EP14 ... Nizozemska - Francuska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jasko_ba

#101 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by jasko_ba »

finale Holandija - Portugal
odoh u kladionicu
:run:
rajvosa^

#102 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by rajvosa^ »

pici wrote:
rajvosa^ wrote:Jebo te odoh trazit Holandsko drzavljanstvo. :dance:
ja sam vec na stranici za drzavljanstvo evo ispunjavam test :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
fantom slobode

#103 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by fantom slobode »

callmethebreeeze wrote:
fantom slobode wrote:
callmethebreeeze wrote:mogu li se ja kladiti na holandiju kako pobjednika evropskog prvenstva?
:D
Nista Svedska, domovina...
ako sutra sodomiziraju spaniju mozda promijenim misljenje.
Nemoj tako, ljudi te primise, a ti da ne navijas i ne vjerujes u iste...Bez 10 zastava na prozoru i dresom na sebi nemoj da bi izasao iz kuce.
Neelix

#104 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Neelix »

ja ne mogu smislit ovog francuskog selektora, i samo zbog njega su mi francuzi najmrza ekipa na prvenstvu. znam cak i jednog francuza koji iz istog razloga uvijek navija protiv francuske :lol:
Meshtar

#105 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Meshtar »

Ova Holandija izgleda trpa koliko god stane :D Doduše imaju beton ekipu, izađe jedan majstor a zamjeni ga drugi. Malo će im nedostajati Sedorf protiv onih tvrđih ekipa. No kako bilo predivna utakmica za Holandiju. četiri igrača, četiri gola.

Francuska? Da nije Domenecha možda bi nešto i napravili. Makelele večeras kao da nije u životu lopte igrao. Ribery se jadan slomi, ali ovi ostali ga baš i ne prate. Što je najčudnije još uvijek imaju dobre šanse za prolaz i pored ovakve igre.
Saian

#106 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Saian »

krava wrote:joj sajo, evo kod mene je klub zalosti u kuci:)

ovaj treci gol sto su dobili, to ih je vishe nego shebalo da prostis, bash su krenuli, thuram ide lijevom (daljom) nogom blokirat shut, a chovjek puca s lijeve strane to nema nigdje, blesavo, coupet iznenadjen ko francuska sobarica, no drskost se nagradjuje, to najbolje zna robben :oops: :D ovo ostalo Francuzi se otvorili Ruuda i ekipu ne treba fala Bogu dva put molit i zavrsilo je kako je zavrsilo :D

Gomis i Anelka njih treba cHerat u roku odmah, Domenech umjesto Sabria, da povezhe malo napad, josh jednog kloca Anelku odmah uz Gomisa zamjeni, pa jebi ga baki :-)
Last edited by Saian on 13/06/2008 22:48, edited 1 time in total.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#107 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Dado dijasporitus »

Je li to Rumunima sad treba ili nerjeseno sa Holandijom ili nerjeseno izmedju FRA-ITA i idu dalje ?
callmethebreeeze

#108 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by callmethebreeeze »

fantom slobode wrote: Nemoj tako, ljudi te primise, a ti da ne navijas i ne vjerujes u iste...Bez 10 zastava na prozoru i dresom na sebi nemoj da bi izasao iz kuce.
ljubav prema domovini se nosi u srcu.
jasko_ba

#109 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by jasko_ba »

Dado dijasporitus wrote:Je li to Rumunima sad treba ili nerjeseno sa Holandijom ili nerjeseno izmedju FRA-ITA i idu dalje ?
da :D...valjda
Last edited by jasko_ba on 13/06/2008 22:51, edited 1 time in total.
fantom slobode

#110 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by fantom slobode »

Dado dijasporitus wrote:Je li to Rumunima sad treba ili nerjeseno sa Holandijom ili nerjeseno izmedju FRA-ITA i idu dalje ?
Ma firgosi idu dalje.FRA - ITA nerijeseno i gotovo :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#111 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by pici »

France Vs Italy sto je najtuznije ako ne odigraju nerjeseno il ne daj boze prodje neka od ove dvije ekipe osvojit ce EURO zato i mrzim te ekipe sto se provlace kroz prvenstva u zadnje vrijeme LALE pustite Rumune nek idu dalje nedajte ovim sto misle da su izmislili fudbal.
Luke Perry

#112 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Luke Perry »

Francuzi i Italijani ne mogu igrati nerijeseno. Mislim da ce morati u tom slucaju ici na penale. Sve to ne vrijedi ako RUM dobije HOL.
Last edited by Luke Perry on 13/06/2008 22:52, edited 1 time in total.
Zux

#113 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Zux »

Navijam za Holandiju jos od vremena, van Bastena, Gullita, Riijkarda, ali ove dvije zadnje tekme su im mozda ponajbolje u ovih 20 godina otada. Stvarno fenomenalna igra i poslozena ekipa za pregaziti svakog. Samo me strah da im se ne desi ono sto im se cesto desavalo (72., 76., 98., 2000.), a to je da najljepse igraju, a na kraju neki krkani pobijede.
Francuzi imaju najgoreg selektora od svih ekipa na ovom EP, to im je osnovni problem.
Ali sto se moglo naslusati gluposti od onog kretena komentatora, to je tek dozivljaj. Duel Evre i Ruuda, kaze on: dugo su igrali zajedno u Manchesteru... Evra dosao u United kad je Ruud otisao, nisu se ni usput sreli. A recenicke konstrukcije, to je tek predivno :D :-? :-)
fantom slobode

#114 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by fantom slobode »

callmethebreeeze wrote:
fantom slobode wrote: Nemoj tako, ljudi te primise, a ti da ne navijas i ne vjerujes u iste...Bez 10 zastava na prozoru i dresom na sebi nemoj da bi izasao iz kuce.
ljubav prema domovini se nosi u srcu.
Makar zali kada zijane od Spanije, kao krivo ti, a ne spominji da mislis da ce Holandija biti evropski prvak...
max_power

#115 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by max_power »

Neelix wrote:ja ne mogu smislit ovog francuskog selektora, i samo zbog njega su mi francuzi najmrza ekipa na prvenstvu. znam cak i jednog francuza koji iz istog razloga uvijek navija protiv francuske :lol:
isti slucaj kod mene, kad ga vidim padne mi mrak na oci..
mozda zato sto je debil, pozive one starohane Thurama i Vieru i a nece Trezeguea koji je najbolji strijelac u Serie A :|

svaka cast holandjanima na vecerasnjoj predstavi :thumbup:
fantom slobode

#116 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by fantom slobode »

Luke Perry wrote:Francuzi i Italijani ne mogu igrati nerijeseno. Mislim da ce morati u tom slucaju ici na penale. Sve to ne vrijedi ako RUM dobije HOL.
Ma mogu, sto ne bi mogli, daju i jedni i drugi isto broj golova ili ne daju nijedan i to ti je to.A firgosi uzmu bod Holandjanima.
max_power

#117 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by max_power »

Zux wrote: Ali sto se moglo naslusati gluposti od onog kretena komentatora, to je tek dozivljaj. Duel Evre i Ruuda, kaze on: dugo su igrali zajedno u Manchesteru... Evra dosao u United kad je Ruud otisao, nisu se ni usput sreli. A recenicke konstrukcije, to je tek predivno :D :-? :-)
"francuzi su pred drugim porazom na prvenstvu" rece pred kraj utakmice :-)
JohnnyS

#118 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by JohnnyS »

pici wrote: LALE pustite Rumune nek idu dalje nedajte ovim sto misle da su izmislili fudbal.

Iz tvoje tastature u Božje uši...
Meho Kodro

#119 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Meho Kodro »

jasko_ba wrote:finale Holandija - Portugal
odoh u kladionicu
:run:
Sine, nikad ne potcjenjuj Svabe
Meho Kodro

#120 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Meho Kodro »

GOLOVI NED -FRA

Ovo je za rubriku vjerovali ili ne

Holandija - Italija 3:0
Holandija - Francuska 4:1

Holandija - ITA/FRA 7:1

7 komada uvalili sampionu i vicesampionu Evrope iz 2008 :thumbup: :lol:
klixober

#121 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by klixober »

Ovaj selektor francuske pojma nema.Na klupi mu najbolji strijelac francuske lige Benzema i vjerovatno novi Zidane,Samir Nasri.
JohnnyS

#122 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by JohnnyS »

komeba wrote:Na klupi mu najbolji strijelac francuske lige Benzema
Ovo skoro pa da i nije neka referenca, puno veću važnost ima prvi strijelac nizozemske i ruske lige, a francuska je u rangu belgijske, možda malo jača. Ali svejedno, nije Benzemi u ovakvoj ekipi ni pod razno mjesto na klupi...
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#123 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Dado dijasporitus »

Luke Perry wrote:Francuzi i Italijani ne mogu igrati nerijeseno. Mislim da ce morati u tom slucaju ici na penale. Sve to ne vrijedi ako RUM dobije HOL.

Malo sam se prekontao. Ako Rumuni izgube 4 gola razlike (sto nije nemoguce znajuci Nizozemsku) Italija i Francuska izvode penale ako zavrse nerijeseno. Ako Rumuni izgube 2 gola razlike a ovi igraju nerijeseno Rumini idu dalje. Jedino neznam sta ako svi imaju po isto bodova i isto primljenih i dati golova (sto isto nije nemoguce)

Ako Rumuni izvuku nerijeseno ili Francuska ili Italija moraju pobjediti sa barem 3 gola razlike da idu dalje.
Saian

#124 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by Saian »

Dado dijasporitus wrote:

Malo sam se prekontao. Ako Rumuni izgube 4 gola razlike (sto nije nemoguce znajuci Nizozemsku) Italija i Francuska izvode penale ako zavrse nerijeseno. Ako Rumuni izgube 2 gola razlike a ovi igraju nerijeseno Rumini idu dalje. Jedino neznam sta ako svi imaju po isto bodova i isto primljenih i dati golova (sto isto nije nemoguce)

Ako Rumuni izvuku nerijeseno ili Francuska ili Italija moraju pobjediti sa barem 3 gola razlike da idu dalje.
kakva 3 gola, Rumuni ce imat 3, a Italija ili Francuska zavisi ko pobijedi 4, kakva 3 gola razlike :?
klixober

#125 Re: EP14 ... Nizozemska - Francuska

Post by klixober »

JohnnyS wrote:
komeba wrote:Na klupi mu najbolji strijelac francuske lige Benzema
Ovo skoro pa da i nije neka referenca, puno veću važnost ima prvi strijelac nizozemske i ruske lige, a francuska je u rangu belgijske, možda malo jača. Ali svejedno, nije Benzemi u ovakvoj ekipi ni pod razno mjesto na klupi...
Ako ti kazes da je francuska liga u rangu belgijske onda o fudbalu pojma nemas.
Ziv bio pa saznao kakve su igracine Benzema i Nasri kada iducu sezonu predu u Spaniju odnosno Englesku.
Post Reply