TV Alfa (Sarajevo)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
evo mene

#26 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by evo mene »

Koji glupan!!! Najveći idiot bh. novinarstva svih vremena - ZVONKO ČMARIĆ!!!
vjeciti.bloger

#27 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by vjeciti.bloger »

HEJ VI ODLJEVENI MOZAKOVI :lol:
gled'o sam emisiju o kojoj ste govorili - predizborna - debatna lik s plakate HRABRO esko omerbašić. kralj. proziv'o ga lik za "ferarija" pa mu esko objasnio da nije u pitanju ferari nego lamborgini, pa se tu zakuhalo, a voditeljica ih pustila. ne može im ništa pa mirnes ajanović smiriv'o situaciju
Sharif

#28 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by Sharif »

evo mene wrote:
Koji glupan!!! Najveći idiot bh. novinarstva svih vremena - ZVONKO ČMARIĆ!!!
lol, pravo mu pase prezime :o
vjeciti.bloger

#29 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by vjeciti.bloger »

ma što ste se zakačili toliko za lapsus. pa dešava se svakome ljudi moji
BHF_Manijak

#30 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by BHF_Manijak »

Desava desava, dva puta u emisiji... :mrgreen: :dance:
Halcyon

#31 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by Halcyon »

BHF_Manijak wrote:Desava desava, dva puta u emisiji... :mrgreen: :dance:
Tri puta. :lol:
vjeciti.bloger

#32 TV ALFA TVALFA

Post by vjeciti.bloger »

Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
sex_

#33 Re: TV ALFA TVALFA

Post by sex_ »

vjeciti.bloger wrote:Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
to te SBB postavila da valjas gluposti.
Nuken

#34 Re: TV ALFA TVALFA

Post by Nuken »

vjeciti.bloger wrote:Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
Jel se ovo ti zajebavaš il nam je to SBB "penetriro" i na klitoris ?
_Alcatraz_

#35 Re: TV ALFA TVALFA

Post by _Alcatraz_ »

To je ta TV ALFA koja polahko postaje sve bolja i bolja televizija. Nije ni Radoncic seik pa da napravi od Alfe Al Jazeeru preko noci.
vjeciti.bloger

#36 Re: TV ALFA TVALFA

Post by vjeciti.bloger »

JOOJ LJUDI STA VAM JE STA ME NAPADATE, JEBO VAS SBB I RADONČIĆ. pitam samo za kanal - stvarno nisam bio siguran ko je tu sad jer je razlika očita htjeli mi to priznat ili ne, a žena mi radi neki seminarski o tv programima i kanalima tako da smo zajedno upratili tu promjenu što i njoj kao treba za rad.
a usput - ja sam SDU!
Last edited by Anonymous on 22/09/2012 20:31, edited 1 time in total.
Reason: banned!
karanana

#37 Re: TV ALFA TVALFA

Post by karanana »

otkako je azra preuzela alfu i sutnula fahru, televizija se zaista popravlja.

imas temu ba o alfi. na njoj sam vec dao svoje misljenje o voditeljici, mladoj gospodjici demici.
recto-verso

#38 Re: TV ALFA TVALFA

Post by recto-verso »

sex_ wrote:

to te SBB postavila da valjas gluposti.
:D
recto-verso

#39 Re: TV ALFA TVALFA

Post by recto-verso »

karanana wrote:otkako je azra preuzela alfu i sutnula fahru, televizija se zaista popravlja.

imas temu ba o alfi. na njoj sam vec dao svoje misljenje o voditeljici, mladoj gospodjici demici.
Prvo prva rata pa onda TV Alfa i ostalo :-)
vjeciti.bloger

#40 Re: TV ALFA TVALFA

Post by vjeciti.bloger »

šta šutnula? to je pisao avdić u slobodnoj bosni, al jel baš... zar se ne fura na američki predizborni sistem, pa kako onda razvod... e u banani smo svi mi a za njih ćemo lako. i ova demići. nisam znao da je to zvonkina ćerka.. e jest je uvalio halal mu vjera. odzvonilo je i njegovo. tako je on i na TVSA bio uzeo maha sa dovođenjem i odvođenjem ljudi, ali vidjeli smo kako je završio...
BHF_Manijak

#41 Re: TV ALFA TVALFA

Post by BHF_Manijak »

karanana wrote:otkako je azra preuzela alfu i sutnula fahru, televizija se zaista popravlja.

Dnevnik ko dnevnik, manje vise svugdje isti, otprilike iste teme i prilozi. Zavisno od novinara na nekim televizijama kvalitetniji prilozi i to je to. Po meni "najgledljiviji" dnevnik je na HAyaetu, nekako mi je najnormalniji za gledanje, dok su mi na ostalim tv stanicama suhoparni, pravi onaj sistem rada od prije 100 godina... :roll:
a sta da radim

#42 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by a sta da radim »

kakva je ono emisija o izborima što je vodi neka crna, duge kose - isto vještica. Haj zanemarim izgled - pošto me je interesovala emisija jer mi je komšija kandidat - al nisam mogao zanemariti njenu neprofesionalnost, lošu dikciju, glupa pitanja, usiljeni osmjeh i nebuloze od komentara. Pa ih kao nešto hoće prekinut i onda se totalno demolira!!! Uzas !!!
zvonko,ko ti je ova? znamo da nije kćerka - pa što je onda guraš!
a sta da radim

#43 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by a sta da radim »

Ej ljudi, ako hoćete da postanete gledani I uđete u domove ljudi koji vam nisu rodbina, riješite se zvonke marića ili bajrama demićija. I TVSA je uspjela čim je on nogiran!
a sta da radim

#44 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by a sta da radim »

pregledah i dnevnik maloprije. bez komentara... cudi me kako to zvonko ne dovede u red. kaze mi prijatelj, ona cura s izbora selma mulic sto je u sbb-u na listi. to samo na alfi moze. sta kaze karanana na to:p
karanana

#45 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by karanana »

i ja upratih malu demicku maloprije. ali realizacija dnevnika je katastrofa. izvjestaj o vikicu i nekom njegovom skupu a ono slika zlaje i njegovih crvendaca. izvjestaj o zlaji i njegovom skupu na ilidzi a ono slika vikica. valjda je to isto sada pa ni nema veze. izvjestaj o lijanima i plavom busu a ekran drechavo crven tokom cijelog izvjestaja.

a ko je selma mulic? s kojih je izbora ona? nekog missa ili sta?
a sta da radim

#46 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by a sta da radim »

karanana wrote:i ja upratih malu demicku maloprije. ali realizacija dnevnika je katastrofa. izvjestaj o vikicu i nekom njegovom skupu a ono slika zlaje i njegovih crvendaca. izvjestaj o zlaji i njegovom skupu na ilidzi a ono slika vikica. valjda je to isto sada pa ni nema veze. izvjestaj o lijanima i plavom busu a ekran drechavo crven tokom cijelog izvjestaja.

a ko je selma mulic? s kojih je izbora ona? nekog missa ili sta?

ma izbori 2012. kandidat za OV (Ilidža) općine, a radi i ko novinar još vodi izbore... na TVSA bi joj uslijedila suspenzija, a kod njih se još pojavljuje tako na ekranu. ma smiješno. neprofesionalno totalno. al bila bi i njoj suspenzija da je kandidat SDA ili SDU naprimjer. Pošto je SBB onda sve prolazi. jad i čemer
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#47 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by KatarinaKosaca »

Sinoć odličan dokumantarac o 02 i 03 maju 1992, razgovori sa svim relevantnim akterima, dobro korištena arhivska građa tv materijala, aktualno sa datumo, ne znam ko je autor dokumentarca, ali odlično i prikazano u pravom momentu da otkloni sve nedoumice i sumnje.:thumbup: Iako sam 02. maj kao i cijeli rat provela u Sarajevu, sinoć sam prvi put čula za taoce u zgradi pored Pozorišta i tu priču
karanana

#48 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by karanana »

nije njihov. avdin film o 2. maju. bosna ili smrt.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#49 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:nije njihov. avdin film o 2. maju. bosna ili smrt.
;-)
KatarinaKosaca wrote:ne znam ko je autor dokumentarca, ali odlično i prikazano u pravom momentu da otkloni sve nedoumice i sumnje.:thumbup:
bariton

#50 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by bariton »

gledam danas...
onaj s velikom glavom (ne bi mu je bumbar za heftu dana obletio), topi se na ime Zvonko, mada sam načuo da je konvertit...al nebitno...
dakle taj glavonja je u emisiju doveo neku Amerikanku iz Atlante.... an ekstremno simpatična cura koja je u Bosnu došla s vizijom egzotičnosti iste i nije se razočarala.

Anne se zove cura.
kaže da su joj roditelji porijeklom iz Irske (što je očito na njenoj faci) i pokušava Glavonji objasnit da su joj roditelji emigrirali iz irske u vrijeme ''problema s krompirom'' (kako ona kaže, ne uspjevajući naći pravi prevod).
no međutim, Anne ne uspjeva naći pravi prevod za taj općepoznati događaj iz povijesti poznat kao ''Great Femine'' (Krompirova glad) koji se desio 1845. u Irskoj.

Glavonja je ostavio Anne da se pati pokušavajući prevesti taj izraz.
razlog je jasan.
Glavonja nikad u životu nije čuo za Great Femine iliti Krompirovu glad koja se desila u Irskoj 1845. godine.

potom...
Anne pokušava retardu objasniti značenje izraza ''relationship'' (u smislu jakih porodičnih veza), što je nju u Bosni privuklo i što smatra pozitivnom pojavom...
Glavonja nema pojma šta znači taj izraz i on joj ''pomaže'' govoreći joj da bi taj izraz mogao značiti ''otvoreniji''.

jadna Anne se na kraju pomiri s tim izrazom a kako je očito bistra skužila je s kakvim debilom ima posla.

tužno brate, tužno...
htjeo sam nazvat emisiju i reć' Glavonji da pročita nešto s vremena na vrijeme i da pokupi informacije s wikipedije...nek se edukuje malo....
''glupane sa dna kace''- htjedoh mu reć....al je linija bila zauzeta.
Post Reply