fino bi se kod nas uklopio sa cijelim timom.komeba wrote:Samo Zlatan ne pjeva himnu.
cuj po mechu sudci 1000 evra?! ja pametnjakovica, pa ne sude u nasoj premijer ligi. zaboravio je dodati jos jednu 0.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
fino bi se kod nas uklopio sa cijelim timom.komeba wrote:Samo Zlatan ne pjeva himnu.
Van Halen wrote:Mogli ste primjetiti da niko od Španaca ne pjeva himnu, to je zato što ni oni ko ni mi nemaju tekst himne. A za Zlatana, zna se
pjevao bi jedino -Jedna si jedina
pogodio sam i ja nekoliko rezultata ali nije to bila poentaDado dijasporitus wrote:max_power wrote:nista bas pretjerano zanimljivi vi koji samo pogadjate rezultate.
mogli biste malo obrazloziti zasto mislite da ce biti bas taj razultat
Ja sam zadnji put lupio da ce biti 4:1 za Nizozemsku protiv Francuske pa sam pogodio. Je li to dobro objasnjenje
slazem se da je bio cist penalLSD wrote:Auu...još jedna katastrofalna greška sudije,čist penal za Španiju nije svirao...inace sudjenje na ovom Euru ispod nivoa takmicenja sigurno.
Ma sta ih zalite i nas je sudija pokrao protiv njih u Valencijimax_power wrote:slazem se da je bio cist penalLSD wrote:Auu...još jedna katastrofalna greška sudije,čist penal za Španiju nije svirao...inace sudjenje na ovom Euru ispod nivoa takmicenja sigurno.
sudija je bio blizu, nemoguce da nije vidio...
Tesko bez Ibre u drugom pol.emra_a wrote:moja prognoza:
2-1 za Svedsku
Evo me,tu samJohnnyS wrote:Đe je onaj LSD da mu se ispričam zbog jučerašnjeg skepticizmaDobri su Španjolci bez daljnjega, ali Fabregas na klupi... Ne bih ga držo na klupi da je onaj Xavi još sto puta onakav... Šveđani - prosijek...
Saian wrote:Utakmica br. 15 ...... Svedska - Spanija 1 : 2
Mikado wrote:Spanci su igrali ljepse i cijelo vrijeme napadali dok su svedjani cuvali samo svoj gol kao i inace i na kraju su zasluzeno izgubili. Holandija sa svedima nece izac lako na kraj, jer ovi igraju klasican bunker ili ti ga catenaccio.
komeba wrote:Samo Zlatan ne pjeva himnu.