Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MLI

#5801 Re: Farma

Post by MLI »

lazni liberal wrote:Na 2 Farmi navijali za Bojanica , na trecoj im bilo zao sto je izbacen Paroski "samo zato sto je Srbin" (izbacen je zbog vrijedjanja na nacionalnoj osnovi) pa onda poceli da navijaju za Marijana Risticevica a na cetvrtoj navijali za Vesnu. Enough said.

Jasno, naravno...

@Artest
Vjerovatno bi brisali kada bi se iznijele stvarne cinjenice desavanja u Sa...

A odgovor administratora doticnog foruma na upozorenje da se iznose neke nebuloze, rat, ubistva i sl...

Odgovor je:
Ovo je forum, ukoliko se ne slazete sa iznesenim misljenjem, obratite se forumasu koji je to napisao.

Toliko o tome ko ucestvuje, a ko uredjuje...

spomenuh inat...vise kao odg na ove budalastine, onako iz revolta...
Pa svako normalan zna da je to sve izrezirano, zna se pobjednik! A i da imam viska para ne bi ih trosila na neke gluposti poput glasanja za nekoga u reality-ju....

Nije Memo cvjecka....ali nije ni los, zao...kakvim ga predstavljaju! Nekako kao da im je osnova to sto je Sulejman, pa daje i najbolji ne valja, nasli bu mumanu!
Artest

#5802 Re: Farma

Post by Artest »

Zijanih se kad cud da Memo ima svega 32 g. Konto sam ima 37-38.

Memo nije moj favorit. Nekad utusi pricom i tom potrebom da svima objasnjava neke stvari.

Realno, jedini pokusaj 'spletke' je ona suplja sa Sha u vezi Stanije. Nista vise. Medjutim, zbog njegovog guranja u kadar (nema rucne. ne zna se povuc u stranu ili zatomit emocije ) cini se da ga ima u svakoj prici. I zato ce najebat. Pogotovo kad se Aki vrati iz Arene, odmah ce s Tarotom i Fitjkom oplest po Memi, na zadovoljstvo brojnih olivera.

I stanija likuje, ali to nikad nece pokazat. To je najsigurniji signal ko je veci 'igrac' i ko je vise namazan. Memo je samo...mahalac.

(Ako moze bez citiranja vise ovih cetnickih brabonjaka. Kao da ne znamo sta misle.)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5803 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Nego, da malo razbijemo jednom dubokoumnom Stanijinom izjavom

"Kad sam ljuta kažem puno toga što ne mislim, ali kažem puno toga i što mislim" :lol: :lol: :lol: :lol:
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#5804 Re: Farma

Post by Picajzla »

Artest wrote:Zijanih se kad cud da Memo ima svega 32 g. Konto sam ima 37-38.

Memo nije moj favorit. Nekad utusi pricom i tom potrebom da svima objasnjava neke stvari.

Realno, jedini pokusaj 'spletke' je ona suplja sa Sha u vezi Stanije. Nista vise. Medjutim, zbog njegovog guranja u kadar (nema rucne. ne zna se povuc u stranu ili zatomit emocije ) cini se da ga ima u svakoj prici. I zato ce najebat. Pogotovo kad se Aki vrati iz Arene, odmah ce s Tarotom i Fitjkom oplest po Memi, na zadovoljstvo brojnih olivera.

I stanija likuje, ali to nikad nece pokazat. To je najsigurniji signal ko je veci 'igrac' i ko je vise namazan. Memo je samo...mahalac.

(Ako moze bez citiranja vise ovih cetnickih brabonjaka. Kao da ne znamo sta misle.)
Mogu mozda oni oplesti ali nisu oni dovoljno jaki.
Asamoah Gyan

#5805 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

KatarinaKosaca wrote:Nego, da malo razbijemo jednom dubokoumnom Stanijinom izjavom

"Kad sam ljuta kažem puno toga što ne mislim, ali kažem puno toga i što mislim" :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

ovo je u rangu šefove "a kako ću bate s memom slikat kad nemam aparat" :D
MLI

#5806 Re: Farma

Post by MLI »

Artest wrote:

Slazem se.
Kao so jedna Arapska poslovica kaze:
"Znati istinu i govoriti o njoj je dobro, ali je još bolje znati istinu i pričati o palmama."

( Nije na odmet nekad se i podsjetiti. ;-) )
Neradnik

#5807 Re: Farma

Post by Neradnik »

evo memo kaze da nema namjestaljki u glasovima demantuje nas :lol: :lol:
boracha

#5808 Re: Farma

Post by boracha »

i ja isto :lol:
Asamoah Gyan

#5809 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

Gocini fanovi poludili na fb, grupa koja zahtjeva njen povratak broji oko 600 ljudi zasad :D PRAVDA ZA GOCU HEROJA! :thumbup:
dječak sa šibicama

#5810 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Deru Fitjko i Hakija po Memi vec sedmicama, nego ne smiju nista, boje se Shaha, a ja mislim da su oni zapravo ljubomorni kao i Tarot, oni na Shaha gledaju kao na alfa muzjaka, i sad im je muka sto je on dobar sa Memicem :D

A Shah i Memo se razumiju jer su djeca sa asfalta, kakvi su da su, takvi su. Kad vidjeh Shahovog oca, vidim i Meminog, isti tip ljudi... tata mu je onaj bradonja sa cvikama, intelektualno izgleda, moze se vidjeti na nekoj reklami kao on sam stoji na tribinama partizanovog stadiona i gleda na teren, reklama je valjda za Lotto ili tako nesto.. a bio je u studiju jednog dana, ne znam vise kada, nedavno.

Razumijem to savrseno, bio sam godinama na zapadu, sa svima se ti mozes druziti ali kad sretnes covjeka koji je potekao iz slicnog ambijenta kao i ti, savrseno se razumijete. Koliko god sam imao dobre prijatelje iz provincije ili sa sela, koji su potekli otamo, uvijek sam se najbolje razumio sa ljudima koji su ili iz Sarajeva ili iz nekog slicnog ex yu grada. Pa Makedonac iz Skopja, Makedonac.

Neki dan Hakija komentarise kako je Shah dosta ovako, izgleda mladje nego sto ima godina... kad ce Memo "kako ja izgledam, mladje jel?", a Hakija njemu "brate, ja bi ti dao 40" :lol:
Artest

#5811 Re: Farma

Post by Artest »

Picajzla wrote:

Mogu mozda oni oplesti ali nisu oni dovoljno jaki.
Nisu jaki da 'otvore oci' Ljubi ili Sha. Ali velikoj masi vani ce to godit .Ne znam da li ce u ponedeljak gostovati i Goca i Vesna, i sta ce se tu cumurat. Ali ako Vesna nastavi s pricom da je Memo za sve kriv, onda bi, bogme, da sam na mjestu Memine porodice, zatrazio od Zadruge da izvuku covjeka na sigurno. Lakoumnih i povodljivih fasista, u Srbiji valjda nikad nije manjkalo. Nije se igrat s takvim stvarima u takvom okruzenju.

Srbi su slavili sto je Jaric ozenio Adrianu Limu, kao da svi oni licno upraznajvaju brak s Limom. :D A to prebrojavanje hrvatica koje srbi pune im je omiljeni hobi.

Evo ih pricaju sa Saskom, iako je sinoc bio dogovor... :-)
dječak sa šibicama

#5812 Re: Farma

Asamoah Gyan wrote:
KatarinaKosaca wrote:Nego, da malo razbijemo jednom dubokoumnom Stanijinom izjavom

:lol: :lol:

ovo je u rangu šefove "a kako ću bate s memom slikat kad nemam aparat" :D
Ma Eki je meni sinoc bio najjaci, kaze Memo kao jebote ovdje te neko smije udarati ti ne smijes reagovati, kad Eki "ja bi pao u nesvjest" :lol: kaze Tarot "odmah se bacas na pod" :D a Eki dodaje "ja bi se bacio na patos, i onda poslije pricao boli me ovo boli me ono" :lol:
Neradnik

#5813 Re: Farma

Post by Neradnik »

kako ce bit kriv memo kad je ova sama od sebe drobila sat o njoj i pricala je sa danijelom prije nego je tamo dosla....
nema memo veze sa tim ko je gledo mogo je vidjet.
dječak sa šibicama

#5814 Re: Farma

Ovo je alanfordovska izjava... ko leti, vrijedi, ko vrijedi, leti, ko ne leti, ne vrijedi.
MLI

#5815 Re: Farma

Post by MLI »

Joooj moram jos ovo da napisem....IZVINJAVAAAAM SE!

Cim su se pocele iznositi kontra argumenti o zabranjenoj temi tj. provokaci na nacionalnoj osnovi....pozivaju se moderatori da reaguju!

Ovog ekrema da nema trebalo bi ga izmisliti.
lazni liberal

#5816 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Neradnik wrote:kako ce bit kriv memo kad je ova sama od sebe drobila sat o njoj i pricala je sa danijelom prije nego je tamo dosla....
Pa Haki je sinoc sa Mikijem pricao kako je Memo nagovarao, potpaljivao, przio i Goca pomahnitala i krenula da se svadja a i Ftjko je danas pokusao tu pricu kad su bili zajedno on, Era, Ljuba, Shah i Danhil ali su ga oni prekinuli i ispravili ga.
Neradnik

#5817 Re: Farma

Post by Neradnik »

lazni liberal wrote:
Neradnik wrote:kako ce bit kriv memo kad je ova sama od sebe drobila sat o njoj i pricala je sa danijelom prije nego je tamo dosla....
Pa Haki je sinoc sa Mikijem pricao kako je Memo nagovarao, potpaljivao, przio i Goca pomahnitala i krenula da se svadja a i Ftjko je danas pokusao tu pricu kad su bili zajedno on, Era, Ljuba, Shah i Danhil ali su ga oni prekinuli i ispravili ga.
kako ce on znat sta je memo radio kad je bio u izolaciji??
niđe veze....mali mrzi memu i to se zna odavno samo ga memo drugacije gleda....
mogo bi klempo ispast veceras jer ce gocini fanovi za mikija glasat :wink:
lazni liberal

#5818 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Neradnik wrote:
lazni liberal wrote:
Pa znali su posto je i Goca izasla napolje i vecina ukucana i culi su a onda su im iz produkcije rekli da svi koji nisu nominovani moraju da udju u kucu i dvorste je bilo puno ljudi iz produkcije i ljudi koji brinu o njihovoj sigurnosti.
MLI

#5819 Re: Farma

Post by MLI »

Neradnik wrote:
lazni liberal wrote:
mogo bi klempo ispast veceras jer ce gocini fanovi za mikija glasat :wink:

Koliko zlobnih ljudi najednom mjestu...a sve prebacuju na Memu?
Neradnik

#5820 Re: Farma

Post by Neradnik »

kako su mogli znat kad memo nije uopste tad prico sa gocom?sama je rekla da je nervira da je ne moze gledat....nisu ljudi upuceni vidis kako je nizasta kriv memo...i sve sto se desi memo....
dječak sa šibicama

#5821 Re: Farma

Gocini fanovi su poludili, na FB opca pometnja :D

Al se Mitrovic ovim zajebo, posteno... sad ga samo neka kolektivna amnezija moze spasiti, a nije nemoguce, nasi ljudi brzo zaborave ako im se servira nova drama.

Sad ce morati ceh platiti mali Mutavko, jer je mrznja prema Stanfilu ogromna. Onako, da se smiri rulja, bacice im Mutavka :D bar ja mislim da bi tako moglo biti...

A Miki ima daleko najvecu podrsku na anketama na FB... 860 glasova, Stanija 590, Mutavko i Haki priblizno, 400 i nesto.

Staniji cista ciljna ravnina, sad samo sama sebe moze pobijediti :D
Neradnik

#5822 Re: Farma

Post by Neradnik »

danijel ljuba sha ekrem jovana i miki koji je u izolaciji se mogu nazvat memini "jarani"...ovi ostali ga svi mrze zato i seru o njemu....
Artest

#5823 Re: Farma

Post by Artest »

Zena je branila svoju cast, nema to veze s Memom. Unosi joj se u lice i govori da je drolja i da joj je muz jebo kolegice. Vesna je ocekivala da ce Goca nju prva mlatnut, ne bi li je diskvalifikovala...Ali je samo sebe pokopala.

Svako ima ahilovu petu. Vesni je svadja dusevna hrana. Ima tu sadisticku crtu....Medjutim, ocito je slaba na te 'miome' :? To je njena ahilova peta koja ju je kostala honorara. Ispala je TUKA :D Istrolana u svojoj igri.
dječak sa šibicama

#5824 Re: Farma

Neradnik wrote:kako su mogli znat kad memo nije uopste tad prico sa gocom?sama je rekla da je nervira da je ne moze gledat....nisu ljudi upuceni vidis kako je nizasta kriv memo...i sve sto se desi memo....
Ja sam nesto slusao od tog razgovora, Goca je otisla u sobu jer nije htjela sjediti sa Vesnom, Memo sjedio sa njom, Danijel pored, Fitjko u krevetu, Goca se ne gasi, zena kad je pijana ne mozes do rijeci od nje doci... kakav Memo i lozenje, nije tri recenice stigao izgovoriti, Vesnu nije ni spomenuo, onoliko dugo koliko sam imao zivaca gledati jer me udavi Gocka kad je pijana, ne gasi se zena :D
Chisum

#5825 Re: Farma

Post by Chisum »

Al' sto Goca nashtoca cetnikusu dok su se gombale... bas joj je sjela jedno 2-3 puta... :lol:

Popravi mi dan... :lol: ali mi je usto vrijeme i krivo sto nije drugacije odreagovala, pa da ovo govedo samo izleti van. Ali, jebiga, u onakvim situacijama nema sta da se razmislja... Da ih ne razvadise, ubila bi Goca hljeb u njoj. Najjace je bilo kad joj pride pade ona glupa traka preko ociju... Ova Rivas je stvarno k'o crtani film.

Nego, sta se to desilo pa su ovi drugi zavrsili u izolaciji?
Locked