Koji glupan!!! Najveći idiot bh. novinarstva svih vremena - ZVONKO ČMARIĆ!!!vrbas1979 wrote:Zvonko Marić odliv mozaka
TV Alfa (Sarajevo)
Moderator: anex
-
evo mene
#26 Re: TV Alfa (Sarajevo)
-
vjeciti.bloger
#27 Re: TV Alfa (Sarajevo)
HEJ VI ODLJEVENI MOZAKOVI
gled'o sam emisiju o kojoj ste govorili - predizborna - debatna lik s plakate HRABRO esko omerbašić. kralj. proziv'o ga lik za "ferarija" pa mu esko objasnio da nije u pitanju ferari nego lamborgini, pa se tu zakuhalo, a voditeljica ih pustila. ne može im ništa pa mirnes ajanović smiriv'o situaciju
gled'o sam emisiju o kojoj ste govorili - predizborna - debatna lik s plakate HRABRO esko omerbašić. kralj. proziv'o ga lik za "ferarija" pa mu esko objasnio da nije u pitanju ferari nego lamborgini, pa se tu zakuhalo, a voditeljica ih pustila. ne može im ništa pa mirnes ajanović smiriv'o situaciju
-
Sharif
#28 Re: TV Alfa (Sarajevo)
lol, pravo mu pase prezimeevo mene wrote:Koji glupan!!! Najveći idiot bh. novinarstva svih vremena - ZVONKO ČMARIĆ!!!vrbas1979 wrote:Zvonko Marić odliv mozaka
-
vjeciti.bloger
#29 Re: TV Alfa (Sarajevo)
ma što ste se zakačili toliko za lapsus. pa dešava se svakome ljudi moji
- BHF_Manijak
#30 Re: TV Alfa (Sarajevo)
Desava desava, dva puta u emisiji...

- Halcyon
#31 Re: TV Alfa (Sarajevo)
Tri puta.BHF_Manijak wrote:Desava desava, dva puta u emisiji...![]()
-
vjeciti.bloger
#32 TV ALFA TVALFA
Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
- sex_
#33 Re: TV ALFA TVALFA
to te SBB postavila da valjas gluposti.vjeciti.bloger wrote:Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
-
Nuken
#34 Re: TV ALFA TVALFA
Jel se ovo ti zajebavaš il nam je to SBB "penetriro" i na klitoris ?vjeciti.bloger wrote:Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
- _Alcatraz_
#35 Re: TV ALFA TVALFA
To je ta TV ALFA koja polahko postaje sve bolja i bolja televizija. Nije ni Radoncic seik pa da napravi od Alfe Al Jazeeru preko noci.vjeciti.bloger wrote:Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
-
vjeciti.bloger
#36 Re: TV ALFA TVALFA
JOOJ LJUDI STA VAM JE STA ME NAPADATE, JEBO VAS SBB I RADONČIĆ. pitam samo za kanal - stvarno nisam bio siguran ko je tu sad jer je razlika očita htjeli mi to priznat ili ne, a žena mi radi neki seminarski o tv programima i kanalima tako da smo zajedno upratili tu promjenu što i njoj kao treba za rad.
a usput - ja sam SDU!
a usput - ja sam SDU!
Last edited by Anonymous on 22/09/2012 20:31, edited 1 time in total.
Reason: banned!
Reason: banned!
- karanana
#37 Re: TV ALFA TVALFA
otkako je azra preuzela alfu i sutnula fahru, televizija se zaista popravlja.
imas temu ba o alfi. na njoj sam vec dao svoje misljenje o voditeljici, mladoj gospodjici demici.
imas temu ba o alfi. na njoj sam vec dao svoje misljenje o voditeljici, mladoj gospodjici demici.
-
recto-verso
#38 Re: TV ALFA TVALFA
sex_ wrote:vjeciti.bloger wrote:Ej ljudi jel ko upratio sve one nove likove na TV ALFI. Donedavno mi je taj kanal bio izbrisan (jer na njemu nije bilo ništa osim seljakluka od muzike) kad slučajno naiđoh na dnevnik koji je skroz ok. i u voditeljicu se da gledat, kad poslije toga izborna emisija isto solidna, ni ta voditeljica nije loša, pa nakon svega toga emnisija Zvonke marića sa Sidranom i Filipovićem... jel to ista TV ALFA FAhrudina Radočića koja je bila seljakluk ili je ovo neki novi kanal? a muzika je skroz dobra, stari rok - nigdje narodnjaka ni seljakluka...
to te SBB postavila da valjas gluposti.
-
recto-verso
#39 Re: TV ALFA TVALFA
Prvo prva rata pa onda TV Alfa i ostalokaranana wrote:otkako je azra preuzela alfu i sutnula fahru, televizija se zaista popravlja.
-
vjeciti.bloger
#40 Re: TV ALFA TVALFA
šta šutnula? to je pisao avdić u slobodnoj bosni, al jel baš... zar se ne fura na američki predizborni sistem, pa kako onda razvod... e u banani smo svi mi a za njih ćemo lako. i ova demići. nisam znao da je to zvonkina ćerka.. e jest je uvalio halal mu vjera. odzvonilo je i njegovo. tako je on i na TVSA bio uzeo maha sa dovođenjem i odvođenjem ljudi, ali vidjeli smo kako je završio...
- BHF_Manijak
#41 Re: TV ALFA TVALFA
Dnevnik ko dnevnik, manje vise svugdje isti, otprilike iste teme i prilozi. Zavisno od novinara na nekim televizijama kvalitetniji prilozi i to je to. Po meni "najgledljiviji" dnevnik je na HAyaetu, nekako mi je najnormalniji za gledanje, dok su mi na ostalim tv stanicama suhoparni, pravi onaj sistem rada od prije 100 godina...karanana wrote:otkako je azra preuzela alfu i sutnula fahru, televizija se zaista popravlja.
-
a sta da radim
#42 Re: TV Alfa (Sarajevo)
kakva je ono emisija o izborima što je vodi neka crna, duge kose - isto vještica. Haj zanemarim izgled - pošto me je interesovala emisija jer mi je komšija kandidat - al nisam mogao zanemariti njenu neprofesionalnost, lošu dikciju, glupa pitanja, usiljeni osmjeh i nebuloze od komentara. Pa ih kao nešto hoće prekinut i onda se totalno demolira!!! Uzas !!!
zvonko,ko ti je ova? znamo da nije kćerka - pa što je onda guraš!
zvonko,ko ti je ova? znamo da nije kćerka - pa što je onda guraš!
-
a sta da radim
#43 Re: TV Alfa (Sarajevo)
Ej ljudi, ako hoćete da postanete gledani I uđete u domove ljudi koji vam nisu rodbina, riješite se zvonke marića ili bajrama demićija. I TVSA je uspjela čim je on nogiran!
-
a sta da radim
#44 Re: TV Alfa (Sarajevo)
pregledah i dnevnik maloprije. bez komentara... cudi me kako to zvonko ne dovede u red. kaze mi prijatelj, ona cura s izbora selma mulic sto je u sbb-u na listi. to samo na alfi moze. sta kaze karanana na to:p
- karanana
#45 Re: TV Alfa (Sarajevo)
i ja upratih malu demicku maloprije. ali realizacija dnevnika je katastrofa. izvjestaj o vikicu i nekom njegovom skupu a ono slika zlaje i njegovih crvendaca. izvjestaj o zlaji i njegovom skupu na ilidzi a ono slika vikica. valjda je to isto sada pa ni nema veze. izvjestaj o lijanima i plavom busu a ekran drechavo crven tokom cijelog izvjestaja.
a ko je selma mulic? s kojih je izbora ona? nekog missa ili sta?
-
a sta da radim
#46 Re: TV Alfa (Sarajevo)
karanana wrote:i ja upratih malu demicku maloprije. ali realizacija dnevnika je katastrofa. izvjestaj o vikicu i nekom njegovom skupu a ono slika zlaje i njegovih crvendaca. izvjestaj o zlaji i njegovom skupu na ilidzi a ono slika vikica. valjda je to isto sada pa ni nema veze. izvjestaj o lijanima i plavom busu a ekran drechavo crven tokom cijelog izvjestaja.
ma izbori 2012. kandidat za OV (Ilidža) općine, a radi i ko novinar još vodi izbore... na TVSA bi joj uslijedila suspenzija, a kod njih se još pojavljuje tako na ekranu. ma smiješno. neprofesionalno totalno. al bila bi i njoj suspenzija da je kandidat SDA ili SDU naprimjer. Pošto je SBB onda sve prolazi. jad i čemer
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#47 Re: TV Alfa (Sarajevo)
Sinoć odličan dokumantarac o 02 i 03 maju 1992, razgovori sa svim relevantnim akterima, dobro korištena arhivska građa tv materijala, aktualno sa datumo, ne znam ko je autor dokumentarca, ali odlično i prikazano u pravom momentu da otkloni sve nedoumice i sumnje.
Iako sam 02. maj kao i cijeli rat provela u Sarajevu, sinoć sam prvi put čula za taoce u zgradi pored Pozorišta i tu priču
- karanana
#48 Re: TV Alfa (Sarajevo)
nije njihov. avdin film o 2. maju. bosna ili smrt.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#49 Re: TV Alfa (Sarajevo)
karanana wrote:nije njihov. avdin film o 2. maju. bosna ili smrt.
KatarinaKosaca wrote:ne znam ko je autor dokumentarca, ali odlično i prikazano u pravom momentu da otkloni sve nedoumice i sumnje.
- bariton
#50 Re: TV Alfa (Sarajevo)
gledam danas...
onaj s velikom glavom (ne bi mu je bumbar za heftu dana obletio), topi se na ime Zvonko, mada sam načuo da je konvertit...al nebitno...
dakle taj glavonja je u emisiju doveo neku Amerikanku iz Atlante.... an ekstremno simpatična cura koja je u Bosnu došla s vizijom egzotičnosti iste i nije se razočarala.
Anne se zove cura.
kaže da su joj roditelji porijeklom iz Irske (što je očito na njenoj faci) i pokušava Glavonji objasnit da su joj roditelji emigrirali iz irske u vrijeme ''problema s krompirom'' (kako ona kaže, ne uspjevajući naći pravi prevod).
no međutim, Anne ne uspjeva naći pravi prevod za taj općepoznati događaj iz povijesti poznat kao ''Great Femine'' (Krompirova glad) koji se desio 1845. u Irskoj.
Glavonja je ostavio Anne da se pati pokušavajući prevesti taj izraz.
razlog je jasan.
Glavonja nikad u životu nije čuo za Great Femine iliti Krompirovu glad koja se desila u Irskoj 1845. godine.
potom...
Anne pokušava retardu objasniti značenje izraza ''relationship'' (u smislu jakih porodičnih veza), što je nju u Bosni privuklo i što smatra pozitivnom pojavom...
Glavonja nema pojma šta znači taj izraz i on joj ''pomaže'' govoreći joj da bi taj izraz mogao značiti ''otvoreniji''.
jadna Anne se na kraju pomiri s tim izrazom a kako je očito bistra skužila je s kakvim debilom ima posla.
tužno brate, tužno...
htjeo sam nazvat emisiju i reć' Glavonji da pročita nešto s vremena na vrijeme i da pokupi informacije s wikipedije...nek se edukuje malo....
''glupane sa dna kace''- htjedoh mu reć....al je linija bila zauzeta.
onaj s velikom glavom (ne bi mu je bumbar za heftu dana obletio), topi se na ime Zvonko, mada sam načuo da je konvertit...al nebitno...
dakle taj glavonja je u emisiju doveo neku Amerikanku iz Atlante.... an ekstremno simpatična cura koja je u Bosnu došla s vizijom egzotičnosti iste i nije se razočarala.
Anne se zove cura.
kaže da su joj roditelji porijeklom iz Irske (što je očito na njenoj faci) i pokušava Glavonji objasnit da su joj roditelji emigrirali iz irske u vrijeme ''problema s krompirom'' (kako ona kaže, ne uspjevajući naći pravi prevod).
no međutim, Anne ne uspjeva naći pravi prevod za taj općepoznati događaj iz povijesti poznat kao ''Great Femine'' (Krompirova glad) koji se desio 1845. u Irskoj.
Glavonja je ostavio Anne da se pati pokušavajući prevesti taj izraz.
razlog je jasan.
Glavonja nikad u životu nije čuo za Great Femine iliti Krompirovu glad koja se desila u Irskoj 1845. godine.
potom...
Anne pokušava retardu objasniti značenje izraza ''relationship'' (u smislu jakih porodičnih veza), što je nju u Bosni privuklo i što smatra pozitivnom pojavom...
Glavonja nema pojma šta znači taj izraz i on joj ''pomaže'' govoreći joj da bi taj izraz mogao značiti ''otvoreniji''.
jadna Anne se na kraju pomiri s tim izrazom a kako je očito bistra skužila je s kakvim debilom ima posla.
tužno brate, tužno...
htjeo sam nazvat emisiju i reć' Glavonji da pročita nešto s vremena na vrijeme i da pokupi informacije s wikipedije...nek se edukuje malo....
''glupane sa dna kace''- htjedoh mu reć....al je linija bila zauzeta.