I to je bio transfer godine
Hayat
Moderator: anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8277 Re: Hayat
Doveli Nedazda "po zakonu" Brankovica da im vazi 
- escobar__
#8278 Re: Hayat
Tipično... Tako oni te ljige dovedu u ramazanski program da seru o ahlaku i lijepom moralu.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#8279 Re: Hayat
Gledam jučer ljetnju kuhinju u prirodi.
Miran i Almasa kuhaju , kadar se spušta na tavu s paradajzom a čuju se glasovi :
- Almasa : "Imam nešto u glavi"
- Miran : "Nemaš"
Kadar se podiže : Almasa govori "Ma leptir"
(misli sve vrijeme na leptira u kosi
)
Miran i Almasa kuhaju , kadar se spušta na tavu s paradajzom a čuju se glasovi :
- Miran : "Nemaš"
Kadar se podiže : Almasa govori "Ma leptir"
-
vanjki
#8280 Re: Hayat
Zato su oni vec dugo lokalna televizija. Zamislim na Hrt tako nestoteskeredzic_22 wrote: ↑19/08/2026 12:03 Gledam jučer ljetnju kuhinju u prirodi.
- Miran : "Nemaš"![]()
Kadar se podiže : Almasa govori "Ma leptir"(misli sve vrijeme na leptira u kosi
)
-
dennxster
#8281 Re: Hayat
Upravo tako, lokalna televizija, sa lokalnim temama. Nekada su iole imali malo urbaniji program, ali ovo sad je totalan promašaj.vanjki wrote: ↑19/08/2026 12:12Zato su oni vec dugo lokalna televizija. Zamislim na Hrt tako nestoteskeredzic_22 wrote: ↑19/08/2026 12:03 Gledam jučer ljetnju kuhinju u prirodi.
)
I baš me zanima mjerenje gledanosti ovakvih i sličnih tv stanica i pitaju li oni svoje gledatelje za neki feedback...
Mislim činjenica je da mi nemamo razvijen televizijski sistem, od produkcije, pa do stranog sadržaja...ali Hayat je baš promašio, a imaju tehničke kapacitete barem to (nekoliko tv kanala, solidan tehnički sistem, studijske kapacitete,....) ali džabaaa
-
vanjki
#8282 Re: Hayat
Sada bi rekao Beg Svrakic sto nam se gol redovno skida na Face da smo mrzitelji BiHdennxster wrote: ↑19/08/2026 12:26Upravo tako, lokalna televizija, sa lokalnim temama. Nekada su iole imali malo urbaniji program, ali ovo sad je totalan promašaj.vanjki wrote: ↑19/08/2026 12:12Zato su oni vec dugo lokalna televizija. Zamislim na Hrt tako nestoteskeredzic_22 wrote: ↑19/08/2026 12:03 Gledam jučer ljetnju kuhinju u prirodi.
)
I baš me zanima mjerenje gledanosti ovakvih i sličnih tv stanica i pitaju li oni svoje gledatelje za neki feedback...
Mislim činjenica je da mi nemamo razvijen televizijski sistem, od produkcije, pa do stranog sadržaja...ali Hayat je baš promašio, a imaju tehničke kapacitete barem to (nekoliko tv kanala, solidan tehnički sistem, studijske kapacitete,....) ali džabaaa
-
Ajdinn4
#8283 Re: Hayat
Nekad su imali potpuno drugačiji program i za mlađu populaciju. Bilo sporta - španska primera, formula 1, američke,evropske serije i filmovi itd. Sve to za vrijeme Mreže Plus dok su sarađivali sa ATV BL. Sad su pukli i jedni i drugi, valjda im jeftinije ovo da snimaju za penzionere.
- Passat_B6
#8284 Re: Hayat
Hayat samo turske serije vrti po cijele dane. Ne pamtim kad sam vidio neki film na Hayatu
Prilagodjavaju se penzionerima. Slazem se sa @Ajdinn4 , dok su saradjivali sa banjaluckom ATV, tad im je program i licio na nesto. Sad su pali da ne mogu nize pasti.
Jedino su vizuelno odlican kanal, u tome su neprikosnoveni.
Jedino su vizuelno odlican kanal, u tome su neprikosnoveni.
- Passat_B6
#8285 Re: Hayat
Sad je ATV pravi "Dodik TV". Prije su bili koliko toliko neutralniji. Njih je osnovala Medjunarodna zajednica u BiH (OHR) kao i OBN, i onda su ove pomenute televizije mijenjale vlasnike kroz svoja postojanja. Kasnije je to sve privatizovano.