Imao sinoć, trzala slika stalno, iako signal dobar. Sada ne znam, nisam gledao.udrigaMehmede wrote:jel ima neko problema sa RTL Hr
HS kablovska
Moderator: anex
-
The Realist
#9626 Re: HS kablovska
-
dorkcic
#9627 Re: HS kablovska
Meni svako malo Comedy Central zašteka, pa moram restartovat risiver. Sinoć ni to nije pomoglo, samo su se titlovi vidjeli, a ostali kanali su radili kako treba (čini mi se).
- O'zone
- Globalni moderator
#9628 Re: HS kablovska
VH1 classic svako malo zaključan i štopa, comedy central svako malo štopa. Sinoć nisu radili Pinkovi tek nakon reskeniranja proradili.dorkcic wrote:Meni svako malo Comedy Central zašteka, pa moram restartovat risiver. Sinoć ni to nije pomoglo, samo su se titlovi vidjeli, a ostali kanali su radili kako treba (čini mi se).
Imaju pravo puno problema u zadnje vrijeme
- Benq
#9629 Re: HS kablovska
http://www.teve.ba/article/18224/bhrt-n ... n-hd-kanal
Od 12. juna do 13. jula – 64. utakmice, specijalne studijske emisije, direktna javljanja iz Brazila, atraktivni gosti. Besplatan i najbolji signal u HD-u samo na BHRT-u. Redovnim plaćanjem RTV takse možete gledati Zmajeve u najkvalitetnijoj HD rezoluciji. Samo u programima Radio-televizije Bosne i Hercegovine!", saopšteno je sa BHRT-a.
-
Mustang1
#9630 Re: HS kablovska
Zakljucili smo to jarane davno .. Isto smo zakljucili i da nemaju nacina da puste samo onima koji placaju pretplatu .. Tako da neko nekome laze ovdje
- Benq
#9631 Re: HS kablovska
Vidjet cemo sta ce biti , imaju jos 5 dana da puste signal... ja samo kopiram nove vijesti da svi videMustang1 wrote:Zakljucili smo to jarane davno .. Isto smo zakljucili i da nemaju nacina da puste samo onima koji placaju pretplatu .. Tako da neko nekome laze ovdje
Last edited by Benq on 07/06/2014 13:44, edited 1 time in total.
- Benq
#9633 Re: HS kablovska
Pardon , ispravljenoMustang1 wrote:5 dana imaju
-
Mustang1
#9634 Re: HS kablovska
Ti stvarno mislis da oni nesto i za mjesec mogu uraditi po pitanju da samo pretplatnici dobiju HD ?
-
kakaljin
#9635 Re: HS kablovska
Moraju pustiti ranije da ne bude da nesto bude stopalo, jer su onda ndrljali od korisnika, ako kojim slucajem zastopa signal na utakmici pogotovo na nasim utakmicama.Benq wrote:Vidjet cemo sta ce biti , imaju jos 5 dana da puste signal... ja samo kopiram nove vijesti da svi videMustang1 wrote:Zakljucili smo to jarane davno .. Isto smo zakljucili i da nemaju nacina da puste samo onima koji placaju pretplatu .. Tako da neko nekome laze ovdje
- Benq
#9636 Re: HS kablovska
Slazem se , ima da ihkakaljin wrote:Moraju pustiti ranije da ne bude da nesto bude stopalo, jer su onda ndrljali od korisnika, ako kojim slucajem zastopa signal na utakmici pogotovo na nasim utakmicama.Benq wrote:Vidjet cemo sta ce biti , imaju jos 5 dana da puste signal... ja samo kopiram nove vijesti da svi videMustang1 wrote:Zakljucili smo to jarane davno .. Isto smo zakljucili i da nemaju nacina da puste samo onima koji placaju pretplatu .. Tako da neko nekome laze ovdje
- chakany
#9637 Re: HS kablovska
Postoji li ikakva mogućnost da teletekst na BHT 1 (digitalna TV), proradi do početka emitovanja svjetskog prvenstva u fudbalu?
Ni gospodin Poštovani se nije odavno oglasio
Kad da sam jučer čuo na BHT 1 Dnevniku, da se HD signal pušta u srijedu naveče.
Malo mi je to prekasno, ipak su ga trebali ranije pustiti, da ga malo testiraju prije.
Ni gospodin Poštovani se nije odavno oglasio
Malo mi je to prekasno, ipak su ga trebali ranije pustiti, da ga malo testiraju prije.
- Benq
#9638 Re: HS kablovska
Nije se oglasio , ali zato prate forum i ubacuju nove kanale (doduse sporo ali ubacuju).chakany wrote:Postoji li ikakva mogućnost da teletekst na BHT 1 (digitalna TV), proradi do početka emitovanja svjetskog prvenstva u fudbalu?
Ni gospodin Poštovani se nije odavno oglasio![]()
- chakany
#9639 Re: HS kablovska
Ma samo da naprave bolju sliku na Eurochannel-u, BHT1, i da ubace teletekst na OBN i RTRS, i super bi to bilo. Znam da ima teletekst na RTRS i OBN na digitali, ali eto ja ga nemamBenq wrote:Nije se oglasio , ali zato prate forum i ubacuju nove kanale (doduse sporo ali ubacuju).chakany wrote:Postoji li ikakva mogućnost da teletekst na BHT 1 (digitalna TV), proradi do početka emitovanja svjetskog prvenstva u fudbalu?
Ni gospodin Poštovani se nije odavno oglasio![]()
Govorim to zbog toga što mi je dosadilo da palim internet, ovako mi je lakše, pogledam šta ima sljedeće na teletekstu i to je to.
http://www.youtube.com/watch?v=7K1fo0tbeQE
Jedna motivirajuća pjesmica
- Haris033
#9640 Re: HS kablovska
Moji roditelji imaju HS digitalu, preko CI modula, i u zadnjih par mjeseci im se često gubi signal na HD kanalima, pa me zanima da li još neko ima sličnih problema, i ako ima da li su (i kako) iste uspjeli rješiti?
- Tech-l4
#9641 Re: HS kablovska
Ahahahahahahhahaha nadati se da necemoCyrax wrote:Ne bi me cudilo da otvaranje i prvih par tekmi fulimo.
I mi zahtjevamo i zahtjevamo HD BHT , kad ono dan prije pustaju a mi se raspravljamo i raspravljamo i ko je kriv, samo mogu BHT optuziti gdje sad tu HS kriv?chakany wrote: Kad da sam jučer čuo na BHT 1 Dnevniku, da se HD signal pušta u srijedu naveče.
Neko želi da se njegov kanal gleda i one proklete reklame bageri,kamioni i mesne prerađevine što iskaču po TV-u za vrijeme utakmica. Ne Hvala.Benq wrote:
FaceTV tj Senad je javno pozvao BHT da zajedno prenose utakmice , ako to BHT ne zeli , Senad je izjavio da ce oni svakako biti u Brazilu i prenositi utakmice. Ja samo prenosim ono sto sam vidio i cuo svojim usima na jednom centralnom dnevniku sa Senadom.
FACE TV je spreman platiti svoj dio učešća u ovom projektu, a prema Senadovim riječima – Face TV će biti u Brazilu sa ili bez BHRT-a.
- Tech-l4
#9642 Re: HS kablovska
Ja sam zvao/došli/riješili , vjerovatno nizak nivo signala.Haris033 wrote:Moji roditelji imaju HS digitalu, preko CI modula, i u zadnjih par mjeseci im se često gubi signal na HD kanalima, pa me zanima da li još neko ima sličnih problema, i ako ima da li su (i kako) iste uspjeli rješiti?
- Asamoah Gyan
#9643 Re: HS kablovska
posto sam laik da pitam ovako, da li ce slika na kablovksoj (obicni televizor) biti recimo kao prijenos lige prvaka na obn-u koji takođe ide u hd signalu? Samo da ne bude presovana onim crnim trakama kao i obicno kad je bht u pitanju.
- Benq
-
AdrianMole
#9645 Re: HS kablovska
Evo i Logosoftove obavijesti:
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga= ... ea5f600ac2
Ma vjerojatno će biti i u HS-u, jer će u protivnom izgubiti veliki broj korisnika,ali po običaju HS ide posljednji sa obavještenjima.Inače,mislim kako neće biti ujedno i nekih značajnih promjena u kvalitativnom smislu.Ova tri program na čekanju su(po mom sudu) vjerojatno RTL Plus,HTV 4 i Hajatovci.Mi samo možemo žalovati za programima tipa Cinestar,Kino tv,Cinemax,Viasat Nature,Klasik tv,Filmbox,Docubox...
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga= ... ea5f600ac2
Ma vjerojatno će biti i u HS-u, jer će u protivnom izgubiti veliki broj korisnika,ali po običaju HS ide posljednji sa obavještenjima.Inače,mislim kako neće biti ujedno i nekih značajnih promjena u kvalitativnom smislu.Ova tri program na čekanju su(po mom sudu) vjerojatno RTL Plus,HTV 4 i Hajatovci.Mi samo možemo žalovati za programima tipa Cinestar,Kino tv,Cinemax,Viasat Nature,Klasik tv,Filmbox,Docubox...
- vicious
#9646 Re: HS kablovska
Pa evo ima i na HS-u obavještenje:
http://www.hs-hkb.ba/2014/06/10/pratite ... ezoluciji/Poštovani korisnici,
sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da smo u saradnji sa BHRT-om izvršili potrebne pripreme za preuzimanje signala za praćenje Svjetskog prvenstva u HD rezoluciji.
Prema najavama BHRT-a, kanal bi trebao biti dostupan od 12.06.2014.
Uživajte u 64 utakmice vrhunskog fudbala u HD rezoluciji uz kablovske televizije M&H, HS i HKBnet.
Zajedno navijajmo za naše Zmajeve.
- TheWatcher
#9647 Re: HS kablovska
ja ocekujem da ce debili iz hs-a na celu sa debilom enesom dati obavijest negdje krajem jula

- fortaleza
#9648 Re: HS kablovska
Došao kraj jula.

-
The Realist
#9649 Re: HS kablovska
E ako mi opet bude signal loš u pm.... Popravilo se i onda sada opet nešto lošiji.
- Benq
#9650 Re: HS kablovska
A da ti ja iznajmim jedan stan u svojoj zgradi ? Signal odlican , neces imati problemaThe Realist wrote:E ako mi opet bude signal loš u pm.... Popravilo se i onda sada opet nešto lošiji.