sreca pa ova krampa ne brani za nas
nas buric je prototip landina
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Ne mogu reći da mi je drago, ali da se Ćosić sramoti - sramoti.Bosanski_kralj wrote:Ko je gledao prijenos večerašnje utakmice preko HTV-a, nije mogao biti a da ne navija za Dance. Pa ono je bruka od komentarisanja. Baš mi je drago što su Hrvati izgubili.
Bas postajes naporan, sa svojim prizivanjem you tube dobijam utisak da pricam sa srednjoskolcem joji rukomet prati 5 godina.Josip321 wrote:van Basten wrote:Balić sa svojih 24-25 godina masakrirao bi svaku odbranu ovog EP, skakao bi sa 6,5 metara na skok šut ako bi mu to bio ćeif.
Internet je čudo, sve živo se na njemu može naći.
Pa bih te zamolio da odeš na youtube. Ukucaš pojam Ivano Balić. Pogledaš nekoliko videouradaka koje su pravili o njemu. Ja ću najvećim i boldiranim fontom napisati da si ti u pravu ako u svim tim video uradcima nađeš više od pet šuteva koji su bili skok šut.
Čovjek nije u životu tri puta šutnuo iz skoka.
Oprosti ako sam napastan. Stvarno mi nije to namjera. Nije mi namjera tebe pobijati ili ne daj Bože da se svađam sa tobom. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ali ja ti dobronamjerno savjetujem da ispečeš pa rečeš. Ispadaš kao netko tko želi komentirati rukomet a godišnje pogleda 2-3 rukometne utakmice.
No hard feeling.
Najžalosnije je bilo ono kada je požurio da kritikuju sudije jer nije isključio nekog Danskog igrača, a nakon što je vidio da je ipak dosuđeno isključenje, ćosić počinje da pljuje sudije jer su kao eto malo kasnile sa isključenjem.It_is_a_Leclerc wrote:Ne mogu reći da mi je drago, ali da se Ćosić sramoti - sramoti.Bosanski_kralj wrote:Ko je gledao prijenos večerašnje utakmice preko HTV-a, nije mogao biti a da ne navija za Dance. Pa ono je bruka od komentarisanja. Baš mi je drago što su Hrvati izgubili.
Od jauka i zazivanja majke mile, preko naredbe sucima da sude nakon čega ga oni poslušaju, pa sve do obraćanja gledaocima i dramatičnih objašnjenja o tome kako su Danska i Njemačka susjedi.
To se Boži Sušecu nikad nije moglo desiti.
ima nešto u tome.....stalno nekakvi porazi u polufinalima i finalima....i to ne samo u rukometuSarajevica wrote:Cini mi se da je Hrvatska sve vise baksuz nacija sto se tice sporta, da vise nemaju mentalitet za zlato. Gledam fb jutros i vidim postove od prijatelja koji su, cini mi se, isti nakon svakog prvenstva: "RIP fairplay", jebem mater sucima, "jooj toliko smo bili blizu"...eto ih kao BiH za par god
Pa sada ste bar u utrci za broncu, niste jos baraz nacija kao miinsomnia99 wrote: ali nije mi jasno ovo : "eto ih kao BIH za par godina".......šta ti to znači?
teško da ćemo baš toliko pastiSarajevica wrote:Pa sada ste bar u utrci za broncu, niste jos baraz nacija kao miinsomnia99 wrote: ali nije mi jasno ovo : "eto ih kao BIH za par godina".......šta ti to znači?
Čekaj.. Ja nemam pojma, a ti nisi ni gledao utakmicu, a komentarišeš...stalaktit wrote:Ajde odmori malo Leclerc. Svakom si loncu poklopac, a pojma nemaš.
Najbolji primjer kako je navlačenje bilo za Dance jest isključenje Bičanića. U prvom poluvremenu, kada je zagrlio protivničkog igrača kad je trebala ići kontra. Dobio 2 minute. U drugom poluvremenu danski igrač grli Duvnjaka i ruši ga na pod u istoj situaciji, nema 2 minute.
Drugi primjer: Hansen izgubio loptu, Vori je uzima za kontru, Hansen mu izbija loptu iz ruke, lopta odlazi u polovicu Danske onemogućavajući kontru, nema isključenja za Hansena.
Isključenje Ćupića nakon ruka pa noga situacije, bizarno, to se ne sudi. Mora ići direkt u nogu lopta.
Lakat u lice Horvata nije kažnjen s 2 minute, tu je također spriječena kontra, Horvat je već bio u posjedu, zato je Ćupić i ušao i promašio 2 zicera.
Ruka u lice Buntića je suđena 2 minute (ovoga se doduše ne sjećam točno) tek kad je Buntiću krv potekla
Ulazak onog malog danskog plavog krila u Horvata pri šutu, tijelom, nije dvije minute, kad je u istoj situaciji Gojun kasnije dobio 2 minute.
Faul u napadu Voriju pri golu Duvnjaka kad je Vori bio srušen, a ne srušio, poništen gol.
Ima tu još puno puno dvostrukih kriterija koje su pokušali kompenzirati u zadnjih 5 minuta kad je Danska već bila na 3 razlike, a kompenzirali su ono u prvom poluvremenu i početku drugog kad nisu dali Hrvatskoj da se u potpunosti odvoji
U svakom slučaju, polufinale je OK rezultat, normalno da od rukometaša očekuješ više nego od recimo košarkaša u polufinalu EP, ali dobro.
U svakom slučaju, lijep početak sportske godine, možda medalja rukometaša, mala je finalu juniorskog Australian opena, dosta za 1. mjesec.
A zasto bi ih volio?ultima_palabra wrote:Ima razloga zašto Nikola to govori, nije zato što voli Hrvate
Ad hominem prodaji nekome tko ima manje škole nego ja.It_is_a_Leclerc wrote:Čekaj.. Ja nemam pojma, a ti nisi ni gledao utakmicu, a komentarišeš...stalaktit wrote:Ajde odmori malo Leclerc. Svakom si loncu poklopac, a pojma nemaš.
Najbolji primjer kako je navlačenje bilo za Dance jest isključenje Bičanića. U prvom poluvremenu, kada je zagrlio protivničkog igrača kad je trebala ići kontra. Dobio 2 minute. U drugom poluvremenu danski igrač grli Duvnjaka i ruši ga na pod u istoj situaciji, nema 2 minute.
Drugi primjer: Hansen izgubio loptu, Vori je uzima za kontru, Hansen mu izbija loptu iz ruke, lopta odlazi u polovicu Danske onemogućavajući kontru, nema isključenja za Hansena.
Isključenje Ćupića nakon ruka pa noga situacije, bizarno, to se ne sudi. Mora ići direkt u nogu lopta.
Lakat u lice Horvata nije kažnjen s 2 minute, tu je također spriječena kontra, Horvat je već bio u posjedu, zato je Ćupić i ušao i promašio 2 zicera.
Ruka u lice Buntića je suđena 2 minute (ovoga se doduše ne sjećam točno) tek kad je Buntiću krv potekla
Ulazak onog malog danskog plavog krila u Horvata pri šutu, tijelom, nije dvije minute, kad je u istoj situaciji Gojun kasnije dobio 2 minute.
Faul u napadu Voriju pri golu Duvnjaka kad je Vori bio srušen, a ne srušio, poništen gol.
Ima tu još puno puno dvostrukih kriterija koje su pokušali kompenzirati u zadnjih 5 minuta kad je Danska već bila na 3 razlike, a kompenzirali su ono u prvom poluvremenu i početku drugog kad nisu dali Hrvatskoj da se u potpunosti odvoji
U svakom slučaju, polufinale je OK rezultat, normalno da od rukometaša očekuješ više nego od recimo košarkaša u polufinalu EP, ali dobro.
U svakom slučaju, lijep početak sportske godine, možda medalja rukometaša, mala je finalu juniorskog Australian opena, dosta za 1. mjesec.
Jer ovo može napisati samo neko ko - ne poznaje pravila rukometa ili - nije gledao utakmicu.