Eki je dobar. Ja ne vrijeđam kao ti, a ni Eki to ne radi.Bar nisam kvaran
Vrijeđaš ovdje ljude zbog drugačijag mišljanja, sram te bilo.
Moderator: anex
Eki je dobar. Ja ne vrijeđam kao ti, a ni Eki to ne radi.Bar nisam kvaran
Ovo je argument pred kojim se klanjam.Neradnik wrote:![]()
potkazivaceArtest wrote:Sinoc je smrad tarot nadmasio samog sebe. U domundjavanju kod hale, ispire mozak onoj dvojici smrduljaka: Memo je najveci neprijatelj Sha, samo on to ne vidi![]()
Kaze, zar iko misli da ce se oni vise vidjet poslije farme. Ona dvojica aprovisu. I generalno se slozise da je Vesna za sve u pravu.
Faca potunjenog dabra koja se ne mijenja. Rijec stid ne postoji...Usrao se, ne usrao, njemu je svejedno. Iskreno, ja ne bih smio zanocit pod istim krovom s onakvom osobom, jerbo nikad ne znas kad ce 'prevrnut' i zaklat te na spavanju.... Teza dijagnoza.
@chisum, odlican post
Ova ljakanka, sto ju nije zapreznim kolima povelo, na zov s brda...nikad nece skontat bit 'raje'. Nego nek se snabdije kakvom new age motorolom i ceka 'oslobodioce', prave smekere.
Šta da se radi kad je RAJA uglavnom izašla na brda na "92, a ostali mi, papci, ROJA.kupačica wrote:Volim, volim. samo je nekad bila raja a sada je rOja.
Ne lupetaj.mavi wrote:Šta da se radi kad je RAJA uglavnom izašla na brda na "92, a ostali mi, papci, ROJA.kupačica wrote:Volim, volim. samo je nekad bila raja a sada je rOja.
kupačica wrote:Znači ti kažeš da ima šmekera. Hajte se sada prvo između sebe dogovorite šta je od svega tačno jer:Chisum wrote:Smekera je po Sarajevu uvijek bilo i bice, samo sto ti
1. Prvo mi jedan napiše da riječ šmeker i Sarajevo čak ne mogu ni u jednu rečenicu da se stave zajedno.![]()
2. Drugi kaže da su šmekeri u Beogradu a u Sarajevu mangupi.![]()
3. Jedan je čak lupio da riječ šmeker znači onaj koji cinkari policiji, drukara, potkazivač.![]()
4. Ti kažeš da u Sarajevu ima šmekera.![]()
Samo jedna riječ šmeker vas je rasturila i bavite se samo time umjesto temom. Ipak neka, eto malo štiva za razmišljanje,
da ne bude samo da se lupeta zbrda-zdola.
Eh tugo moja... kad bi znao šta pričaš...Ubuduce, posto vidim da ti ne ide, za bilo kakvu ozbiljnu prepisku, konsultuj nesto tipa Sarajevo za pocetnike
gdje to, u tvojoj mahali, u Buča Potokusamo_ti wrote:Jel` to mene ova guska @kupačica prozvala za riječ šmeker ?![]()
Djevojko, riječ šmeker se koristi za cinkaroša, običnu pič*icu koja te ošmeka/ocinka za nesto !
Mani se ovjde Beogradskog slenga, jer si se i sama pogubila u nekim stvarima.
Ukratko, ne smaraj sa glupostima i nebulozama
Drago mi je što se prilikom rasprave koristiš jakim argumentima. Ali, to govori dovoljno o tebi. Samo naprijed, nastavi i dalje gledati gedže i prekodrinsko sr. anje, ne daj se ometati. Vozdrica, odjava.dječak sa šibicama wrote:Ne lupetaj.mavi wrote:Šta da se radi kad je RAJA uglavnom izašla na brda na "92, a ostali mi, papci, ROJA.kupačica wrote:Volim, volim. samo je nekad bila raja a sada je rOja.
ŠMEKER i ŠMINKER su dva različita pojma . U BG značenje riječi šmeker je dijametralno različito od značenja u SA .M e d e n i wrote:gdje to, u tvojoj mahali, u Buča Potokusamo_ti wrote:Jel` to mene ova guska @kupačica prozvala za riječ šmeker ?![]()
Djevojko, riječ šmeker se koristi za cinkaroša, običnu pič*icu koja te ošmeka/ocinka za nesto !
riječ šmeker ili i šminker označava pozitivnog lika, "facu", frajera
Preko Drine oznacavaM e d e n i wrote:gdje to, u tvojoj mahali, u Buča Potokusamo_ti wrote:Jel` to mene ova guska @kupačica prozvala za riječ šmeker ?![]()
riječ šmeker ili i šminker označava pozitivnog lika, "facu", frajera