TV Alfa (Sarajevo)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Čovjek

#1 TV Alfa (Sarajevo)

Post by Čovjek »

Ponukan reprizom emisije na koju sam slučajno naletio daljinskim upravljačem, osjetio sam potrebu da kažem nešto o svemu onome što sam vidio.

Dakle radi se o sljedećem:

Tema: Status KK Bosne u Centru Skenderija
Gosti: Direktor KK Bosna - > Bukva
Direktor Skenderije->Bećirović
Direktor KK Spars---> Nisam upratio kako se zove

Voditeljica emisije je neka kratko ošišana, ne znam kako se zove i po svemu sudeći sa njom zajedno voditelj: Sinan Sinanović--> "poznati" sportski novinar.

Studio kao kad bi ste stavili kameru u nečiji Dnevni boravak i ozvučili goste mikrofonima.

Znači emisija ima žustru raspravu, nekih pola sata to tako traje, voditeljica se pogubila, Sinanović muca, a Bećirović ih sve množi sa nulom. Znači lik ih jednostavno dovodi u situaciju da nemaju šta da ga pitaju.

Reklame...

Nakon reklama u studiu se pojavio i Zvonko Marić, pa je od jednom u emisiji bilo tri voditelja i tri gosta.

Zvonko Marić je sjedio na polici neke komode koja se nalazila u pozadini i bukvalno preuzeo vođenje emisije, dok su Sinan i Voditeljica sjedili i šutili.

Jedna od rečenica Marića glasila je ovako: "Ostat ću bez posla, ako ne postavljam pitanja."

:run:

Toliko... :run:
Last edited by Čovjek on 15/04/2012 14:25, edited 1 time in total.
pravaistina

#2 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by pravaistina »

ma ko to gleda uopste nije vrijedno komentara :!:
evo mene

#3 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by evo mene »

Marić otjeran sa TV SA jer i oni (čitaj SDP) napokon skontali da da ima falsifikovanu diplomu. Na isti način ga je Bakir sa FTV otjerao. Sada će ga i Fahro, jer u Avazu prozivaju sa lažnim diplomama (direktor Željeznica).
pianist

#4 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by pianist »

Alfa je jos jedna od niskobudzetnih televizija, rijetki su oni koji se zeznu pa prebace na njihov kanal da nesto pogledaju :)
evo mene

#5 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by evo mene »

Otac košarkaša Bosne napao direktora Skenderije

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=35964
evo mene

#6 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by evo mene »

Selimović: Tužit ću Marića za laž, neistine i klevetu

http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=35985
pravaistina

#7 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by pravaistina »

mislim da fahro treba izbaciti zvonku marica zbog ovog skandala .ne smije to raditi gostima :-x :-x :-x :-x
uncas

#8 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by uncas »

ima li se gdje pogledati repriza? cuo sam da je bio lom:-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by -LIBERO- »

Kazu da je i neku noc u toj nekoj dijaloskoj emisiji bio lom, opsta svadja u studiju. Neka tema vezano za ratni period. Topa (jedan od ratnih komandanata, ako je neko neupucen) napravio incident u studiju. Tako nesto..je l' neko gledao tu emisiju???
evo mene

#10 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by evo mene »

Fahrudin Radončić mora pod hitno ukloniti Marića. Hitno!!! Za dobro SBB, ustvari za dobro bh. novinarstva, taj Marić mora biti uklonjen za sva vremena!!!
Chisum

#11 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by Chisum »

Za dobrobit bh. novinarstva to seljace od Berana moze zajedno sa Maricem ukloniti i sebe, o istom trosku. I za sva vremena.
pravaistina

#12 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by pravaistina »

Ukadi i Alfa TV1. Safet Orucevic otjerao najbolje momke koji sada svojom produkcijom osvajaju nagrade sirom svijeta, a njegova prcija od TV1 nezaustavljivo propada!
StupskaBitanga

#13 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by StupskaBitanga »

Ovo je bila i ostala tv u pokusaju. Cak dok ju je vodio Zisko bili su interesantniji jer su vrvili od amaterizma koje se takmicilo sa ntv99
zero_387_zero

#14 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by zero_387_zero »

To je Avazov Cash-wash servis i javno glasilo SBB-a. Mislim da bi im gledanost bila veća da se zajedno sa ostalm šundom i smećem emituju putem interneta na portalu dnevnog avaz-a. :lol:
karanana

#15 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by karanana »

ko je slatkica sto vodi dnevnik? obozavam onu rupicu medju zubima. mislio sam da ovo nikad ne bih rekao, ali ona bi me prevukla zednog preko vode i cak i natjerala da postanem simpatizer sbb-a.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#16 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Kazu da je i neku noc u toj nekoj dijaloskoj emisiji bio lom, opsta svadja u studiju. Neka tema vezano za ratni period. Topa (jedan od ratnih komandanata, ako je neko neupucen) napravio incident u studiju. Tako nesto..je l' neko gledao tu emisiju???
Upućena. Sjedio u hotelu Bosnia sa ljubavnicom, žderao američke pakete, sa Ćelinom ženom igrao bilijar u istom hotelu, pravio derneke dok su sarajlije gladovale i onda dobio mjesto vojnog atašea, izveo i ljubavnicu, ona svojim putem, a on ženi u Njemačku. Toliko o "ratnom komandantu".. Nema veze sa TV Alfa, ali ne mogu odoljeti, jer na moju nesreću još nisam dobila amneziju.
Arturo B

#17 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by Arturo B »

StupskaBitanga wrote:Ovo je bila i ostala tv u pokusaju. Cak dok ju je vodio Zisko bili su interesantniji jer su vrvili od amaterizma koje se takmicilo sa ntv99
Nemoj nikad, ali NIKAD kultnu televiziju poput ntv99 stavljati u isti kos sa ovim smecem. Ntv99 je bila genijalna televizija. Imao si kilometarska pitanja Kulenovica, uzivo prenos sa Skenderije i veoma zanimljive intervjue i goste.
BHF_Manijak

#18 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by BHF_Manijak »

karanana wrote:ko je slatkica sto vodi dnevnik? obozavam onu rupicu medju zubima. mislio sam da ovo nikad ne bih rekao, ali ona bi me prevukla zednog preko vode i cak i natjerala da postanem simpatizer sbb-a.
Amina Demic. :wink:
dječak sa šibicama

#19 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by dječak sa šibicama »

KatarinaKosaca wrote:
-LIBERO- wrote:Kazu da je i neku noc u toj nekoj dijaloskoj emisiji bio lom, opsta svadja u studiju. Neka tema vezano za ratni period. Topa (jedan od ratnih komandanata, ako je neko neupucen) napravio incident u studiju. Tako nesto..je l' neko gledao tu emisiju???
Upućena. Sjedio u hotelu Bosnia sa ljubavnicom, žderao američke pakete, sa Ćelinom ženom igrao bilijar u istom hotelu, pravio derneke dok su sarajlije gladovale i onda dobio mjesto vojnog atašea, izveo i ljubavnicu, ona svojim putem, a on ženi u Njemačku. Toliko o "ratnom komandantu".. Nema veze sa TV Alfa, ali ne mogu odoljeti, jer na moju nesreću još nisam dobila amneziju.
Moja komsinica radila u hotelu Beograd jos prije rata, i danas je radnica Bosnia hotela, dakle radila je i u ratu :D ovakvih prica je puna.

Mnogi bi se frapirali kad bi culi koji su sve likovi tamo bancili sa nerijetko i maloljetnim ljubavnicama. Frapirali jer recimo neki od njih vaze kao ugledni ratni komandanti.

Ja sam se recimo frapirao kad sam cuo detalje oko Melike, sta je ona zapravo bila, i ko joj je finansirao stalni boravak (zivot) u hotelu Bosnia :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#20 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by -LIBERO- »

KatarinaKosaca wrote:
Ma znam te price. Ocito su jako istinite.
BHF_Manijak

#21 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by BHF_Manijak »

Jel mislis na emisiju u kojoj je gostovo onaj lik iz stranke Hrabro, Omerbasic ili Omerbegovic tako nesto???
karanana

#22 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by karanana »

BHF_Manijak wrote:
karanana wrote:ko je slatkica sto vodi dnevnik? obozavam onu rupicu medju zubima. mislio sam da ovo nikad ne bih rekao, ali ona bi me prevukla zednog preko vode i cak i natjerala da postanem simpatizer sbb-a.
Amina Demic. :wink:
:thumbup:
betonara!

ne mogu puno slika da nadjem a ne znam hoce li prijateljevat sa mnom ako je to upitam na fejsu.
StupskaBitanga

#24 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by StupskaBitanga »

Ta Armina Zvonkina kćer
A blaćenje HS mi je najčudnije jer su HS i Avaz bili u ljubavi
karanana

#25 Re: TV Alfa (Sarajevo)

Post by karanana »

jah, saznao sam da je zvonkine gore list, samo me ime, odnosno prezime na pocetku zbunilo dok nisam povezao 2 i 2.
Post Reply