Ima kod mene.BIONA wrote:Zasto nema kablovske zadnjig pola sata?
HS kablovska
Moderator: anex
- dinooh
#8551 Re: HS kablovska
-
BIONA
- Kal El
#8553 Re: HS kablovska
Kod mene ima,da neko(telemach
) nije zapalio ono kućište za HS?
Ljudi tj. HS, dole u dnevnoj imam Digitalnu,sad hoću i gore digitalnu (u sobi) jeli se plača drugi resiver ili kako to ide? Vjerujem da ne mogu nekako čepnuti signal od mojih dole
Ljudi tj. HS, dole u dnevnoj imam Digitalnu,sad hoću i gore digitalnu (u sobi) jeli se plača drugi resiver ili kako to ide? Vjerujem da ne mogu nekako čepnuti signal od mojih dole
-
BIONA
#8554 Re: HS kablovska
Evo doslo upravo, prepala sam se 
- chakany
#8555 Re: HS kablovska
Drage moje forumašice i forumaši,
od srca vam želim sretnu Novu 2014. godinu.
Da se što manje svađate na ovoj temi, i da čitamo uvijek samo dobre stvari ovdje.
HS-u želim sve najbolje, i da nas obraduje sa kojim kanalima u Novoj godini
VESELOOOOOOOO!!!
Da se što manje svađate na ovoj temi, i da čitamo uvijek samo dobre stvari ovdje.
HS-u želim sve najbolje, i da nas obraduje sa kojim kanalima u Novoj godini
VESELOOOOOOOO!!!
- Kal El
#8556 Re: HS kablovska
I još većom brzinom interneta,iako sam veoma zadovoljanchakany wrote:Drage moje forumašice i forumaši,
HS-u želim sve najbolje, i da nas obraduje sa kojim kanalima u Novoj godini![]()
VESELOOOOOOOO!!!
- dinooh
#8557 Re: HS kablovska
hah veca, dobar im je net, a sigurno ce doci do povecanja.Kal El wrote:I još većom brzinom interneta,iako sam veoma zadovoljanchakany wrote:Drage moje forumašice i forumaši,
HS-u želim sve najbolje, i da nas obraduje sa kojim kanalima u Novoj godini![]()
VESELOOOOOOOO!!!
Kad se sjetim 2009. godine prikljucio njihov net 15KM 1,2mbit/sek
2013. godina 12mbit/sek povecali za 10 puta brzinu u 4 godine
- Kal El
#8558 Re: HS kablovska
A znam družedinooh wrote:hah veca, dobar im je net, a sigurno ce doci do povecanja.Kal El wrote:I još većom brzinom interneta,iako sam veoma zadovoljanchakany wrote:Drage moje forumašice i forumaši,
VESELOOOOOOOO!!!
Kad se sjetim 2009. godine prikljucio njihov net 15KM 1,2mbit/sek
2013. godina 12mbit/sek povecali za 10 puta brzinu u 4 godine
- dinooh
#8559 Re: HS kablovska
ja necu da mjenjam paket jer koristim Eronet kod kuce koji se u te 4 godine nije promjenio 4mbit/sek a placam oko 40KM.
Bila bi prevelika razlika da skida na HS 3 MB a u eronetu 400 kb. Kostalo bi puno zivaca...
Bila bi prevelika razlika da skida na HS 3 MB a u eronetu 400 kb. Kostalo bi puno zivaca...
- kemox
#8560 Re: HS kablovska
Moja je želja poznata hoću da mi proradi frekvencia 634chakany wrote:Drage moje forumašice i forumaši,
VESELOOOOOOOO!!!
samo da se ovi HS-ovci ne naljute na mene što mi uredno naplaćuju pretplatu a njihova usluga falsh
a to koliko je brz internet smješno je reći brz kad se uporedi sa drugim zemljama
download na 100. smo mjestu http://www.netindex.com/upload/allcountries/
upload na 155. smo mjestu http://www.netindex.com/upload/allcountries/
HS-ovci su se hvalili nedavno da su MAJORS ISPS u BiH ovdje stoji
1. GLOBAL INTERNET d.o.o. Novi Travnik
18.62 Mbps
Evo linka http://www.netindex.com/download/2,123/ ... rzegovina/
HEHEHEHHEH
Evo lažirane njihive slike za najbrži internet 27.14 Mbps kako sad odjednom 13.36 Mbps
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 3170_o.jpg
Last edited by kemox on 01/01/2014 17:51, edited 1 time in total.
-
The Realist
#8561 Re: HS kablovska
Da, mora se kupiti reciever, mislim da je 49,90KM SD i nešto skuplji HD, ali nisam siguran.Kal El wrote:Kod mene ima,da neko(telemach) nije zapalio ono kućište za HS?
![]()
- Kal El
#8562 Re: HS kablovska
Hvala puno na odgovoruThe Realist wrote:Da, mora se kupiti reciever, mislim da je 49,90KM SD i nešto skuplji HD, ali nisam siguran.Kal El wrote:Kod mene ima,da neko(telemach) nije zapalio ono kućište za HS?
![]()
-
rizibizi
#8563 Re: HS kablovska
Sretna Nova svima, vidim nema naroda koji je redovno tu pa ovi padobranci krenuli hvaliti "najboljeg i najbrzeg" provajdera u BiH jest da nista od novih kanala za novu godinu nema,jest da je na kanalu nove tv tisina al eto.Sve mogu da vam vjerujem svako ima razlicita interesovanja,al da neko moze biti zadovoljan njihovim "call centrom" to mi u glavu ne ide.Pa oni ni sami sebi ne mogu pomoci a kamoli korisnicima.Em nemaju znanja,em su bezobrazni,cast pojedincima (jedno-dvoje koje se isticu iz gomile) a inzinjeri su im najjaci, oxfordski studenti generacija.Posto se LOL prodao mtelu bice zanimljivo u narednoj godini.
- extremebit
#8564 Re: HS kablovska
HSovci imali ikakve šanse da ubacite GINX TV u programsku šemu digitalne tv, da mi gameri ne moramo zbog tog kanala ići na telemach? LP
-
The Realist
#8565 Re: HS kablovska
Čudi me da još ništa nema, valjda u sljedećih par dana nešto saznamo, a.B.d.!
- Benq
#8566 Re: HS kablovska
Ovo bi bilo extra , ali ... puste zelje..extremebit wrote:HSovci imali ikakve šanse da ubacite GINX TV u programsku šemu digitalne tv, da mi gameri ne moramo zbog tog kanala ići na telemach? LP
- MH i HS kablovska
#8567 Re: HS kablovska
Hvala Vam. Također i mi Vama želimo sve najbolje u 2014. godini i svim narednimchakany wrote:Drage moje forumašice i forumaši,
VESELOOOOOOOO!!!
- MH i HS kablovska
#8568 Re: HS kablovska
Da, morate kupiti resiver koji košta 49,90 KM.Kal El wrote:Kod mene ima,da neko(telemach) nije zapalio ono kućište za HS?
![]()
- MH i HS kablovska
#8569 Re: HS kablovska
Vaš prijedlog će biti proslijeđen inžinjerima. Lijep pozdravextremebit wrote:HSovci imali ikakve šanse da ubacite GINX TV u programsku šemu digitalne tv, da mi gameri ne moramo zbog tog kanala ići na telemach? LP
- azurna_obala
#8570 Re: HS kablovska
Bilo bi lijepo kad biste se ponekad sjetili javiti na telefon, kao npr. u novogodišnjoj noći, kad je nestalo signala na tv-u i interneta 
- kockica_kockica
#8571 Re: HS kablovska
Ja bih stvarno voljela da mi ovi HS-ovci objasne u cemu je furka sa racunima za fiksni telefon. Vec me nervirate sa onim 0,00 KM za uplatiti uz napomenu da vam dugujem xy,xy KM-ova. Stvarno ne razumijem zasto kao svi ne mozete poslati normalan racun za taj mjesec, vec ja moram nagadjati koliko trebam uplatiti...
I nema potrebe da spajate iznose iz proslog mjeseca za kablovsku, jer nam samo dodatno pravite posao da moram krizati po racunu i prepravljati, jer racun iz proslog mjeseca platim svakako prethodno...
I nemojte mi reci da vam ostavim podatke u Inbox, jer sam to vec jednom ucinila i niste nista uradili... Vec jednostavno ispravite svoje nedostatke... Nisam vidovita Djemila i ne znam gatati u grah da saznam koliko trosim telefona, odnosno duple racune za kablovsku nema potrebe da saljete jer vecina ljudi koji dobiju racun 15-tog placaju racune oko 1-og kad dobiju placu...
Hvala
I nema potrebe da spajate iznose iz proslog mjeseca za kablovsku, jer nam samo dodatno pravite posao da moram krizati po racunu i prepravljati, jer racun iz proslog mjeseca platim svakako prethodno...
I nemojte mi reci da vam ostavim podatke u Inbox, jer sam to vec jednom ucinila i niste nista uradili... Vec jednostavno ispravite svoje nedostatke... Nisam vidovita Djemila i ne znam gatati u grah da saznam koliko trosim telefona, odnosno duple racune za kablovsku nema potrebe da saljete jer vecina ljudi koji dobiju racun 15-tog placaju racune oko 1-og kad dobiju placu...
Hvala
- kemox
#8572 Re: HS kablovska
kako se ovdje priča ČUVENIM inžinjerimaMH i HS kablovska wrote:Vaš prijedlog će biti proslijeđen inžinjerima. Lijep pozdravextremebit wrote:HSovci imali ikakve šanse da ubacite GINX TV u programsku šemu digitalne tv, da mi gameri ne moramo zbog tog kanala ići na telemach? LP
- TheWatcher
#8573 Re: HS kablovska
MH i HS kablovska wrote:Vaš prijedlog će biti proslijeđen inžinjerima. Lijep pozdravextremebit wrote:HSovci imali ikakve šanse da ubacite GINX TV u programsku šemu digitalne tv, da mi gameri ne moramo zbog tog kanala ići na telemach? LP
- Maharadza
#8574 Re: HS kablovska
I ja se još danas kod dede čudim kako im može biti onako loša slika FTV-a i TV Sa na analognoj kablovskoj??? Znači kanali koji se KUĆNOM ANTENOM bez problema uhvate i gdje nema nikakvog' "snijega" (isprobao lično kod dede na njegovoj staroj kućnoj anteni) a koji je trenutno prisutan preko analogne i itekako smeta prilikom gledanja spomenutih kanala!TheWatcher wrote:MH i HS kablovska wrote:Vaš prijedlog će biti proslijeđen inžinjerima. Lijep pozdravextremebit wrote:HSovci imali ikakve šanse da ubacite GINX TV u programsku šemu digitalne tv, da mi gameri ne moramo zbog tog kanala ići na telemach? LP
![]()
![]()
![]()
![]()
- kemox
#8575 Re: HS kablovska
MH i HS kablovska wrote:Vaš prijedlog će biti proslijeđen inžinjerima. Lijep pozdravextremebit wrote:HSovci imali ikakve šanse da ubacite GINX TV u programsku šemu digitalne tv, da mi gameri ne moramo zbog tog kanala ići na telemach? LP
Maharadza wrote:I ja se još danas kod dede čudim kako im može biti onako loša slika FTV-a i TV Sa na analognoj kablovskoj??? Znači kanali koji se KUĆNOM ANTENOM bez problema uhvate i gdje nema nikakvog' "snijega" (isprobao lično kod dede na njegovoj staroj kućnoj anteni) a koji je trenutno prisutan preko analogne i itekako smeta prilikom gledanja spomenutih kanala!![]()
100% tačno ne samo ftv i tvsa uglavnom slika na digitali je daleko lošija nego kod konkurencije telemah i moja tv
a ovdje se ovi HS-ovci počeli kofrčiti prvo sa teletextom na FVT i BHT onda sa Lafo najbržim internetom (što je laž) a evo sad i sa nekakvim Inžinjerima
a meni još ne radi frekvencija 634