Elektroprivreda, ko je ovdje lud?
Moderator: anex
-
iOS dev
#26 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?
Da ne otvaram novu temu, kupljen nov stan, prebecena steuja sa firme na moje ime, dodje racun i pise, ugovor nije vracen potpisan? Kad sam radio promjenu potpisao sam i jedan njima ostao...
- starii
#27 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?
ne misli se na taj ugovor nego ugovor da ih ti biras kao dobavljaca struje...i kod mene je tako jer nisam potpisao taj novi ugovor..
-
iOS dev
#28 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?
jel ti dosao na adresu ugovor ili si morao opet ici kod njih?starii wrote:ne misli se na taj ugovor nego ugovor da ih ti biras kao dobavljaca struje...i kod mene je tako jer nisam potpisao taj novi ugovor..
-
spicheni
#29 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?
Kopiram mail u cjelosti. Da li je moguće da jedino oni naplaćuju promjenu korisnika i to 76,05KM
Poštovani,
Način postupanja Podružnice "Elektrodistribucija" Sarajevo, po svim podnesenim zahtjevima, propisan je Opštim uslovima za isporuku i snabdijevanje električnom energijom ("Službene novine Federacije BiH", broj: 59/24, od 31.07.2024. godine).
Da bismo mogli pokrenuti postupak obrade zahtjeva, potrebno je već dostavljenu dokumentaciju dopuniti:
- čitko i u cjelosti popunjenim (podacima iz lične karte) i potpisanim obrascem Z15, kojeg dostavljamo u prilogu;
- dokazom o uplati naknade za obradu zahtjeva u iznosu 76,05 KM - kopijom uplatnice
(transakcijski račun broj: 3389002208759171, svrha uplate: naknada za obradu zahtjeva);
Dopuna dokumentacije se može dostaviti poštom ili u Centar za potrošače, ul. Zmaja od Bosne 49, (prekoputa tramvajske stanice Socijalno), svakim radnim danom od 7:30 do 15:30 sati, kao i e-mailom na: [email protected] (u PDF formatu).
S poštovanjem,
Informativni centar
Elektrodistribucije Sarajevo
Poštovani,
Način postupanja Podružnice "Elektrodistribucija" Sarajevo, po svim podnesenim zahtjevima, propisan je Opštim uslovima za isporuku i snabdijevanje električnom energijom ("Službene novine Federacije BiH", broj: 59/24, od 31.07.2024. godine).
Da bismo mogli pokrenuti postupak obrade zahtjeva, potrebno je već dostavljenu dokumentaciju dopuniti:
- čitko i u cjelosti popunjenim (podacima iz lične karte) i potpisanim obrascem Z15, kojeg dostavljamo u prilogu;
- dokazom o uplati naknade za obradu zahtjeva u iznosu 76,05 KM - kopijom uplatnice
(transakcijski račun broj: 3389002208759171, svrha uplate: naknada za obradu zahtjeva);
Dopuna dokumentacije se može dostaviti poštom ili u Centar za potrošače, ul. Zmaja od Bosne 49, (prekoputa tramvajske stanice Socijalno), svakim radnim danom od 7:30 do 15:30 sati, kao i e-mailom na: [email protected] (u PDF formatu).
S poštovanjem,
Informativni centar
Elektrodistribucije Sarajevo