Slika je ista.
HS kablovska
Moderator: anex
- zanimljiv
#9351 Re: HS kablovska
Pa zar je toliki problem stisnuti dugme i prebaciti na analognu ako vam je već važan teletekst.
Slika je ista.
Slika je ista.
-
rizibizi
#9352 Re: HS kablovska
Jeste problem, na mom tv-u je recimo bila situacija da ti prvo poredakanale s digitalne pa onda kanale sa analogne koji se zovu S-pa neki broj i hajd sad ti znaj koji tebi kanal treba. Zar je njima toliki problem da naprave da txt radi i na digitalnoj? Lakse je korisnika u zdrav mozak pa da salta kanale nego sjest par sati mozda i napraviti txt na svim kanalima na digitalnoj da te korisnici okolo ne prozivaju i ne ofiraju.
- chakany
#9353 Re: HS kablovska
Ma nije to ni sat vremena, vjeruj mi. Smiješno je da nema TXT na pomenutim kanalima, i nema ga zapravo mjesecima, ili možda godinama.rizibizi wrote:Jeste problem, na mom tv-u je recimo bila situacija da ti prvo poredakanale s digitalne pa onda kanale sa analogne koji se zovu S-pa neki broj i hajd sad ti znaj koji tebi kanal treba. Zar je njima toliki problem da naprave da txt radi i na digitalnoj? Lakse je korisnika u zdrav mozak pa da salta kanale nego sjest par sati mozda i napraviti txt na svim kanalima na digitalnoj da te korisnici okolo ne prozivaju i ne ofiraju.
To se bukvalno pritisne jedna tipka, i pojavi se TXT, ali šta ćeš ljudi lijeni, pa im se neda
I da, ne radi prevod na BBC Entertainment, evo krenuo gledati ove njihove britanske serije, ali nema prevoda
Ako već imamo pomenute kanale, onda se oni trebaju pojaviti u punom izdanju, a ne napola.
Znači TXT, i ostale stvari koje dolaze sa programom.
-
AdrianMole
#9354 Re: HS kablovska
Mislim kako više uopće nema prevoda na BBC Entertainment.Lokalizaciju tog programa je zapravo plaćao Telekom Srbije,a nedavno su ovaj program izbacili iz svoje programske sheme,pa je mislim samim tim prestala i lokalizacija tj.titlovi.Što je najgore, to se događa već drugi put.Šteta,ali mislim kako nije do HSchakany wrote: I da, ne radi prevod na BBC Entertainment, evo krenuo gledati ove njihove britanske serije, ali nema prevoda.
.
@MH Company
Mene više zanima što je sa EPG-om na kanalima:Eurosport,Eurosport2(HD i SD varijanta),Al Jaazera(HD i SD varijanta),Food Network(HD i SD varijanta) i OBN?Riječ je o vrlo gledanim kanalima ,a njihovo praćenje znatno otežava to što nema EPG-a.Provjereno na modulu i risiverima(Hema i Hema 2).Može li se ovaj problem riješiti u skorije vrijeme?Uljudno molim za odgovor.
- TheWatcher
#9355 Re: HS kablovska
sta je sa ovim rtl i pink kanalima, cijeli dan slika zaledjena majku vam jebem lopovsku, bagro seljacka i lopovska
- kemox
#9356 Re: HS kablovska
Hoće li biti kakvih novina internet ili kablovska?
Nisu nam odavno ništa dali !
Nisu nam odavno ništa dali !
- van helsing
#9357 Re: HS kablovska
Kako nisu,povecali su brzine neta?
- Benq
#9358 Re: HS kablovska
Kod mene sve odlicno radi.TheWatcher wrote:sta je sa ovim rtl i pink kanalima, cijeli dan slika zaledjena majku vam jebem lopovsku, bagro seljacka i lopovska
- zanimljiv
#9359 Re: HS kablovska
Nisu ih povećali već više od 2 godine.van helsing wrote:Kako nisu,povecali su brzine neta?
One reklame samo promovišu trenutnu ponudu, happy hour i dalje isti...
-
kakaljin
#9360 Re: HS kablovska
Brzine interneta su solidne, trebali bi se posvetiti vise tv programima i kvalitetu slike i opcija na digitalnoj tv (epg, snimalica, teletekst, itd)zanimljiv wrote:Nisu ih povećali već više od 2 godine.van helsing wrote:Kako nisu,povecali su brzine neta?
One reklame samo promovišu trenutnu ponudu, happy hour i dalje isti...
- Kal El
#9361 Re: HS kablovska
Ja ako se dobro sjećam 2013 su povećali brzinu, kad su se takmičili sa Telemachom 
- elfa
#9362 Re: HS kablovska
uh sav se preznojih steka youtube ko teletext

- emcagaTM87
#9363 Re: HS kablovska
jel imate EPG na pink action, pink action 2, pink movies i 2 ? digitala KID 8, CL modul ???
- Benq
#9364 Re: HS kablovska
Kod mene ima (KID22, CI modul) , samo sto im je EPG ne daj Boze nikom a cesto ga uopste i ne bude po par sati.emcagaTM87 wrote:jel imate EPG na pink action, pink action 2, pink movies i 2 ? digitala KID 8, CL modul ???
- emcagaTM87
#9365 Re: HS kablovska
konacno da i ja dobijem EPG.imao prije i najedanput nestadose.sad PRESKENIRA frek.ponovo tu.Benq wrote:Kod mene ima (KID22, CI modul) , samo sto im je EPG ne daj Boze nikom a cesto ga uopste i ne bude po par sati.emcagaTM87 wrote:jel imate EPG na pink action, pink action 2, pink movies i 2 ? digitala KID 8, CL modul ???
- MH i HS kablovska
#9366 Re: HS kablovska
Kao što smo ranije odgovorili (par postova prije), TXT na kanalima OBN i RTRS su već uključeni, ukoliko ih nemate na svom TV prijemniku potrebno je da preskenirate frekvencije navedenih kanala. Zbog određenih tehničkih problema, TXT na BHT trenutno nije aktivan, nadamo se da će u što skorijem roku ponovno biti dostupan.direktni wrote:Ponavljam pitanje. Zvao sam ih isti dan kada sam ovo i napisao i rekli su da će to srediti za para dana. Prošlo već osam. Što se zajebavate sa kupcima?direktni wrote:Šta je sa TTX, na BHT, OBN, RTRS na digitalnoj paket KID8? Nema ga nikako.
- chakany
#9367 Re: HS kablovska
Preskenirao sve, i ručno i automatski, teletexta na pomenutim kanalima mi još uvijek nemaMH i HS kablovska wrote:Kao što smo ranije odgovorili (par postova prije), TXT na kanalima OBN i RTRS su već uključeni, ukoliko ih nemate na svom TV prijemniku potrebno je da preskenirate frekvencije navedenih kanala. Zbog određenih tehničkih problema, TXT na BHT trenutno nije aktivan, nadamo se da će u što skorijem roku ponovno biti dostupan.direktni wrote:Ponavljam pitanje. Zvao sam ih isti dan kada sam ovo i napisao i rekli su da će to srediti za para dana. Prošlo već osam. Što se zajebavate sa kupcima?direktni wrote:Šta je sa TTX, na BHT, OBN, RTRS na digitalnoj paket KID8? Nema ga nikako.
-
The Realist
#9368 Re: HS kablovska
Ali kako kod nekoga ima, kod nekoga nema? Da nije ipak šta kod tebe, ili?
- Benq
#9369 Re: HS kablovska
TXT radi kod mene odlicno na oba kanala.
- rimac
#9370 Re: HS kablovska
RTL Kockika za djecu bi bio veliki plus za djecu. Imaju puno crtanih ali i edukativnih programa... SVe sinhronizirano... Please....
-
The Realist
#9371 Re: HS kablovska
+1 Definitivno mi treba ovo, fali kanala sa sinhronizacijom.rimac wrote:RTL Kockika za djecu bi bio veliki plus za djecu. Imaju puno crtanih ali i edukativnih programa... SVe sinhronizirano... Please....
-
kakaljin
#9372 Re: HS kablovska
Slabo ima kanala sa sinhronizaciom na bosanski, vjerovatno nikako.The Realist wrote:+1 Definitivno mi treba ovo, fali kanala sa sinhronizacijom.rimac wrote:RTL Kockika za djecu bi bio veliki plus za djecu. Imaju puno crtanih ali i edukativnih programa... SVe sinhronizirano... Please....
- chakany
#9373 Re: HS kablovska
+1, RTL Kockica bi bio pun pogodak. Kada su napisali prije par mjeseci kako uvode kanale iz grupacije RTL, mislio sam da ćemo dobiti i ostale RTL kanale (RTL Kockica i RTL Plus), ali eto nismo.kakaljin wrote:Slabo ima kanala sa sinhronizaciom na bosanski, vjerovatno nikako.The Realist wrote:+1 Definitivno mi treba ovo, fali kanala sa sinhronizacijom.rimac wrote:RTL Kockika za djecu bi bio veliki plus za djecu. Imaju puno crtanih ali i edukativnih programa... SVe sinhronizirano... Please....
RTL Kockica je namjenjena isključivo djeci i tinejdžerima, imaju dosta emisija sa sinhronizacijom, kao i tinejdžerskih serija.
Pa i Leteći medvjedići su tamo
- Benq
#9374 Re: HS kablovska
Sta je ovo sa RTL-om ? Trebala biti serija "Kriza" a umjesto toga dobili smo kodiran program ? Jel se sad i ova serija mora zatamnit ? 
EDIT : Definitivno su je zatamnili , svaka vam cast HS
, skoro sve sto valja obavezno se zatamni.
Obavjestenje bilo na portalu ali je blagovremeno uklonjeno... evo google pretraga:
http://pokit.org/get/?15c7e88b3eecf82b4 ... 88cb0a.jpg
EDIT : Definitivno su je zatamnili , svaka vam cast HS
Obavjestenje bilo na portalu ali je blagovremeno uklonjeno... evo google pretraga:
- TheWatcher
#9375 Re: HS kablovska
Benq wrote:Sta je ovo sa RTL-om ? Trebala biti serija "Kriza" a umjesto toga dobili smo kodiran program ? Jel se sad i ova serija mora zatamnit ?
EDIT : Definitivno su je zatamnili , svaka vam cast HS, skoro sve sto valja obavezno se zatamni.
ostavite vase podatke u inbox