seskualne?Sarajevska Princeza wrote: Pa posto si sama trazila da ti kazem fakat evo uvjeri se:
1. Svaka osoba nema tu PERVERZNU STRANU
2. Seskualne perverzije su psihoseksualni poremecaji
Sarajevska Princeza wrote:da ne padne u zaboravPooll wrote:zoom66 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i jos...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razgovaraju Pooll i zoom69 (ups 66) Kaze Pooll zoomu66: Duo, već smo 8 mjeseci zajedno, pitao bih te neto... - Reci, najdrai odgovara zoom66) - Jel ti mogu svrit po licu, e?! Pita Pooll. Njihove rasprave uglavnom zavravaju prekidom ili plakanjem, rijetko protuodgovorom "a da ja tebi hraknem u facu?" pomisli zoom66 ali nista ne rece. Onda se poceska po glavi i odgovori uvjerljivo: "Moe, duo, ako mi poslije polizes to sve po licu!" Uostalom, to su ionako samo bjelančevine i ugljikohidrati... Na sto Pooll zadovoljno pristade i baci se na zooma. Ako je riječ o japanskom festivalu, izmedju 2 muska sudionika kojoj se mladići svom momku elegantno istresu po faci, onda se to zove bukakke. Vrlo zanimljiv i drueljubiv narod, ti perverznjaci Pooll and zoom66.
![]()
![]()
Tokom te seanse izmedju 2 perverznjaka Poolla i zooma66 igrom slučaja dogodilo se da su nekako svrsavajuci po licu slučajno napunili jedan drugome nos (slika fali ali sta je tu je), uglavnom Pooll je pogodio Zooma66 direktno u oko i jos ga napomenuo ga da ni slučajno ne očisti njegovim vec upotrijebljenim penisom jer to bi mu dalo osjecaj da je nevoljen i to ipak boli. Tako da zoom66 nije ima izbora nego na ono jedno oko je zazmirio da ne uvrijedi Poolla a ono drugo mu je ponudio kao alternativu za sledeci pogodak. Zgodno je, inače, znati da rekord kod Poolla po izvjestajima zooma66 u ikljanju u dalj iznosio je 1 cm na sto je zoom rekao da se razocarao jer Pooll je to mogao i bolje.
Koji su njima dvojici najdrai datumi? Drugi prvoga i prvi drugoga.
![]()
![]()
A wrote:Zapuca si autogol i jos ubijedjena da je ona nekog provalila
micika wrote:E Boze svasta raste u tvojoj basti![]()
![]()
Sta vam je?
Mummy wrote: hahaha
Neperverzna princeza se jako dobro razumije u perverziju a meni nesta drago i fino sto se ja bas ne razumijem u to kako se ono kaze.
Btw nisam ja tebi ispravljala pravopis nego lingvistiku (joj ko ce opet roviti po rjecniku).
Ali je ovo super vjeruj mi, svakim novim postom ti izvalis nesto kontradiktorno a to pokazuje nivo tvojih intelektualnih sposobnosti (underlevel)
administrator,moderator,forum se u bosanskom jeziku pisu malim slovima.Sarajevska Princeza wrote: Ja sam mislila da po pravilima koji su navedeni Moderatoru i clanovima tako nesto nije odobreno. Posebno Moderatorima.
Zato predlazem ovom prilkom da se takvi Moderatori smijene i zamjene novima koji ce tretirati clanovce sa postovanjem i balansirati Forum tako da je atmosfera prijatna za diskusiju za sve clanove a ne samo za pojedince.
Imas li email od Admina? Ako ne, molim te proslijedi ovo Adminu -
eh,kad bi to topic starter jos shvatio...MilanT wrote:Teško je povjerovati da osoba koja je napisala vic o Zoom66 i Pooll nije perverzna.Ovo je prvi put da sam pročitao vic sa ovoliko perverzije.
Ustvari kada malo bolje razmislim, ovaj vic i nije vic ,nego bljuvotina.
A wrote:Jel' znate one neprijatne situacije, kad saljivdzija grune salu, nastane tisina ... svi ga zblanuto gledaju, a on se smije kao lud svojoj briljantnoj dosjetciI naravno, poslije kaze raje "to je kad ste vi idioti, kad ne razumijete"
Meni bude neprijatno u njegovo ime
Glumica wrote:ljudi sta joj je?
potpisujemA wrote:Eeeee, Princezo![]()
To sto pripisujes drugima crpis u svojoj glavici. U koju bas nemam zelju da zavirim.
slazem se sa vecinom ZILI RULES!
...i da: topic starter je pokazni primjer svoje teme.Tuzno...