EP14 ... Nizozemska - Francuska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#151 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Admir_1984 »

Nadam se samo da nece ispasti supci i da ce protiv rumuna igrati ozbiljno ;-)
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#152 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by karabaja-x »

a sto ovi olandjani rasturaju jebote, ko da gledam, finale holandija-portugal
campa_xxx

#153 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by campa_xxx »

Previse su se zaletili, prepuni su samopouzdanja sto nekad i nije dobro, mozda im je bolje da sad zijane od Rumuna nego recimo da se iznenade u cetvrtfinalu...
PasHon1

#154 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by PasHon1 »

Holandija mete!
Naruzi i Italiju i Francusku,jadna Rumunija,nece nista od njih ostat
ed0

#155 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by ed0 »

Krenulo je niskozemce da te strah uhvati. Desi se to, da tebi sve zivo ulazi, a protivniku gol izgleda kao kutija sibica. Ipak mislim da ce se prava snage ove ekipe tek vidjeti u onom trenutku kad masina malo zariba.
Odbrana im je i dalje zesca rupa. Oko Mathijsena se moze okrenuti i boeing 747, Van Bronckhorst je truba od beka, a Ooijeru fali i uvijek je falilo brzine. Jedino je Halid prava mrga u odbrani :mrgreen:
I da, dobili su ove dvije tekme i svaka cast, ali bogami ne znam dal ovi rezultati govore toliko o kvalitetu lala ili o jadu i cemeru kod Italije i Francuske.
rajvosa^

#156 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by rajvosa^ »

Evo par pitanje:

1) Sto su vecina jebenih trenara repki sve nekakvi dzuturumi od 90 godina. :-)
El torrero

#157 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by El torrero »

rajvosa^ wrote:Evo par pitanje:

1) Sto su vecina jebenih trenara repki sve nekakvi dzuturumi od 90 godina. :-)
Iskustvo i mudrost hahahaha...da sam na Domenekovom mjestu fakat bi se pokrio dekom po glavi i ogulio koju jabuku :run:
blackyveca

#158 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by blackyveca »

nema sta najjaci su na prvenstvu....
elSaik

#159 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by elSaik »

Better Man wrote: Nije on udario loptu rukom, već lopta je njega pogodila u ruku. Uopće nije pomakao ruku da udari loptu i sudac je ispravno postupio što je i Beusan na HRT-u potvrdio. I treba spomenuti da je gol Henrya postignut iz čistog ofsajda. Gledao na HRT analizu u 3 D formatu i pokaza jasno da je Henry bio u ofsajdu.
Jebem ti ja taj čist offside, kad moraš gledati 3D animaciju da bi utvrdio... :mrgreen:
elSaik

#160 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by elSaik »

Holandija će da gura do finala, ali tamo im skalp skida njemački Elf. :mrgreen:
van Basten

#161 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by van Basten »

lale su impresivne zaista... jeste da su talijani i francuzi očajni na ovom evropskom, prije svega zbog svojih selektora, ali ipak - valja navaljati 7 komada prvaku i viceprvaku svijeta... vidjećemo dokle će dogurati... ja sam u svojoj prognozi rekao šta mislim... sada protiv rumuna očekujem "rezervnu postavu", što Rumuniji ne mora značiti nikakvu pomoć, jer vidjeli smo sinoć kako momci s klupe rasturaju... još kad ih sada puste s lanca od prve minute, "željne krvi"...
cyprus

#162 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by cyprus »

van Basten wrote:lale su impresivne zaista... jeste da su talijani i francuzi očajni na ovom evropskom, prije svega zbog svojih selektora, ali ipak - valja navaljati 7 komada prvaku i viceprvaku svijeta... vidjećemo dokle će dogurati... ja sam u svojoj prognozi rekao šta mislim... sada protiv rumuna očekujem "rezervnu postavu", što Rumuniji ne mora značiti nikakvu pomoć, jer vidjeli smo sinoć kako momci s klupe rasturaju... još kad ih sada puste s lanca od prve minute, "željne krvi"...
Još kad na klupi sjede Van Persie, Robben, ili još neušli Huntelaar, ne znam...djeluje premoćno, al ipak mislim da ih neko zaustavlja u četvrtfinalu ili polufinalu. Espana probably.
van Basten

#163 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by van Basten »

cyprus wrote:
van Basten wrote:lale su impresivne zaista... jeste da su talijani i francuzi očajni na ovom evropskom, prije svega zbog svojih selektora, ali ipak - valja navaljati 7 komada prvaku i viceprvaku svijeta... vidjećemo dokle će dogurati... ja sam u svojoj prognozi rekao šta mislim... sada protiv rumuna očekujem "rezervnu postavu", što Rumuniji ne mora značiti nikakvu pomoć, jer vidjeli smo sinoć kako momci s klupe rasturaju... još kad ih sada puste s lanca od prve minute, "željne krvi"...
Još kad na klupi sjede Van Persie, Robben, ili još neušli Huntelaar, ne znam...djeluje premoćno, al ipak mislim da ih neko zaustavlja u četvrtfinalu ili polufinalu. Espana probably.
eh, ako je to tvoje mišljenje, onda da ljudi otvore šampanjac i počnu proslavljati titulu? :lol:
doduše, nisam ni ja puno bolji... :D
be highirly

#164 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by be highirly »

odlicna tekma , svaka cast holandjanima ...ljudi igraju prelijepo fuce ali uvijek su i igrali, medjutim u cetvrtfinalima i polufinalima su gubili na guzove, pa nesto kontam da je vrijeme da prekinu tu kuratu tradiciju i uzmu ovo prvenstvo ...joj
finala npr sa portugalom ajjjjj :D
Umjetnik a

#165 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Umjetnik a »

holnadija je najbolja

a mislim da se i forumaš van Basten slaže sa mnom

p.s.
stvarno igraju najbolje, svaka im je akcija kao da su tek počeli utakmicu, nikad im nije dosta, ljudi jednostavno hoće da igraju fudbala
Mikado

#166 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Mikado »

Suko sinoc rece da su francuzi najvise pokazali (mislio covjek na Holandiju, al njemu je sve to isto :mrgreen: )
Umjetnik a

#167 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Umjetnik a »

ima li igdje izbor za najgoreg selektora da da izaberemo onog francuza
Post Reply