emir cocalic

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

skojotovski

#26 Re: emir cocalic

Post by skojotovski »

dokazi da se ne dize iza svakog drugog :D

emir cocalic? :run:
Ductus Holedocus

#27 Re: emir cocalic

Post by Ductus Holedocus »

ako bi me hteo ozeniti..ja bih idmah rekla DA,,Meni je prosto neodoljiv,mmm
Saray_li

#28 Re: emir cocalic

Post by Saray_li »

Lik je prosjek :D
Znam ga kada je na ZID-u pokušavao nesto da napravi...kako god...uspjeva mu curice zavesti... :lol:
Strpljiva

#29 Re: emir cocalic

Post by Strpljiva »

Emir Cocalić - lik kojeg je prevarila ljubav njegovog života i sada gleda na žene kao potrošnu robu?!
skojotovski

#30 Re: emir cocalic

Post by skojotovski »

ajde! :lol:
detroit-mercy

#31 Re: emir cocalic

Post by detroit-mercy »

Strpljiva wrote:Emir Cocalić - lik kojeg je prevarila ljubav njegovog života i sada gleda na žene kao potrošnu robu?!
Pojedinosti drugarice, pojedinosti :mrgreen: .
Strpljiva

#32 Re: emir cocalic

Post by Strpljiva »

detroit-mercy wrote:Pojedinosti drugarice, pojedinosti :mrgreen: .
:lol: Vidi što tema plijeni pažnju. Ne znam da li odmah odgovoriti ili pustiti neizvjesnot da učini svoje :roll: :D
ultima_palabra

#33 Re: emir cocalic

Post by ultima_palabra »

BiH wrote:NAsao na blogu,pa da s ebude upoznato :)

http://necenzura.blogger.ba/

A njegovo ime je...

Imate frajere koji na prvu to i jesu.Ponašaju se galantno, paze na svoje geste i jednostavno padate na njih na prvu.

Jedan takav se pojavio već odavno u gradu. Zove vas svakih tri sata.Vodi vas u toku radnog vremena na ručak. Navećer izovdi na javna mjeste, upoznaje vas sa prijateljima. Sav je veseo. Slatkorječiv. Kad na kraju:paf! Ima djevojku kojoj isto tako prenosi da ga vi opsjedate, da ima obožavateljke i da je jednostavno tolika faca da jedva bježi od svega toga.

Puca na dvije stvari: da završi sa vama u krevetu, ili da vas iskoristi poslovno (jer ste uspješna žena) a da mu to ne naplatite. Usudio bih se reći da je ova prva opcija mnogo gora jer da valja u krevetu možda bi se i isplatilo. Ali pošto njegov seksualni nagon traje u prosijeku 50 sekundi onda vam je bolje da i ne vidite taj krevet.

Dok ovo poslovno boli sa druge strane jer vas je napravio glupim, a vi to itekako niste. Dužan vam je i to u pravom smislu riječi. Dužan je pare.

Zato pazite se.Zlo hoda gradom, i zavarava i laže druge. Zlo se zove Emir Cocalić. A i dalje se pravi faca sa sexy glasom. Jadno je!
Znači, mala je dala :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#34 Re: emir cocalic

Post by ladyblue18 »

Strpljiva wrote:Emir Cocalić - lik kojeg je prevarila ljubav njegovog života i sada gleda na žene kao potrošnu robu?!
:roll: tema je Emir kao novinar, a ne Emirov privatni zivot i mahalske price koje slobodno mozes zadrzati za sebe.
Ductus Holedocus

#35 Re: emir cocalic

Post by Ductus Holedocus »

Vazda me zanimalo,kako ljudi poznaju tudji zivot bolje nego mi sami... :? :D
samo_ovaj_put

#36 Re: emir cocalic

Post by samo_ovaj_put »

kos vazi
Strpljiva

#37 Re: emir cocalic

Post by Strpljiva »

ladyblue18 wrote: :roll: tema je Emir kao novinar, a ne Emirov privatni zivot i mahalske price koje slobodno mozes zadrzati za sebe.
Istina!
Sada, koliko se taj isti privatni život reflektuje na profesionalnost u radu - ne zalazimo. To i nije bio cilj mog posta. U pravu si - ne pristupamo svi subjektu objektivno.
Jolpaz

#38 Re: emir cocalic

Post by Jolpaz »

Ductus Holedocus wrote:ako bi me hteo ozeniti..ja bih idmah rekla DA,,Meni je prosto neodoljiv,mmm

Emire, jel te sramota da se predstavljas kao zensko? :D
ratata

#39 Re: emir cocalic

Post by ratata »

EDIT: ma nije vrijedan priche
Last edited by ratata on 29/09/2010 15:25, edited 1 time in total.
shmeezla

#40 Re: emir cocalic

Post by shmeezla »

pozdrav dezurnim pljuvacima :)

nakon petnaestogodisnjeg prijateljstva sa Cocalicem, a od cega smo veci dio proveli kao radne kolege, mogu samo reci da bi sve puno ljepse bilo kada bi ih poput njega bilo vise.
Ljudina od kojeg nikada nikoga glava nije zaboljela, ako nije mogao pomoci nije ni odmogao.. spreman da uci od boljih a kasnije i svoje iskustvo podijeli sa drugima.
mozda nije znao govoriti ali priznaces, sada zna.. sve sto je iza njega sam je i uz veliki trud postigao.

"ovaj lik nigdje drugo nego kod Adnana Osmanagica (direktor) ne moze raditi, i to nije mahalska, jer ga gore na RSG direktor tretira kao sina i drze ga kao Boga, i ja protiv toga ne bi imao nista protiv, da zbog toga mnogi cijenjeni i ugledni ljudi nisu dobili otkaz, izmedju ostalih Benjamin Butkovic, Duska (dok je radila gore), itd itd"

to jeste mahalska jer ti ne znas cime je on taj status zasluzio, "lik" radi na puno drugih mjesta ali opet ostaje u svojoj maticnoj kuci.. ne mozes ti shvatiti kako ljude veze prijateljstvo pa preraste u lojalnost, postovanje i stosta jos .. a ti cijenjeni i ugledni ljudi, mogu ti iz iskustva reci, nisu ni pola covjeka u odnosu na tebi mrskog Cocalica.

i na kraju, covjek i nije novinar niti se tako predstavlja, covjek radi kao prezenter, voditelj.. nadam se da znas razliku.
dinoxy

#41 Re: emir cocalic

Post by dinoxy »

...ma kod njega mi se ne sviđa sto hoce da bude duhovit na racun spustanja slusalaca...jednom slusam njegovu emisiju podavno (dok se vozim u autu, inace slabo radio slusam) i javlja se neko i on pita odakle zoves, a ovaj kaze iz Buca Potoka...Emir njemu na to, cuo sam da je nedavno u Buca Potoku bio veliki pomor slonova i :lol: :lol: :lol: :lol: , niđe veze jarane...ja ne kontam levate, javljaju se da ih on spusta...jos sam skonto da mu je pravo mrsko kad mu se javi frajer, ono sto prije hoce da ga skine,a kad je neka zenska, ma pricao bih on do ujutro...
ibizza

#42 Re: emir cocalic

Post by ibizza »

Jel on frajer od one Šejle,sto vodi "zvijezda mozes biti ti"?
BolanBolan
Location: "Get the fuck out of London, you dumb fucks. Get to Bruges."

#43 Re: emir cocalic

Post by BolanBolan »

Kako ja ne znam za tog dingospa!? =S
Control panel

#44 Re: emir cocalic

Post by Control panel »

mawerick wrote:jel samo mene ovaj lik nervira ili je do mene?
stenje, dahce u mikrofon...nafuran do bola, a prpuh u mozgu. ako ga uopste ima. neki dan preimenova Terezije u Terazije. mozda tezi ka Teraviji :-)
molim misljenje
i mene nervira ali pravo pravo
mg

#45 Re: emir cocalic

Post by mg »

Hahahaha cuj Emir...Tito dragi...

Elem, ne volim sve stvari koje potpadaju pod FGR. Emir, RSG, Aqvarius, Izlog...drugim rijecima emancipovana seljadija.

I da, molim te ne iznosi detalje iz njegovog privatnog zivota...to ogovaranje je "njihova" osobina.
ratata

#46 Re: emir cocalic

Post by ratata »

neko gore reče da treba o njemu da se piše kao o novinaru

dakle,nema šta da se piše :cry:
Post Reply