Nesto je do tebe , kod mene je sve ok.FMDzem wrote:Jel ovo jope ne radi?
Ili je sad nešto do mene..
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 1fceac9ce1winnie wrote:Imam KID8 na HS-u, jel' imam negdje te hrvatske RTL-ove?
Moderator: anex
Nesto je do tebe , kod mene je sve ok.FMDzem wrote:Jel ovo jope ne radi?
Ili je sad nešto do mene..
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 1fceac9ce1winnie wrote:Imam KID8 na HS-u, jel' imam negdje te hrvatske RTL-ove?
jesi li radio puni opseg skeniranja?ngog wrote:danas hs ukopcao digitalnu.od prije imam kablovsku.sony led je tv.cl modul stavljen,na par kanala uopste nema tona i kada ponovo pokusam preskenirati trazilica stane na 41 kanal i ne trazi dalje.jel se nekom sta slicno desavalo ?
cekaj 20 i meni tako stane i nakon 10-15 minuta nastavi dalje isto sony LED tvngog wrote:jesam.dodje do 41 kanala i stoji.cekao 15 min.
na history onome H se gubi tonngog wrote:probat cu.jeli se tebi desavalo ovo sa tonom na ftv,i jos par kanala ?
nije do kartica, ja nemam karticungog wrote:kontam da zamijenim za resiver.mozda im kartice ne valjaju ?
e to ti ne bih znao, ja nemam druge alternativengog wrote:kud moj majstore ne uzeh logosoft...
Kada sam prvi puta modul prikopčao i tehničari mi preskenirali, isto je tako bilo. Onda sam podesio opseg i pročepilo. Nigdje ne stane i čeka, nego stalno vrši skeniranje, s tim da se na početku treba strpiti (jer su prazne frekfencije). Ili nisi nešto dobro podesio, ili zovi njih da zamijene modul, ili šta već.ngog wrote:danas hs ukopcao digitalnu.od prije imam kablovsku.sony led je tv.cl modul stavljen,na par kanala uopste nema tona i kada ponovo pokusam preskenirati trazilica stane na 41 kanal i ne trazi dalje.jel se nekom sta slicno desavalo ?
Kako mislis ? Jel se to suska nesto oko prodaje HS-a ?MOSALJOZE wrote:Jel nas ovo Enes proda
Ci modul nedam pa da gori sve, bolji su tuneri na tv nego na tim telemachovim reciverima. Arene takodjer ne dam.The Realist wrote:Odavno već, ali sada se krenulo više spominjati, tj. izgleda da će se desiti uskoro. Fino pregledaj telemachove pakete, da znaš na šta prećii valjda im valjaju recieveri, ako njih trebamo uzeti (ja možda i uzmem radi boljeg EPG-a).
Dobro, Telemach ima bolju programsku semu, sta jest' jest', ali su skuplji. Mene bi 17KM vise izlazilo, nego na HS-u, ako bih htio sve ono sto imam ovdje, uracunam li i HBO. Istina, net je 40mbps, ali ja bih radije smanjio brzinu neta, a da jeftinije, ali hajde, prvih 12 mjeseci je isto skoro, a na kraju ipak bogatiju programsku semu dobijemo, te onaj D3GO.kakaljin wrote:Ci modul nedam pa da gori sve, bolji su tuneri na tv nego na tim telemachovim reciverima. Arene takodjer ne dam.The Realist wrote:Odavno već, ali sada se krenulo više spominjati, tj. izgleda da će se desiti uskoro. Fino pregledaj telemachove pakete, da znaš na šta prećii valjda im valjaju recieveri, ako njih trebamo uzeti (ja možda i uzmem radi boljeg EPG-a).
Prikljucak na HS sam papreno platio na pocetku i nedam da se mjenja programska sema vec moze samo da se dodaju kanali na postojucu semu. Iako telemach imam na drugoj lokaciji.
Nadam se da nece doci do prodaje iz cistog razloga da telemach pocne sa pravim monopolom, i onako vec monopolisticki se ponasa. Sta ce tek biti kada preuzme HS-a.
Sto se tice HEMA TV u ponudi telemacha, pa ta televizija je vec uveliko u ponudi BHT-a u Moja TV.
Tako da ta osnova za preuzimanje nakon ubacivanja HEMA TV u ponudu telemcaha nema osnova.
Ako kojim slucajem telemcah preuzme HS neka samo onda ubace kanale koje nema u HS-u a imaju u telemachu. Tako jedino da se dira sema, nikako da se izbaci bilo koji kanal iz ponude HS-a. Mi fakticki nista vise nebi mogli dobiti sto nema na HS-u osim usminkanih nekih opcija koje bi mozda neki koristili a neki ih nebi koristili.The Realist wrote:Dobro, Telemach ima bolju programsku semu, sta jest' jest', ali su skuplji. Mene bi 17KM vise izlazilo, nego na HS-u, ako bih htio sve ono sto imam ovdje, uracunam li i HBO. Istina, net je 40mbps, ali ja bih radije smanjio brzinu neta, a da jeftinije, ali hajde, prvih 12 mjeseci je isto skoro, a na kraju ipak bogatiju programsku semu dobijemo, te onaj D3GO.kakaljin wrote:Ci modul nedam pa da gori sve, bolji su tuneri na tv nego na tim telemachovim reciverima. Arene takodjer ne dam.The Realist wrote:Odavno već, ali sada se krenulo više spominjati, tj. izgleda da će se desiti uskoro. Fino pregledaj telemachove pakete, da znaš na šta prećii valjda im valjaju recieveri, ako njih trebamo uzeti (ja možda i uzmem radi boljeg EPG-a).
Prikljucak na HS sam papreno platio na pocetku i nedam da se mjenja programska sema vec moze samo da se dodaju kanali na postojucu semu. Iako telemach imam na drugoj lokaciji.
Nadam se da nece doci do prodaje iz cistog razloga da telemach pocne sa pravim monopolom, i onako vec monopolisticki se ponasa. Sta ce tek biti kada preuzme HS-a.
Sto se tice HEMA TV u ponudi telemacha, pa ta televizija je vec uveliko u ponudi BHT-a u Moja TV.
Tako da ta osnova za preuzimanje nakon ubacivanja HEMA TV u ponudu telemcaha nema osnova.
Ako oni njih preuzmu, radit će šta hoćekakaljin wrote:[
Ako kojim slucajem telemcah preuzme HS neka samo onda ubace kanale koje nema u HS-u a imaju u telemachu. Tako jedino da se dira sema, nikako da se izbaci bilo koji kanal iz ponude HS-a. Mi fakticki nista vise nebi mogli dobiti sto nema na HS-u osim usminkanih nekih opcija koje bi mozda neki koristili a neki ih nebi koristili.