EP18 ... Turska - Češka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Better Man

#176 Re: EP18 ... Turska - Češka

Post by Better Man »

Jedan od glavnih krivaca za poraz čeha je golman Čech koji je katastrofalo intervenisao kod drugog gola za Tursku, takođe bih dodao i selektora koji je svog najboljeg napadaća Milana Baroša čuvao na klupi čitavu utakmicu. treba dodati da su Česi oštečeni za čist penal kod rezultata 2:0. Naime nakon čiste šanse za Češku kad je lopta pogodila stativu jedan igrač Češke je krenuo na loptu i igrač Turske ga je malo kopačkom zakačio po glavi, što je po svim sudačkim pravilima trebao biti penal. Mislim da je ovo vrhunac Turske i da će ih Hrvatska dobiti, jer ipak puno su kvalitetniji.
ja1977

#177 Re: EP18 ... Turska - Češka

Post by ja1977 »

Better Man wrote:Jedan od glavnih krivaca za poraz čeha je golman Čech koji je katastrofalo intervenisao kod drugog gola za Tursku, takođe bih dodao i selektora koji je svog najboljeg napadaća Milana Baroša čuvao na klupi čitavu utakmicu. treba dodati da su Česi oštečeni za čist penal kod rezultata 2:0. Naime nakon čiste šanse za Češku kad je lopta pogodila stativu jedan igrač Češke je krenuo na loptu i igrač Turske ga je malo kopačkom zakačio po glavi, što je po svim sudačkim pravilima trebao biti penal. Mislim da je ovo vrhunac Turske i da će ih Hrvatska dobiti, jer ipak puno su kvalitetniji.
Ma samo malo ga je zakacio, nio opste puno :D
@burek

#178 Re: EP18 ... Turska - Češka

Post by @burek »

Cestitke repki TURSKE na herojskom zalaganju i mnogo srece u duelu sa Hrvatskom.
Tu r s k a mi je malo draza tako da nakon nerijesenog ishoda, penali budu na njihovoj strani.
Naprijed TURSKA aleale ale............ :bih: :bih: :bih:
sarajevac071

#179 Re: EP18 ... Turska - Češka

Post by sarajevac071 »

turska je supersila
navijam za njih i navijaču i protiv hrvatske i ne vidim nikakav problem u tome
u ostalom navijam i za hrvatsku kad igraju protiv njemačke poljske i ostalih
p.s. zamalo zaboravih reči da nisam sandžo
delightful

#180 Re: EP18 ... Turska - Češka

Post by delightful »

utakmica je zavrsena.