EP14 ... Nizozemska - Francuska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#151 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Nadam se samo da nece ispasti supci i da ce protiv rumuna igrati ozbiljno 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#152 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
a sto ovi olandjani rasturaju jebote, ko da gledam, finale holandija-portugal
- campa_xxx
#153 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Previse su se zaletili, prepuni su samopouzdanja sto nekad i nije dobro, mozda im je bolje da sad zijane od Rumuna nego recimo da se iznenade u cetvrtfinalu...
- PasHon1
#154 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Holandija mete!
Naruzi i Italiju i Francusku,jadna Rumunija,nece nista od njih ostat
Naruzi i Italiju i Francusku,jadna Rumunija,nece nista od njih ostat
-
ed0
#155 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Krenulo je niskozemce da te strah uhvati. Desi se to, da tebi sve zivo ulazi, a protivniku gol izgleda kao kutija sibica. Ipak mislim da ce se prava snage ove ekipe tek vidjeti u onom trenutku kad masina malo zariba.
Odbrana im je i dalje zesca rupa. Oko Mathijsena se moze okrenuti i boeing 747, Van Bronckhorst je truba od beka, a Ooijeru fali i uvijek je falilo brzine. Jedino je Halid prava mrga u odbrani
I da, dobili su ove dvije tekme i svaka cast, ali bogami ne znam dal ovi rezultati govore toliko o kvalitetu lala ili o jadu i cemeru kod Italije i Francuske.
Odbrana im je i dalje zesca rupa. Oko Mathijsena se moze okrenuti i boeing 747, Van Bronckhorst je truba od beka, a Ooijeru fali i uvijek je falilo brzine. Jedino je Halid prava mrga u odbrani
I da, dobili su ove dvije tekme i svaka cast, ali bogami ne znam dal ovi rezultati govore toliko o kvalitetu lala ili o jadu i cemeru kod Italije i Francuske.
- rajvosa^
#156 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Evo par pitanje:
1) Sto su vecina jebenih trenara repki sve nekakvi dzuturumi od 90 godina.
- El torrero
#157 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Iskustvo i mudrost hahahaha...da sam na Domenekovom mjestu fakat bi se pokrio dekom po glavi i ogulio koju jabukurajvosa^ wrote:Evo par pitanje:
- blackyveca
#158 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
nema sta najjaci su na prvenstvu....
-
elSaik
#159 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Jebem ti ja taj čist offside, kad moraš gledati 3D animaciju da bi utvrdio...Better Man wrote: Nije on udario loptu rukom, već lopta je njega pogodila u ruku. Uopće nije pomakao ruku da udari loptu i sudac je ispravno postupio što je i Beusan na HRT-u potvrdio. I treba spomenuti da je gol Henrya postignut iz čistog ofsajda. Gledao na HRT analizu u 3 D formatu i pokaza jasno da je Henry bio u ofsajdu.
-
elSaik
#160 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Holandija će da gura do finala, ali tamo im skalp skida njemački Elf. 
- van Basten
#161 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
lale su impresivne zaista... jeste da su talijani i francuzi očajni na ovom evropskom, prije svega zbog svojih selektora, ali ipak - valja navaljati 7 komada prvaku i viceprvaku svijeta... vidjećemo dokle će dogurati... ja sam u svojoj prognozi rekao šta mislim... sada protiv rumuna očekujem "rezervnu postavu", što Rumuniji ne mora značiti nikakvu pomoć, jer vidjeli smo sinoć kako momci s klupe rasturaju... još kad ih sada puste s lanca od prve minute, "željne krvi"...
- cyprus
#162 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Još kad na klupi sjede Van Persie, Robben, ili još neušli Huntelaar, ne znam...djeluje premoćno, al ipak mislim da ih neko zaustavlja u četvrtfinalu ili polufinalu. Espana probably.van Basten wrote:lale su impresivne zaista... jeste da su talijani i francuzi očajni na ovom evropskom, prije svega zbog svojih selektora, ali ipak - valja navaljati 7 komada prvaku i viceprvaku svijeta... vidjećemo dokle će dogurati... ja sam u svojoj prognozi rekao šta mislim... sada protiv rumuna očekujem "rezervnu postavu", što Rumuniji ne mora značiti nikakvu pomoć, jer vidjeli smo sinoć kako momci s klupe rasturaju... još kad ih sada puste s lanca od prve minute, "željne krvi"...
- van Basten
#163 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
eh, ako je to tvoje mišljenje, onda da ljudi otvore šampanjac i počnu proslavljati titulu?cyprus wrote:Još kad na klupi sjede Van Persie, Robben, ili još neušli Huntelaar, ne znam...djeluje premoćno, al ipak mislim da ih neko zaustavlja u četvrtfinalu ili polufinalu. Espana probably.van Basten wrote:lale su impresivne zaista... jeste da su talijani i francuzi očajni na ovom evropskom, prije svega zbog svojih selektora, ali ipak - valja navaljati 7 komada prvaku i viceprvaku svijeta... vidjećemo dokle će dogurati... ja sam u svojoj prognozi rekao šta mislim... sada protiv rumuna očekujem "rezervnu postavu", što Rumuniji ne mora značiti nikakvu pomoć, jer vidjeli smo sinoć kako momci s klupe rasturaju... još kad ih sada puste s lanca od prve minute, "željne krvi"...
doduše, nisam ni ja puno bolji...
-
be highirly
#164 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
odlicna tekma , svaka cast holandjanima ...ljudi igraju prelijepo fuce ali uvijek su i igrali, medjutim u cetvrtfinalima i polufinalima su gubili na guzove, pa nesto kontam da je vrijeme da prekinu tu kuratu tradiciju i uzmu ovo prvenstvo ...joj
finala npr sa portugalom ajjjjj
finala npr sa portugalom ajjjjj
-
Umjetnik a
#165 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
holnadija je najbolja
a mislim da se i forumaš van Basten slaže sa mnom
p.s.
stvarno igraju najbolje, svaka im je akcija kao da su tek počeli utakmicu, nikad im nije dosta, ljudi jednostavno hoće da igraju fudbala
a mislim da se i forumaš van Basten slaže sa mnom
p.s.
stvarno igraju najbolje, svaka im je akcija kao da su tek počeli utakmicu, nikad im nije dosta, ljudi jednostavno hoće da igraju fudbala
- Mikado
#166 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Suko sinoc rece da su francuzi najvise pokazali (mislio covjek na Holandiju, al njemu je sve to isto
)
-
Umjetnik a
#167 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
ima li igdje izbor za najgoreg selektora da da izaberemo onog francuza