Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
- thea
#76 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
udrch nisu samo sandzaklije vec i srbi
-
udrch
#77 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
ko? Ganići?thea wrote:udrch nisu samo sandzaklije vec i srbi
- thea
#78 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
tako nam dodje
-
udrch
#79 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
ne lupetaj..
- thea
#80 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
dakle istina je!
-
Iker C
#81 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Dok je Ganića ,Izetbegovića Bošnjacima drugi neprijatelji nisu ni potrebni.
- Opetja033
#82 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
japin_mutapi wrote:udrch wrote:nisam bolan ja tema, već Emina..moj post jasno ukazuje da mislim da je tema o njoj obična glupost i da nemam uopće veliko mišljenje o njoj..
što joj se babe tiče, nemam potrebe da pričam o njemu, ne sjećam se ni da sam pisao kad je bio uhapšen..
nemam neko mišljenje o njemu, ali ga poštujem jer je odradio svoje, izašao na vrijeme..
što se tiče Bošnjaka iz Sandžaka, njih jako volim..ti si mi odvratan iz drugih razloga..
- sarajlija80
#83 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Iker C wrote:Dok je Ganića ,Izetbegovića Bošnjacima drugi neprijatelji nisu ni potrebni.
Vranan vrani ne kopa oci ,Aljo izmetbegovic je stvorio i obogatio mnoge ganice i slicne njima.
- thea
#84 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
jes' jess prodao srebrenicu za vogoscu, nije mu babovina.
nasi politicari i svi oni koji su angazovani su vise no smijesni.
nasi politicari i svi oni koji su angazovani su vise no smijesni.
-
udrch
#85 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
ti prednjačiš u glupostima..na tvoju žalost nisi smiješna..thea wrote:Jes' jess prodao srebrenicu za vogoscu, nije mu babovina![]()
Nasi politicari i svi oni koji su angazovani su vise no smijesni.
koliko glup možeš biti da na temi o ženskoj konkurenciji uključiš Srebrenicu..
- thea
#86 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
udrch jesi ti napistoljen, smiri se malo i citaj kako pise
sve u svemu, emina ima veliki zadatak da popravi SFF
zelimo joj dobar i uspijesan rad!
sve u svemu, emina ima veliki zadatak da popravi SFF
zelimo joj dobar i uspijesan rad!
Last edited by thea on 26/08/2013 13:29, edited 1 time in total.
- Paranoid
#87 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Kao i ovaj u prethodnom postu...hem nepismen, hem ktomu još, lafo sarajlija (..a niti titu niti vučka nije zapamtio)udrch wrote:ti prednjačiš u glupostima..na tvoju žalost nisi smiješna..thea wrote:Jes' jess prodao srebrenicu za vogoscu, nije mu babovina![]()
-
udrch
#88 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
jedna od dobrih stvari koje sam primjetio kad je faHraon osnovao SBB jeste da je imao veliku podršku ovih što su im nickovi neka varijacija sa Sarajevom
..čim on stavlaj taj nick, znaj da mu nešto fali..još kad podrži SBB onda je sigurno..
- sarajlija80
#89 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Paranoid wrote:Kao i ovaj u prethodnom postu...hem nepismen, hem ktomu još, lafo sarajlija (..a niti titu niti vučka nije zapamtio)udrch wrote:ti prednjačiš u glupostima..na tvoju žalost nisi smiješna..thea wrote:Jes' jess prodao srebrenicu za vogoscu, nije mu babovina![]()
Alo sabane ,mama ti je nepisemena OK
Emina je toliko u medijma uvelicana u raznoraznim segmentima zivota samo zato sto je kcerka jednog od Ex kompanjona i saradnika Alije balije izmerbegovica u lopovlucima i profiterstvu bez cega bi on danas bio niko i nista vec kao mnogi obivni akademski radanici ,a u stvari emina je u realnosti cisti prosjek .
- thea
#90 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
sarajlijama su stranci uduzeli grad i odavno
-
udrch
#91 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
de se malo potrudi, stvarno imaš previše grešaka u ovako kratkom postu..a osim toga i rečenice su ti potpuno nestabilne, bez ikakvog rezona..a ne bi bilo zgoreg da provjeriš šta je dr. Ganić radio prije politike..sarajlija80 wrote:Alo sabane ,mama ti je nepisemena OK,sta cu ti ja sto nisi sarajlija,rokni se .
Emina je toliko u medijma uvelicana u raznoraznim segmentima zivota samo zato sto je kcerka jednog od Ex kompanjona i saradnika Alije balije izmerbegovica u lopovlucima i profiterstvu bez cega bi on danas bio niko i nista vec kao mnogi obivni akademski radanici ,a u stvari emina je u realnosti cisti prosjek .
ima on puno oraha u džepu i nema potrebe da se blamiraš sa neistinama..
-
udrch
#92 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
a ti si Sarajka?thea wrote:sarajlijama su stranci uduzeli grad i odavno
jel mislite da vam je to dovoljno u životu?sarajlija80 je napisao/la:
sta cu ti ja sto nisi sarajlija,rokni se
- thea
#93 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
ja imam jedno pitanje za eminu
diplomu koju je dobila u velikoj britaniji, moze li sa istom raditi u zemlji tj. u velikoj britaniji.
Ako ne moze sve ce nam biti jasno.
diplomu koju je dobila u velikoj britaniji, moze li sa istom raditi u zemlji tj. u velikoj britaniji.
Ako ne moze sve ce nam biti jasno.
- ljetna kiša
#94 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
.
Last edited by ljetna kiša on 26/08/2013 14:18, edited 1 time in total.
- Paranoid
#95 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Nije problem Emina, Alija ili moja majka, problem je tvoja nepismenost koju dokazuješ i ovim postom. Nije čak problem u tome što si ti iz Sarajeva (mada sumnjam), jer ppk-a ima i u Sarajevu koji kao i ostali gradovi...nisu imuni na ppk-e.sarajlija80 wrote:
Alo sabane ,mama ti je nepisemena OK,sta cu ti ja sto nisi sarajlija,rokni se .
- thea
#96 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
jeli jos ziv sin poznatog uglednog sarajevskog doktora od kojeg su kupili kucu, decko je bolestan i nije star, kako su prenosili mediji ganic je njemu dao svoj cetverosoban stan negdje u okolici sarajeva a njima je pripala vila.
- sarajlija80
#97 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
udrch wrote:de se malo potrudi, stvarno imaš previše grešaka u ovako kratkom postu..a osim toga i rečenice su ti potpuno nestabilne, bez ikakvog rezona..a ne bi bilo zgoreg da provjeriš šta je dr. Ganić radio prije politike..sarajlija80 wrote:Alo sabane ,mama ti je nepisemena OK,sta cu ti ja sto nisi sarajlija,rokni se .
ima on puno oraha u džepu i nema potrebe da se blamiraš sa neistinama..
To ti kao neki expert za ligvistiku ,sjasi covjece! Ako ne mozes skontati zanacenje u recenici ,ako se neko slovo mahom izostavi tvoj problem ,a ne ono ovo .Covjece ovdje niko ne pise doktorsku disertaciju , OVO JE FORUM
- sarajlija80
#98 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Paranoid wrote:Nije problem Emina, Alija ili moja majka, problem je tvoja nepismenost koju dokazuješ i ovim postom. Nije čak problem u tome što si ti iz Sarajeva (mada sumnjam), jer ppk-a ima i u Sarajevu koji kao i ostali gradovi...nisu imuni na ppk-e.sarajlija80 wrote:
Pod hitno na lijecenje sabane ,tvoja dijagnoza je " Hocu na silu da budem sarajlija"
- ljetna kiša
#99 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
Boldovano su bajke za malu djecu. Pitaš da li je pokojni Slobodan živ, kao to ne znaš, ali zato sve izmišljene kombinacije oko nekretnina znaš.thea wrote:jeli jos ziv sin poznatog uglednog sarajevskog doktora od kojeg su kupili kucu, decko je bolestan i nije star, kako su prenosili mediji ganic je njemu dao svoj cetverosoban stan negdje u okolici sarajeva a njima je pripala vila.
- Paranoid
#100 Re: Emina Ganić, kćerka dostojna svoga baba
sarajlija80 wrote:Paranoid wrote:Nije problem Emina, Alija ili moja majka, problem je tvoja nepismenost koju dokazuješ i ovim postom. Nije čak problem u tome što si ti iz Sarajeva (mada sumnjam), jer ppk-a ima i u Sarajevu koji kao i ostali gradovi...nisu imuni na ppk-e.sarajlija80 wrote:
Pod hitno na lijecenje sabane ,tvoja dijagnoza je " Hocu na silu da budem sarajlija"