Farma ce trajati 108 dana .Sabirni centar wrote:Vanredna krenu heftu prije finala..e sad sve zavisi koliko će produžiti trajanje serijala..90 dana je zvanično, međutim produže uvijek desetak dana, tako će biti i ovaj put 100 dana, što nije isključeno da ako se ovi budu marisali i dizali gledanost možda potraje i duže..
![]()
Farma
Moderator: anex
- lazni liberal
#6801 Re: Farma
-
dječak sa šibicama
#6802 Re: Farma
Da, najvjerovatnije je kraj u nedelju 7 jula... to znaci jos 4 sedmice.
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
-
dječak sa šibicama
#6803 Re: Farma
Miloš Bojanić:
Sramota je što su vratili Vesnu! To nije bila tuča! Vesna je udarila Gocu, kao što je Zorica Staniju, mada je Vesnin udarac bio jači. Goca se samo branila, neće sigurno sedeti i reći: „Udaraj me!“ Sramota je što su vratili Rivasovu. Ma, koja je publika glasala za nju?! Ta publika ne postoji. Ne priznajem da se Vesna bavi muzikom. Šta ona izigrava? Samo se svađa. Kad su bile izbačene, Gocu je publika dočekala kao kraljicu, a Vesnu bolje da ne kažem kako. Ona loše utiče i na ukućane i na narod koji gleda Farmu. Da sam u produkciji, ni u snu je ne bih vratio.
Sramota je što su vratili Vesnu! To nije bila tuča! Vesna je udarila Gocu, kao što je Zorica Staniju, mada je Vesnin udarac bio jači. Goca se samo branila, neće sigurno sedeti i reći: „Udaraj me!“ Sramota je što su vratili Rivasovu. Ma, koja je publika glasala za nju?! Ta publika ne postoji. Ne priznajem da se Vesna bavi muzikom. Šta ona izigrava? Samo se svađa. Kad su bile izbačene, Gocu je publika dočekala kao kraljicu, a Vesnu bolje da ne kažem kako. Ona loše utiče i na ukućane i na narod koji gleda Farmu. Da sam u produkciji, ni u snu je ne bih vratio.
- Sabirni centar
#6804 Re: Farma
tonightekonomistica78 wrote:Je li Era odabrao sluge?
- lazni liberal
#6805 Re: Farma
Da bi mogao da pise na ovom forumu prvo mora da izuci sehadet i da postavi snimak da bi znali da je to uradioIgbala wrote:Opalaopa12 wrote:@Jastuk : Hvala lijepo druze , sad cu pregledati
@ Igbala : Ma ne obaziri se na to , jer samim tim sto navijaju za Vesnu Rivas i Sasku ne mogu biti normalne osobe![]()
Ja sam usao na onaj bijedni forum , vidio kako odvratno izgleda i izasao
Zezancija mi![]()
Ružan forum, nabacano sve nešto sa strane, reklame, ovo, ono...onda pregled i spajanje postova,
baš su tehnološki zaostali![]()
Maloprije izbrisali slike hahaha kako jadno i ofirno...neko se sprema i sa njihovog foruma da uđe na naš, da vidi kako će biti dočekan (i ta najava je izbrisana)
- Piško
#6806 Re: Farma
mene su odmah banovali jer sam napisao da onaj ko podržava četnikušu Irvas i nacionalizam=četnicizam treba da se malo zapita o sebiLEDA wrote:Zdravo narode![]()
Pričajte šta ima ,šta nema. Vi ušli na forum komšijski aoni vas istjerali.
rekoh vam da budete fini ......sve su krivo ukapirali ,blese ,blesave .....treba im malo živosti unijeti ,svi za Vesnu navijaju ( dobro skoro svi) ,a ako je regionalna Farma ,bilo bi dobro da na svakom forumu ima forumaša iz svih krajeva.
dobila sam puno pp-a ,ružnog sadržaja jer me onaj fašista Oliver prozva vođom . Idite na sve forume i pišite ,fino - može se peckati do besvijesti bez uvreda i psovki . Pluralitet nam je imperativ
uglavnom se skupila četnička govna da orgijaju,uglavnom bosanska četnička govna, na čelu sa seljančurom sa Ilidže
i jedino su za IGNORE
sreća pa je raspoloženje kod većine srba drugačije, dokaz doček Goce kraljice u emisiji, i hukanje četnikuši Irvas
svim četnicima zaćerano do balkčaka
- Sabirni centar
#6807 Re: Farma
Čitao sam ovo jutros, bune se mnogi sa Zorkom na čelu..dječak sa šibicama wrote:Miloš Bojanić:
A jada Vesna misli da je uspješno kopirala Bojanića
Sin Goce Božinovske Mirko Šijan (19) hteo je da uleti na imanje u Lisoviće kada je čuo za tuču između Vesne Rivas i njegove mame, ali ga je u tome sprečila Svetlana Ceca Ražnatović.
http://www.kurir-info.rs/drama-ceca-spr ... nak-834879
Ne vjerujem u šta sam se uvukao i kakve portale čitam.
- LEDA
#6808 Re: Farma
@ Piško
Izraz četnik i četnikuša nisu prihvatljivi
i ako odeš u komšiluk peckaš argumentima ,pobijaš tvrdnje i zezaš se.
Nemoguće je očekivati da SVI na ISTI način gledamo i razmišljamo o farmerima. Lila ?? nisam rekla da je Č . nego je fan Irvaskin ,a ima dobrih god. što mi je bilo čudno . Iskusna a fanuje najveću jezikaru farme. ružne riječi su za ban
Dobro je da se ljudi sastanu i izmjene mišljenja ,pa i oprečna ,ali sve kulturno i šaljivo.
Izraz četnik i četnikuša nisu prihvatljivi
Nemoguće je očekivati da SVI na ISTI način gledamo i razmišljamo o farmerima. Lila ?? nisam rekla da je Č . nego je fan Irvaskin ,a ima dobrih god. što mi je bilo čudno . Iskusna a fanuje najveću jezikaru farme. ružne riječi su za ban
Dobro je da se ljudi sastanu i izmjene mišljenja ,pa i oprečna ,ali sve kulturno i šaljivo.
- Adriatic
#6809 Re: Farma
Gori sam ja što ovo gledam.
- foluška
#6810 Re: Farma
NIGGA WE HIT EM UP!!!Asamoah Gyan wrote:Abid Sakalaš wrote:Memiš i Šah do finala.
Samo za Šaha brata. Nigga we hit 'em up
![]()
![]()
![]()
Tayyip wrote:Podržimo brata Ša! Zaslužio je!
https://www.facebook.com/NenadAleksicSha
Nenad Aleksic Sha SHA, GOCA, MEMO, DO KRAJA !!!
41 · 3 hours ago via mobile
I na treći profil koji je tek otvoren
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 92&fref=tsSvaka im čast!!

- Piško
#6811 Re: Farma
čuj nisu prihvatiljiviLEDA wrote:@ Piško
Izraz četnik i četnikuša nisu prihvatljivii ako odeš u komšiluk peckaš argumentima ,pobijaš tvrdnje i zezaš se.
Nemoguće je očekivati da SVI na ISTI način gledamo i razmišljamo o farmerima. Lila ?? nisam rekla da je Č . nego je fan Irvaskin ,a ima dobrih god. što mi je bilo čudno . Iskusna a fanuje najveću jezikaru farme. ružne riječi su za ban![]()
pa oni se DIČE I PONOSE što su postali četnici, jel im u parlamentu dadoše status antifašista, bog te jebo
stoga, ne vidim ništa uvredljivo u riječi četnik, valjda to treba da im bude dika
- lazni liberal
#6812 Re: Farma
To su bili prvi gerilci u EvropiPiško wrote:čuj nisu prihvatiljiviLEDA wrote:@ Piško
Izraz četnik i četnikuša nisu prihvatljivii ako odeš u komšiluk peckaš argumentima ,pobijaš tvrdnje i zezaš se.
Nemoguće je očekivati da SVI na ISTI način gledamo i razmišljamo o farmerima. Lila ?? nisam rekla da je Č . nego je fan Irvaskin ,a ima dobrih god. što mi je bilo čudno . Iskusna a fanuje najveću jezikaru farme. ružne riječi su za ban![]()
pa oni se DIČE I PONOSE što su postali četnici, jel im u parlamentu dadoše status antifašista, bog te jebojedini idioti koji su ozloglašene fašiste ČETNIKE za koje piše u svim udžbenicima na planeti da su bili fašisti protiv kojih su se borili partizani, proglasiše antifaštima
![]()
stoga, ne vidim ništa uvredljivo u riječi četnik, valjda to treba da im bude dika
- LEDA
#6813 Re: Farma
Hej !! Ne treba TO tako ....a da vama neko kaže balija .....nije prijatno. Samo vam tvrdim da se kroz argumentiranu raspravu SVE može reći ,ali bez uvreda. to i jeste umjetnost dijaloga . Najlakše je zapaliti vatru.
ali svako je za sebe.
ali svako je za sebe.
- Piško
#6814 Re: Farma
halooo, de se ti malo presaberi i čitaj što ti se napišeLEDA wrote:Hej !! Ne treba TO tako ....a da vama neko kaže balija .....nije prijatno. Samo vam tvrdim da se kroz argumentiranu raspravu SVE može reći ,ali bez uvreda. to i jeste umjetnost dijaloga . Najlakše je zapaliti vatru.
ali svako je za sebe.
dakle, ONI SE PONOSE ŠTO SU ČETNICI, i to za njih nije UVREDLJIVO, jadna ne bila
balija jeste uvredljivo, i za same Bošnjake i za sve druge koji taj termin i upotrebljavaju sa svrhom vrijeđanja
osim toga balija i četnik nisu kategorije koje se uopšte mogu i uspoređivat, ti si polupala lončiće, jadna ne bila
četnici su bili fašisti i tokom II s.r. i u nedavnom ratu sa četničkom poznatom ideologijom
balija ne znači fašistu, jadna bila
-
novosib
#6815 Re: Farma
Čik Stano, čik, vadi ...ićdječak sa šibicama wrote:Stanijina pi*ka ko konobarski novcanik.
Kasetofon sam der'o uz ovo :
- Piško
#6816 Re: Farma
jel istina što se priča za Ljubu
da joj je "dečko" napumpao kćerku od 16 godina
- lazni liberal
- lazni liberal
#6818 Re: Farma
JestePiško wrote:jel istina što se priča za Ljubu
- Partijaner
#6819 Re: Farma
Daj malo tange sestrooooo. 
- Asamoah Gyan
#6820 Re: Farma
Ja gigantske slikefoluška wrote: NIGGA WE HIT EM UP!!!
Himna sviju mi, Grab your glocks when you see MemiŠah
- Seljanka
#6821 Re: Farma
Aaa, jbt, nisam znala da je njegova ova Odlazim, a volim te. Sad ga jos vise volim. 
-
Igbala
#6822 Re: Farma
Seljanka wrote:Aaa, jbt, nisam znala da je njegova ova Odlazim, a volim te. Sad ga jos vise volim.
nisam ni ja, odlična
- Partijaner
#6823 Re: Farma
Piško wrote:Stana pokazala guzu
-
Igbala
#6824 Re: Farma
Koliko znam nije, ako i jest, nisam čula zvono od Šahove muzikeMatijevic_Vlado wrote:jel se desilo sta zanimljivo, neko nekoga upucao? Jel Hakija dolazio i tako ?
Za sad su svi preživjeli, čak i banovani forumaši
- thesting
#6825 Re: Farma
Vjerovatno si cula refren prije a original je od Olivera Mandica:Seljanka wrote:Aaa, jbt, nisam znala da je njegova ova Odlazim, a volim te. Sad ga jos vise volim.
http://www.youtube.com/watch?v=GuEyPhS-fyU