Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Adriatic

#2401 Re: Televizija OBN

Post by Adriatic »

Zar još neko Matu smatra novinarom? :lol:
Dodik preko svoje podguzne muhe Mate, sredio intervju i promociju ovog žvalje.
Knjiga se dobro prodaje, cilj postignut.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2402 Re: Televizija OBN

Post by _BataZiv_0809 »

Aleksandar Stankovic je gigant novinarstva. Neleta bi rastavio :zzzz:
Altsa

#2403 Re: Televizija OBN

Post by Altsa »

oskarboy wrote:Mato je uzas od novinara,kakav on i telering,nek odmah promjeni naziv svoje emisije,jer vecini svojih gostiju on ne zna zadat udarac.sve nesto mlako.neletu nije postavio ni jedno kako treba pitanje,dopustio smradu da prica gluposti a nele je pizda od covjeka.ni jednom smrad nije spomenuo etnicka ciscenja nesrba i to prije rata u sarajevu.prica kao da je neko u srbe masovno ubijao.nele smrad zaboravlja slike iz vukovara i srebrenice kad cetnici odvajaju muske u jedan red i odvode ih u smrt.mato ugasi emisiju jer ona nema smisla.
pa sta si ocekivo od mate masnog. on je pizda ako ne i veca od ovog smrada neleta. glupi mate ga oslovljava sa gosp. Karajlicu pa valjda jankovicu konjino masna. to kao kad bi oslovljavali d. dervisahalidovica sa gospodine Merlin :lol: :lol:
Last edited by Altsa on 25/02/2015 10:33, edited 1 time in total.
Banksy

#2404 Re: Televizija OBN

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote: Aleksandar Stankovic je gigant novinarstva. Neleta bi rastavio :zzzz:
AS je sklon ljevici i to je +, ali novinar, pa još gigant, ni blizu.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2405 Re: Televizija OBN

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote:
Relativno je. Naspram Mate je Jerry Springer. Uradi odlicnu pripremu emisije i ne libi se pitati nezgodna pitanja.
Banksy

#2406 Re: Televizija OBN

Post by Banksy »

_BataZiv_0809 wrote:
Banksy wrote:
Relativno je. Naspram Mate je Jerry Springer. Uradi odlicnu pripremu emisije i ne libi se pitati nezgodna pitanja.
Pa, dobro, Jerry Springer može, taman je to :D

Pripremu urade drugi, njegovo je hronično neznanje i nepripremljenost.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2407 Re: Televizija OBN

Post by _BataZiv_0809 »

Banksy wrote:
Pa, dobro, Jerry Springer može, taman je to :D

Pripremu urade drugi, njegovo je hronično neznanje i nepripremljenost.
Eh dobro, to sad vec ne znam. Meni kao laiku djeluje da je top pripremljen.

Inace nisam mislio Dzeri Springer u pezorativnom smislu. Ne, ne. Dzeri je puno vise od onog degutantnog showa.
York Light 100`s

#2408 Re: Televizija OBN

Post by York Light 100`s »

pici wrote:

:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:

Mate solidan...šHo bi se preknado s propalim umetnikom, nemanjica ga nabijo nogom, jedva preživiJo infraKat i onda se sjetio starih jarana i rodnog grada...sad ko te Jebe Žvaljo :oops:
Ma kakvi solidan, ako mu je žao svađati se sa osobom koji je prefektan primjer luzera onda ga nije trebao zvati u emisiju. Yebote kad vidiš onu najavnu špicu kontaš bit će napeto a ono dvije tetke uz kafu i kolače ćaskaju. Na kraju je Mate samo došao kao neki psihijatar za Neleta gdje je se ovaj mogao 1 sat istresti.
Ovaj Dodikovim jaranima tepa a kod protivnika glumi kao nekog novinara, eno jutros pogledam naslovnicu Avaza a ono opet "Bakir Bakir Bakir" po 500. put jedno te isto i još ga Latić, Filipović mjesecima prozivaju zbog nečega ozbiljnog bez ijednog dokaza (mada nemam pozitivno mišljenje o Bakiru ali treba biti fer), prebacim na Hayat a ono 5-6 pjevača i voditelji kao Fikret i Ammar svi neke poznate ličnosti pjevači i voditelji a svi znamo kada bi se sutra Hayat ugasio ne bi nikoga od njih više vidjeli koliko su poznati, Klix gura neke Sanele Jenkins gdje su komentari isključeni (za razliku od nacionalističkih tema i crne hronike gdje je moguće oplesti po balijama, ustašama i četnicama, kako je divno pročitati da je Bošnjak poginuo ili da je se Hrvat ubio), TV Alfa ima svoju verziju priče, portal Saff svoju.
Znam da sam otišao predaleko ali više mi je muka i od Mati i Zvonki Marića i svih medija u BiH. Ne možeš danas čestito ni novine pročitati, ni emisiju pogledati u BiH a da neko ne stoji iza nekoga, da neko nije previše blag jer je to nečiji pajdo, da neko nekoga ne plaća. Popisham se ja na SVE novine, emisije, TV stanice i portale kad su ovakvi kakvi su
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2409 Re: Televizija OBN

Post by pici »

zato i vellim da je solidan...intervju za iznad 90+...medicinska pažnja :mrgreen:
StupskaBitanga

#2410 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

interesantno je vidjeti kako je gostovanje kod Mate izazvalo pažnju
Baš me interesuje hoće li tako biti večeras na N1 sa Amirom Z. iz Beograda
karanana

#2411 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

ja reko interviju s neletom vodi onaj glavonja sirovina iz sda.

kakav je ovaj novinar turcin amir? i moze li se ovaj n1 inteviju negdje online gledati? nemam n1 na tv-u.
dječak sa šibicama

#2412 Re: Televizija OBN

Post by dječak sa šibicama »

_BataZiv_0809 wrote:Aleksandar Stankovic je gigant novinarstva. Neleta bi rastavio :zzzz:
Koga je to on rastavio? Kusturica ga istjerao, a sa sagovornicima se uglavnom ne moze intelektualno nositi, osim upadanja u rijec i slicno.
York Light 100`s

#2413 Re: Televizija OBN

karanana wrote:ja reko interviju s neletom vodi onaj glavonja sirovina iz sda.

kakav je ovaj novinar turcin amir? i moze li se ovaj n1 inteviju negdje online gledati? nemam n1 na tv-u.
Pogleda nabrzaka sa prekidima gostovanje Milorada Dodika u toj emisiji, slabo skroz, Dodik u svom fazonu a ovaj klima glavom. Slabo pratim ovu emisiju pa nisam dobro upoznat kakav je Amir inače sa "kontroverznim" gostima ali ovo malo što sam pogledao na YouTube (ne samo sa Dodikom) je čista katastrofa
Last edited by York Light 100`s on 25/02/2015 16:21, edited 1 time in total.
karanana

#2414 Re: Televizija OBN

Post by karanana »

dobar je aco. koliko se sjecam, izbacio je nemanju jer je postavljao prava pitanja.
sjebo je dodika. jebe mamica redovno...i mnoge druge nama znane i neznane goste iz hrvatskog zivota.
Ridjobrki

#2415 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

Koliko sam ja informiran, Mato ima nekih privatnih dugova prema Dodiku. Navodno je njega Mićo pogurao nešto u životu kad mu je bilo zapelo i fakat ispao čovjek u toj situaciji - bilo je neko liječenje ili tako nešto u pitanju. Ne stojim iza ove priče, pokupio sam je dok sam živio u Tuzli i samo prodajem pošto sam i kupio.

U svakom slučaju znam da su privatno jako dobri a sad koji su razlozi iza toga nemam pojma.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2416 Re: Televizija OBN

Post by _BataZiv_0809 »

dječak sa šibicama wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Aleksandar Stankovic je gigant novinarstva. Neleta bi rastavio :zzzz:
Koga je to on rastavio? Kusturica ga istjerao, a sa sagovornicima se uglavnom ne moze intelektualno nositi, osim upadanja u rijec i slicno.
Milorada Dodika.
dječak sa šibicama

#2417 Re: Televizija OBN

karanana wrote:dobar je aco. koliko se sjecam, izbacio je nemanju jer je postavljao prava pitanja.
sjebo je dodika. jebe mamica redovno...i mnoge druge nama znane i neznane goste iz hrvatskog zivota.
Pristran brate, cim mu u studio udje neka lezbejka, derpe ili nesto slicno, samo sto se ne pocne maziti sa njima.

Njega je Kusturica izbacio, ne on Kusturicu, intervju su radili kod Kusturice, gdje god to bilo, u kuci, radnoj kancelariji, ne znam sad tacno.

Koliko je sjebao Dodika ne znam jer Dodiku i kad opsujes mater ima blago teleci izraz lica ko da ga to ne tangira, ali je sa onim ukljucivanjem senzacionalnog Bakira Hadziomerovica u eter sjebo sve do balcaka. Na kraju su se Dodik i Bakir pickarali, ko kakve tetke, a danas svi znamo ko je i sta je Bakir Hadziomerovic.
Ridjobrki

#2418 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

Ako sam dobro shvatio, Stanković je pristran jer pokaže empatiju prema ugroženim grupama a tanak je jer sa pravim pitanjima iznervira ljigavog i licemjernog sagovornika?

Za Bakira se totalo slažem ali vrijedilo je efekta :D :D
York Light 100`s

#2419 Re: Televizija OBN

Ali stvarno ispade papanski ona akcija Stankovića. Zovnu Dodika u studiju kao gosta (samo je on i trebao biti gost) i onda se pojavi onaj masni SDP špijun Hadžiomerović. Cirkus od emisije, još se njih dvojica svađaju oko nečega šta pola gledaoca iz Hrvatske ne razumiju (ukoliko ne prate dešavanja u Bosni) i to još Bakir misli da je šta bolji "Aco Aco vidi sa kim ja jadan imam posla" a provalio se u emisiji kao i Mile (a i voditelj sa takvim neprofesionalizmom)
Ridjobrki

#2420 Re: Televizija OBN

Post by Ridjobrki »

Sve to stoji ali je bilo zabavno što jes'-jes'.

Još nešto, dosta raje misli da je Dodik glupa primitivna seljačina ali se varaju.
York Light 100`s

#2421 Re: Televizija OBN

I bilo je zabavno ali isto je i emisija lutkokaz zabavna ali se ne može nazvati ozbiljnom emisijom
Banksy

#2422 Re: Televizija OBN

Post by Banksy »

dječak sa šibicama wrote:
Tačno. Uvijek nepripremljen i uvijek iritantno inferioran.
Ali lijevo je, pa mu se oprašta mnogo što drugima ne bi.
dječak sa šibicama

#2423 Re: Televizija OBN

Pa to, od novinara koji dobije prime time termin, ocekujes da rasturi u emisiji.

Stankovic najcesce ispada smijesan, upada u rijec, ako je sa druge strane neki intelektualno potkovan tip ovaj se izgubi. Nije gigant, to je to.

Novinarski gigant je recimo Goran Milic, samo sto ima manu da je promijenio jedno 7 politickih dresova u zadnjih 25 godina.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2424 Re: Televizija OBN

Post by _BataZiv_0809 »

Cekajte sad malo. Hajde da okrenemo pilu naopako. Sta je smisao voditeljskog posla? Da se svadja sa gostom ili da u ime auditorija postavi pitanja koja istog zanimaju?

P.S. Aca Stankovic je najbolji medju (ispod)prosjecnim novinarima kakvi kod nas preovladavaju. Pa pogledajte samo intervju sa Cedom Jovanovicem sto je vodio onaj pajser Fikret.
dječak sa šibicama

#2425 Re: Televizija OBN

Fikret sa Hayata?

Ono nije ni n od novinara, dobio talk show emisiju jer Hayat vidio da se konji potkivaju pa i oni digli nogu.

Kod njih je i Memo imao putopis emisiju :run:
Post Reply