hoće reći da će ta emisija biti prikazana tek za mjesec dana?It_is_a_Leclerc wrote:Kotiga na tviteru - Snimili smo najbolju emisiju #potjera IKAD !
31.3.2015.
kviz potjera
Moderator: anex
-
kakavdanakneiskustvu
#201 Re: kviz potjera
- It_is_a_Leclerc
#202 Re: kviz potjera
Tako jekakavdanakneiskustvu wrote:hoće reći da će ta emisija biti prikazana tek za mjesec dana?It_is_a_Leclerc wrote:Kotiga na tviteru - Snimili smo najbolju emisiju #potjera IKAD !
31.3.2015.
- fortaleza
#204 Re: kviz potjera
Pa imaju već prije snimljenih emisija koje još nisu ispucali, to jest emitirali.
-
kakavdanakneiskustvu
#205 Re: kviz potjera
kakavdanakneiskustvu wrote:nisam upratio ovo oko niže i više ponude,u čemu je fazon?
?
- Altsa
#206 Re: kviz potjera
nista. on je zaradio najmanje.Banksy wrote:A šta ako u finalu, u nizu, onaj koji je zaradio najmanje, odgovori na najviše pitanja ...?Altsa wrote:posteno bi bilo da svako nosi kuci onaj iznos koliko je zaradio. a ne oni misevi sto osvoje na pocetku 3500 kuna pa ga nije stid da ostane na tom bijednom iznosu jer nema muda da ide na visu ponudu. inace tarik me nervira sa onim ustima kao zensko.
- fortaleza
#207 Re: kviz potjera
Nije, on je zaradio točno onoliko koliko i drugi natjecatelji, dijeli se podjednako.Altsa wrote:nista. on je zaradio najmanje.Banksy wrote:A šta ako u finalu, u nizu, onaj koji je zaradio najmanje, odgovori na najviše pitanja ...?Altsa wrote:posteno bi bilo da svako nosi kuci onaj iznos koliko je zaradio. a ne oni misevi sto osvoje na pocetku 3500 kuna pa ga nije stid da ostane na tom bijednom iznosu jer nema muda da ide na visu ponudu. inace tarik me nervira sa onim ustima kao zensko.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#208 Re: kviz potjera
Ima nekoliko pitanja prednosti u odnosu na lovca. Na primjer ako uzme višu ponudu onda, mislim samo dva, ako uzme srednju više pitanja "fore" u odnosu na lovca, ali ima taj iznos, ako uzme nižu ponudu onda ima šanse da zaradi manji iznos, ali ima nekoliko pitanja prednosti, znači može nekoliko puta pogriješiti, a lovac pogoditi, i da završi i ide u završnu potjeru.kakavdanakneiskustvu wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:nisam upratio ovo oko niže i više ponude,u čemu je fazon?
?
- Altsa
#209 Re: kviz potjera
de me posvijetli hljeba ti.Nije, on je zaradio točno onoliko koliko i drugi natjecatelji, dijeli se podjednako.
-
kakavdanakneiskustvu
#210 Re: kviz potjera
KatarinaKosaca wrote:Ima nekoliko pitanja prednosti u odnosu na lovca. Na primjer ako uzme višu ponudu onda, mislim samo dva, ako uzme srednju više pitanja "fore" u odnosu na lovca, ali ima taj iznos, ako uzme nižu ponudu onda ima šanse da zaradi manji iznos, ali ima nekoliko pitanja prednosti, znači može nekoliko puta pogriješiti, a lovac pogoditi, i da završi i ide u završnu potjeru.kakavdanakneiskustvu wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:nisam upratio ovo oko niže i više ponude,u čemu je fazon?
?
hvala
-
bull21
#211 Re: kviz potjera
Normalno da je sramno, neki dan kad je ona Vnešto dobila ponudu -1 kunu ja nisam mogao vjerovati. Fakat ponizili ženu bez ikakve potrebe
Ali ima onih uhljupa, odgovore 1/10 pitanja i onda uzme 20k na kraju. I obično takvi ništa ne odgovore tačno na kraju.
Ali ima onih uhljupa, odgovore 1/10 pitanja i onda uzme 20k na kraju. I obično takvi ništa ne odgovore tačno na kraju.
- fortaleza
#212 Re: kviz potjera
Kažem samo da se novac dijeli podjednako. Sad si pRosvijećen.Altsa wrote:de me posvijetli hljeba ti.Nije, on je zaradio točno onoliko koliko i drugi natjecatelji, dijeli se podjednako.ako osvoji 3500 kuna a ostali po 100000 jel to isto aaa? sramno je da takve neznalice dobiju ista a kamoli da podijele pare na jednake dijelove.
Garantiram da bi se BiH našlo svega 20-30 igrača koji bi u svakom momentu mogli ići na višu ponudu, ostalo je sve prosjek ili bi se svelo na dosta sreće pri osvajanju većeg iznosa.
- Lalena
#213 Re: kviz potjera
Zaboravila sam da su promijenili termin... tako da sam vidjela samo, na teko dobru, zavrsnu potjeru...
Morana nije stigla, cini mi se, petnaest koraka, pala je na nekim skroz bezze pitanjima...
Morana nije stigla, cini mi se, petnaest koraka, pala je na nekim skroz bezze pitanjima...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#214 Re: kviz potjera
I potvrdila se teza da u završnoj potjeri lovac ima puno lakša pitanja nego ekipa.Lalena wrote:Zaboravila sam da su promijenili termin... tako da sam vidjela samo, na teko dobru, zavrsnu potjeru...
- Lalena
#215 Re: kviz potjera
Meni je ovaj put stvarno tako djelovalo... nisam ranije obracala paznju na to, ali pitanje tipa "koja je hladna boja na zastavi Alzira?"??? I jos Morana odgovori crvenaKatarinaKosaca wrote:I potvrdila se teza da u završnoj potjeri lovac ima puno lakša pitanja nego ekipa.Lalena wrote:Zaboravila sam da su promijenili termin... tako da sam vidjela samo, na teko dobru, zavrsnu potjeru...
- agent_zero
#216 Re: kviz potjera
Nek' su je ponizili, isprosipala se neznanjem i glupošću kao niko... Šta je uopšte takve neznalice prijavljuju na kvizove?bull21 wrote:Normalno da je sramno, neki dan kad je ona Vnešto dobila ponudu -1 kunu ja nisam mogao vjerovati. Fakat ponizili ženu bez ikakve potrebe![]()
Apsolutno treba uvesti neki "prijemni ispit", da ne bi gledali onakvu prezentaciju neznanja i gluposti kao one žene.
- fortaleza
#217 Re: kviz potjera
Pa postoji "prijemni ispit", pri online prijavi se ispunjava kviz i odgovara na pitanja. Osobe koje su jako loše urade vjerojatno nikad ne budu pozvane u kviz.
A što se tiče nje da je viša ponuda bila veća sigurno bi je uzela, čitavo vrijeme joj je bilo neugodno, a još je i Tarik poslije zeza i daje joj kunu.
A što se tiče nje da je viša ponuda bila veća sigurno bi je uzela, čitavo vrijeme joj je bilo neugodno, a još je i Tarik poslije zeza i daje joj kunu.
- Lalena
#218 Re: kviz potjera
Hmmmm... taj prijemni "ispit" pokaze otprilike opseg necijeg znanja, ali i njegove sklonosti, potencijalno poznate oblasti i one manje poznate.. sto daje mogucnost da nekome ko dobro poznaje geografiju/biologiju/sport, nagadjam, dopadnu pitanja iz filma, muzike i sl.
Tarik nekada zaista pretjera, i mogu shvatiti da se takmicar pogubi...
Po meni, bilo bi puno postenije da su toj takmicarki umjesto ponizenja, dali priliku da ispadne, ljudski, na nekoj vecoj ponudi... zaista joj je bilo neugodno sto je uopste s ostalima u zavrsnoj potjeri...
Ja bih na njenom mjestu namjerno ispala
Tarik nekada zaista pretjera, i mogu shvatiti da se takmicar pogubi...
Po meni, bilo bi puno postenije da su toj takmicarki umjesto ponizenja, dali priliku da ispadne, ljudski, na nekoj vecoj ponudi... zaista joj je bilo neugodno sto je uopste s ostalima u zavrsnoj potjeri...
Ja bih na njenom mjestu namjerno ispala
- fortaleza
#219 Re: kviz potjera
Koliko sam shvatio po tom prijemnom slažu ekipe, kao da poslože što više različitih tematika.. Nikad se ne dogodi da zapadnu natjecatelji istih preferencija.
- cyprus
#220 Re: kviz potjera
*MarokaLalena wrote:Meni je ovaj put stvarno tako djelovalo... nisam ranije obracala paznju na to, ali pitanje tipa "koja je hladna boja na zastavi Alzira?"??? I jos Morana odgovori crvenaKatarinaKosaca wrote:I potvrdila se teza da u završnoj potjeri lovac ima puno lakša pitanja nego ekipa.Lalena wrote:Zaboravila sam da su promijenili termin... tako da sam vidjela samo, na teko dobru, zavrsnu potjeru...
Morana nije stigla, cini mi se, petnaest koraka, pala je na nekim skroz bezze pitanjima...![]()
- Banksy
#221 Re: kviz potjera
Šilje koliko se može, a da ne bude preofirno. Puno brže čita potjeri nego takmičarima, to je sigurno, plus što takmičarima 3 sekunde potvrđuje tOčan odgovor: ''toooočnoooo'' ...Lalena wrote:Meni je ovaj put stvarno tako djelovalo... nisam ranije obracala paznju na to, ali pitanje tipa "koja je hladna boja na zastavi Alzira?"??? I jos Morana odgovori crvenaKatarinaKosaca wrote:
I potvrdila se teza da u završnoj potjeri lovac ima puno lakša pitanja nego ekipa.
Ali dobro, i to je igra.
-
kakavdanakneiskustvu
#222 Re: kviz potjera
mogao bi mirko ovo stići,18 tacnih odgovora
- Ridjobrki
#223 Re: kviz potjera
Čovječe...
-
kakavdanakneiskustvu
#224 Re: kviz potjera
u zadnjoj sekundi,naklon mirku