EP22 ... Francuska - Italija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
max_power

#51 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by max_power »

super ako ostane 1:0 za Italiju, imam na prognozi :D

Nasri se pravo naigrao na ovom prvenstvu :-)
Neelix

#52 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Neelix »

izbaci nasrija :lol: :lol: :lol:
LSD

#53 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by LSD »

Šta radi ovaj francuski retard na klupi :? ubacio Nasrija,pa ga onda mjenjao :lol: ...kakav kvalitetan komad kretena vodi francuze to je malo reci,lik ih uništava...talijani bolji za klasu...samo previše fulaju šanse...vec su promašili nekoliko zicera.
max_power

#54 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by max_power »

Domenech je tenkre, sto dokazuje iz utakmice u utakmicu... :lol:

Luca Toni je do sada mogao postici hattrick :D
ali izgleda da nije u formi.....
Umjetnik a

#55 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Umjetnik a »

ima li glupčji selekto od ovog francuza
a ni kolega italijan mu nije daleko
Borej

#56 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Borej »

ne kontam zbog cega u igri drzi onog govua i cler ili kako se zovu, pa s te strane samo jedna kvalitetna lopta dosla, a sve ostale upropastene.......kako glup lik je taj domenek :shock:
henry samom cleru nije htio dati loptu, nema od toga koristi, skonto, pa sam pokusava.....
Saian

#57 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Saian »

Francuze da je bilo oblachnije bi i grom strefio kako ih je danas islo :? , steta pretvori se tekma u nista, uspavljivanje konja shampiona sa slomljenom nogom, nikad lijep prizor :cry:
Better Man

#58 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Better Man »

Italija zasluženo prošla bezidejne Francuze, ali je i ostala bez glavnog igrača Pirla, kao i Gattusa koji zbog kartona neće igrati u četvrtfinalu. Luka Toni je se pokazao kao obična taraba. Imao je milon čistih šansi, a da nije ni jednu iskoristio. U četvrtfinalu dajem prednost Špancima, jer su daleko kvalitetniji i oraganizovaniji, a i Italija će igrati bez ključnog igrača Pirla. Još da dodam da je Holandija sa kombinovanim sastavom pobijedila 2:0 Rumune i još jednom potvrdila da su najbolja Reprezentacija na Euru, da igraju najljepši nogomet i da mogu poderati svakog protivnika.
Last edited by Better Man on 17/06/2008 23:13, edited 1 time in total.
homo_sapiens

#59 Re: EP21... Italija - Francuska

Post by homo_sapiens »

Better Man wrote:
homo_sapiens wrote:Ovo je utakmica koja odredjuje na kraju pobjednika turnira: Hrvatska, ili Nizozemska, ili Italija.
Nizozemska sigurno ide dalje, i u cetvrtfinalu bi trebala savladati Ruse, dok bi pobjednik iz vecerasnjeg susreta igrao protiv Spanije. U slucaju pobjede, u polufinalu bi se igrala utakmica izmedju Nizozemske i jednog od vecerasnjih aktera.

Francuzi su moje najvece razocarenje ovog turnira, koje sam smjestio cak i u finalni susret, dok su mi Nizozemci napravili iznenadjenje.
Iako sam ranije prognozirao minimalnu pobjedu Francuza (Fr-It 1:0), veceras ipak dajem prednost Italijanima, izuzev ako Francuzi ne promijene taktiku i stil igre, u sto sumnjam.
Po čemu će im Rusi biti protivnici u četvrtfinalu, a ne Švedska.
Zato sto se kompletna igra Sveda zasniva na igri Ibrahimovica, i dovoljno je njega zaustaviti i ostvariti pobjedu. A i nije u fizickoj spremnosti da izdrzi 90 minuta igre, za razliku od kondiciono pripremljenih Rusa.
cyprus

#60 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by cyprus »

Prođe Italija, ali teško da imaju realnih šansi protiv Španije. :-)
palermo

#61 Re: EP21... Italija - Francuska

Post by palermo »

homo_sapiens wrote:
Better Man wrote:
homo_sapiens wrote:Ovo je utakmica koja odredjuje na kraju pobjednika turnira: Hrvatska, ili Nizozemska, ili Italija.
Nizozemska sigurno ide dalje, i u cetvrtfinalu bi trebala savladati Ruse, dok bi pobjednik iz vecerasnjeg susreta igrao protiv Spanije. U slucaju pobjede, u polufinalu bi se igrala utakmica izmedju Nizozemske i jednog od vecerasnjih aktera.

Francuzi su moje najvece razocarenje ovog turnira, koje sam smjestio cak i u finalni susret, dok su mi Nizozemci napravili iznenadjenje.
Iako sam ranije prognozirao minimalnu pobjedu Francuza (Fr-It 1:0), veceras ipak dajem prednost Italijanima, izuzev ako Francuzi ne promijene taktiku i stil igre, u sto sumnjam.
Po čemu će im Rusi biti protivnici u četvrtfinalu, a ne Švedska.
Zato sto se kompletna igra Sveda zasniva na igri Ibrahimovica, i dovoljno je njega zaustaviti i ostvariti pobjedu. A i nije u fizickoj spremnosti da izdrzi 90 minuta igre, za razliku od kondiciono pripremljenih Rusa.
Dovoljno, al mnogo teško........
elSaik

#62 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by elSaik »

Jest da mrzim Francusku, ali ova igra je fakat odron... Pa ovi Italijani koji su danas bili više nego jadni im očitaše lekciju... :-)
Epitop

#63 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Epitop »

Pobjedi se ne gleda u zube. Italija je čitavo vrijeme dominirala i samo mi je žao što ne igra Pipo Inzaghi jer bi ondje bilo više golova. :lol:
LongDong

#64 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by LongDong »

E moj Luca necu ti oprostiti onolke promasaje veceras, skidam na tiketu i Italiju i Holandiju i jos samo da ga on utrpa al' dzaba. Pa samo u prvom poluvremenu mogao je postici hat-trick... cccccc
Enticer

#65 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Enticer »

ITALIA, ITALIA, ITALIA... a sa kim ono igraju u finalu? :-)
Konacno posteno sudjenje i konacno pobjeda, sta reci nego prezasluzeno. Djelovali su nadmocno, superiorno, jos da onaj Toni zna gol zabiti bilo bi jos puno bolje, al vidi se da mu fali jos jedan napadac u spicu, ne moze sve sam, lako mu je Bayernu zabijati kad igra sa Kloseom i Podolskim.
Gattuso je odigrao momacki, pa taj covjek igra srcem i tacno se vidi koliko fali kad ne igra, samo me brine sto nece igrati u cetvrtfinalu protiv Spanije, a nema ni Pirla :sad: , dva bitna igraca, ali sta je tu, mislim da im sada niko nista ne moze, puni su samopuzdanja i elana i vjerujem da ce lagano stici do finala...
FORZZA ITALIA
campa_xxx

#66 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by campa_xxx »

Enticer wrote:ITALIA, ITALIA, ITALIA... a sa kim ono igraju u finalu? :-)
Konacno posteno sudjenje i konacno pobjeda, sta reci nego prezasluzeno. Djelovali su nadmocno, superiorno, jos da onaj Toni zna gol zabiti bilo bi jos puno bolje, al vidi se da mu fali jos jedan napadac u spicu, ne moze sve sam, lako mu je Bayernu zabijati kad igra sa Kloseom i Podolskim.
Gattuso je odigrao momacki, pa taj covjek igra srcem i tacno se vidi koliko fali kad ne igra, samo me brine sto nece igrati u cetvrtfinalu protiv Spanije, a nema ni Pirla :sad: , dva bitna igraca, ali sta je tu, mislim da im sada niko nista ne moze, puni su samopuzdanja i elana i vjerujem da ce lagano stici do finala...
FORZZA ITALIA
Koju si ti utakmicu gledao ....
elSaik

#67 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by elSaik »

Ma igra Italije se previše bazira na upošljavanju Tonija koji je klotz neviđenih razmjera. Inzaghi će za 15 godina biti efikasniji od ovog tipa... užas.
UndergroundMan

#68 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by UndergroundMan »

Klasichno 'talijanski ... nula bodova na startu i onda - eto ih u finalu :roll:

Od sad ne navijam za nekoga, vec navijam protiv Italije :bih: :D
Vaso

#69 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Vaso »

cuj toni kloc, ne lupajte :roll: ..moze se desit da bas protiv spanaca svaku loptu pospremi :wink:

debil na klupi francuske je fakat za giljotine. dovoljno je reci da nje poveo jednog od najboljih odbrambenih igraca( mexes)..da bi sansu pruzio fosilu thuramu, koji nije startao 3-4 utakmice u dresu barce (vratio mu je tako sto je zajebo 2 gola kontra holandije) i totalno van forme e. Abidalu, koji je jos igrao prvi put igra na pozicji stopera...sa velikim uspjehom:)

Italia osvaja 8) volio bih zbog poola :mrgreen:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#70 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Admir_1984 »

Talijani pokazali da sasvim zasluzeno prolaze iz ove skupine, a svi dobro znamo kako su talijani opasni kada "jedva" prodju grupe ;-)
shadow

#71 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by shadow »

Admir_1984 wrote:Talijani pokazali da sasvim zasluzeno prolaze iz ove skupine, a svi dobro znamo kako su talijani opasni kada "jedva" prodju grupe ;-)
Za njih je rijec "jedva" vezana vec 30 godina ali im prolazi. To je samo jos jedan razlog da ih covjek ne voli.
Enticer

#72 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by Enticer »

campa_xxx wrote:
Enticer wrote:ITALIA, ITALIA, ITALIA... a sa kim ono igraju u finalu? :-)
FORZZA ITALIA
Koju si ti utakmicu gledao ....
Naravno da su djelovali superiorno i nadmocno, promasili more sansi, da je svaka treca usla bilo bi mozda 5:0 ili 5:1 za Italiju, sta se Toni napromasivao, pa stativa...Francuzi imali jednu sansu Henrya i onaj sut Benzeme gdje je Buffon pokazao da je daleko najbolji golman na svijetu.
Spanci iako su u formi i iako igraju lijepo za oko, mislim da ne mogu parirati Talijanima i njihovoj igri sad su Talijani pravi majstori u tim utakmicama gdje se igra samo jedna utakmica.
ado-šampion

#73 Re: EP21... Italija - Francuska

Post by ado-šampion »

Better Man wrote:Niko ne može reči da su sudije protiv Talijana sve dok postoje slučajevi kao na Svjetskom prvenstvu gdje je sudija poklonio penal Talijanima protiv Australije i na taj način im omogućio prolaz dalje. Treba biti realan i priznati da ovo prvenstvo Talijani nisu ništa pokazali i da su zaslužili da ispadnu, kao i Francuzi. Prošlo Evropsko u Portugalu su takođe bili preloši i ne mogu se vaditi na remi između Švedske i Danske. Zašto nisu pobijedili koga treba i sami sebi obezbjedili plasman, a ne da ovise o drugom?.
Nisam se mislio petljat u ovu raspravu, ali pitam se sjećaju li se oni koji spominju "smiješan" penal protiv Australije (koji na kraju krajeva i nije bio toliko smiješan) crvenog kartona Materazzija iz iste utakmice?! Siguran sam da ovo prvenstvo nije zavjera protiv Talijana, mada im je ponišen čist gol protiv Rumunije, a i ono za ofsajd Van Nistelrooya UEFA može maloj djeci pričat i izmišljat pravila. Ali u Koreji/Japanu je bila zavjera da bi Koreja prošla što je moguće dalje i tu su najviše zakinuti Talijani kojim su u grupnoj fazi sumnjivo poništena 4 gola, od kojih su 2 poništena presmješna, i još jedan čisti (zlatni gol) u osmini finala. O Tottijevom crvenom da ne pričam...

Pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=2Pm4jD5kU4U

Nije baš ovo tema, ali je interesanto. Oba gola protiv Hrvatske su čista, kao i (zlatni) protiv Koreje. Ova dva protiv Meksika su diskutabilna. Da napomenem da sudija ne smije dosuditi nešto ako nije siguran.

Inače vidim da se većina prisutnih jaaako razumije u fudbal :x Italija nema šanse protiv Španije ... Toni kloc ... pokrijte se
JEDRILICA

#74 Re: EP22 ... Francuska - Italija

Post by JEDRILICA »

Mada mi je Italija draza od Francuske moram reci da je ono anti-propaganda fudbala! Oni igraju sa jednim spicem i sve lopte salju na njega protiv 10 igraca francuske i bez lica sa oziljkom! Ono je sramota za fudbal!!
Jos mrzi Spanci ih trebaju poderati u ime fudbala.

Ako ih ti ne poderu onda ce im Holandija opet 3 uvaliti!
elSaik

#75 Re: EP21... Italija - Francuska

Post by elSaik »

ado-šampion wrote: Inače vidim da se većina prisutnih jaaako razumije u fudbal :x Italija nema šanse protiv Španije ... Toni kloc ... pokrijte se
Eto nek nije kloc. Samo ne zna dati gola, to je sve. I da ne bude zablude, navijam za Italiju. ;-)
Post Reply