odoh u kladionicu
EP14 ... Nizozemska - Francuska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jasko_ba
#101 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
finale Holandija - Portugal
odoh u kladionicu

odoh u kladionicu
- rajvosa^
#102 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
pici wrote:ja sam vec na stranici za drzavljanstvo evo ispunjavam testrajvosa^ wrote:Jebo te odoh trazit Holandsko drzavljanstvo.
- fantom slobode
#103 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Nemoj tako, ljudi te primise, a ti da ne navijas i ne vjerujes u iste...Bez 10 zastava na prozoru i dresom na sebi nemoj da bi izasao iz kuce.callmethebreeeze wrote:ako sutra sodomiziraju spaniju mozda promijenim misljenje.fantom slobode wrote:Nista Svedska, domovina...callmethebreeeze wrote:mogu li se ja kladiti na holandiju kako pobjednika evropskog prvenstva?
- Neelix
#104 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
ja ne mogu smislit ovog francuskog selektora, i samo zbog njega su mi francuzi najmrza ekipa na prvenstvu. znam cak i jednog francuza koji iz istog razloga uvijek navija protiv francuske 
- Meshtar
#105 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Ova Holandija izgleda trpa koliko god stane
Doduše imaju beton ekipu, izađe jedan majstor a zamjeni ga drugi. Malo će im nedostajati Sedorf protiv onih tvrđih ekipa. No kako bilo predivna utakmica za Holandiju. četiri igrača, četiri gola.
Francuska? Da nije Domenecha možda bi nešto i napravili. Makelele večeras kao da nije u životu lopte igrao. Ribery se jadan slomi, ali ovi ostali ga baš i ne prate. Što je najčudnije još uvijek imaju dobre šanse za prolaz i pored ovakve igre.
Francuska? Da nije Domenecha možda bi nešto i napravili. Makelele večeras kao da nije u životu lopte igrao. Ribery se jadan slomi, ali ovi ostali ga baš i ne prate. Što je najčudnije još uvijek imaju dobre šanse za prolaz i pored ovakve igre.
- Saian
#106 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
krava wrote:joj sajo, evo kod mene je klub zalosti u kuci:)
ovaj treci gol sto su dobili, to ih je vishe nego shebalo da prostis, bash su krenuli, thuram ide lijevom (daljom) nogom blokirat shut, a chovjek puca s lijeve strane to nema nigdje, blesavo, coupet iznenadjen ko francuska sobarica, no drskost se nagradjuje, to najbolje zna robben
Gomis i Anelka njih treba cHerat u roku odmah, Domenech umjesto Sabria, da povezhe malo napad, josh jednog kloca Anelku odmah uz Gomisa zamjeni, pa jebi ga baki
Last edited by Saian on 13/06/2008 22:48, edited 1 time in total.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#107 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Je li to Rumunima sad treba ili nerjeseno sa Holandijom ili nerjeseno izmedju FRA-ITA i idu dalje ?
-
callmethebreeeze
#108 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
ljubav prema domovini se nosi u srcu.fantom slobode wrote: Nemoj tako, ljudi te primise, a ti da ne navijas i ne vjerujes u iste...Bez 10 zastava na prozoru i dresom na sebi nemoj da bi izasao iz kuce.
- jasko_ba
#109 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
daDado dijasporitus wrote:Je li to Rumunima sad treba ili nerjeseno sa Holandijom ili nerjeseno izmedju FRA-ITA i idu dalje ?
Last edited by jasko_ba on 13/06/2008 22:51, edited 1 time in total.
- fantom slobode
#110 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Ma firgosi idu dalje.FRA - ITA nerijeseno i gotovoDado dijasporitus wrote:Je li to Rumunima sad treba ili nerjeseno sa Holandijom ili nerjeseno izmedju FRA-ITA i idu dalje ?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#111 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
France Vs Italy sto je najtuznije ako ne odigraju nerjeseno il ne daj boze prodje neka od ove dvije ekipe osvojit ce EURO zato i mrzim te ekipe sto se provlace kroz prvenstva u zadnje vrijeme LALE pustite Rumune nek idu dalje nedajte ovim sto misle da su izmislili fudbal.
- Luke Perry
#112 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Francuzi i Italijani ne mogu igrati nerijeseno. Mislim da ce morati u tom slucaju ici na penale. Sve to ne vrijedi ako RUM dobije HOL.
Last edited by Luke Perry on 13/06/2008 22:52, edited 1 time in total.
-
Zux
#113 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Navijam za Holandiju jos od vremena, van Bastena, Gullita, Riijkarda, ali ove dvije zadnje tekme su im mozda ponajbolje u ovih 20 godina otada. Stvarno fenomenalna igra i poslozena ekipa za pregaziti svakog. Samo me strah da im se ne desi ono sto im se cesto desavalo (72., 76., 98., 2000.), a to je da najljepse igraju, a na kraju neki krkani pobijede.
Francuzi imaju najgoreg selektora od svih ekipa na ovom EP, to im je osnovni problem.
Ali sto se moglo naslusati gluposti od onog kretena komentatora, to je tek dozivljaj. Duel Evre i Ruuda, kaze on: dugo su igrali zajedno u Manchesteru... Evra dosao u United kad je Ruud otisao, nisu se ni usput sreli. A recenicke konstrukcije, to je tek predivno

Francuzi imaju najgoreg selektora od svih ekipa na ovom EP, to im je osnovni problem.
Ali sto se moglo naslusati gluposti od onog kretena komentatora, to je tek dozivljaj. Duel Evre i Ruuda, kaze on: dugo su igrali zajedno u Manchesteru... Evra dosao u United kad je Ruud otisao, nisu se ni usput sreli. A recenicke konstrukcije, to je tek predivno
- fantom slobode
#114 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Makar zali kada zijane od Spanije, kao krivo ti, a ne spominji da mislis da ce Holandija biti evropski prvak...callmethebreeeze wrote:ljubav prema domovini se nosi u srcu.fantom slobode wrote: Nemoj tako, ljudi te primise, a ti da ne navijas i ne vjerujes u iste...Bez 10 zastava na prozoru i dresom na sebi nemoj da bi izasao iz kuce.
- max_power
#115 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
isti slucaj kod mene, kad ga vidim padne mi mrak na oci..Neelix wrote:ja ne mogu smislit ovog francuskog selektora, i samo zbog njega su mi francuzi najmrza ekipa na prvenstvu. znam cak i jednog francuza koji iz istog razloga uvijek navija protiv francuske
mozda zato sto je debil, pozive one starohane Thurama i Vieru i a nece Trezeguea koji je najbolji strijelac u Serie A
svaka cast holandjanima na vecerasnjoj predstavi
- fantom slobode
#116 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Ma mogu, sto ne bi mogli, daju i jedni i drugi isto broj golova ili ne daju nijedan i to ti je to.A firgosi uzmu bod Holandjanima.Luke Perry wrote:Francuzi i Italijani ne mogu igrati nerijeseno. Mislim da ce morati u tom slucaju ici na penale. Sve to ne vrijedi ako RUM dobije HOL.
- max_power
#117 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
"francuzi su pred drugim porazom na prvenstvu" rece pred kraj utakmiceZux wrote: Ali sto se moglo naslusati gluposti od onog kretena komentatora, to je tek dozivljaj. Duel Evre i Ruuda, kaze on: dugo su igrali zajedno u Manchesteru... Evra dosao u United kad je Ruud otisao, nisu se ni usput sreli. A recenicke konstrukcije, to je tek predivno![]()
![]()
- JohnnyS
#118 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
pici wrote: LALE pustite Rumune nek idu dalje nedajte ovim sto misle da su izmislili fudbal.
Iz tvoje tastature u Božje uši...
- Meho Kodro
#119 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Sine, nikad ne potcjenjuj Svabejasko_ba wrote:finale Holandija - Portugal
odoh u kladionicu
- Meho Kodro
#120 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
GOLOVI NED -FRA
Ovo je za rubriku vjerovali ili ne
Holandija - Italija 3:0
Holandija - Francuska 4:1
Holandija - ITA/FRA 7:1
7 komada uvalili sampionu i vicesampionu Evrope iz 2008

Ovo je za rubriku vjerovali ili ne
Holandija - Italija 3:0
Holandija - Francuska 4:1
Holandija - ITA/FRA 7:1
7 komada uvalili sampionu i vicesampionu Evrope iz 2008
-
klixober
#121 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Ovaj selektor francuske pojma nema.Na klupi mu najbolji strijelac francuske lige Benzema i vjerovatno novi Zidane,Samir Nasri.
- JohnnyS
#122 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Ovo skoro pa da i nije neka referenca, puno veću važnost ima prvi strijelac nizozemske i ruske lige, a francuska je u rangu belgijske, možda malo jača. Ali svejedno, nije Benzemi u ovakvoj ekipi ni pod razno mjesto na klupi...komeba wrote:Na klupi mu najbolji strijelac francuske lige Benzema
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#123 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Luke Perry wrote:Francuzi i Italijani ne mogu igrati nerijeseno. Mislim da ce morati u tom slucaju ici na penale. Sve to ne vrijedi ako RUM dobije HOL.
Malo sam se prekontao. Ako Rumuni izgube 4 gola razlike (sto nije nemoguce znajuci Nizozemsku) Italija i Francuska izvode penale ako zavrse nerijeseno. Ako Rumuni izgube 2 gola razlike a ovi igraju nerijeseno Rumini idu dalje. Jedino neznam sta ako svi imaju po isto bodova i isto primljenih i dati golova (sto isto nije nemoguce)
Ako Rumuni izvuku nerijeseno ili Francuska ili Italija moraju pobjediti sa barem 3 gola razlike da idu dalje.
- Saian
#124 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
kakva 3 gola, Rumuni ce imat 3, a Italija ili Francuska zavisi ko pobijedi 4, kakva 3 gola razlikeDado dijasporitus wrote:Luke Perry wrote:Francuzi i Italijani ne mogu igrati nerijeseno. Mislim da ce morati u tom slucaju ici na penale. Sve to ne vrijedi ako RUM dobije HOL.
Malo sam se prekontao. Ako Rumuni izgube 4 gola razlike (sto nije nemoguce znajuci Nizozemsku) Italija i Francuska izvode penale ako zavrse nerijeseno. Ako Rumuni izgube 2 gola razlike a ovi igraju nerijeseno Rumini idu dalje. Jedino neznam sta ako svi imaju po isto bodova i isto primljenih i dati golova (sto isto nije nemoguce)
Ako Rumuni izvuku nerijeseno ili Francuska ili Italija moraju pobjediti sa barem 3 gola razlike da idu dalje.
-
klixober
#125 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska
Ako ti kazes da je francuska liga u rangu belgijske onda o fudbalu pojma nemas.JohnnyS wrote:Ovo skoro pa da i nije neka referenca, puno veću važnost ima prvi strijelac nizozemske i ruske lige, a francuska je u rangu belgijske, možda malo jača. Ali svejedno, nije Benzemi u ovakvoj ekipi ni pod razno mjesto na klupi...komeba wrote:Na klupi mu najbolji strijelac francuske lige Benzema
Ziv bio pa saznao kakve su igracine Benzema i Nasri kada iducu sezonu predu u Spaniju odnosno Englesku.