Eto pogledaj sama, urlao ko psihopata.KatarinaKosaca wrote:Šta je to Memo napravio kad je bila tuča?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TpUFQYBNEE
Moderator: anex
Eto pogledaj sama, urlao ko psihopata.KatarinaKosaca wrote:Šta je to Memo napravio kad je bila tuča?
A sad adiooo, a sad adioooPartijaner wrote:Eto pogledaj sama, urlao ko psihopata.KatarinaKosaca wrote:Šta je to Memo napravio kad je bila tuča?![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TpUFQYBNEE
goca je prva pljunula vesnu i prva je ostvarila fizicki kontakt.ko je tjerao da je dira po stomaku.kasnije se u cudu cudi kako je ona diskvalifikovana i prijeti nekim svojim advokatomP308 wrote:Neko rece da se Memo ponasao kao psihopata, i potpuno se slazem. Ok, nakupilo se mnogo negativne energije, ali ono ponasanje je![]()
Ne mogu da vjerujem da je Goca ispala. Zorica i Stanija - ista situacija - Zorice ode, Stanija ostala. U Veliko bratu - ista situacija izmedju Nevene i Sindi - Nevena ode, Sindi ostala.
Pljuvanje i diranje majice nje fizicki kontakt, prvo je Vesna nju udarila dvaput, pa je vukla za kosu i Goca je dok je bila savijena do pola udarala da bi je ova pustila tako da su je nepravedno izbacili.TheWatcher wrote:goca je prva pljunula vesnu i prva je ostvarila fizicki kontakt.ko je tjerao da je dira po stomaku.kasnije se u cudu cudi kako je ona diskvalifikovana i prijeti nekim svojim advokatomP308 wrote:Neko rece da se Memo ponasao kao psihopata, i potpuno se slazem. Ok, nakupilo se mnogo negativne energije, ali ono ponasanje je![]()
Ne mogu da vjerujem da je Goca ispala. Zorica i Stanija - ista situacija - Zorice ode, Stanija ostala. U Veliko bratu - ista situacija izmedju Nevene i Sindi - Nevena ode, Sindi ostala.![]()
Eki je to objasnio, "da me neko udari, ja bi se bacio na patos i poslije kukao boli me ovo boli me ono"thesting wrote:A jeste je Goca par puta lupila dok je mlatarala rukama ali ne znam ko bi drugacije reagovao jer su tad vec bile u clinchu i pokusavala se samo izvuci.
Ali to sigurno nece pustiti veceras u pregledu kad on spominje konkretnu uvredu. Kad cuju ljudi njega kako kaze "sta mi je sve govorila" mogu reci mozda on pretjeruje ili ko zna sta mu je rekla nagadjati. A najgore uvrede oni ne smiju ni pustiti u program, ako ih i spomene u live-u vjerovatno bi isla cenzura.lazni liberal wrote:Nema Memo nista da izgubi posto je produkcija branila da se zna sta mu je Vesna vikala ali je zahvaljujuci sinocnoj tuci i to isplivalo i niko ne moze da ga krivi za to sto je uradio.
Nije jedini,i Sha mu se pridruzio.KatarinaKosaca wrote:Šta je to Memo napravio kad je bila tuča?
pljuvanje se "tolerise" ako se sjetimo prosle farme kao i svaka verbalna svadja,ali ako diranje po stomaku nije fizicki kontakt koji je strogo zabranjen prilikom svadje e jeb ga ondalazni liberal wrote:Pljuvanje i diranje majice nje fizicki kontakt, prvo je Vesna nju udarila dvaput, pa je vukla za kosu i Goca je dok je bila savijena do pola udarala da bi je ova pustila tako da su je nepravedno izbacili.TheWatcher wrote:goca je prva pljunula vesnu i prva je ostvarila fizicki kontakt.ko je tjerao da je dira po stomaku.kasnije se u cudu cudi kako je ona diskvalifikovana i prijeti nekim svojim advokatomP308 wrote:Neko rece da se Memo ponasao kao psihopata, i potpuno se slazem. Ok, nakupilo se mnogo negativne energije, ali ono ponasanje je![]()
Ne mogu da vjerujem da je Goca ispala. Zorica i Stanija - ista situacija - Zorice ode, Stanija ostala. U Veliko bratu - ista situacija izmedju Nevene i Sindi - Nevena ode, Sindi ostala.![]()
To je instiktivna reakcija. Čovjek se, evolucijski, kad se osjeća ugroženim za život počinje braniti na sve načine. Nema tu puno filozofije. Boriš se da te prestane udarati. Tim je više ova odluka bizarnija.thesting wrote:Da i ja bas gledam opet snimak i vidim da ih je nekoliko na prvu reagovalo jer su jedva docekali da se rijese zla, Sha je odmah poceo da vice na Vesnu, a Danijel se smijao i pljeskao. Samo ako neki i nadju nekako razumijevanje za tu reakciju mislim da ce Memo izgubiti dosta glasova zbog te reakcije.
A jeste je Goca par puta lupila dok je mlatarala rukama ali ne znam ko bi drugacije reagovao jer su tad vec bile u clinchu i pokusavala se samo izvuci. Steta za Gocu ali vjerujem da ce uspjeti barem od produkcije uz advokate izvuci honorar.
Ja ne znam jesi li ti gledao farmu sa Milošem na jednoj strani i Macom, Rakom, Firčijem, Zoricom Brunclik itd. na drugoj. Pa Maca je Milošu hiljadu puta skidao naočale, štipkao ga, hvatao ga... Samo što je Macin honorar bio daleko manji, pa ga se nije isplatilo izbaciti.TheWatcher wrote:goca je prva pljunula vesnu i prva je ostvarila fizicki kontakt.ko je tjerao da je dira po stomaku.kasnije se u cudu cudi kako je ona diskvalifikovana i prijeti nekim svojim advokatomP308 wrote:Neko rece da se Memo ponasao kao psihopata, i potpuno se slazem. Ok, nakupilo se mnogo negativne energije, ali ono ponasanje je![]()
Ali nakon sto sam cuo sta Memo kaze da mu je ona cetnikusa rekla za dijete http://www.youtube.com/watch?v=6Htyyl7z ... opYviLGBJQ ja se sokiraothesting wrote:Ali to sigurno nece pustiti veceras u pregledu kad on spominje konkretnu uvredu. Kad cuju ljudi njega kako kaze "sta mi je sve govorila" mogu reci mozda on pretjeruje ili ko zna sta mu je rekla nagadjati. A najgore uvrede oni ne smiju ni pustiti u program, ako ih i spomene u live-u vjerovatno bi isla cenzura.lazni liberal wrote:Nema Memo nista da izgubi posto je produkcija branila da se zna sta mu je Vesna vikala ali je zahvaljujuci sinocnoj tuci i to isplivalo i niko ne moze da ga krivi za to sto je uradio.
pa i stanojka i maneken se diraju tokom svađa.....TheWatcher wrote:
pljuvanje se "tolerise" ako se sjetimo prosle farme kao i svaka verbalna svadja,ali ako diranje po stomaku nije fizicki kontakt koji je strogo zabranjen prilikom svadje e jeb ga onda
i sin mu je dijete retardirano tursko jelde? ljubitelju šešeljevkeTheWatcher wrote:nije on psihopata on je debilni degenerik