express je mahalska novina, ogavna na svoj nacin, ali se ne prave da su nesto sto nisu. to je razlika od ljigavosg, sugavog avaza.HAVANA wrote:callmethebreeeze wrote:avaz je zlo zla, fuj, fuj, fuj. tesko da ista moze gore biti od avaza.![]()
![]()
Može EXSPRES
Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
-
callmethebreeeze
#51 Re: Jos jedan Avazov biser :)
-
zonbirile
#52 Re: Jos jedan Avazov biser :)
pa tek pada dva dana,ne može ni biti vijest.zimomor wrote:Jeste vidjeli jutros na naslovnoj stranici "SNIJEG ZAVIJAO BiH"?
- Neelix
#53 Re: Jos jedan Avazov biser :)
pricam ti pricu, dodje petak, tiraz min. 100.000 
- Thinker
#54 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Normalno kada je to jedina novina na svijetu koja nema remitende. Pitam se kako to
, pitaju se mnogi i mislim da ćemo odgovor saznati dosta brzo a onda će biti

- Better Man
#55 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Da, ali to ne znači da će se i prodati tih 100.000 primjeraka.Neelix wrote:pricam ti pricu, dodje petak, tiraz min. 100.000
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#56 Re: Jos jedan Avazov biser :)
samo zbog TV programaNeelix wrote:pricam ti pricu, dodje petak, tiraz min. 100.000
-
zonbirile
#57 Re: Jos jedan Avazov biser :)
dobar primjer "države" gdje pridošla "braća" kreiraju sve pa i jezik,ali to je već dio plana i većeg projekta.Vrijeme će pokazati,o čemu se radi.
- HAVANA
#58 Re: Jos jedan Avazov biser :)
besana wrote:Biće da su mislili kako snijeg "veje", ali pošto je to tipično srbijanska riječ, nije više "veje" sad je "vije", pa snijeg nije "zavejao", nego je "zavijao" BiH ...zimomor wrote:Jeste vidjeli jutros na naslovnoj stranici "SNIJEG ZAVIJAO BiH"?dobro smo prošli ...
![]()
Veju, veju pahulje,
mraz po staklu šara
stiže Nova godina
odlazi nama staaa-raaaa
![]()
Mi smo u firmi pretplaćeni na Havaz, pa htjela ne htjlela, moram čitati![]()
odron ... ko i sve u nas
Loša ti firma.
- Neelix
#59 Re: Jos jedan Avazov biser :)
ma jah, inace oni prodaju 10.000 a stampaju 100.000 samo da bi se imali pohvalit cimThinker wrote:Normalno kada je to jedina novina na svijetu koja nema remitende. Pitam se kako to, pitaju se mnogi i mislim da ćemo odgovor saznati dosta brzo a onda će biti
![]()
![]()
![]()
![]()
tv program petkom ima svaka novina, ovo ti samo pokazuje koja je najbolja. sve ostale zajedno u BiH ne prodaju toliko
-
Shoshana
#60 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Avaz je dusu dao za kritikovatibesana wrote:Biće da su mislili kako snijeg "veje", ali pošto je to tipično srbijanska riječ, nije više "veje" sad je "vije", pa snijeg nije "zavejao", nego je "zavijao" BiH ...zimomor wrote:Jeste vidjeli jutros na naslovnoj stranici "SNIJEG ZAVIJAO BiH"?dobro smo prošli ...
![]()
Veju, veju pahulje,
mraz po staklu šara
stiže Nova godina
odlazi nama staaa-raaaa
![]()
Mi smo u firmi pretplaćeni na Havaz, pa htjela ne htjlela, moram čitati![]()
odron ... ko i sve u nas
- Neelix
#61 Re: Jos jedan Avazov biser :)
jebiga, nisam ja rekao da se slazem sa politikom njihovom, samo mi je smijesno dokle idu pojedini u kritikama
tipa ovo "zavijao" ili ono sa konjem i prekrivenim ocima...a kad im se pokaze da nisu upravu nestanu sa teme 
- Neelix
#62 Re: Jos jedan Avazov biser :)
pusti zagreb, uporedi ga sa oslobodjenjem koje ovdje velicaju pa ces vidjeti da gresaka nema nista manje. samo sto ovdje ocito svi citaju upravo avaz, pa su te greske i najuocljivije 
- Neelix
#63 Re: Jos jedan Avazov biser :)
procitaj i oslobodjenje nekad pa ces vidjeti da nisi u pravu 
- Neelix
#64 Re: Jos jedan Avazov biser :)
pa vidim, s obzirom na to sta pises 
i ja ponavljam da nisi u pravu, a svaki dan citam (tacnije "skeniram nabrzaka okom") sve clanke obiju novina.
i ja ponavljam da nisi u pravu, a svaki dan citam (tacnije "skeniram nabrzaka okom") sve clanke obiju novina.
- The Nightwatchman
#65 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Neelix wrote:pa vidim, s obzirom na to sta pises
obaju
- Neelix
#66 Re: Jos jedan Avazov biser :)
ne bih rekao da si upravu, zapravo poprilicno sam siguran, ali eto, ostavljam prostora da ipak grijesim 
- amrica
#67 Re: Jos jedan Avazov biser :)
kakavdanakneiskustvu wrote:ti kao znaš šta ja čitam.Neelix wrote:procitaj i oslobodjenje nekad pa ces vidjeti da nisi u pravu
ponavljam,daleko manje nego u avazu je pravopisnih grešaka
Nisu problem pravopisne greske nego elementarna nepismenost u avazu.
A avazu za dizanje tiraza sluze info tipa gdje su piskile i kakile silikonske sponzoruse.... A mislim da Oslobodjenju to ne treba.
A avaz nema kompetentnog politickog komentatora, ni za unutrasnju politiku (tu reis odredjuje sta ce se pisati), ni za spoljnu, prepisuju komentare iz pismenih novina. Svi novinari u avazu nisu jednom Slobodanu Stajicu do koljena.
- Neelix
#68 Re: Jos jedan Avazov biser :)
ti komentari su inace pravo zanimljivo stivo. ne treba mi niko da mi kaze sta trebam da mislim.
a mogli bi se i odlucit sta ne valja, pa vas 4-5 hiljada ubijedit ovih 50ak da nisu upravu
a mogli bi se i odlucit sta ne valja, pa vas 4-5 hiljada ubijedit ovih 50ak da nisu upravu
- Neelix
#69 Re: Jos jedan Avazov biser :)
ne promatramo stvari kroz istu prizmu 
fahro je prije svega biznismen - i to poprilicno uspjesan. to sto se bavi novinskim biznisom je slucajnost, moglo je biti i bilo sta drugo.
znam da nisi mislio na obicne kafanske pjevaljke nego na "zvijezde" turbofolka koje su, htio to neko priznati ili ne, puno bolje placene od predstavnika bilo kojeg drugog muzickog pravca ovdje.
dakle, poslovno gledajuci, fahru mozemo uporediti sa lepom brenom ili cecom npr
jos jednom ponavljam da se u vecini slucajeva ne slazem sa avazovom politikom - ovo su samo cinjenice. covjek daje narodu ono sto narod hoce.
a sto se tice gresaka - vjeruj mi, svaka novina ih ima. avaz najavi koncert mrtvog umjetnika. oslobodjenje u tekstu o skupu zenickih antifashista, pod sliku napise "neofashisti iz zenice", i sl.
fahro je prije svega biznismen - i to poprilicno uspjesan. to sto se bavi novinskim biznisom je slucajnost, moglo je biti i bilo sta drugo.
znam da nisi mislio na obicne kafanske pjevaljke nego na "zvijezde" turbofolka koje su, htio to neko priznati ili ne, puno bolje placene od predstavnika bilo kojeg drugog muzickog pravca ovdje.
dakle, poslovno gledajuci, fahru mozemo uporediti sa lepom brenom ili cecom npr
jos jednom ponavljam da se u vecini slucajeva ne slazem sa avazovom politikom - ovo su samo cinjenice. covjek daje narodu ono sto narod hoce.
a sto se tice gresaka - vjeruj mi, svaka novina ih ima. avaz najavi koncert mrtvog umjetnika. oslobodjenje u tekstu o skupu zenickih antifashista, pod sliku napise "neofashisti iz zenice", i sl.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#70 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Liebe Neelix, izvrnuta su mjerila kojim se uspoređuje, pa se ponajprije zaboravi na upotrebu vlastitih,razumskih.Potrefio si, nesvjesno ili ne..Neelix wrote:ti komentari su inace pravo zanimljivo stivo. ne treba mi niko da mi kaze sta trebam da mislim.
- Thinker
#71 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Dobro bi bilo uporediti strukturu čitalaca jedne i druge novine, mislim da bi tada puno toga bilo jasnije. A o tome kakav je Fahro Businessman ćemo čuti u mjesecima koji dolaze.
-
zonbirile
#72 Re: Jos jedan Avazov biser :)
@neelix
pa da izvršni sekretar Podgoričkog SK,kodnog SDB imena "Ščepo" dogura do "biznismena"treba dosta "leševa"pregaziti,primiti u "guzu",opljačkati lijevo i desno,ali đaba-22 miliona duga visi nad glavom,tornjevi u qurcu kao i Radon hotel,zaštitnici jednom nogom u zatvoru.Novina dno,dna,ali za nepismeni svijet kojem djeca i unuci čitaju izjave Reisa,i kolumne Mandala i ostale bljuvotine,taman je po mjeri.Uostalom kao i sve u ovoj zemlji-na jednoj strani "čuvari" pasardani svakog i svega-na drugoj strani očaj,beznađe,glad,droga,kriminal.Pošteno bi bilo diskutovati,jeli stanje takvo,očajno,onda nema velikana,očeva nacije,biznismena.
pa da izvršni sekretar Podgoričkog SK,kodnog SDB imena "Ščepo" dogura do "biznismena"treba dosta "leševa"pregaziti,primiti u "guzu",opljačkati lijevo i desno,ali đaba-22 miliona duga visi nad glavom,tornjevi u qurcu kao i Radon hotel,zaštitnici jednom nogom u zatvoru.Novina dno,dna,ali za nepismeni svijet kojem djeca i unuci čitaju izjave Reisa,i kolumne Mandala i ostale bljuvotine,taman je po mjeri.Uostalom kao i sve u ovoj zemlji-na jednoj strani "čuvari" pasardani svakog i svega-na drugoj strani očaj,beznađe,glad,droga,kriminal.Pošteno bi bilo diskutovati,jeli stanje takvo,očajno,onda nema velikana,očeva nacije,biznismena.
- Neelix
#73 Re: Jos jedan Avazov biser :)
to za "mjesece koji dolaze" na forumu se najavljuje od neke 2004. mislim, kad sam se i registrovao ovdje prvi put, pa evo docekasmo ih.
a ove nebuloze zonbrile odnesi na sud pa nas rijesi onda brate tog silnog neprijatelja fahre. ili prestani valjati senadove prozvakane gluposti
a ove nebuloze zonbrile odnesi na sud pa nas rijesi onda brate tog silnog neprijatelja fahre. ili prestani valjati senadove prozvakane gluposti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#74 Re: Jos jedan Avazov biser :)
ma ti si radio za tamnu stranu sta ti znaš
inače smeta mi kod havaza što imaju para a prave take greške
da nemaju love onda bi im bilo oprošteno
inače smeta mi kod havaza što imaju para a prave take greške
da nemaju love onda bi im bilo oprošteno
-
zonbirile
#75 Re: Jos jedan Avazov biser :)
Neelix wrote:to za "mjesece koji dolaze" na forumu se najavljuje od neke 2004. mislim, kad sam se i registrovao ovdje prvi put, pa evo docekasmo ih.
Pa žalosno i jeste što sud ne funkcioniše i pravna država,jer upravo su to oni i napravili da bi mogli krasti.Gore na Kovačima(rezidencija)komotno se moglo svakom odvaliti 5g paušalno,a onda natanane suditi.
Mislim da treba diskutovati o objektivnim stvarima,ovo je više stvar subjektivnog viđenja krivice.Hajmo mi od opšteg ka pojedinačnom.
Možemo li se složiti da je Bosna dno dna,u Evropi,zemlja za infrakta,naj,naj ali u lošem.Evo ti reci oblast koja valja,politika,sport,kultura,obrazovanje,industrija..