HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
samir_smts

#8976 Re: HS kablovska

Post by samir_smts »

sinoc imo neki dernek i sad vidim daljinski od digitalne prepolovljen na pola :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

kakva je sad procedura za to i koliko kosta novi ?
The Realist

#8977 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/

Evo ponuda ovih paketa vezanih za telefoniju.

Ako moze neko reci koliko sada ovdje odlazi na telefon (pretpostavljam da je to 12KM), koliko od toga predstavlja bonus koji mozemo trositi, prije nego krene dodatna naplata, te da li ovih 0,03pf + pdv (ili je pdv uracunat) se odbija PRVO OD BONUSA, pa tek nakon sto isti iskoristimo se posebno naplacuje, ili se odmah posebno odbija.

Pretpostavljam da njih uposlenik moze da nam odgovori na ovo.

Unaprijed zahvaljujem.
Benq

#8978 Re: HS kablovska

Post by Benq »

The Realist wrote:http://www.hs-hkb.ba/2014/02/21/novi-pa ... 1-03-2014/

Ako moze neko reci koliko sada ovdje odlazi na telefon (pretpostavljam da je to 12KM), koliko od toga predstavlja bonus koji mozemo trositi, prije nego krene dodatna naplata, te da li ovih 0,03pf + pdv (ili je pdv uracunat) se odbija PRVO OD BONUSA, pa tek nakon sto isti iskoristimo se posebno naplacuje, ili se odmah posebno odbija.

Unaprijed zahvaljujem.
Nista ovdje ne pise sto nismo vec odavno znali , ovo nije novitet nikakav samo su rasporedili pakete. Gdje su cijene pojedinacno za Flat telefon ? Kao sto ima u starom cjenovniku Q1 i Q2 , ovdje samo pise taj i taj paket VEC OD xxKM , nista konkretno nema. Ja imam KID22 + Fixni koji placam 9,50KM (uz bonus 4KM prema mobilnoj) , a koliko je sad flat u tom paketu , ima li kakvih bonusa ? Nista oni jos nisu rekli.
MH i HS kablovska

#8979 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

Unaprijed zahvaljujem.
Poštovani,
pakete telefonije koji su sadržani u Flat paketima možete vidjeti u nastavku obavještenja koje ste naveli.
Odgovori na Vaša pitanja: u sklopu Flat paketa na telefoniju odlazi 12 KM (paketi QDuo F, QTrio F i Q2 F).
Pretpostavljam da mislite na bonus od 4,70 KM koji je u sklopu Q2 paketa - taj bonus nije sadržan u Flat paketima, ali imate besplatne razgovore prema fiksnim mrežama.
Cijena uspostave poziva 0,03KM je sa uračunatim PDVom.
Svi dosadašnji paketi ostaju na snazi, tako da možete zadržati trenutni paket koji koristite ili preci na jedan od novih paketa, zavisno od Vaših potreba.
MH i HS kablovska

#8980 Re: HS kablovska

Benq wrote:

Unaprijed zahvaljujem.
Nista ovdje ne pise sto nismo vec odavno znali , ovo nije novitet nikakav samo su rasporedili pakete. Gdje su cijene pojedinacno za Flat telefon ? Kao sto ima u starom cjenovniku Q1 i Q2 , ovdje samo pise taj i taj paket VEC OD xxKM , nista konkretno nema. Ja imam KID22 + Fixni koji placam 9,50KM (uz bonus 4KM prema mobilnoj) , a koliko je sad flat u tom paketu , ima li kakvih bonusa ? Nista oni jos nisu rekli.
U prethodnom postu je odgovoreno i na Vaša pitanja.
van helsing

#8981 Re: HS kablovska

Post by van helsing »

Steta sto na ovom Trio Flat nije malo veca brzina neta,npr.10/2mbps.

Sent from my iPhone using Tapatalk
MH i HS kablovska

#8982 Re: HS kablovska

van helsing wrote:Steta sto na ovom Trio Flat nije malo veca brzina neta,npr.10/2mbps.

Brzina interneta u Trio paketu odgovara brzini interneta Standard paketa :
osnovna brzina je 6/1.5 Mbps (u terminu od 17h do 00h) i brzina 12/1.5 Mbps (u terminu od 00h do 17h).
Benq

#8983 Re: HS kablovska

Post by Benq »

Hvala HS na brzom odgovoru :thumbup: . Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala :sabur:
MH i HS kablovska

#8984 Re: HS kablovska

Benq wrote:Hvala HS na brzom odgovoru :thumbup: . Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala :sabur:
Početkom naredne sedmice imat ćemo za Vas konkretne informacije koje se tiću poboljšanja programske sheme :-D
kakaljin

#8985 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

MH i HS kablovska wrote:
Benq wrote:Hvala HS na brzom odgovoru :thumbup: . Ajd se sad bazirajte na programsku shemu da dobijemo tih par kanala :sabur:
Početkom naredne sedmice imat ćemo za Vas konkretne informacije koje se tiću poboljšanja programske sheme :-D

Nadamo se da ce od pocetka slijdeceg mjeseca biti u programskoj semi oni kanali koji svi mi trazimo ko vasi korisnici i da ce te izaci u susret korisnicima.
Benq

#8986 Re: HS kablovska

Post by Benq »

MH i HS kablovska wrote:
Too :hajmooo:

Znaci Sport Klub kanale koje raja mjesecima traze :)
Pink Comedy , Pink Horror , Ginx :trep:
chakany

#8987 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Benq wrote:
MH i HS kablovska wrote:

+ B92, Prva, RTS 1, RTS 2, AXN Spin, Klasik TV, Viasat Nature... Ne treba baš sve ovo uvesti, ali nešto od ovoga bi bilo super :-D
kakaljin

#8988 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

uskrsno_respo wrote:sto se mene tice nek puste taj viasat nature pink comedy i sk eto ovo ostalo mi je svejedno al nije an odmet
neka sve ubace ili kazu da ce svi biti ubaceni u odredjenom vremenu. I neka ako treba da naprave pakete da svi korisnici budu zadovojni.
Benq

#8989 Re: HS kablovska

Post by Benq »

uskrsno_respo wrote:znaci nece iznevjeriti ni ovog prvog marta
Nece , i prosle godine je u martu bilo noviteta i za fiksni telefon i za kanale , pa ce tako i ove godine.
Spaken

#8990 Re: HS kablovska

Post by Spaken »

Ma nek se samo nesto desava :-) Al zar vam nije jasno iz ranijih postova i odgovora da kanale susjeda Prva, B92 i sl. ne mogu uvest tako da ih ja i ne ocekujem, al valjda imaju nesto drugo u planu :-D
samir_smts

#8991 Re: HS kablovska

Post by samir_smts »

moze li neko meni reci koliko kosta novi daljinski za digitalu
laik1981

#8992 Re: Odg: HS kablovska

Post by laik1981 »

samir_smts wrote:moze li neko meni reci koliko kosta novi daljinski za digitalu
Haj slikaj daljinski. Ako je onaj stari hema daći ti ga ja dzabe. Kada su mi mijenjali reciver osto daljinski.

Sto se cijene kod njih tice najbolje da njih nazoves i pitaš.
van helsing

#8993 HS kablovska

Post by van helsing »

Koji ti je tacan model Sharp tv-a? Ako ne znas,pogledaj sa strane tv-a imas li mjesto za modul,obicno je oznaka CI .

The Realist

#8994 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

MH i HS kablovska wrote: Poštovani,
pakete telefonije koji su sadržani u Flat paketima možete vidjeti u nastavku obavještenja koje ste naveli.
Odgovori na Vaša pitanja: u sklopu Flat paketa na telefoniju odlazi 12 KM (paketi QDuo F, QTrio F i Q2 F).
Pretpostavljam da mislite na bonus od 4,70 KM koji je u sklopu Q2 paketa - taj bonus nije sadržan u Flat paketima, ali imate besplatne razgovore prema fiksnim mrežama.
Cijena uspostave poziva 0,03KM je sa uračunatim PDVom.
Svi dosadašnji paketi ostaju na snazi, tako da možete zadržati trenutni paket koji koristite ili preci na jedan od novih paketa, zavisno od Vaših potreba.
Hvala na odgovoru, to me zanimalo.

Sada cekamo te nove kanale :).

I da, je li odgovoreno, kada ce biti ovi novi recieveri na stanju opet (SD recieveri).
MOSALJOZE

#8995 Re: HS kablovska

Post by MOSALJOZE »

Benq wrote:
MH i HS kablovska wrote:

Meni više ne treba
kloniran

#8996 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

Mene bi iznenadili jedino sa jednim LCD tv na poklon :trep:

I da vise ne hebu sa ovim hapi satom :twisted:
rizibizi

#8997 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

Postovani moze li odgovor na pitanje koje evo vec treci put postavljam.Kada cete mi moci zamjeniti HEMa risivere za HEMA 2 risivere?
Spaken

#8998 Re: HS kablovska

Post by Spaken »

Pink horror i comedy :thumbup: obavještenje na njihovoj stranici :D
kakaljin

#8999 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Spaken wrote:Pink horror i comedy :thumbup: obavještenje na njihovoj stranici :D
Novi programi iz Pink paketa u DTV programskoj shemi u kojima ćete moći uživati su :

Pink Comedy na 362 MHz ;
Pink Pedia na 634 MHz ( umjesto Pink Nostalgia );
Pink Horor na 650 MHz ( umjesto Pink Fashion );
Pink Western na 674 MHz ( umjesto Pink Music 2 );

Zasto ukidaju Pink Nostalgija ima puno gorih kanala koje mogu zamjeniti od ovoga. Ovaj je dobar kanal za domacu zabavnu muziku koja se slusala 90 ih godina
TheWatcher

#9000 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

sta je sa analognom DEBILI RETARDIRANI :oops:
Locked