Elektroprivreda, ko je ovdje lud?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

iOS dev

#26 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?

Post by iOS dev »

Da ne otvaram novu temu, kupljen nov stan, prebecena steuja sa firme na moje ime, dodje racun i pise, ugovor nije vracen potpisan? Kad sam radio promjenu potpisao sam i jedan njima ostao...
starii

#27 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?

Post by starii »

ne misli se na taj ugovor nego ugovor da ih ti biras kao dobavljaca struje...i kod mene je tako jer nisam potpisao taj novi ugovor..
iOS dev

#28 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?

Post by iOS dev »

starii wrote:ne misli se na taj ugovor nego ugovor da ih ti biras kao dobavljaca struje...i kod mene je tako jer nisam potpisao taj novi ugovor..
jel ti dosao na adresu ugovor ili si morao opet ici kod njih?
spicheni

#29 Re: Elektroprivreda, ko je ovdje lud?

Post by spicheni »

Kopiram mail u cjelosti. Da li je moguće da jedino oni naplaćuju promjenu korisnika i to 76,05KM 🫣 :run:

Poštovani,

Način postupanja Podružnice "Elektrodistribucija" Sarajevo, po svim podnesenim zahtjevima, propisan je Opštim uslovima za isporuku i snabdijevanje električnom energijom ("Službene novine Federacije BiH", broj: 59/24, od 31.07.2024. godine).

Da bismo mogli pokrenuti postupak obrade zahtjeva, potrebno je već dostavljenu dokumentaciju dopuniti:
- čitko i u cjelosti popunjenim (podacima iz lične karte) i potpisanim obrascem Z15, kojeg dostavljamo u prilogu;
- dokazom o uplati naknade za obradu zahtjeva u iznosu 76,05 KM - kopijom uplatnice
(transakcijski račun broj: 3389002208759171, svrha uplate: naknada za obradu zahtjeva);

Dopuna dokumentacije se može dostaviti poštom ili u Centar za potrošače, ul. Zmaja od Bosne 49, (prekoputa tramvajske stanice Socijalno), svakim radnim danom od 7:30 do 15:30 sati, kao i e-mailom na: [email protected] (u PDF formatu).

S poštovanjem,

Informativni centar
Elektrodistribucije Sarajevo
Post Reply