Rezija gura svoje favorite.
Onaj debilko ce smorit staniju, i to im je show. Ono ljubav
Moderator: anex
Vidi jedino kada je trijezanDoZeN wrote:Ne brini se ti za njega,cak I on u Staniji vidi neku "licnost" tamo na Farmiobmana wrote:Volio bi i da memi ispadne sljedeće nedjelje.
Iznervirat će ga netko,može doći do fizičkog obračuna i ostade bez novaca.
Očito je da tamo ne bi pobijedio ni izet fazlinovic.
It_is_a_Leclerc wrote:Baš je super što se vratio Panajotović. Sad će opet Farma biti zanimljiva...
Pa neću valjda gledati onu Glumicu, Bebi Dol ili Memu...
Vidi se da nemas pojma.It_is_a_Leclerc wrote:Baš je super što se vratio Panajotović. Sad će opet Farma biti zanimljiva...
Pa neću valjda gledati onu Glumicu, Bebi Dol ili Memu...
lajkHerr Flick wrote:
itd...![]()
Ekrem je unovcio ucesce kao i Maca onda prije ulaska na Farmu.obmana wrote:
Mene brine eki![]()
Rakije ga sjebala skroz,covjek otisao po njega obecao mu prvo mjesto...i sada zna citav balkan a i farmeri.
Bolje mu reaguje mali mozak,nego veliki.
Sam se ukopo.
On i ne slusa sta mu neko prica,samo daaaa,u pravu si,nemo djecu, ziva istina....
Tacno je glup ko kurton.
Evo ni igbala nece da ga komentarise vise
Maca je samo pomogao da milos uzme novac.DoZeN wrote:Ekrem je unovcio ucesce kao i Maca onda prije ulaska na Farmu.obmana wrote:
Mene brine eki![]()
Rakije ga sjebala skroz,covjek otisao po njega obecao mu prvo mjesto...i sada zna citav balkan a i farmeri.
Bolje mu reaguje mali mozak,nego veliki.
Sam se ukopo.
On i ne slusa sta mu neko prica,samo daaaa,u pravu si,nemo djecu, ziva istina....
Tacno je glup ko kurton.
Evo ni igbala nece da ga komentarise vise
Jeste glup,ali nista manje od jedne Saske,Vesne pa i neke Sexi Sandre,on se ne provaljuje kao npr jedan Era ili Zorica koji
su imali "neka imena" u toj Srbiji prije Farmi i VB.
obmana wrote:Sve je ok,svi smo razocarani ali hajde makar da gledamo dnevni pregled i da komentarisemo![]()
Evo odma su u kadru fifi i guza,ali tko im hebe mr.
Veliki brat je imao blizu 300 stranica,face se zezale i komentarisale.
Ispratimo i mi ovu farsu makar u nocnom pregledu.
Bojkotujte sledecu.
Nekada nesto i nisam upratio pa sam dobio informacije od "vase koji je zapalio zito"![]()
Daj da svedemo ovo kraju,pod svaku cijenu![]()
Jebo zadrugu i mitrovica....
Da se zezamo.
![]()
Sabirni centar wrote:obmana wrote:Sve je ok,svi smo razocarani ali hajde makar da gledamo dnevni pregled i da komentarisemo![]()
Bojkotujte sledecu.
Nekada nesto i nisam upratio pa sam dobio informacije od "vase koji je zapalio zito"![]()
Da se zezamo.
![]()
![]()
Podržavam...skontali smo odavno da je farma najobičnija farsa, prevara, režija..kako god..ali šta je naše razočarenje nasuprot ljudi koji troše, glasaju i na kraju ispadnu veći magarci od Okij
Kako je tek ostatku farmera..evo sad slušam Ekrema, Memu i Sha, nevjerovatno koliko se osjećaju prevareni, izigrani, skontali ljudi da je sve naštimano, i kako Memo reče , nije mutavko bitan već Stanija, jer šta će ona sama bez viteza..ko skont'o, skont'o!
Dobro je i ekremu rekla radojka,ti se samo cujes kada se naletvas rakijetine.
Opet ce on stanojki u krilo.
Fakat covjek i nesto konta,ali samo kada je pod dejstvom alkohola.
Ispratimo ovu sezonu do kraja, a onda gud baj čarli.
obmana wrote:Sabirni centar wrote:obmana wrote:Sve je ok,svi smo razocarani ali hajde makar da gledamo dnevni pregled i da komentarisemo![]()
Bojkotujte sledecu.
Da se zezamo.
![]()
![]()
Podržavam...skontali smo odavno da je farma najobičnija farsa, prevara, režija..kako god..ali šta je naše razočarenje nasuprot ljudi koji troše, glasaju i na kraju ispadnu veći magarci od Okij
Kako je tek ostatku farmera..evo sad slušam Ekrema, Memu i Sha, nevjerovatno koliko se osjećaju prevareni, izigrani, skontali ljudi da je sve naštimano, i kako Memo reče , nije mutavko bitan već Stanija, jer šta će ona sama bez viteza..ko skont'o, skont'o!
hvala na podrsci.
Dobro je i ekremu rekla radojka,ti se samo cujes kada se naletvas rakijetine.
Opet ce on stanojki u krilo.
Fakat covjek i nesto konta,ali samo kada je pod dejstvom alkohola.
Ispratimo ovu sezonu do kraja, a onda gud baj čarli.