Senad Hadzifejzović...
Moderator: anex
- DaysleepeR
I ni rijeci o npr. Oslobodjenju koje je jedino izlazilo od dnevnih novina tokom rata.
Ni rijeci o urbanoj sceni u Sarajevu, izlozbama, predstavama, koncertima, samo studijski misevi/podrumasi/pobjegulje sa patriotskim pjesmuljcima.
Jebo ga Kusta, ionako je davao samo isjecke gdje se vidi njegova licnost.
O prvom redu da ni ne govorim, Hare i posilni u prvom safu a borci i vikicevci nazad.
Fuj, fuj, fuj.
Ne treba nam takvo obiljezavanje, tj. ponizavanje ljudi koji su svoje zivote dali za odbranu grada.
Prilog o Doris kao iz najboljih dana Riste Dzoge.
Ni rijeci o urbanoj sceni u Sarajevu, izlozbama, predstavama, koncertima, samo studijski misevi/podrumasi/pobjegulje sa patriotskim pjesmuljcima.
O prvom redu da ni ne govorim, Hare i posilni u prvom safu a borci i vikicevci nazad.
Fuj, fuj, fuj.
Ne treba nam takvo obiljezavanje, tj. ponizavanje ljudi koji su svoje zivote dali za odbranu grada.
-
Nancy Drew
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ih sad ga trebamo podjecati da je za vrijeme rata cak i snimljen spot WE STILL CARRY THE FLAME koji je bio pozdravni spot Lilehameru koji je imao olimpijadu...DaysleepeR wrote:I ni rijeci o npr. Oslobodjenju koje je jedino izlazilo od dnevnih novina tokom rata.
Fuj, fuj, fuj.
Pa ga treba podsjecati na sanke i kanister na sankama, pa ljude koji su od nicega pravili peci...
jok, to nije interesantno, nek mi neko s materine sise prica o prezivljavanju...fakat sam se osjetila ko da mi je neko pljunuo u facu....da mi se sad vratit pred Vatrogasni dom Bjelave da se onim kanisterima dobro u glavu izbubam...
Nego, u kojem god redu sjedio, VIKIC je dobio gromoglasni aplauz kad je isla njegova pjesma...
A Faruk je u pravu, mi smo sad pod embargom sjecanja, i hvala Bogu sto dade pamet dvojici momaka sto napravise youtube pa sve ono mozes tamo naci...
Nego, previse je fakat vremena potrosio na Kustu (K j te u) i ono ovlas pomenuo ETO zNATE FARUK JE DOCEKO KLINTONA..
Kako god, Senadu ipak svaka cast sto ne propusta priliku da pusti sve pomenute spotove.... kad vec niko nema cojones...
rat, kakav rat?
- DaysleepeR
Ma Senad napravio isti dnevnik kao i prije par godina u Meeting Pointu kad je promovisao Rat Uzivo.
I iduce godine ce opet sa istim vlastitim isječcima.
Vikicu su najvise pljeskale pobjegulje i profiteri, i sve gledali hoce li ih kamera uhvatit.
Pravi od sjecanja na rat VIP event.
to je odvratno.
Vikicu su najvise pljeskale pobjegulje i profiteri, i sve gledali hoce li ih kamera uhvatit.
to je odvratno.
-
mIRCerka
Degutantno jeste, ali nazalost, on se JEDINI sjetio obiljeziti ovo...DaysleepeR wrote:Ma Senad napravio isti dnevnik kao i prije par godina u Meeting Pointu kad je promovisao Rat Uzivo.
to je odvratno.
Mislim, ostale TV kuce i emisije su prigodnim SARAJEVO LJUBAVI MOJA obiljezili dan Grada, ali ne pocetak agresije...
- DaysleepeR
Obilježili su svi kojih se tiče.mIRCerka wrote:Degutantno jeste, ali nazalost, on se JEDINI sjetio obiljeziti ovo...DaysleepeR wrote:Ma Senad napravio isti dnevnik kao i prije par godina u Meeting Pointu kad je promovisao Rat Uzivo.
to je odvratno.
Mislim, ostale TV kuce i emisije su prigodnim SARAJEVO LJUBAVI MOJA obiljezili dan Grada, ali ne pocetak agresije...
Senad je to uradio radi vlastitog profita i na neukusan način.
-
mIRCerka
ko je obiljezio?DaysleepeR wrote:Obilježili su svi kojih se tiče.mIRCerka wrote:Degutantno jeste, ali nazalost, on se JEDINI sjetio obiljeziti ovo...DaysleepeR wrote:Ma Senad napravio isti dnevnik kao i prije par godina u Meeting Pointu kad je promovisao Rat Uzivo.
to je odvratno.
Senad je to uradio radi vlastitog profita i na neukusan način.
Nemoj me pogreshno shvatiti, Senada ne podnosim organski, ali samo kod nejga cuh PONESI ZASTAVU i VOJNIK SRECE....
petog aprila na vrbanji stoji od familije vijenac jedino.... svi se sjete, dodju, prouce turbo fatihu ili 20 sekundi sutnje (sta se desilo sa onom minutom?) itd....
istina, uradio je sve svog cejfa radi, prica o snimku ranjavanja (snimao AP, gledali milion puta) a on pusta samo onaj dio gdje ga vec izvlace.... i onda kusturica preko 5 minuta.... i onda ME MYSELF AND I snimci iz rata....
Jebi ga, svaki nam je april ovakav, i svaki put se stvarno sjebem kad vidim kako iz godine u godinu, mediji sve manje i manje govore o tome...
za jedno 5 godina ce biti "rat, koji rat?"
Nije bilo lose ni u 60minuta sa snimcima iz Bijeljine...
ne znam, jednostavno sam razocarana sto se istina gura pod tepih...
-
Nancy Drew
- DaysleepeR
Ljudi, vrijeme je kapitalizma i ne postoji vise kolektivni nacin razmisljanja.
Danas se bori svako sam za sebe.
Sami smo sebi unistili sansu da danas borac 92-95 bude ono sto je bio borac 41-45.
Prvi onaj Hare je to uradio, pa i familija Svrakic, itd.
Obiljezio je policijski odred Bosna kao i svake godine, i ostale jedinice iz rata kao i udruzenja gradjana.
Obiljezio je i klub kojem ja pripadam, a mahom je sastavljen od veterana tog istog rata.
Ne treba biti naivac pa padati na sarene priredbe, Hayat nije nikakva narodna tv, iako tu floskulu prodaju zestoko dobro, nego firma koja ce sve uraditi za profit.
Danas se bori svako sam za sebe.
Sami smo sebi unistili sansu da danas borac 92-95 bude ono sto je bio borac 41-45.
Prvi onaj Hare je to uradio, pa i familija Svrakic, itd.
Obiljezio je policijski odred Bosna kao i svake godine, i ostale jedinice iz rata kao i udruzenja gradjana.
Obiljezio je i klub kojem ja pripadam, a mahom je sastavljen od veterana tog istog rata.
Ne treba biti naivac pa padati na sarene priredbe, Hayat nije nikakva narodna tv, iako tu floskulu prodaju zestoko dobro, nego firma koja ce sve uraditi za profit.
-
prleitihi
url'o je hayat i na joksimovića kad se ovaj svetio turcima pa je nakon godinu dana bio organizator njegovog koncerta..da zna hayat & co. da na thompsonu mogu hairovati ne bi oni ni njega pljuvali..manite se te glupe spike..ista politika k'o avaz..lagumdžiju na kolac..ali miškoviću popušiti čunu..iako je miško bio potpredsjednik slobine vlade..je li hayat šta rek'o da je to loše za državu?..nije..naravno da nije kad senad dovede radončića u studio i pita ga:"mogu li vas zvati - fahrudine"..a posebno mi se svidjela njegova najava priloga u kojem će biti emitovani kadrovi spašavanja faruka..kad reče - da se malo opustimo... 
- taxi_driver
svaka vam je zlatna,prle i tihi. 
-
prleitihi
eduova proročanstva..edu wrote:s obzirom na to da je u nekim medijima vec objavljena vijest da je na jadranu uoceno nekoliko ajkula, JApaJAkavac nam za subotu najavljuje:
EKSKLUZIVNO..ne..ne..EKSKLUZIVNO..opet ne valja..haj sad..EKSKLUZIVNO..e sad je dobro...
opasne price..nas avdo sidran & ajkula...
inace..ajkula je od 30 i nesto medija izabrala bas ntv hayat i nas CD za ovaj EKSKLUZIVNI intervju...
ekskluzivno se zahvaljujemo ajkuli...
- ja_sarajevo
Senad: gledali ste CD 150, do kraja jos 7..
ja mislim da ce jos biti samo 7 i kraj.
ja mislim da ce jos biti samo 7 i kraj.
- ja_sarajevo
znaci ode senad sa hayata. sta ce sad svrakic ?
-
Kisni_dan
Senad je jedini obiljezio 6. April. On se jedini sjetio heroja i pustio nekoliko patriotskih pjesama.
Gdje su bili profesionalni ostali mediji...?
Senadov je grijeh sto naruzi sve, ali bas SVE, i sto ga niti jedan politicar nije ujarmio. ...To se ne prasta...
Senadov je grijeh sto naruzi sve, ali bas SVE, i sto ga niti jedan politicar nije ujarmio. ...To se ne prasta...
- DaysleepeR
Ujarmio ga je itekako i to Brankovic.Kisni_dan wrote:Senad je jedini obiljezio 6. April. On se jedini sjetio heroja i pustio nekoliko patriotskih pjesama.
Zivi bili pa vidjeli, ali uskoro, Senad ce pricati ono sto Brankovic misli.
-
Unjustice
Senad je dobar, njegov CD je interesantan, pogotovo onaj sinocnji. Jedino sto mi smeta i sto treba mjenjatu je da se ne obraca gostima na "ti", da ne upotrijebljava njihove nadimke, nego da predje na "VI" i da oslovljava sve goste sa gopsodine/gospodjo/gospodjice itd.
U mojim ocima to "ti", "dje si ba" dosta pokvari kvalitet emisije.
Sta bi jucer sa B92 linkom iz Sandzaka? Taman kad je muftija Zukorlic zelio reci par u vezi toga da ga Srbija i Kostunica ruse, linija pukla?
BBC i ostale svjetske kuce, obicno satelitske linkove rade prije prenosa emisije, i ne bi li bilo pametno Senadu i Hayatu da rade isto?
U mojim ocima to "ti", "dje si ba" dosta pokvari kvalitet emisije.
Sta bi jucer sa B92 linkom iz Sandzaka? Taman kad je muftija Zukorlic zelio reci par u vezi toga da ga Srbija i Kostunica ruse, linija pukla?
BBC i ostale svjetske kuce, obicno satelitske linkove rade prije prenosa emisije, i ne bi li bilo pametno Senadu i Hayatu da rade isto?
-
kub lajkan
Meni se ipak cini da je puklo na pitanju "mufitja, odakle ti dokazi za to sto tvrdis?"Unjustice wrote:Sta bi jucer sa B92 linkom iz Sandzaka? Taman kad je muftija Zukorlic zelio reci par u vezi toga da ga Srbija i Kostunica ruse, linija pukla?
-
Unjustice
Sta pitas mene za dokaze, pitaj Carlu i sudije u Hagu.kub lajkan wrote:Meni se ipak cini da je puklo na pitanju "mufitja, odakle ti dokazi za to sto tvrdis?"Unjustice wrote:Sta bi jucer sa B92 linkom iz Sandzaka? Taman kad je muftija Zukorlic zelio reci par u vezi toga da ga Srbija i Kostunica ruse, linija pukla?