HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
theprodigy

#8901 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

AdrianMole wrote:Pink uvodi ovoga mjeseca još osam novih kanala :Pink Western,Pink Classic,Pink Style,Pink Grand i Pink Erotica 1,2,3,4.Na HS-ovoj facebook stranici otvorili su glasovanje o dodatnim Pink kanalima.Meni osobno bi pored Comedy i Horror bili zanimljivi i Pinkpedia(daje klasične dokumetarce kojih sve manje ima na Discovery i NG programima),Pink Classic i Pink Style.Mislim kako još barem par pinkova upada u shemu :D
mislim da nas ovaj pink grand nece fuliti, koliko sam vidio na glasanju na fb stranici, nema ponudjena pinkpedia?
sarajlija1971

#8902 Re: HS kablovska

Post by sarajlija1971 »

Bilo bi lijepo da u analognu shemu ubacite RTV TK (Televizija tuzlanskog kantona) da mozemo da pratimo desavanja u Tuzli ovih dana.

Hvala
Darh Wader

#8903 Re: HS kablovska

Post by Darh Wader »

Adriatic wrote:Šta je sa Sport klubom sad?
Koji je problem sad?
Isteklo je 30 dana.

I mene zanima,nekako se priča o Sport Klubu stišala.
mixone1995

#8904 Re: HS kablovska

Post by mixone1995 »

Ma ljudi nikad nista nece biti od SportKluba, sta vam je ... :-) Vi stvarno niste normalni ako se imalo nadate da ce ih nekada ubaciti ... :skoljka:
van helsing

#8905 Re: HS kablovska

Post by van helsing »

sarajlija1971 wrote:Bilo bi lijepo da u analognu shemu ubacite RTV TK (Televizija tuzlanskog kantona) da mozemo da pratimo desavanja u Tuzli ovih dana.

Hvala
Vjeruj da skroz slabo izvjestavaju.
A nisu nimalo "pristrasni" vlasti u TK :mrgreen: .
jastuk1

#8906 Re: HS kablovska

Post by jastuk1 »

AdrianMole wrote:Pink uvodi ovoga mjeseca još osam novih kanala :Pink Western,Pink Classic,Pink Style,Pink Grand i Pink Erotica 1,2,3,4.Na HS-ovoj facebook stranici otvorili su glasovanje o dodatnim Pink kanalima.Meni osobno bi pored Comedy i Horror bili zanimljivi i Pinkpedia(daje klasične dokumetarce kojih sve manje ima na Discovery i NG programima),Pink Classic i Pink Style.Mislim kako još barem par pinkova upada u shemu :D
PINK LIVE trebaju uvest. Jer za PINK LIVE nema alternative na youtubu ni niđe. ZA ove druge ima alternativa.
PINK LIVE trebaju uvest. Jer za PINK LIVE nema alternative na youtubu ni niđe. ZA ove druge ima alternativa.
PINK LIVE trebaju uvest. Jer za PINK LIVE nema alternative na youtubu ni niđe. ZA ove druge ima alternativa. :!: :!: :!:
extremebit

#8907 Re: HS kablovska

Post by extremebit »

Maharadza wrote:
uskrsno_respo wrote:Sta vam je taj ginx? Mislim sta oni pustaju?
http://ginx.tv/

Britanski kanal koji kao jedini u svijetu 24h emituje samo i isključivo sadržaj o gaming-u, bilo o konzolaškim igrama (next gen., current gen., uključujući "manje" konzole; PSVita, Nintendo 3DS itd.) tako i o PC igrama, kao i emisije o tehnologiji uopšte npr. Planet of the apps gdje rade preglede i testiranja najnovijih app-ova za pametne telefone (iOS, Android), korisne savjete, razglabanja o tehnologiji itd. ugl. ko voli igre i tehnologiju uopšte - must have kanal! Pratim ga gotovo 2 god. otkad imam ovu D3 od Telemach-a (prošireni paket) i mogu reći da je jedan od jačih "exclusive" kanala koje imaju! Naravno, titlovan je u potpunosti (osim par Live emisija, npr. sa E3 konferencije i sl.)! :thumbup:
Mislim da je jako malo ljudi imalo priliku gledati ovaj kanal pa zbog toga i nije bas toliko tražen, ali vjerujem kako većina nas forumaša volimo emisije o tehnologij, aplikacijama, gamingu i sl. Vjerujte da od 140 kanala koliko ima na HS digitalnoj, gledam samo Discovery Science.

Ako mislite poboljšati uslugu od vas tražim uvođenje GINX kanala i naravno Sport klubova, tek onda bih mogao reći kako sam zadovoljan uslugom i kako nemam potrebe prelaziti na Telemach.
devito

#8908 Re: HS kablovska

Post by devito »

Ma samo Sport Klub <3

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Maharadza

#8909 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

extremebit wrote:
Maharadza wrote:
uskrsno_respo wrote:Sta vam je taj ginx? Mislim sta oni pustaju?
http://ginx.tv/

Britanski kanal koji kao jedini u svijetu 24h emituje samo i isključivo sadržaj o gaming-u, bilo o konzolaškim igrama (next gen., current gen., uključujući "manje" konzole; PSVita, Nintendo 3DS itd.) tako i o PC igrama, kao i emisije o tehnologiji uopšte npr. Planet of the apps gdje rade preglede i testiranja najnovijih app-ova za pametne telefone (iOS, Android), korisne savjete, razglabanja o tehnologiji itd. ugl. ko voli igre i tehnologiju uopšte - must have kanal! Pratim ga gotovo 2 god. otkad imam ovu D3 od Telemach-a (prošireni paket) i mogu reći da je jedan od jačih "exclusive" kanala koje imaju! Naravno, titlovan je u potpunosti (osim par Live emisija, npr. sa E3 konferencije i sl.)! :thumbup:
Mislim da je jako malo ljudi imalo priliku gledati ovaj kanal pa zbog toga i nije bas toliko tražen, ali vjerujem kako većina nas forumaša volimo emisije o tehnologij, aplikacijama, gamingu i sl. Vjerujte da od 140 kanala koliko ima na HS digitalnoj, gledam samo Discovery Science.

Ako mislite poboljšati uslugu od vas tražim uvođenje GINX kanala i naravno Sport klubova, tek onda bih mogao reći kako sam zadovoljan uslugom i kako nemam potrebe prelaziti na Telemach.
Istina da Ginx uglavnom emituje gaming emisije ali ima i nekih o tehnologiji "generalno" tj. analiza razvoja svih aspekata tehnologije, pogotovu Planet of the Apps gdje redovno razglabaju o uticaju smartphone-a na živote ljudi trenutno i koliko zapravo ovisimo od istih u svakodnevnom' životu itd. Znači nisu samo "dječije" analize mario kart-a i sl. (mada ih ima :mrgreen: ) ali itekako i ozbiljnije reportaže i rasprave o tehnologiji i kako je ista uticala i utiče na naše živote! :thumbup:

Moram također napomenuti da kanal nije bio baš najbolje titlovan do unazad par mjeseci! Također je EPG bio totalno pogrešan tako da nisi zapravo znao nikada šta slijedi niti mogao "planirati" gledanje neke emisije u nekom' određenom terminu koji ti odg. Srećom to su u posljednje vrijeme drastično popravili, kako su dodavali nove kanale tako su valjda i skontali da moraju i ove postojeće malo "ispeglati" da sve fercera kako treba i da EPG mora biti precizan, kao što jeste trenutno! :thumbup:
jastuk1

#8910 Re: HS kablovska

Post by jastuk1 »

Maharadza wrote:
Istina da Ginx uglavnom emituje gaming emisije ali ima i nekih o tehnologiji "generalno" tj. analiza razvoja svih aspekata tehnologije, pogotovu Planet of the Apps gdje redovno razglabaju o uticaju smartphone-a na živote ljudi trenutno i koliko zapravo ovisimo od istih u svakodnevnom' životu itd. Znači nisu samo "dječije" analize mario kart-a i sl. (mada ih ima :mrgreen: ) ali itekako i ozbiljnije reportaže i rasprave o tehnologiji i kako je ista uticala i utiče na naše živote! :thumbup:

Moram također napomenuti da kanal nije bio baš najbolje titlovan do unazad par mjeseci! Također je EPG bio totalno pogrešan tako da nisi zapravo znao nikada šta slijedi niti mogao "planirati" gledanje neke emisije u nekom' određenom terminu koji ti odg. Srećom to su u posljednje vrijeme drastično popravili, kako su dodavali nove kanale tako su valjda i skontali da moraju i ove postojeće malo "ispeglati" da sve fercera kako treba i da EPG mora biti precizan, kao što jeste trenutno! :thumbup:
Pobogu zar sve te geming-šmejming i apps blaaps i triliJoni recenzija i šta već VEEEEEEEEĆ sve ne - već nema na jutjubeTU? Još moš nać i omiljenog recenzenta za igrice, smartofone itd. A na kanalu si zapeo sa voditeljem kojeg ti oni serviraju i koji ti se možebit nesviĐa.

Fakat MaharaĐa. PremeHak ti taj Đinks. :lol:
yoyo

#8911 Re: HS kablovska

Post by yoyo »

Svaka cast HS ovo je extra potez sa rtl i rtl2. :bih: :bih:
sarajlija1971

#8912 Re: HS kablovska

Post by sarajlija1971 »

van helsing wrote:
sarajlija1971 wrote:Bilo bi lijepo da u analognu shemu ubacite RTV TK (Televizija tuzlanskog kantona) da mozemo da pratimo desavanja u Tuzli ovih dana.

Hvala
Vjeruj da skroz slabo izvjestavaju.
A nisu nimalo "pristrasni" vlasti u TK :mrgreen: .
Hvala
matematicar_teski

#8913 Re: HS kablovska

Post by matematicar_teski »

koje su frekvencije rtl ovi ti ?
chakany

#8914 Re: HS kablovska

Post by chakany »

Da li u skorije vrijeme možemo očekivati teletext na : OBN-u, RTRS-u, RTS-u (digitalna televizija) ?

http://www.rts.rs/page/rts/sr/Dijaspora ... S+SAT.html

Postoji teletekst na RTS SAT
AdrianMole

#8915 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

chakany wrote:Da li u skorije vrijeme možemo očekivati teletext na : OBN-u, RTRS-u, RTS-u (digitalna televizija) ?

Kod mene postoji teletext na OBN-u , RTRS i na risiveru i na modulu.RTS SAT nema ,iako u stvarnosti postoji.
Maharadza

#8916 Re: HS kablovska

Post by Maharadza »

jastuk1 wrote:
Maharadza wrote:

Pobogu zar sve te geming-šmejming i apps blaaps i triliJoni recenzija i šta već VEEEEEEEEĆ sve ne - već nema na jutjubeTU? Još moš nać i omiljenog recenzenta za igrice, smartofone itd. A na kanalu si zapeo sa voditeljem kojeg ti oni serviraju i koji ti se možebit nesviĐa.

Fakat MaharaĐa.PremeHak ti taj Đinks. :lol:
Ni blizu koliko je tebi "mehak" taj pokušaj sarkazma! :lol:

I ne moraš hejtati, možda vam se enes smiluje pa ubaci još koji pink a kako ih je onaj Miloševićev haver počeo štancati, uskoro bi mogao izbaciti i svoj pinkGames! :mrgreen:
chakany

#8917 Re: HS kablovska

Post by chakany »

AdrianMole wrote:
chakany wrote:Da li u skorije vrijeme možemo očekivati teletext na : OBN-u, RTRS-u, RTS-u (digitalna televizija) ?

Kod mene postoji teletext na OBN-u , RTRS i na risiveru i na modulu.RTS SAT nema ,iako u stvarnosti postoji.
Kod mene nema teleteksta na tim kanalima, u pitanju je digitalna.
uncas

#8918 Re: HS kablovska

Post by uncas »

Nema neta na šipu majku vam jebem

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
rizibizi

#8919 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

Kad ti stigne net nadji bonton u pdf-u pa prelistaj.
matematicar_teski

#8920 Re: HS kablovska

Post by matematicar_teski »

matematicar_teski wrote:koje su frekvencije rtl ovi ti ?
Benq

#8921 Re: HS kablovska

Post by Benq »

uncas wrote:Nema neta na šipu majku vam jebem

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
rizibizi wrote:Kad ti stigne net nadji bonton u pdf-u pa prelistaj.
:lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
dzeno123

#8922 Re: HS kablovska

Post by dzeno123 »

Pa da li je moguce da su ukinuli ARENE na digitalnoj?

EDIT : Ipak samo zastopao strasni Hema resiver.
mixone1995

#8923 Re: HS kablovska

Post by mixone1995 »

dzeno123 wrote:EDIT : Ipak samo zastopao strasni Hema resiver.
:lol: :lol: :lol:

Da hoce u narednih nekoliko dana barem ubaciti one pink kanale tipa horror, comedy i sl .. :)
BIONA

#8924 Re: HS kablovska

Post by BIONA »

I ja glasam za pink horor i comedy :thumbup:
chakany

#8925 Re: HS kablovska

Post by chakany »

BIONA wrote:I ja glasam za pink horor i comedy :thumbup:
Ja bih B92, PRVU, HAPPY TV, RTS 1 i RTS 2, ali pusti snovi, sinko moj. Pusti snovi :(
Locked