Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
It_is_a_Leclerc wrote:Koji k je ovom komentatoru hrvatskom ?!
Hrvati udaraju čak i nesportski, a on na poluvremenu kaže da ih kradu. Smijurija.
Suđenje i više nego korektno.
8:4 isključenja za hrvatsku.Isključili Čupića kad mu se lopta odbila od ruke u nogu.Smiješno.A ti si inače poznati stručnjak koji kad hrvatska gubi svršavaš, pa me ne čude tvoje nebuloze kojim ovdje gadiš temu.
Ipak suci će vjerovatno pretegnuti do kraja pa ćeš biti zadovoljan.
Last edited by opremdobro30 on 24/01/2014 21:52, edited 1 time in total.
Svakom si loncu poklopac stručnjače, a o pravilima koje ti tumačiš ne bi da trošim vrijeme.Tebi će ionako najveća kazna biti da hrvatska ode u finale.Namjera da se zaustavi lopta nogom a pogodi te prethodno u ruku??? Koji si ti amater.
Last edited by opremdobro30 on 24/01/2014 21:55, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc wrote:Koji k je ovom komentatoru hrvatskom ?!
Hrvati udaraju čak i nesportski, a on na poluvremenu kaže da ih kradu. Smijurija.
Suđenje i više nego korektno.
8:4 isključenja za hrvatsku.Isključili Čupića kad mu se lopta odbila od ruke u nogu.Smiješno.A ti si inače poznati stručnjak koji kad hrvatska gubi svršavaš, pa me ne čude tvoje nebuloze kojim ovdje gadiš temu.
Pročitaj pravila rukometa. Pogotovo dio o namjeri da se igra nogom i spriječavanju kretanja lopte nogom.
opremdobro30 wrote:Svakom si loncu poklopac stručnjače, a o pravilima koje ti tumačiš ne bi da trošim vrijeme.Tebi će ionako najveća kazna biti da hrvatska ode u finale.
Kad sam ja navijao za Hrvatsku u kojoj su igrali Matošević, Smailhodžić, Jović i društvo, ti si bio jako mali, tako da tvoj komentar ne stoji. Međutim, ja sam samo realan, a ti si navijač.
Sudije sude posve korektno. Hrvati igraju pregrubo i udaraju. Svako isključenje je opravdano pravilima.
opremdobro30 wrote:Svakom si loncu poklopac stručnjače, a o pravilima koje ti tumačiš ne bi da trošim vrijeme.Tebi će ionako najveća kazna biti da hrvatska ode u finale.
Kad sam ja navijao za Hrvatsku u kojoj su igrali Matošević, Smailhodžić, Jović i društvo, ti si bio jako mali, tako da tvoj komentar ne stoji. Međutim, ja sam samo realan, a ti si navijač.
Sudije sude posve korektno. Hrvati igraju pregrubo i udaraju. Svako isključenje je opravdano pravilima.
smatraš se stručnjakom za rukomet,ko je bogati smailhodžić????
Kad ti Cupic triput zaredom fula a imas dva igraca viska i umjesto na plus 5 odes u minus.I kad minut i po prije kraja kod minus 2 imas igraca vise i Duvnjaku ispadne lopta onda je smjesno reci da su suci glavni krivci.Krivci su prvenstveno igraci.A ako je neko do sada imao usporedbu Balica i Duvnjaka onda samo mogu reci da je to presmjesno.Balic je u tim godinama koje ovaj ima bio za njega bog.