:Hahahahahahah, jesul danas na terenu bile te slavne hrvatske zvijezde ili sam ja nesto pomijesao?? Tanko, tanko, ovakvom igrom ni grupe nece proci, sto im do srca zelim.
I ova suplja, odlike dobre ekipe, hahaha, pa vile su ih u drugom nosale.
O FTV necu da trosim slova, dno dna.
da li ti to želiš reći "i bog je danas bio hrvat".
Gandalf

#215 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Gandalf »

Očekivao sam više od Hrvatske , tanki su , imaju previše slabosti , ali srećom po njih grupa je bezvezna tako da će proći dalje.Austrijanci naravno Eura ne bi ni vidjeli da nisu domaćini - lošiji su i od onih "pirićevaca" :mrgreen: :D :lol:
Vaso

#216 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Vaso »

meni jarane osmjeh ni silazi sa lica. zaljubljen sam. :D

ti si taj koji pati, jerbo nikad neces biti prihvacen od onih kojima misli da pripadas. i ti to dobro znas. :wink:

btw. bosna je karina 8) hvala bogu ( samo da te preduhitrim)
laku noć

#217 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by laku noć »

iverson75 wrote:hajde sacekajmo svabe u cetvrtak da stave stvari na svoje mjesto.....

moji pocinju tek sutra! http://bilal-ribery.skyrock.com/

u napadu dva bilala (anelka i riberi) i karim :thumbup:
Forza Italia 8-)
zoka213

#218 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

Gandalf wrote:Očekivao sam više od Hrvatske , tanki su , imaju previše slabosti , ali srećom po njih grupa je bezvezna tako da će proći dalje.Austrijanci naravno Eura ne bi ni vidjeli da nisu domaćini - lošiji su i od onih "pirićevaca" :mrgreen: :D :lol:
Realno.
JohnnyS

#219 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by JohnnyS »

laku noć wrote:Forza Italia 8-)

Volio bih prije nego umrem saznat kako netko može navijat za Italiju ili Juventus :D
Mikado

#220 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by Mikado »

Akobogda, da u subotu prodjemo madjare u barazu, pa da se naredne godine u Hrvatsku slije rijeka BH patriota, a da to nebude zbog ljetovanja :D vec zbog SP :bih:

PS. Onaj Vastic me danas podsjetio na Zeku Turkovica. Cim je usao u igru, podigao je ekipu i gol Hrvatske je visio u zraku, ali moje misljenje je da ce Hrvatska puno bolje odigrat preostale dvije utakmice, jer oni obicno protiv najjacih odigraju najbolje, a vazda se pate s malim (primjer Malta, Makedonija, Estonija).
Takav mentalitet ima i nasa repka, samo sto mi u ulozi favorit obicno izgubimo i to nas kosta, dok kao autsajderi mozemo svaku repku u svijetu iznenadit. :bih:
Last edited by Mikado on 08/06/2008 23:57, edited 2 times in total.
zoka213

#221 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by zoka213 »

Vaso wrote:meni jarane osmjeh ni silazi sa lica. zaljubljen sam. :D

ti si taj koji pati, jerbo nikad neces biti prihvacen od onih kojima misli da pripadas. i ti to dobro znas. :wink:

btw. bosna je karina 8) hvala bogu ( samo da te preduhitrim)
Ja to nikad neću napisati. To je tvoj nivo. Ako si zaljubljen a ovakve postove postavljaš, nema druge nego da ti mala neda. Dobro sam i pretpostavio doći će dan kada mala da :-D
ero_sa_onog_svijeta

#222 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by ero_sa_onog_svijeta »

al onaj Budan mi je neshvatljiv!

jel iko primjetio njegovo neshvatljivo ponašanje!

ja bi ga kući odmah poslao
JohnnyS

#223 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by JohnnyS »

ero_sa_onog_svijeta wrote:al onaj Budan mi je neshvatljiv!

jel iko primjetio njegovo neshvatljivo ponašanje!

ja bi ga kući odmah poslao

Na što konkretno misliš?

(ja ga ne bih ni zvao u ekipu :D)
laku noć

#224 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by laku noć »

Mikado wrote:Mi imamo svoju repku :bih: , KAKVA GOD JE DA JE NASA JE !!

Cestitke svim navijacima Hrvatske osim ovim iz nase zemlje.
:-) ,ovo je slobodna zemlja i svako ima pravo navijati za koga hoće a da pri tome neugrožava bilo koga i da neosporava nikome pravo da navija za koga hoće . P.S.Niko u Kataloniji ne navija za Španiju(naprotiv u većini slučajeva su protiv iste) pa Špancima ne pada na pamet da Katalonce izgone iz Španije.Takvih slučajeva u evropi ima još,zato malo relaksacije nije na odmet.Pozdrav svima
max_power

#225 Re: EP3 ... Austrija - Hrvatska

Post by max_power »

JohnnyS wrote:
laku noć wrote:Forza Italia 8-)

Volio bih prije nego umrem saznat kako netko može navijat za Italiju ili Juventus :D
ja sam navijao za Italiju dok je igrao R. Baggio :D
Locked