EP u rukometu-Danska

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Better Man

#251 Re: EP u rukometu-Danska

Post by Better Man »

Najveći problem Hrvata je što imaju za selektora totalnog amatera, koji nema dvije veze.
Mr. Brightside

#252 Re: EP u rukometu-Danska

Post by Mr. Brightside »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Mr. Brightside wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:baš domaćinsko suđenje
sudije na minut ipo prije kraja daju vještačko disanje rvatskoj, gluposti :D
a prije toga?
prije toga ujednačeno, nego hrvati ne iskoriste priliku pa ti se čini :D
Domy31

#253 Re: EP u rukometu-Danska

Post by Domy31 »

It_is_a_Leclerc wrote:
opremdobro30 wrote:Svakom si loncu poklopac stručnjače, a o pravilima koje ti tumačiš ne bi da trošim vrijeme.Tebi će ionako najveća kazna biti da hrvatska ode u finale.
Kad sam ja navijao za Hrvatsku u kojoj su igrali Matošević, Smailhodžić, Jović i društvo, ti si bio jako mali, tako da tvoj komentar ne stoji. Međutim, ja sam samo realan, a ti si navijač.
Sudije sude posve korektno. Hrvati igraju pregrubo i udaraju. Svako isključenje je opravdano pravilima. :)

smatraš se stručnjakom za rukomet,ko je bogati smailhodžić????
Matosevic i Jovic igrali u generaciji Šola, Balić Lackovć , Zrnić, Dominiković , Džomba itd a Smailhodžić :?
Last edited by Domy31 on 24/01/2014 22:49, edited 1 time in total.
agnostic_front

#254 Re: EP u rukometu-Danska

Post by agnostic_front »

Ne znam zaista kakvo se suđenje očekuje kada igra Hrvatska, ali ovo je bilo sasvim dobro suđenje.
Hrvatska u prvih 6 minuta drugog poluvremena imala i po dva igrača više, a nisu uspjeli zabiti.
LSD

#255 Re: EP u rukometu-Danska

Post by LSD »

Štrlek je smeće od igraca...promaši dva zicera sa krila kad se lomi utakmica i kad MORA zabiti, razbrani Landina svojim fulama i eto, ode se u helać.
Romanista 101%

#256 Re: EP u rukometu-Danska

Post by Romanista 101% »

od 30 do 36 minute se prelomila utakmica kad su Hrvati uspjeli nemoguce da sa 2 igraca vise ne postignu gol :shock:

Duvnjaka u drugom nigdje nema

Goluza u svom elementu - pojma covjek nema, opet ce biti izjave u stilu: velik je uspjeh polufinale, imali smo dosta povrjedjenih bla bla :run:

sudije jesu bile za Dance (tako je u rukometu uvijek da se pomaze domacin) ali nisu bili najvazniji faktor veceras
bingov buraz

#257 Re: EP u rukometu-Danska

Post by bingov buraz »

Po 12 minuta iskljucenja I jedni I drugi, toliko.
It_is_a_Leclerc

#258 Re: EP u rukometu-Danska

Post by It_is_a_Leclerc »

Očekivana pobjeda Danaca koji su, realno, bolji i imaju bolje igrače.

Nemojte da vas zavara navijački nastup Drage Ćosića. Suđenje je bilo ok. Jedino čime je Hrvatska teško oštećena je crveni karton kojeg je Eggert zaslužio kad je udario Buntića po licu, a nije dobio.

Hrvati su prokockali 2 igrača više, 2 gola prednosti, sedmerac i dva zicera, i Danci se vrate za 4 minute, i još uspiju povesti.

Očekujem dobro i kvalitetno finale, i pobjedu Danaca.
kakavdanakneiskustvu

#259 Re: EP u rukometu-Danska

Post by kakavdanakneiskustvu »

It_is_a_Leclerc wrote:Očekivana pobjeda Danaca koji su, realno, bolji i imaju bolje igrače.

Nemojte da vas zavara navijački nastup Drage Ćosića. Suđenje je bilo ok. Jedino čime je Hrvatska teško oštećena je crveni karton kojeg je Eggert zaslužio kad je udario Buntića po licu, a nije dobio.

Hrvati su prokockali 2 igrača više, 2 gola prednosti, sedmerac i dva zicera, i Danci se vrate za 4 minute, i još uspiju povesti.

ko je smailhodžić?
ioannes

#260 Re: EP u rukometu-Danska

Post by ioannes »

za moj pojam jedna velika greska je sto alilovica ranije nije izvadio,
a na drugoj strani imate Landina koji vadi zicere
ultima_palabra

#261 Re: EP u rukometu-Danska

Post by ultima_palabra »

Hrvati su razvili luzerski mentalitet... prije 2 godine su uspjeli izgubiti od limitirane Srbije i onda su to svalili na publiku i atmosferu, njihovi glupavi mediji još popušili tu priču.

Smailhodžić je valjda Irfan Smajlagić.
J.P.Montoya

#262 Re: EP u rukometu-Danska

Post by J.P.Montoya »

sudjenje tacno onoliko na stranu danaca koliko je razlika na kraju...zna se koje domacin...ko se iole razumije u rukomet shvatit ce...cinjenica da Rvati nisu zasluzili finale sa 7 odbrana golmana u cijeloj tekmi...al ovo sudjenje nije bilo dostojno polufinala
It_is_a_Leclerc

#263 Re: EP u rukometu-Danska

It_is_a_Leclerc wrote:Očekivana pobjeda Danaca koji su, realno, bolji i imaju bolje igrače.

ko je smailhodžić?
lapsus calami. Mislio sam na Irfana Smajlagića.
kakavdanakneiskustvu

#264 Re: EP u rukometu-Danska

It_is_a_Leclerc wrote:

ko je smailhodžić?

velika greška
trcicu trceci

#265 Re: EP u rukometu-Danska

Post by trcicu trceci »

It_is_a_Leclerc wrote:

ko je smailhodžić?

mislis, mislio si na Salihamidzica
animals

#266 Re: EP u rukometu-Danska

Post by animals »

Gubitnici..dva puta izgube dobijeno..
kakavdanakneiskustvu

#267 Re: EP u rukometu-Danska

hrvatska bez lackovića i balića napravila veliku stvar samim plasmanom u polufinale
It_is_a_Leclerc

#268 Re: EP u rukometu-Danska

Ne, mislio sam na Smajlagića. Sad vi mene možete perforirati do sutra u podne. Ostaje činjenica da mi još niko nije naveo tri krupne sudačke greške (osim Eggertovog starta) kojima su Hrvati oštećeni. Ko gubi i čije reprezentacije gube, ima pravo biti ljut, i ima pravo se hvatati za Ćosićeve imbecilne opservacije, al' za to nisu krivi ni Danci, ni njemačke sudije, već samo i isključvio hrvatski igrači.
kakavdanakneiskustvu

#269 Re: EP u rukometu-Danska

It_is_a_Leclerc wrote:Ne, mislio sam na Smajlagića. Sad vi mene možete perforirati do sutra u podne. Ostaje činjenica da mi još niko nije naveo tri krupne sudačke greške (osim Eggertovog starta) kojima su Hrvati oštećeni. Ko gubi i čije reprezentacije gube, ima pravo biti ljut, i ima pravo se hvatati za Ćosićeve imbecilne opservacije, al' za to nisu krivi ni Danci, ni njemačke sudije, već samo i isključvio hrvatski igrači.

nadam se da se slažeš da je i ovo uspjeh hrvatske?
It_is_a_Leclerc

#270 Re: EP u rukometu-Danska

It_is_a_Leclerc wrote:Ne, mislio sam na Smajlagića. Sad vi mene možete perforirati do sutra u podne. Ostaje činjenica da mi još niko nije naveo tri krupne sudačke greške (osim Eggertovog starta) kojima su Hrvati oštećeni. Ko gubi i čije reprezentacije gube, ima pravo biti ljut, i ima pravo se hvatati za Ćosićeve imbecilne opservacije, al' za to nisu krivi ni Danci, ni njemačke sudije, već samo i isključvio hrvatski igrači.

Apsolutno. Ali mi je krivo da Goluža uspijeva upropastiti nešto što ima potencijal za puno više.
Uništi Duvnjaka, izloži ga Dancima da ga nemilosrdno prebiju, a danima se u hr. medijima upozorava da to ne čini.

I sad opet opleo po priči kako je suđeno da se igra za broncu itd...
Romanista 101%

#271 Re: EP u rukometu-Danska

Post by Romanista 101% »

Goluza zvani bronzana (broncana) medalja :D
animals

#272 Re: EP u rukometu-Danska

Post by animals »

Ma kakve sudije..imas dva igraca vise i ne mozes dati gol..dajte..
animals

#273 Re: EP u rukometu-Danska

Post by animals »

Ma kakav uspjeh..jebes uspjeh . kad izgubis polufinale :D priznaju se samo zlata :D
snaga_znanja

#274 Re: EP u rukometu-Danska

Post by snaga_znanja »

J.P.Montoya wrote:sudjenje tacno onoliko na stranu danaca koliko je razlika na kraju...zna se koje domacin...ko se iole razumije u rukomet shvatit ce...cinjenica da Rvati nisu zasluzili finale sa 7 odbrana golmana u cijeloj tekmi...al ovo sudjenje nije bilo dostojno polufinala
:izet:
dječak sa šibicama

#275 Re: EP u rukometu-Danska

Post by dječak sa šibicama »

Steta, ali bice bolje.

Nema zime za rvacki rukomet, dolaze novi, bolji, kvalitetniji igraci.

Jos da je jedan normalan selektor, ali ne mozes sve imati :D
Locked